Training Op weg naar Jezelf Sabine Hess

Op weg naar Jezelf

Sta jij op een kruispunt in leven?
Wil je graag je hart volgen en meer betekenis geven aan je eigen leven en de wereld om je heen?
Loop je rond met de vraag: wat wil ik met de rest van mijn leven doen?
Weet je diep van binnen dat er meer in je zit, maar kom je er niet toe om de volgende stap te zetten?
Wil je zowel persoonlijk als spiritueel groeien?

Keuzes maken vanuit je hart is best lastig.
Vaak laat je je tegenhouden door je angsten, twijfels, onzekerheden en belemmerende overtuigingen.
Je bent ook niet ontevreden over je leven en dan zit je al snel in de waan van de dag.
Toch ontbreekt er iets in je leven.
Je wilt wel de volgende stap zetten maar je weet niet hoe.
Je hebt al trainingen gevolgd voor persoonlijke en spirituele ontwikkeling.
Diep van binnen weet je het wel.
En toch komt het er nog niet helemaal uit.

Het is nu meer dan ooit belangrijk

 • dat je de innerlijke kracht hebt om je angsten en moeilijkheden te overwinnen
 • dat je bij jezelf blijft ongeacht de omstandigheden
 • dat je je je missie, je passie en je volle potentieel leeft en dit deelt met de wereld, wat anderen daar ook van vinden
 • dat je je onafhankelijk maakt van kritiek én waardering

Stel je eens voor

 • hoe zou je leven eruitzien zonder angst om je dromen te uiten, risico’s te durven nemen en het leven te onderzoeken
 • om vrij te zijn van de angst om door anderen te worden beoordeeld en zelf ook niet meer over anderen te oordelen
 • dat je kunt leven zonder angst om lief te hebben of niet lief gehad te worden en dat je van jezelf houdt zoals je bent.

En als we ons allemaal zo vrij zouden voelen, hoe zou de wereld er dan uitzien?

Je hebt alles al in je.
Wie jij werkelijk bent en jouw potentieel hoeft alleen maar tevoorschijn te komen, onthuld te worden
Het zijn je blokkades, twijfels en angsten die jou tegenhouden om te zijn wie je werkelijk bent en je hart te volgen.
Zodra jij deze blokkades hebt opgelost ga jij weer mensen, situaties, banen en dingen aantrekken die écht bij je passen.
Je komt weer in een flow en een opwaartse spiraal.
Je manifesteert gemakkelijker en je haalt moeitelozer je doelen en dromen.
Is dat niet wat je wil?

Met de training Op weg naar Jezelf leer jij alle tools en technieken om je te herinneren wie je werkelijk bent, je hart te volgen en je volle potentieel te leven.
Je gaat in deze training van 3D naar 5D.
Je ontdekt wie je bent, waarom je hier bent en wat je wilt.

De training is gebaseerd op mijn boek Anders Denken, anders Voelen, anders Doen.
De technieken die ik gebruik zijn gebaseerd op NLP, systemisch & holistisch waarnemen, intuitieve ontwikkeling, meditatie en spiritualiteit.

Het is ook een superleuke trainining als je coach bent of coach wilt worden

Doe je mee?

Bekijk het programma hier

Kom gratis kennismaken

Wat levert het jou op als je weer contact maakt met je hart en je passie volgt

 • je komt in een opwaartse spiraal terecht
 • je maakt optimaal gebruik van de wet van aantrekkingskracht
 • je leeft het leven dat jij wilt
 • je dromen komen uit
 • je komt in een flow
 • je creëert meer geluk, liefde en overvloed
 • je weet welke keuzes het beste zijn voor jou
 • je weet wat de volgende stap is op jouw levensweg

Doe je mee?

Bekijk het programma hier

Kom gratis kennismaken

Ik werk al 15 jaar als spiritueel trainer & lifecoach en ik ben expert in de wet van aantrekkingskracht.
Al deze kennis heb ik gebundeld in mijn zelf ontwikkelde KIBA Methode®.
Ik heb hier een boek over geschreven: Anders Denken, anders Voelen, anders Doen.
Dit boek is de basis van de training Op weg naar Jezelf. 

In de training:

 • herinner jij je wie je werkelijk bent en wat je passie is
 • leer je hoe je contact maakt met je hart en je innerlijke mentor
 • leer je het verschil tussen je innerlijke mentor en je innerlijke criticus
 • ontdek je wat jou tegenhoudt om je hart te volgen en in overvloed te leven
 • krijg je praktische tools om je blokkades en je innerlijke criticus te overwinnen
 • ervaar je hoe je de wet van aantrekkingskracht optimaal kan benutten om jouw dromen uit te laten komen en je ideale leven te leven

In de training deel ik met jou de allerbeste tools en technieken die ik zelf dagelijks toepas. Het zijn dé tools en technieken die het beste hebben gewerkt bij de meer dan 5000 mensen die ik heb begeleid naar de volgende stap in hun leven.

De training is gebaseerd op mijn boek Anders Denken, anders Voelen, anders Doen.
De technieken die ik gebruik zijn gebaseerd op NLP, systemisch & holistisch waarnemen, intuitieve ontwikkeling, meditatie en spiritualiteit.

Lees hier het verhaal van Ilona

“Ik had al jaren het idee dat ik iets miste in mijn leven, ik wilde meer diepgang. Zowel in mijn werk als in mijn relaties. Het was een bijna niet te beschrijven gevoel, een soort van gemis. Ik liep vast, bleef steken. Ik had het gevoel dat ik stil stond en geen vooruitzichten had op iets beters of anders. Terwijl ik van mezelf wist en voelde dat er veel meer is. Dat ik veel meer kan en capaciteiten heb. Ik wilde voor mezelf uitzoeken wat nu echt belangrijk is. Ik zat zo vast in “oude” patronen en gewoontes dat ik niet meer wist wanneer dat was begonnen en waarom. Ik leefde voornamelijk op de automatische piloot, dit was veilig en vertrouwd en kostte weinig energie, maar gaf ook geen gevoel van gemis en leegte. Ik wilde leren om doelen te stellen voor mijzelf en handvaten krijgen om hier mee om te gaan zodat mezelf beter begrijp en kan doen wat ik graag wil.

Het blok ‘oplossen van blokkades en oude patronen’ was een super blok, heel herkenbaar. Ik herkende zoveel en weet nu ook beter waarom ik ben zoals ik ben en waar sommige gedragingen vandaan komen. Het was een bevestiging was dat ik beter naar mijn gevoel moet luisteren in plaats van mij door rationele gedachten te laten vervormen of bang te zijn voor afwijzing.

Over (familie) opstellingen had ik veel gehoord en gelezen maar nooit persoonlijk meegemaakt. Dit heeft heel veel indruk op mij gemaakt, het is magisch.

Ook het blok met Emotie was heel bijzonder, een eyeopener. Door dit blok ben ik bewust bezig om anderen niet de schuld te geven en mijn eigen verantwoordelijkheid te dragen. Hoe meer verdriet ik toelaat hoe krachtiger ik nu wordt, Ik stak liever mijn kop in het zand dan verdriet en emoties toe te laten. Ik durf nu mijn emoties toe te laten en dat maakt me krachtiger, sterker en zelfverzekerder.

