Alle 6 resultaten

Ebook Bewust Communiceren

5.00

In dit boek staan hele andere communicatietips dan je misschien verwacht en gewend bent. Want de 10 basisprincipes gaan veel meer om een houding die je aanneemt dan wat je letterlijk zegt. Je leert met deze basisprincipes niet meer te reageren op wat iemand precies zegt maar je gaat reageren op hoe het komt dat iemand iets zegt. En dat is anders, interessant, leuk en effectief.

Meer info

Ebook in 10 stappen minder stress, meer rust en meer tijd

9.50

In dit Ebook van ruim 100 pagina’s krijg je 10 praktische stappen om minder stress, meer rust en meer tijd in je leven te creeren.

De stappen zijn:

  1. De eerste en belangrijkste stap
  2. Het geheim van meer tijd
  3. De 4 bronnen van energie en de energiechecklist
  4. Wie van gedachten kan veranderen kan van even veranderen
  5. De kracht van emoties
  6. De TAO van tijd, Leven volgens Zijn-Doen-Hebben
  7. Leef je kwaliteiten
  8. Gebruik je intuïtie
  9. De voordelen van stress
  10. 100 tips om stress te voorkomen
Meer info

Ebook In 5 stappen zijn wie je bent

5.00

Wil jij meer betekenis geven aan je leven? Heb je het gevoel dat je meer uit jezelf kunt halen dan je nu doet? Heb jij soms na een drukke dag het gevoel dat je niet aan de dingen bent toegekomen die je eigenlijk wilde doen? Wil jij zinvol werk en écht iets bijdragen aan de wereld om je heen? Wil jij graag dat je werk een uitdrukking is van wie jij werkelijk bent, zodat je werk een onderdeel van je leven is, in plaats van iets ernaast of iets dat je doet voor geld? Wil jij meer plezier, meer overvloed en moeiteloos leven in plaats van alleen maar hard te werken met het gevoel dat je het altijd net té druk hebt? Dan is dit Ebook speciaal voor jou. In dit boek leer je in 5 stappen te zijn wie je bent en hoe jouw leven en jouw werk een uitdrukking worden van wie jij werkelijk bent. Je leert leven vanuit authenticiteit en leiderschap, waarbij jij co-creator wordt van je leven. Je leert het heft in handen te nemen in plaats overgeleverd te zijn aan de omstandigheden.

Meer info

KIBA Boost Jaarprogramma

395.00

De KIBA Boost

Het programma dat jouw persoonlijke en spirituele groei een boost geeft.

Je krijgt toegang tot een jaar lang KIBA Boost. Je ontvangt 52 weken lang automatisch elke week een thema met een teaching en een 7-minuten-meditatie. Uniek is, dat in de thema’s je licht- en trillingsfrequentie verhogen. Hierdoor kom je meer in je kracht te staan en krijgen problemen minder vat op. Je ervaart meer rust en minder stress. Je gaat meer en meer leven vanuit je hart in plaats van alleen je hoofd. Je ontdekt in dit jaar wie je bent en wat je wilt.

De meditaties kun je downloaden als MP3 via dropbox, zodat je ze altijd gemakkelijk kunt afluisteren op je smartphone, tablet of MP3-speler.

 

 

Meer info