Trainingen & workshops

Heeft u vragen over één van onze diensten of producten?

Neem dan gerust contact met mij op: (06) 53 56 50 87

 

Zijn wie je bent en doen wat je écht leuk vindt

Alle trainingen van Sabine Hess hebben 3 centrale uitgangspunten:

 1. Wederzijds respect
  Iedereen mag zijn wie hij is, met al zijn plussen en minnen, iedereen is goed zoals die is
 2. Persoonlijke verantwoordelijkheid
  Dit houdt in dat je weet, dat jij verantwoordelijk bent voor jouw leven, jouw gevoelens en jouw gedachtes en niemand anders
 3. De basisprincipes van NLP
  Dit zijn 10 basisprincipes die gaan over de houding die je aanneemt naar jezelf en anderen. Ik heb hier een Ebook over geschreven dat je binnenkort hier kunt aanvragen.

Uniek! Bij Sabine Hess ontwikkel je je op 7 niveaus

 1. Fysiek
  Hoe blijf je fysiek in balans, hoe zorg je voor voldoende rust, vitaliteit en energie
 2. Mentaal
  Hoe denk je, wat is jouw mindset en hoe verander je belemmerende overtuigingen in bekrachtigende overtuigingen. Je leert anders denken volgens ZIJN – DOEN – HEBBEN. Een belangrijke basis van de KIBA-methode®
 3. Emotioneel
  Hoe ga je om met emoties, hoe kun je emoties toe laten in plaats van ze weg te drukken
 4. Spiritueel
  Hoe maak je contact met wie jij werkelijk bent en hoe verbind je je met alles om je heen, hoe geef jij zingeving aan je leven. In dit onderdeel worden intuïtie, acces consciousness en mindful leven geïntegreerd.
 5. Persoonlijk
  Dit heeft te maken met persoonlijke issues in dit en vorige levens, het gaat dan om het veranderen van belemmerende overtuigingen en in je kracht te komen
 6. Familie
  Als een probleem niet op het persoonlijk niveau op te lossen is, kun je kijken naar het familie-systeem. Sommige problemen en belemmeringen die je in je leven ervaart hebben een systemische oorsprong. We erven niet alleen de kleur haar of de kleur ogen van onze ouders, maar ook overtuigingen, meningen etc.
 7. Collectief
  Het collectieve niveau overstijgt de familie. Soms zijn er problemen die land- of cultuurgebonden zijn.  Of die te maken hebben met een organisatiesysteem. Het collectieve niveau kun je verder uitbreiden naar de hele aarde, ons melkwegstelsel, alle melkwegstelsels, het universum en de multi-universa

Het is belangrijk om je bewust te zijn van deze niveaus. Want dit bepaalt ook hoe en waar je je probleem kunt oplossen. De niveaus lopen door elkaar en beïnvloeden elkaar.

Je hoort vaak mensen zeggen dat ze al zoveel hebben gedaan, maar dat ze een bepaald probleem of belemmerende overtuiging blijven tegen komen. Dan ligt de oorzaak misschien wel op een ander niveau dan waar jij je tot nu toe mee bezig hebt gehouden. Wanneer je je probleem op een ander niveau gaat oplossen kan het wel verdwijnen. Als je persoonlijk en spiritueel wilt groeien en ontwikkelen, dan is het heel belangrijk om je op al deze 7 niveaus te ontwikkelen om werkelijk in balans te zijn. Veel opleidingen richten zich op 1 of 2 aspecten, maar bij de KIBA-methode® worden álle 7 niveaus geïntegreerd waardoor er een blijvend effect ontstaat. Je gaat écht anders in het leven staan en maakt keuzes die bij jou passen en waar jij je goed bij voelt.

Het doel van de trainingen en workshops

Het uiteindelijke doel van alle workshops en trainingen is dat jij kunt zijn wie je bent, dat je de ander uitnodigt om te zijn wie die is, dat jij uitdrukking kunt geven aan jouw zielsverlangen en dat je praktische handvatten krijgt om jouw droom in de wereld neer te zetten, vanuit een mindset van overvloed.