In het begin van de opleiding was ik erg verbitterd en haatdragend naar mijn ex toe. Op een bepaald moment, ik denk na een aantal blokken, heb ik hem gemaild dat ik hem vergeef (en mezelf ook, ik liet het immers toe). Het is bijzonder wat de uitwerking is geweest voor ons beiden. Ik zal er voor waken om dit soort gevoelens niet meer toe te laten in mijn leven.

De opleiding heeft veel invloed gehad op mijn leven, zowel privé als op het werk. In het beging waren het subtiele veranderingen die tevoorschijn kwamen. Iets waar ik niet eens bewust mee bezig was. Nu aan het eind van de rit kan ik zeggen dat ik ben veranderd. Ik sta anders in het leven en maak me niet meer zo snel druk. Ik ben veel relaxter geworden en kies vaker voor mezelf. Ik ben van aard best wel fel en kan opvliegend zijn en maakte me vaak en snel druk. Achteraf dacht ik dan was dit nodig. Nu ben ik veel rustiger en probeer dit over te brengen op mijn omgeving. Ik merk dat doordat ik zelf rustiger blijf dit ook een andere uitwerking heeft op mijn naasten/gezin. Ik probeer de vraagstelling zo te doen dat ik minder kans heb om iets in te vullen of op te lossen voor de ander. Dit levert mooie gesprekken op. Mijn omgeving zegt dat ik ben veranderd.

Op mijn werk merk ik ook positieve veranderingen, ik ben bewuster bezig met wat ik doe en hoe ik reageer op anderen. Het maken van de woordwolk vond ik erg leuk, vooral de terugkoppeling en wat anderen over mij zeiden, heel verrassend.

Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen en ik kan zeggen dat ik goed ben zoals ik ben. Ik neem meer tijd voor mijzelf en ik doe dingen die ik wil doen. Ik cijfer me niet meer weg en ik heb een innerlijke rust gevonden en dat is wat voor mij belangrijk is.”

Je hoeft het niet alleen te doen

Op weg naar Jezelf Sabine Hess 3

Je komt in een prachtige groep gelijkgestemden terecht.
Hoe fijn is dat?!

Ook al zijn veel mensen bezig met bewustwording en spirituele ontwikkeling, toch mis je vaak in je directe omgeving mensen die je echt begrijpen, die jou motiveren en stimuleren om je hart te volgen. Meestal is het andersom. Dan raden ze je af om te doen wat je echt wilt en voor zekerheid te gaan, je hebt het immers niet slecht, het gras is aan de overkant altijd groener. Dit soort adviezen helpen je niet. Je hebt mensen om je heen nodig die in jouw geloven, jou inspireren en jou optillen. Dat geeft deze training jou.

Aangezien de training een doorlooptijd heeft van een jaar, heb jij een jaar lang fantastische mensen om je heen. Zo is het veel gemakkelijker om veranderingen te behouden en vol te houden, zodat je niet direct terugvalt in de waan van de dag. Vaak ontstaan in mijn jaartrainingen vriendschappen voor het leven.

Je komt in een prachtige groep gelijkgestemden terecht.
Hoe fijn is dat?!

Ook al zijn veel mensen bezig met bewustwording en spirituele ontwikkeling, toch mis je vaak in je directe omgeving mensen die je echt begrijpen, die jou motiveren en stimuleren om je hart te volgen. Meestal is het andersom. Dan raden ze je af om te doen wat je echt wilt en voor zekerheid te gaan, je hebt het immers niet slecht, het gras is aan de overkant altijd groener. Dit soort adviezen helpen je niet. Je hebt mensen om je heen nodig die in jouw geloven, jou inspireren en jou optillen. Dat geeft deze training jou.

Aangezien de training een doorlooptijd heeft van een jaar, heb jij een jaar lang fantastische mensen om je heen. Zo is het veel gemakkelijker om veranderingen te behouden en vol te houden, zodat je niet direct terugvalt in de waan van de dag. Vaak ontstaan in mijn jaartrainingen vriendschappen voor het leven.

Bekijk het programma hier

Kom gratis kennismaken

In de training Op weg naar Jezelf krijg je alle tools en technieken

 • waarmee je jouw doelen en dromen écht bereikt
 • hoe je in overvloed leeft
 • waarmee je ontdekt wie je bent, waarom je hier bent, wat voor jou belangrijk is en wat je wilt
 • hoe je jouw kracht, jouw kwaliteiten en jouw volle potentieel benut
 • om je blokkades op te lossen die jou verhinderen om te zijn wie je bent en die jou tegenhouden om de volgende stap in je leven te zetten
 • hoe je meer innerlijke rust, vreugde en overvloed ervaart
 • hoe je weer balans creëert tussen werk én privé
 • hoe je vertrouwt op je hart, je intuïtie, het universum en de wet van aantrekkingskracht

 

Ben jij toe aan de volgende stap in je leven?

Wil jij heel graag meer betekenis en diepgang geven aan je leven én aan dat van anderen?

Weet je zeker dat er meer is dan dit?

Wil jij jouw passie, kennis en ervaring delen en anderen inspireren?

 

Bekijk het programma hier

 

De KIBA Methode®

De training Op weg naar Jezelf is gebaseerd op de KIBA Methode® en mijn bestseller Anders Denken, anders Voelen, anders Doen.

KIBA betekent spirituele plaats.
KI betekent Levensenergie en levenskracht (Chi)
Ba betekent oorsprong en oude ziel

De 5 KIBA Steppingstones zijn fundamenten voor jouw leven en helpen je op weg naar jezelf. Je krijgt antwoord op de vragen: wie ben ik, waarom ben ik hier en wat wil ik. Met de 5 KIBA Steppingstones ontdek je hoe je de wet van aantrekkingskracht optimaal benut om meer geluk, liefde en overvloed in je leven aan te trekken.

Met de 5 KIBA Steppingstones kom jij meer in je kracht, leer je je hart te volgen, je onzekerheden te overwinnen, je volle potentieel te leven en dit te delen met de wereld. De wet van aantrekkingskracht staat centraal. Je krijgt alle tools om de wet van aantrekkingskracht optimaal benutten, zodat je meer liefde, vreugde en overvloed aantrekt.

De KIBA Methode® is een unieke combinatie van NLP, Systemisch & Holistisch werken, Intuïtieve ontwikkeling & Spiritualiteit.

Van weten naar doen

Belangrijk vind ik dat je alle kennis praktisch toepast en integreert in je leven.
Het is niet genoeg om ‘het’ te weten.
Het is belangrijk dat je het daadwerkelijk doet.
In deze training ga jij echt de volgende stap zetten.
Je komt weer in beweging.
Alle puzzelstukjes die je inmiddels hebt verzameld vallen op hun plek én je zet daadwerkelijk de volgende stap in je leven.
Je ontdekt wie je bent, waarom je hier bent en wat je wilt.
Het is lifechanging.
Het is een training waarvan je na afloop zegt dat je dit al vele jaren eerder had willen doen.

