Op weg naar mezelf

Heeft u vragen over één van onze diensten of producten?

Neem dan gerust contact met mij op: (06) 53 56 50 87

 

Dit jaar publiceer ik mijn boek Op weg naar mezelf

Korte omschrijving van de inhoud:

Sta jij op dit moment op een kruispunt in je leven? Wil jij meer betekenis geven aan je leven? Wil jij meer een uitdrukking zijn van wie jij werkelijk bent? Weet je vooral wat je niet wilt maar niet wat je wel wilt? Wil je graag je hart volgen maar vind je het nog niet gemakkelijk om echt te gaan kiezen voor wat je hart je ingeeft? Dan is dit boek precies iets voor jou.

In het boek dat ik ga schrijven ontdek je niet alleen wat je écht wilt maar leer je ook om te doen wat je wilt. Je ontdekt wat je kwaliteiten zijn, wat je passie is, hoe je contact maakt met je hart en je intuïtie, wat belangrijk voor je is en hoe je meer betekenis aan je leven kunt geven, hoe je je innerlijke criticus overwint en hoe jij de stap kunt zetten om te zijn wie je werkelijk bent, om het leven te leven zoals jij dat graag wilt.

Boekpagina op Facbook

Wil je graag op de hoogte worden gehouden van nieuwe hoofdstukken en wil je je laten inspireren door voorproefjes van mijn boek?

Like dan hier mijn boekpagina op facebook

Bijlage: spirituele begrippen praktisch uitgelegd

In het boek komt een bijlage waarin ik de spirituele begrippen die ik in het boek gebruik op een praktische manier uitleg.

Je kunt de bijlage hier bekijken en als je het leuk vind een reactie achterlaten.

 

 

Delen op Social Media
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone