Mijn droom, mijn missie

Heeft u vragen over één van onze diensten of producten?

Neem dan gerust contact met mij op: (06) 53 56 50 87

 

Mijn droom en mijn missie

Mijn missie is bewustwording en verbondenheid

Ik wil jou inspireren en aanmoedigen om tot je kern te komen, zodat je in je eigen kracht gaat staan en daardoor het beste uit jezelf en de ander haalt. Ik wil jou ertoe bewegen om liefdevol te zijn naar jezelf en de ander en dat je met passie, moed en creativiteit aan je levens)doelen werkt

Ik wil jou wakker schudden over je eigen kunnen, je eigen vermogen en te geloven in jezelf. Ik leer jou hoe je weer de verantwoordelijkheid neemt voor je eigen leven en dat je je geluk niet meer afhankelijk  maakt van anderen.

Vrede en dat iedereen mag zijn wie hij is

Wat ik ten diepste wil is vrede op aarde. Dat is mijn grootste wens. Dat jij kunt zijn wie je werkelijk bent. Dat je minder oordeelt en dat alles er mag zijn. En vrede in de wereld begint met innerlijke vrede, innerlijke rust. Werkelijk contact maken met wie jij bent. En van daaruit leven. Contact maken met je intuïtie, met je kwaliteiten, met je zielsverlangen. En je zielsverlangen drukt zich uit in wat jou inspireert, wat je leuk vindt, waar je van houdt, waar je blij van wordt. Om je zielsverlangen tot uitdrukking te brengen heb je kwaliteiten mee gekregen die je kunt ontwikkelen en inzetten in de wereld. Om dienstbaar te zijn aan de wereld én om zelf gelukkig te zijn. Jouw bijdrage te kunnen leveren aan het grote geheel. En iedereen is daarbij belangrijk, niemand uitgezonderd. En als jij er van jezelf helemaal mag zijn dan nodig je de ander uit om ook helemaal te mogen zijn, precies zoals die is, een uitdrukking van zijn ziel, een uitdrukking van zijn kwaliteiten, dienstbaarheid en bijdrage aan het grotere geheel. Waarbij álle kwaliteiten nodig zijn.

De golf en de zee

Je kunt jezelf vergelijken met een golf in de zee. Golven komen en golven gaan, maar de zee blijft is constant. De zee is het grotere geheel, dat alles overstijgt en waaruit alle golven voortkomen. Door de zee kan de golf bestaan. De golf is een onderdeel van de zee, de golf heeft alle eigenschappen van de zee, de golf is een uitdrukking van de zee aan de oppervlakte. En tegelijkertijd is hij slechts een golf en niet het geheel. Vanuit het perspectief van de golf lijkt hij afgescheiden van andere golven en kleiner dan de zee. Maar dat maakt de golf niet minder waardevol of minder belangrijk of minder goed of inferieur aan de zee omdat hij alle eigenschappen van de zee in zich draagt. Hij drukt zich voor een moment uit als golf en geeft daarmee een unieke betekenis aan de zee. Elke golf is uniek, heeft zijn eigen verschijningsvorm en toch is hij tegelijkertijd hetzelfde als de zee. En alle golven samen geven weer uitdrukking aan de zee als geheel, geven vorm aan de zee en maken de zee magnifiek en bijzonder.

Ruimte voor alle modellen van de wereld

Mijn droom is dat iedereen elkaar accepteert zoals ze zijn. Dat betekent niet, dat je het altijd met elkaar eens hoeft te zijn, maar dat je de mening en overtuigingen van de ander respecteert, er begrip voor hebt. Dat alle meningen, overtuigingen naast elkaar kunnen bestaan. Dat er geen oordeel meer is en dat alles is en dat alles er mag zijn.

Bewust-Zijn, wakker worden en leven vanuit overvloed

Ik wil graag dat iedereen weer wakker wordt. Dat iedereen zich weer herinnert wie hij werkelijk is. Ik wil graag dat je weer contact maakt met je ziel dat zich wil uitdrukken in deze wereld. Mijn droom is, dat we zowel in onszelf als in anderen de mooie dingen zien. Dat we en-en gaan denken in plaats van of-of. Dat we  denken vanuit overvloed in plaats van schaarste.Hierdoor wordt de wereld weer een mooie plek om te leven.