Bekijk het programma hier

Esther:
In de opleiding van Sabine leerde ik de diepere wensen van mijn hart kennen: wat is eigenlijk mijn passie? Hoe zorg ik ervoor dat ik in mijn leven meer kan leven met wat ík belangrijk vind? Hoe zorg ik ervoor dat ik in mijn leven zoveel mogelijk míjn waarden kan nastreven? Door Sabine heb ik de eerste stap gezet in mijn nieuw geformuleerde doel: “ik ben per 1 juni zelfstandig ondernemer”. Inmiddels heb ik mijn ontslag ingediend. 23 maart heb ik mijn laatste werkdag. En vanaf mei sta ik ingeschreven in het handelsregister. Na een mooie reis van twee maanden naar Vietnam en Maleisië start ik mijn mooie bedrijf vanuit mijn hart. Ik ben zo blij dat ik weer in mijn kracht sta en wil met mijn enthousiasme zoveel mogelijk mensen aansteken. Sabine heeft me hier weer mee in contact gebracht.

Dit zijn de 5 KIBA Steppingstones

 • Kracht
 • Intuïtie
 • Bewust
 • Angsten, twijfels en onzekerheden overwinnen
 • Actie

#1 Leven vanuit innerlijke kracht
Met deze steppingstone ontdek je wat je wilt, wat je purpose en je passie is en hoe je dit in je (toekomstige) functie integreert. Je leert hoe jij je kwaliteiten optimaal benut en je volle potentieel leeft.

#2: Intuïtieve ontwikkeling
Je leert hoe je leeft vanuit je hart, hoe je meer leeft vanuit je gevoel en je leert hoe je afstemt op jouw intuïtie en jouw innerlijk kompas. Ik maak hiervoor in de opleiding veel gebruik van meditaties en visualisaties. Hiermee verhoog je je vitaliteit en voorkom je stress. Je weet hoe je balans in je leven creëert en keuzes maakt die écht bij je passen.

#3: Bewustzijn, bewust communiceren & samenwerken
Je leert hoe je écht verbinding en contact maakt met jezelf én de ander. Je leert dit te doen zonder oordeel. Niet-oordelen maakt je vrij om te zijn wie je bent, je hart te volgen, je volle potentieel te leven en dit te delen met de wereld. Hierdoor verbetert de communicatie en samenwerking. Een belangrijke basis hiervoor zijn de 10 basisprincipes van NLP. Je kunt de gratis videoserie op deze website aanvragen.

#4: Angsten overwinnen
Als je weet wie je bent en wat je wilt, dan komen vaak je angsten en belemmerende overtuigingen om de hoek kijken. In deze training leer jij hoe je je innerlijke criticus overwint, hoe je veerkracht en moed ontwikkelt om uit je comfort-zone te treden, zodat jij de volgende stap in je leven zet en je hart volgt.

#5: Actie
Je gaat van Weten naar Doen. Je leert hoe jij elke dag jouw grootst mogelijke kleine stap zet op weg naar jouw dromen. Je hebt aan het einde van de opleiding een duidelijk beeld wat je wilt, wat de volgende stap in je leven is, hoe je zichtbaar wordt en weet wat je moet doen om dit te realiseren.

Bekijk het programma van de training hier

Wat leer je in de training Op weg naar Jezelf:

 • Je leert bewust communiceren met jezelf en de ander
 • Je leert hoe je de ander beter kunt begrijpen, hoe je kunt motiveren en inspireren (en het werkt ook heel goed bij de opvoeding van kinderen)
 • Je ontdekt wie je bent, wat je wilt en hoe je dat voor elkaar krijgt
 • Je leert moeiteloos leven, je krijgt meer balans, meer rust, meer plezier en minder stress
 • Je leert meer te vertrouwen op je gevoel en je intuïtie
 • Je leert je kwaliteiten kennen
 • Je leert meer van jezelf te houden en te waarderen
 • Je krijgt compassie met jezelf én anderen
 • Je leert anders denken (omdenken of zoals het in NLP wordt genoemd: herkaderen)
 • Je leert je valkuilen te voorkomen
 • Je lost je problemen op
 • Je kunt de moeilijkheden van het leven beter aan
 • Je ontdekt welke overtuigingen jou tegenhouden om te zijn wie je bent en te doen wat je wilt en je leert hoe je deze overtuigingen kunt veranderen
 • Je ontdekt waarom je hier bent, wie je bent, wat je wilt en hoe je dat ook concreet kunt gaan doen.
 • Je leert alles over de wet van aantrekkingskracht
 • Je leert hoe je spiritualiteit op een praktische manier toepast in je dagelijkse leven
 • En je leert hoe je alles wat je leert weer door kunt geven aan anderen.

Bekijk het programma van de training Op weg naar Jezelf hier

Kom gratis kennismaken

 

Meditatie

mediteren

Meditatie heeft een belangrijke plek in de training. Mediteren heeft veel – inmiddels wetenschappelijk bewezen voordelen – zoals

 • meer rust
 • minder stress
 • meer energie
 • je voelt je gelukkiger
 • je bent gezonder, je immuunsysteem wordt sterker

Maar mediteren heeft ook onbekende voordelen.
Ik geef meditaties die jouw licht- en trillingsfrequentie verhogen. Je komt hierdoor weer in contact met je hart en je intuïtie, je ziel en je hogere zelf.
Ik doe Yoga Nidra meditaties, waarbij je heel diep ontspant, waardoor je lichaam én je gedachten helemaal tot rust komen en je op diepere lagen transformeert.
Hierdoor krijgen belemmerende overtuigingen minder vat op je en je komt meer in je kracht.

Dit zegt Jannet over de meditaties

“Wat mij verder heel veel steun geeft zijn de meditaties. Ik vind het moeilijk om het precies te omschrijven. Het heeft vooral voor beweging gezorgd op een ander niveau. Inzicht in mijn sterke verlangen naar liefde. Ik heb het gevoel dat ik hierdoor veel blokkades heb kunnen oplossen, vele nieuwe inzichten (bewustwording) heb gekregen en het doorleven van bepaalde emoties/gevoelens, zodat ik ze los kon laten en ze niet meer vastzitten in mijn lichaam. Ik voel me ‘lichter’ en ik sta meer op mijn plek.”

 

Monique:

“Mediteren was voor mij een nieuwe bron van rust maar ook van kracht om tot mezelf te komen en al je gedachten even los te koppelen. Ik heb me hieraan overgeven. Mediteren leek me altijd wat zweverig, maar de manier waarop Sabine je meeneemt is iedere keer bijzonder. Tijdens de meditaties zijn er momenten geweest waarin ik het gevoel had tussen hemel en aarde te zweven. Zo mooi en fijn om te ervaren!”

We starten elke ochtend met een hartmeditatie en elk blok sluiten we af met een yoga nidra meditatie.

De training Op weg naar jezelf is een hele mooie en complete investering in jezelf.

