Toont alle 3 resultaten

Checklist Praktische zaken

99.00

Deze checklist bevat maar liefst 6 pagina’s met alle praktische zaken die jij moet regelen voor je eigen bedrijf en je krijgt een prachtige meditatie om jouw droombedrijf te visualiseren.
Heb je een kortingscode? Gebruik deze nadat je op ‘in winkemand’ hebt geklikt.

Meer info

Representant | Familie- en loopbaanopstellingen November 2019

75.00

Familie-, organisatie en loopbaanopstellingen
Waar komen onze problemen en overtuigingen vandaan?

Vaak kunnen we bepaald gedrag van onszelf niet begrijpen, we lopen tegen problemen aan, of bepaalde dingen in een organisatie lukken steeds niet. Veel van de verklaringen hiervoor zitten in ons onbewuste en in de onderstroom. Ervaringen die we hebben opgedaan in het verleden bepalen dan ons heden en de toekomst. De onderstroom is niet direct zichtbaar, maar is wel aanwezig. Wat wel zichtbaar is zijn de gevolgen van de onderstroom. Dat zijn de momenten waarop je vast loopt en waar problemen ontstaan. In een opstelling maak je weer contact met deze onderstroom. De onderliggende problemen worden dan zichtbaar en kunnen daar geheeld en opgelost worden.

Belemmeringen en beperkende overtuigingen kunnen een diepe oorsprong hebben in een familiesysteem. We erven niet alleen uiterlijke kenmerken van onze voorouders maar ook overtuigingen en denkpatronen. Dit kan tot zeker 7 generaties teruggaan. Met systemisch werk wordt dit zichtbaar en krijg je handvatten om je hiervan te bevrijden en los te maken, zodat je je eigen leven kunt leiden vanuit je kracht.
Intuitief opstellen – het nieuwe opstellen

Meer info