Boek anders Denken anders Voelen anders Doen

Roy Martina heeft het voorwoord geschreven bij de derde druk van mijn boek Anders Denken, anders Voelen, anders Doen

Ik ben supertrots dat op 1 september 2023 de derde druk van mijn boek is verschenen. Een mooie mijlpaal. Ik vind het zo mooi dat er zoveel mensen geinspireerd worden door mijn ​boek.

En ik ben bijzonder vereerd dat Roy Martina het voorwoord bij de derde druk heeft geschreven. Roy Martina is holistisch arts met 40 jaar ervaring. Hij is inner business coach en internationaal best-seller auteur van 86 boeken, waarvan miljoenen zijn verkocht. Hij geeft workshops en trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, business spiritualiteit en vitaliteit. De erkenning van iemand als Roy Martina, wiens internationale bestsellers en uitgebreide ervaring op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit wijdverspreid zijn, is een mooie bevestiging van de waarde van mijn werk.

Of lees gratis het eerste hoofdstuk en ontdek het hele geheim van de wet van aantrekkingskracht

Lieve lezer(es)

We worden geboren met amnesie over wat we zijn en we worden onbewust geprogrammeerd door patronen in onze familie van herkomst, cultuur en tijdsgeest. Zo leren we op een bepaalde manier te denken en filteren we onze realiteit op basis van deze onbewuste programma’s. Dit gebeurt zonder dat we ons hiervan bewust zijn. Hierdoor reageren we automatisch op prikkels van de buitenwereld. Deze automatische en onbewuste reacties worden echter wel vastgelegd in neuro synaptische complexen, dit zijn neurologische paden in onze hersenen (zie ook pag 201 in dit boek).

Deze neuro synaptische complexen worden op hun beurt onze automatische piloten en onze autopilot bepaalt vervolgens hoe we ons in de wereld voortbewegen.

We geloven vrije wil te hebben maar in werkelijkheid zijn we gijzelaar van overtuigingen en filters die ontstaan zijn in onze jeugd en die overtuigingen en filters creëren een realiteit die een illusie is. Daarnaast lijden we aan een tunnelvisie, omdat onze zintuigen een beperkte waarnemingsvermogen hebben van de driedimensionale realiteit (zie ook blz. 156 in dit boek).

 Om het nog complexer te maken hebben de betekenissen die we hebben gegeven aan incidenten die ons emotioneel geraakt hebben, een grote impact op wat we ervaren als een dreiging en wat veilig voelt. Dit is mede de reden, dat we soms reageren met stress op zaken die helemaal geen gevaar zijn voor ons welzijn.

Op de diepere lagen van ons bewustzijn hebben we een vals zelfbeeld gecreëerd die onze eigenwaarde een negatieve invulling geeft en dat maakt dat we onszelf saboteren wanneer we iets willen manifesteren dat boven het niveau ligt dat we denken dat we waard zijn. Dit wordt het Upper Limit fenomeen genoemd of ook wel het glazen plafond. We mogen niet boven onze eigen ‘bedachte’ norm uitstijgen van wat we vinden dat we zelf waard zijn. En precies op die grens treden onze saboteurs in werking, waardoor het lijkt dat je niet kunt manifesteren wat je wilt.

 Je kunt je voorstellen dat ons ik-besef gebaseerd is op fictieve concepten, die niets te maken hebben met wie en wat we werkelijk zijn.

Ons potentieel is onbeperkt en toch halen we minder dan 10% uit wat mogelijk is.

Denk aan een dure computer met heel veel mogelijkheden, maar die je alleen gebruikt om emails te verzenden. In ons diepste onbewuste is er ook een programma dat maakt dat we meer uit ons potentieel willen halen, helaas weten we niet hoe. Onze grootste vijand is dat we ons onveilig voelen bij wat we weten dat mogelijk is.

 De weg uit deze onbewuste mentale gevangenis heb je nu in handen, Sabine heeft voor jou de handvaten om uit je auto-piloot programma’s te komen. Door dit boek te lezen krijg je de handleiding om terug te nemen wat je vanaf je geboorte al in je hebt, namelijk je innerlijke kracht. Dit heb je nodig om los  te breken uit de mentale gevangenis waarin je bent beland als kind. Indien je werkelijke transformatie wilt hoef je niet verder te zoeken, je hebt het in je handen.

Ik weet dat dit boek de basis is voor het vinden van je onmetelijke kracht, ik wens je toe wat je verdient, geluk, welzijn en een mooi leven met gratie, genot en gemak.

Roy Martina, holistisch arts, Succes Coach en bestseller Auteur

Of lees gratis het eerste hoofdstuk en ontdek het hele geheim van de wet van aantrekkingskracht