Bekijk het programma hier

Kom gratis kennismaken

Sabine Hess is dé expert in de wet van aantrekkingskracht  

Ik heb al duizenden mensen geholpen om de volgende stap in hun leven te zetten

Ik werk al 15 jaar al spiritueel trainer & coach en ik heb al meer dan 5000 mensen getraind en gecoacht. Allemaal mensen die, wellicht net als jij, op een kruispunt stonden in hun leven en graag de volgende stap wilden maken, antwoord wilden hebben op de vragen wie ben ik, waarom ben ik hier en hoe word ik een uitdrukking van wie ik werkelijk ben.

Toen ik klein was, snapte ik de wereld niet. Ik was hoogsensitief en meerbegaafd, alleen wist ik dat toen nog niet. Ik vond mezelf vreemd en toen heb ik mij aangepast aan de wereld om mij heen. Fanatiek als ik was, deed ik ontzettend mijn best om ‘normaal’ te zijn. Met alle gevolgen van dien: in 2002, op mijn 32e, kreeg ik een fikse burn-out en werd ik heel depressief. Ik zag het leven niet meer zitten. Het was mij niet meer helder wie ik was en waarom ik hier was.

Blijkbaar had ik een les te leren om mezelf te her-ontdekken, mijn blokkades te overwinnen en mij opnieuw af te stemmen op mijn innerlijk kompas.

Gelukkig ben ik toen NLP tegen gekomen en heb ik vele lessen gevolgd bij Wayne Dyer, Louise Hays, Eckhart Tolle, Carolyne Myss, Neal Donald Walsch, Joe Dispenza en Greg Braden. De krachtige tools die ik gekregen heb waren voor mij het begin van een mooie ontdekkingsreis, want je bent nooit uitgeleerd.

In 2003 heb ik voor het eerst kennis gemaakt met de wet van aantrekkingskracht en ik was direct gefascineerd. Toch heeft het wel een paar jaar geduurd voordat ik alle aspecten en nuances van de wet van aantrekkingskracht onder de knie had. De meeste experts vertellen dat het alleen gaat over positief denken, positief affirmeren en visualiseren. Dit werkte vaak wel, maar óók vaak niet. Ik ben in de leer gegaan bij experts zoals Esther Hicks, Lynn McTaggart en Joe Dispenza. Inmiddels ben ik zelf expert in de wet van aantrekkingskracht.

Als jouw dromen nog niet zijn uitgekomen dan heeft dit een reden…

Ik heb ontdekt dat het hele geheim van de wet van aantrekkingskracht veel meer is dan affirmeren en visualiseren. Als jouw dromen nog niet zijn uitgekomen, dan komt dit omdat je belangrijke informatie mist om de wet van aantrekkingskracht écht  succesvol te benutten. 

Er is niet één maar er zijn 5 essentiële stappen nodig om met de wet van aantrekkingskracht meer liefde, vreugde en overvloed te creëren.
Als je één van deze stappen overslaat, werkt de wet van aantrekkingskracht niet zoals jij dat graag wilt.

Alles wat ik leer geef ik met liefde door aan jou. Zo praktische mogelijk, want kennis alleen is niet genoeg. Want ik weet uit ervaring hoe mooi je leven kan zijn, als je al je blokkades en onzekerheden overwint, je dromen realiseert, vertrouwt op je innerlijk kompas en in overvloed leeft.

Jij kan ook met de training Op weg naar Jezelf jouw leven tot bloei brengen! Net als de vele alle andere cursisten die jou zijn voorgegaan.

Wil jij net als zij:

 • je passie, kennis en ervaring doorgeven aan anderen?
 • leven vanuit je hart, vanuit je intuïtie en niet op basis van regels en procedures?
 • communiceren en samenwerken vanuit verbinding en vertrouwen?
 • het beste uit jezelf én anderen halen?
 • leiderschap nemen en een authentiek leider zijn van jouw leven?
 • van betekenis zijn en bijdragen aan een mooiere wereld?

Doe dan mee met deze jaartraining die gegarandeerd life changing is.

Bekijk het programma hier

Kom gratis kennismaken

 

De 4 spirituele ontwikkelniveaus

In de trainingen Op weg naar Jezelf werk ik met de 4 stappen/stages van spirituele ontwikkeling die ik geleerd heb van Michael Bernard Beckwith.

  1. Victim-stage
   Dit is de fase waarin je je slachtoffer voelt van de omstandigheden en andere mensen. Je wordt geleid door angst, schuld en schaamte.
  2. Manifestor-stage
   Dit is de fase van de wet van aantrekkingskracht. Je leeft van binnen naar buiten. Je neemt de volle verantwoordelijkheid voor jouw leven. Je intenties en wat je wilt manifesteren zijn leidend.
  3. Channel-stage
   Deze fase kenmerkt zich door vertrouwen en overgave. Je vertrouwt op je intuitie en je hogere zelf. Je laat je leiden door jouw levensenergie en jouw levenskracht.
  4. Being-stage
   In deze fase BEN je. Je bent het licht. Je bent één met het leven zelf. Er is geen afscheiding meer. Je bent volledig aanwezig (mindfull). Je leeft volledig in het nu in een kerntoestand van dankbaarheid. Alles wat je doet ontstaat vanuit de bron in jou. Je bent een uitdrukking van wie jij werkelijk bent.

Je kunt deze 4 spirituele ontwikkelfasen ook als volgt samenvatten:
to me – by my – through me – as me.

Je maakt hierbij een shift van de 3e naar de 5e dimensie.
Je zult merken dat je je in verschillende fasen tegelijkertijd bevindt.

In jaar 1 van Op weg naar Jezelf concentreert zich vooral op fase 2 en raakt fase 3 en 4 aan.
In Jaar 2 veranker je fase 3 en 4 definitief, zodat je hier altijd toegang toe hebt.
Je leert hoe je vanuit een staat van ZIJN door de verschillende fasen heenloopt en jezelf meer en meer verankert in de 5e dimensie.

Ben je een startende coach of wil je coach worden? 

Dan is dit een supermooie en complete training om te doen.
Als startende coach is het belangrijk om zelf eerst door je eigen proces te gaan.
Je kunt nooit iemand begeleiden voorbij je eigen ontwikkelniveau.
Het is belangrijk om eerst zelf van weten naar doen te gaan.
Zo ben je een voorbeeld en inspiratiebron voor anderen.
Alle technieken die je in de training krijgt kun je direct toepassen als coach.

Mijn motto is: practice what you preach

Na jaar 1 kun je door naar jaar 2: Heal, Reveal & Express Yourself.
In deze training leer je systemisch, holistisch in intuitief waarnemen en je lost je blokkades op diepere lagen op.
Je leert in deze training hoe je toegang krijgt tot de verschillende krachtbronnen en krachtvelden waarop jij je kunt intunen.
Je versterkt je intuitie en je leert vertrouwen op het universum dat altijd achter je staat.
Ook voor deze training geldt, dat je alle oefeningen, tools en technieken direct kunt toepassen in je eigen werk als coach.

Daarna kun je doorgaan met de training tot KIBA Coach®
Je leert werken met de 5 KIBA Coach Cirkels die een prachtig fundament zijn voor jouw coachpraktijk.
Je leert de kunst van het vragen stellen en hoe je een krachtig veld neer zet voor je klanten waarin ze zich veilig kunnen ontwikkelen (holding space).