Dienstbaarheid

Mijn droom is dat we weer gaan leven vanuit dienstbaarheid en dat is wat anders dan zelfopoffering. Want bij dienstbaarheid deel je iets wat in jou in overvloed aanwezig is. Dat is wat anders dan alleen iets ‘weggeven ten koste van jezelf’. Al jouw liefde, vreugde, al je kwaliteiten raken nooit uitgeput. Als je dit deelt wordt het juist meer en nooit minder.

Liefde in plaats van angst

In mijn beleving ontstaan alle problemen of door onwetendheid of door angst. Hoe zou het zijn als we weer handelen vanuit liefde in plaats vanuit angst, schaarste, wantrouwen en tekort. Daarvoor is het nodig dat je eerst van jezelf houdt, jezelf waardeert, onvoorwaardelijk. Dat je innerlijke rust en vrede ervaart. En als je dit deelt met de wereld kan er in de wereld ook meer liefde, geluk en vrede ontstaan. Daarom is het belangrijk dat jij je kwaliteiten leeft en dit aan de wereld toont. Dat is niet arrogant en dat gaat nooit ten koste van een ander. Je maakt hiermee juist de wereld mooier.

Er is slechts 1 stap naar vrede

We zijn slechts 1 keuze verwijderd van vrede op aarde en dat is de keuze die we zelf maken. En het valt lang niet altijd mee om de keuze voor vrede te maken. Daarom is het belangrijk te werken aan bewustwording en je persoonlijke groei. En groeien doe je op 7 niveaus. De eerste 4 aspecten van jouw groei bestaat uit 4 aspecten: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. En daarnaast ontwikkel je je op persoonlijk niveau, familieniveau en collectief niveau. Ik geloof dat als je vrede hebt met jezelf je automatisch vrede hebt met een ander. Mijn lijfspreuk is de uitspraak van Ghandi: Be the change in the world you want to see. En hoe cliché het ook klinkt, het begint eerst bij jezelf.

Durf groots te zijn

Nelson Mandela zei, bij grootste mensen voel je je groots en nooit klein! Dus als jij je klein voelt bij anderen wat is er dan aan de hand? Belangrijk is, om je te realiseren, dat alleen jij jezelf kan klein maken. De ander lokt dit gedrag misschien uit maar uiteindelijk ben jij zelf verantwoordelijk voor wat jij denkt en voelt. En waarom lokt de ander dit gedrag uit? Wat maakt dat de ander het nodig heeft om zich groter te voelen dan jij? Vaak is dit gebaseerd op angst en schaarste, dat er niet genoeg zou overblijven en dat hij het dan maar moet pakken van de ander. Dus weet dat jij je niet klein hoeft te voelen bij een ander, en als een ander jou dit gevoel geeft, heeft de ander een probleem en niet jij.

Grootse mensen zijn niet bang dat als anderen groots zijn dat dit ten koste van henzelf zal gaan. Er komt alleen maar meer. Echte meesters creëren meesters en geen volgelingen. Weet dat, zodat je nooit hoeft te kiezen voor de rol van volgeling. In elke situatie ben je leraar en leerling tegelijkertijd. We zijn daarbij allemaal gelijkwaardig, niet persé gelijk. Juist niet. Die ‘ongelijkheid’ zorgt voor de diversiteit, en we tellen allemaal mee en zijn allemaal waardevol en bijzonder, niemand uitgezonderd.

Dus ik nodig je uit om groots te zijn, te zijn wie je bent, dat jij een uitdrukking wordt van jouw zielsverlangen en vandaar uit je bijdrage levert aan de wereld om je heen. Ik nodig je uit om te geloven in overvloed en liefde in plaats van je te laten leiden door angst en schaarste. Daarvoor is het belangrijk dat je groeit en in balans bent op alle 4 niveaus: fysiek, mentaal, emotioneel én spiritueel.

En ik kan je dit leren, omdat ik zelf deze weg heb afgelegd. Ik wil graag mijn kennis, wijsheid en ervaring met jou delen, zodat jij jouw droom kunt leven. Dat jij een uitdrukking wordt van wie jij werkelijk bent. En dan hoop ik dat jij samen met mij en vele anderen de wereld een beetje mooier maken