Ben je al een ervaren coach?

Dan zijn de trainingen Op weg naar Jezelf, Heal Reveal & Express Yourself en de KIBA Coach trainingen hele mooie trainingen om je verder te ontwikkelen, zowel persoonlijk als professioneel als spiritueel. Alle tools en technieken zijn een mooie aanvulling in de rugzak die je al bij je draagt.
Neem contact met me op om te kijken welk pad het beste bij jou past op dit moment.

Lees hier meer over de training KIBA Coach

 • De training van Sabine heeft me meer bewust gemaakt hoe ikzelf in het leven sta. Wat er voor mij belangrijk is. Dat het belangrijk is om hierbij letterlijk stil te staan. Rust te nemen, vaker te mediteren en te voelen. Hiermee probeer ik mijn leven zodanig vorm te geven dat ik werk en leef vanuit mijn hart en niet voornamelijk vanuit mijn hoofd. De toevoeging van spiritualiteit aan opleiding is echt een eye-opener. Via de meditaties en bepaalde oefeningen, is er een wereld voor me open gegaan.
 • Wat leuk om met mijn Levenswiel en doelen aan de slag te gaan vanuit mijn intuïtie én te ontdekken dat, wat ik dacht, nl. dat mijn lichamelijke gezondheid bovenaan zou staan. Maar dat is helemaal niet zo. Mijn top 3 is zelfvertrouwen, ik leef vanuit mezelf, ik voel me geliefd en waardevol. Super bedankt Sabine, hier kan ik mee verder. Aukje
 • Sabine is een sterke en intuïtieve vrouw waarbij ik me de hele training veilig en vertrouwd heb gevoeld. Zij heeft het talent om met enkele vragen bij de kern te komen bij iemand. Ik heb de training als zeer waardevol ervaren. Het was een enorme boost voor mijn persoonlijke groei en ontwikkeling. Ik wens het iedereen toe om de training bij haar te volgen. Je verdient het! Angelique
 • In de training van Sabine leerde ik de diepere wensen van mijn hart kennen: wat is eigenlijk mijn passie? Hoe zorg ik ervoor dat ik in mijn leven meer kan leven met wat ík belangrijk vind? Hoe zorg ik ervoor dat ik in mijn leven zoveel mogelijk míjn waarden kan nastreven? Door Sabine heb ik de eerste stap gezet in mijn nieuw geformuleerde doel: “ik ben per 1 juni zelfstandig ondernemer”. Inmiddels heb ik mijn ontslag ingediend. 23 maart heb ik mijn laatste werkdag. En vanaf mei sta ik ingeschreven in het handelsregister. Na een mooie reis van twee maanden naar Vietnam en Maleisië start ik mijn mooie bedrijf vanuit mijn hart. Ik ben zo blij dat ik weer in mijn kracht sta en wil met mijn enthousiasme zoveel mogelijk mensen aansteken. Sabine heeft me hier weer mee in contact gebracht
 • Mijn vader is 2 weken geleden overleden. En ik wil je laten weten dat ik hierbij zoveel aan de jaartraining gehad heb. Mijn band met mijn vader was niet zo goed. Door allerlei trauma’s in zijn jeugd kon hij zich met niemand verbinden en had hij allerlei angsten. Hij leefde geïsoleerd en had na de 1e golf alle zorg de deur gewezen, zo bang was hij voor het virus. De laatste dagen voor zijn dood was hij al ziek maar heeft hij niemand gebeld en toen hij dit uiteindelijk wel deed is hij overleden aan een hartaanval. We hebben hem niet meer gesproken. Allemaal triest en ellende zou je denken maar het mooie is dat ik heel puur in mijn verdriet was en geen schuldgevoel had dat ik er niet voor hem geweest was en dat hij alleen gestorven is. Ik kon het zo goed scheiden en dat stukje bij hem leggen, dat dat zijn verantwoordelijkheid was en niet die van mij. Ik heb die last ook echt van me af gegooid doordat ik het zo helder zag en zelfs een mooi verhaal daarover gehouden tijdens de dienst. Dat komt door jouw training en daar wil Ik je nu alvast voor bedanken, voor al je wijze lessen. Wat mij betreft is de jaartraining al geslaagd! Tot donderdag!
 • Ik vind Sabine grandioos. Zoveel kennis, zoveel passie!! Echt geweldig. Ook heel knap hoe ze individuele vragen zo beantwoordt dat iedereen er iets aan heeft. Ze creëert met de ruimte (prachtig en rustig) en haar houding een heerlijke veilige sfeer.
 • Wat een bijzondere training. Al tijdens het eerste blok voelde ik een verbondenheid. Ik stond er niet alleen voor. Ik was niet gek en niets was raar. Ik hoefde niets uit te leggen. Geen verantwoording. Geen vragen. Maar alles was oke. 1 blik was soms voldoende om iets te begrijpen van elkaar zonder dat ik in detail hoefde te treden.  Op je eigen tijd kun je je eigen verhaal vertellen, delen en helen. In de loop van de cursus vielen er steeds meer puzzelstukjes op zijn plek. Puzzelstukjes is een understatement en dekt niet de lading. Het is meer dan dat. Mijn doelen werden helder, oude patronen kon ik loslaten, ik merkte een vorm van bewustwording en kon mijn lijden omzetten in mijn eigen kracht. Ik heb toch wel een jaar of 4 therapie gehad, maar in deze training en dus in dit jaar, heb ik meer bereikt dat al die jaren therapie. Mijn prive is nu stabiel, ik heb weer meer energie, durf weer te dromen en maak plannen en werkgerelateerd heb ik meer rust. Ik ga ook vol enthousiasme jaar 2 volgen. Omdat ik blij ben dat de fundering stevig is, maar dat ik voel dat er nog meer te ontdekken is. Het is onbeschrijfelijk wat jij en Petra (de assistent-trainer) hebben betekend voor mij en wat voor invloed deze training heeft gehad op mijn leven. Het is echt een ommekeer in denken en doen. Dus oprecht anders denken anders voelen anders doen. Dank jullie wel ! Marianne
 • Wat me erg bij is gebleven in je training, is je zeer sterke intuïtie. Vaak kwam je met een tip of advies, waarbij je heel vaak precies datgene aanvoelde wat er speelde. Soms ook even de vinger op de zere plek, je draait niet om de hete brij heen. Daarnaast vond ik je openheid in het delen van je ervaringen verfrissend en authentiek. De hele organisatie wat betreft marketing vond ik erg indrukwekkend en was nieuw voor mij. De gedachte om vanuit je passie iets te beginnen spreekt me nog steeds erg aan en heeft me veel energie gegeven. De mensen in de groep spraken me erg aan en ik vond het erg prettig om van hen te leren en de ontwikkelingen te volgen.
 • Lieve Sabine, heel erg bedankt voor de prachtige positieve manier waarop je me de hele periode door hebt geraakt. Je bent een mooie open ziel
 • De training heeft me het besef en inzicht gegeven dat ik dit jaar vooral behoefte hebt aan rust, naar binnen keren en vooral heel veel creëren....want daar word ik blij van. Ik vind Sabine een prettige, warme een eerlijke persoonlijk met veel ervaring en opgedane wijsheid...waardoor je anderen weer kunt helpen. Én dat jezelf actief, oprecht betrokken ons allen individueel antwoord geeft om verder te helpen. Ook dat laatste ervaar ik als ECHT waardevol!! SUPERbedankt Sabine🙏💫😇 Marloe
 • De training op Weg naar mezelf heeft mij zoveel dichter bij mezelf gebracht. Sabine brengt de opleiding zo gepassioneerd, vol liefde, warmte, betrokkenheid. Hier voel je je veilig, gezien en oké, je gaat open. Mijn belemmeringen zijn nu mijn potenties geworden. Ik kan het iedereen aanraden om deze reis naar jezelf  te maken. Voor mij…..op naar het 2e jaar!  Ria
 • Ik vind het fantastisch wat je allemaal doet, dus alvast dankjewel voor de positieve vibes die je in de wereld zet! Karin
 • Ik ben je dankbaar dat je met ons info, tips en andere mogelijkheden met ons deelt om persoonlijk te groeien. Je bent voor mij een voorbeeld.
 • De holistische manier van werken, inspringen op wat zich aandient met gedegen kennis, bevlogenheid en hartverwarmend voorleven is een cursusmethode die mij enorm heeft aangesproken. Heel hartelijk dank hiervoor! Ester
 • Het volgen van de training van Sabine is voor mij een nieuwe stap in mijn bewustwording waar ik in mijn leven sta en hoe ik, door mijzelf beter te leren kennen, bewuster kan kiezen hoe ik mijn leven vorm wil geven. In plaats van meer van hetzelfde of juist door helemaal niet te veranderen en te blijven doen wat ik tot nu toe deed, een andere koerskiezen, dichter bij mezelf blijven. Ik kan nu meer laten zien wie ik ben en waar ik voor sta.
 • Ha Sabine, ik volg je al een aantal jaren en ik vind je erg inspirerend. Met warme groet, Irma.
 • De training van Sabine is voor mij een belangrijk keerpunt in mijn leven geweest. Sabine heeft mij geïnspireerd en ik heb geleerd om keuzes te maken die bij mij passen.
 • Ik heb de jaartraining als positief, intens en leerzaam ervaren, met fijne meditaties in een prachtige ruimte met rust en een veilige sfeer. De training heeft bij mij veel inwerking gezet. Ik heb meer van mezelf ontdekt. Ik denk en voel dat er meer in mij zit dat ik laat zien. Het is soms lastig maar ook fijn om hiermee aan het werk te zijn. Het motiveert mij om door te gaan. Met als doel op weg naar door te leven vanuit mijn hart, en mijn intuïtie. Zodat ik de volgende (kleine) stappen in mijn leven kan zetten. En meer rust, vreugde, harmonie en balans ervaar. Sabine je bent een grote ideeën generator. Je vult je ideeën  grandioos aan op bestaande ideeën Je geeft de training vanuit passie en enorme enthousiasme. Je kan je kennis overtuigend en inspirerend overdragen. Je doet dit op je eigen originele bruisende manier. Elke les start je energiek. Ik zie en ervaar je als een daadkrachtige en een warme en liefdevol persoon. Die met volle toewijding met hart en ziel je werk met passie doet.. Je geeft het beste wat je hebt. Ik vind je echt magnifiek. Dank je wel! Paula
 • Wauw… dat was mijn eerste reactie na het eerste blok van de jaartraining. De resultaten van de oefeningen hebben me geraakt. Ik ben vandaag aan het schrijven geslagen. Mijn eerste stap.
 • Heel mooi hoe Sabine, samen met haar assistenten, een veilige en warme sfeer creëert waarbij je voelt dat je jezelf kunt zijn. De grote hoeveelheid kennis en inspiratie die Sabine deelt om meer vanuit je hart te leven, is heel waardevol, vooral omdat het allemaal heel praktisch toepasbaar is. Ze heeft met haar training Op weg naar Jezelf bovendien een prachtige groep gelijkgestemde mensen bijeengebracht. De training heeft ervoor gezorgd dat ik bewuster leef en steeds beter naar mijn gevoel luister. Ook sta ik steviger in mijn schoenen. Hierdoor vertrouw ik meer op mezelf en durf ik nieuwe keuzes te maken. Sabine, en ook de assistenten, hartelijk bedankt!! Esther
 • Sabine heeft ontzettend veel betekend voor mij. De training is een life changing experience geweest en nog steeds. De stof resoneert in alle facetten van mijn leven, zowel in werk als in privé en zelfs op spiritueel gebied. Door Sabine voel ik mij verbonden met mezelf en de wereld en ben ik weer ‘thuisgekomen’ in mijzelf. Sabine heeft mijn ogen, hart en ziel geopend voor alles wat belangrijk voor mij is en waar ik naartoe wil gaan (en al naar op weg ben). De opleiding van Sabine heeft veel invloed gehad op zowel mijn werk als privé. Ik heb onlangs mijn eigen bedrijf gestopt. Nu coach ik hondenprofessionals hoe zij nog beter in hun kracht kunnen staan en effectiever kunnen communiceren met hun klanten. Ook privé heeft het veel invloed gehad en is er een enorme ontwikkeling in gang gezet. Door zélf de eerste stappen te zetten in het geven van liefde, compassie en bescherming in plaats van afwachten tot de ander beweegt of verandert, heb ik een weg ingeslagen naar betere en mooiere resultaten in mijn relatie en naar mijn kinderen toe.
 • Jolanda
  Als je zoekende bent en niet meer zo goed weet waar je heen wilt, welke weg je wilt gaan nemen, je verdieping in jezelf zoekt, je wilt helen en jezelf beter wilt leren kennen, ben je bij Sabine op de juiste plek. Jolanda
 • Sabine, ik waardeer jouw positieve kracht. Het is aanstekelijk. Ik denk vaak aan de positieve gedachten en trillingen. Jij kan jouw kennis en intuïtie goed combineren, het is prachtig en bijzonder om dit te ervaren. Ik ben vaak onder de indruk geweest van jouw ‘rake vragen en antwoorden’. Jouw passie is voelbaar, jouw taal is duidelijk, jouw programma is compleet. Verder, ik heb de sfeer binnen de groep prettig gevonden. Op deze manier was het veilig om te leren, veilig om jezelf te kunnen zijn. Ik ben dankbaar, ik kan nu mijn eigen weg volgen… Patricia

 • De training heeft ervoor gezorgd dat ik bewuster in het leven sta en steeds beter naar mijn gevoel luister. Ook heeft het ervoor gezorgd dat ik stappen durf te zetten, zoals een opleiding in kindercoaching doen. Dit beviel niet en hiermee ben ik weer gestopt. Hiervan leerde ik dat ik leer door te doen. Door het te ervaren, kwam ik erachter dat ik meer uitdaging nodig heb. De training heeft ook invloed op mijn privéleven. Ik ben weer een beetje de oude Esther geworden, eindelijk weer meer mezelf, de vrolijke Esther, zegt mijn partner Hans. En ik durf nu daadkrachtig keuzes te maken, vult hij nog aan. Complimenten voor jou Sabine, voor het creëren van zo’n bijzondere fijne en ontspannen liefdevolle sfeer, waarin dit ook echt zo voelt! Esther
 • Jij weet nog niet een heel klein beetje hoe dankbaar ben dat ik jou ontmoet hebt. Mijn liefde is aan het veranderen van angst naar onvoorwaardelijke liefde en mijn toekomstige werk waar ik nu alles voor doe is verschoven naar passie en dat tegen alle mogelijke blokkade is. Dat maakt me zo gelukkig! Dat alles kan ik niet eens in woorden uitdrukken! Jan Willem.
 • De jaaropleiding Onderweg naar Jezelf brengt wat het belooft, en meer. Het leert je heel veel over bewustzijn, bewust-zijn en bewust doen of laten. De combinatie van heel veel methoden en technieken zorgt ervoor dat ik veel meer regie over mijn eigen leven, toekomst en welzijn heb. Sabine heeft heel veel kennis en combineert dit met een hooggevoelige sentitiviteit voor wat er speelt onder de waterlijn bij ons allemaal. De combinatie van de opleidingsdagen met theorie én veel doen wordt aangevuld met oefenen in oefengroepen, waardoor er een verdere verdieping ontstaat. Een echte aanrader als je jezelf wilt zijn en bewust wilt leven. Anneke

Het resultaat van de training Op weg naar Jezelf

 • je neemt weer je eigen plek in
 • je natuurlijke innerlijke kracht en jouw potentieel gaan weer vrij gaat stromen
 • je verleden en je familie van herkomst worden een krachtbron die jou dragen en steunen in plaats van jou belemmeren
 • je leert hoe je leeft vanuit overgave en vertrouwen en vanuit wie jij werkelijk bent
 • je herinnert je wie je bent, waarom je hier bent en wat jouw doel in het leven is
 • alles wat vast zit komt weer in beweging, waardoor jij de volgende stap in je leven zet
 • je leert weer vertrouwen op je intuïtie en het universum dat altijd achter je staat
 • Je gaat van de 3e naar de 5e dimensie

Bekijk het programma hier

Kom gratis kennismaken

 • De training van Sabine heeft me meer bewust gemaakt hoe ikzelf in het leven sta. Wat er voor mij belangrijk is. Dat het belangrijk is om hierbij letterlijk stil te staan. Rust te nemen, vaker te mediteren en te voelen. Hiermee probeer ik mijn leven zodanig vorm te geven dat ik werk en leef vanuit mijn hart en niet voornamelijk vanuit mijn hoofd. De toevoeging van spiritualiteit aan opleiding is echt een eye-opener. Via de meditaties en bepaalde oefeningen, is er een wereld voor me open gegaan.
 • Wat me erg bij is gebleven in je training, is je zeer sterke intuïtie. Vaak kwam je met een tip of advies, waarbij je heel vaak precies datgene aanvoelde wat er speelde. Soms ook even de vinger op de zere plek, je draait niet om de hete brij heen. Daarnaast vond ik je openheid in het delen van je ervaringen verfrissend en authentiek. De hele organisatie wat betreft marketing vond ik erg indrukwekkend en was nieuw voor mij. De gedachte om vanuit je passie iets te beginnen spreekt me nog steeds erg aan en heeft me veel energie gegeven. De mensen in de groep spraken me erg aan en ik vond het erg prettig om van hen te leren en de ontwikkelingen te volgen.
 • Wauw… dat was mijn eerste reactie na het eerste blok van de jaartraining. De resultaten van de oefeningen hebben me geraakt. Ik ben vandaag aan het schrijven geslagen. Mijn eerste stap.
 • Ik heb de jaartraining als positief, intens en leerzaam ervaren, met fijne meditaties in een prachtige ruimte met rust en een veilige sfeer. De training heeft bij mij veel inwerking gezet. Ik heb meer van mezelf ontdekt. Ik denk en voel dat er meer in mij zit dat ik laat zien. Het is soms lastig maar ook fijn om hiermee aan het werk te zijn. Het motiveert mij om door te gaan. Met als doel op weg naar door te leven vanuit mijn hart, en mijn intuïtie. Zodat ik de volgende (kleine) stappen in mijn leven kan zetten. En meer rust, vreugde, harmonie en balans ervaar. Sabine je bent een grote ideeën generator. Je vult je ideeën  grandioos aan op bestaande ideeën Je geeft de training vanuit passie en enorme enthousiasme. Je kan je kennis overtuigend en inspirerend overdragen. Je doet dit op je eigen originele bruisende manier. Elke les start je energiek. Ik zie en ervaar je als een daadkrachtige en een warme en liefdevol persoon. Die met volle toewijding met hart en ziel je werk met passie doet.. Je geeft het beste wat je hebt. Ik vind je echt magnifiek. Dank je wel! Paula
 • Heel mooi hoe Sabine, samen met haar assistenten, een veilige en warme sfeer creëert waarbij je voelt dat je jezelf kunt zijn. De grote hoeveelheid kennis en inspiratie die Sabine deelt om meer vanuit je hart te leven, is heel waardevol, vooral omdat het allemaal heel praktisch toepasbaar is. Ze heeft met haar training Op weg naar Jezelf bovendien een prachtige groep gelijkgestemde mensen bijeengebracht. De training heeft ervoor gezorgd dat ik bewuster leef en steeds beter naar mijn gevoel luister. Ook sta ik steviger in mijn schoenen. Hierdoor vertrouw ik meer op mezelf en durf ik nieuwe keuzes te maken. Sabine, en ook de assistenten, hartelijk bedankt!! Esther
 • Ha Sabine, ik volg je al een aantal jaren en ik vind je erg inspirerend. Met warme groet, Irma.
 • Lieve Sabine, heel erg bedankt voor de prachtige positieve manier waarop je me de hele periode door hebt geraakt. Je bent een mooie open ziel
 • De holistische manier van werken, inspringen op wat zich aandient met gedegen kennis, bevlogenheid en hartverwarmend voorleven is een cursusmethode die mij enorm heeft aangesproken. Heel hartelijk dank hiervoor! Ester
 • De jaaropleiding Onderweg naar Jezelf brengt wat het belooft, en meer. Het leert je heel veel over bewustzijn, bewust-zijn en bewust doen of laten. De combinatie van heel veel methoden en technieken zorgt ervoor dat ik veel meer regie over mijn eigen leven, toekomst en welzijn heb. Sabine heeft heel veel kennis en combineert dit met een hooggevoelige sentitiviteit voor wat er speelt onder de waterlijn bij ons allemaal. De combinatie van de opleidingsdagen met theorie én veel doen wordt aangevuld met oefenen in oefengroepen, waardoor er een verdere verdieping ontstaat. Een echte aanrader als je jezelf wilt zijn en bewust wilt leven. Anneke
 • De training op Weg naar mezelf heeft mij zoveel dichter bij mezelf gebracht. Sabine brengt de opleiding zo gepassioneerd, vol liefde, warmte, betrokkenheid. Hier voel je je veilig, gezien en oké, je gaat open. Mijn belemmeringen zijn nu mijn potenties geworden. Ik kan het iedereen aanraden om deze reis naar jezelf  te maken. Voor mij…..op naar het 2e jaar!  Ria
 • In de training van Sabine leerde ik de diepere wensen van mijn hart kennen: wat is eigenlijk mijn passie? Hoe zorg ik ervoor dat ik in mijn leven meer kan leven met wat ík belangrijk vind? Hoe zorg ik ervoor dat ik in mijn leven zoveel mogelijk míjn waarden kan nastreven? Door Sabine heb ik de eerste stap gezet in mijn nieuw geformuleerde doel: “ik ben per 1 juni zelfstandig ondernemer”. Inmiddels heb ik mijn ontslag ingediend. 23 maart heb ik mijn laatste werkdag. En vanaf mei sta ik ingeschreven in het handelsregister. Na een mooie reis van twee maanden naar Vietnam en Maleisië start ik mijn mooie bedrijf vanuit mijn hart. Ik ben zo blij dat ik weer in mijn kracht sta en wil met mijn enthousiasme zoveel mogelijk mensen aansteken. Sabine heeft me hier weer mee in contact gebracht
 • De training heeft me het besef en inzicht gegeven dat ik dit jaar vooral behoefte hebt aan rust, naar binnen keren en vooral heel veel creëren....want daar word ik blij van. Ik vind Sabine een prettige, warme een eerlijke persoonlijk met veel ervaring en opgedane wijsheid...waardoor je anderen weer kunt helpen. Én dat jezelf actief, oprecht betrokken ons allen individueel antwoord geeft om verder te helpen. Ook dat laatste ervaar ik als ECHT waardevol!! SUPERbedankt Sabine🙏💫😇 Marloe
 • Ik ben je dankbaar dat je met ons info, tips en andere mogelijkheden met ons deelt om persoonlijk te groeien. Je bent voor mij een voorbeeld.
 • Ik vind het fantastisch wat je allemaal doet, dus alvast dankjewel voor de positieve vibes die je in de wereld zet! Karin
 • Wat een bijzondere training. Al tijdens het eerste blok voelde ik een verbondenheid. Ik stond er niet alleen voor. Ik was niet gek en niets was raar. Ik hoefde niets uit te leggen. Geen verantwoording. Geen vragen. Maar alles was oke. 1 blik was soms voldoende om iets te begrijpen van elkaar zonder dat ik in detail hoefde te treden.  Op je eigen tijd kun je je eigen verhaal vertellen, delen en helen. In de loop van de cursus vielen er steeds meer puzzelstukjes op zijn plek. Puzzelstukjes is een understatement en dekt niet de lading. Het is meer dan dat. Mijn doelen werden helder, oude patronen kon ik loslaten, ik merkte een vorm van bewustwording en kon mijn lijden omzetten in mijn eigen kracht. Ik heb toch wel een jaar of 4 therapie gehad, maar in deze training en dus in dit jaar, heb ik meer bereikt dat al die jaren therapie. Mijn prive is nu stabiel, ik heb weer meer energie, durf weer te dromen en maak plannen en werkgerelateerd heb ik meer rust. Ik ga ook vol enthousiasme jaar 2 volgen. Omdat ik blij ben dat de fundering stevig is, maar dat ik voel dat er nog meer te ontdekken is. Het is onbeschrijfelijk wat jij en Petra (de assistent-trainer) hebben betekend voor mij en wat voor invloed deze training heeft gehad op mijn leven. Het is echt een ommekeer in denken en doen. Dus oprecht anders denken anders voelen anders doen. Dank jullie wel ! Marianne
 • De training van Sabine is voor mij een belangrijk keerpunt in mijn leven geweest. Sabine heeft mij geïnspireerd en ik heb geleerd om keuzes te maken die bij mij passen.
 • Jolanda
  Als je zoekende bent en niet meer zo goed weet waar je heen wilt, welke weg je wilt gaan nemen, je verdieping in jezelf zoekt, je wilt helen en jezelf beter wilt leren kennen, ben je bij Sabine op de juiste plek. Jolanda
 • Ik vind Sabine grandioos. Zoveel kennis, zoveel passie!! Echt geweldig. Ook heel knap hoe ze individuele vragen zo beantwoordt dat iedereen er iets aan heeft. Ze creëert met de ruimte (prachtig en rustig) en haar houding een heerlijke veilige sfeer.
 • Sabine, ik waardeer jouw positieve kracht. Het is aanstekelijk. Ik denk vaak aan de positieve gedachten en trillingen. Jij kan jouw kennis en intuïtie goed combineren, het is prachtig en bijzonder om dit te ervaren. Ik ben vaak onder de indruk geweest van jouw ‘rake vragen en antwoorden’. Jouw passie is voelbaar, jouw taal is duidelijk, jouw programma is compleet. Verder, ik heb de sfeer binnen de groep prettig gevonden. Op deze manier was het veilig om te leren, veilig om jezelf te kunnen zijn. Ik ben dankbaar, ik kan nu mijn eigen weg volgen… Patricia

 • Wat leuk om met mijn Levenswiel en doelen aan de slag te gaan vanuit mijn intuïtie én te ontdekken dat, wat ik dacht, nl. dat mijn lichamelijke gezondheid bovenaan zou staan. Maar dat is helemaal niet zo. Mijn top 3 is zelfvertrouwen, ik leef vanuit mezelf, ik voel me geliefd en waardevol. Super bedankt Sabine, hier kan ik mee verder. Aukje
 • Jij weet nog niet een heel klein beetje hoe dankbaar ben dat ik jou ontmoet hebt. Mijn liefde is aan het veranderen van angst naar onvoorwaardelijke liefde en mijn toekomstige werk waar ik nu alles voor doe is verschoven naar passie en dat tegen alle mogelijke blokkade is. Dat maakt me zo gelukkig! Dat alles kan ik niet eens in woorden uitdrukken! Jan Willem.
 • Mijn vader is 2 weken geleden overleden. En ik wil je laten weten dat ik hierbij zoveel aan de jaartraining gehad heb. Mijn band met mijn vader was niet zo goed. Door allerlei trauma’s in zijn jeugd kon hij zich met niemand verbinden en had hij allerlei angsten. Hij leefde geïsoleerd en had na de 1e golf alle zorg de deur gewezen, zo bang was hij voor het virus. De laatste dagen voor zijn dood was hij al ziek maar heeft hij niemand gebeld en toen hij dit uiteindelijk wel deed is hij overleden aan een hartaanval. We hebben hem niet meer gesproken. Allemaal triest en ellende zou je denken maar het mooie is dat ik heel puur in mijn verdriet was en geen schuldgevoel had dat ik er niet voor hem geweest was en dat hij alleen gestorven is. Ik kon het zo goed scheiden en dat stukje bij hem leggen, dat dat zijn verantwoordelijkheid was en niet die van mij. Ik heb die last ook echt van me af gegooid doordat ik het zo helder zag en zelfs een mooi verhaal daarover gehouden tijdens de dienst. Dat komt door jouw training en daar wil Ik je nu alvast voor bedanken, voor al je wijze lessen. Wat mij betreft is de jaartraining al geslaagd! Tot donderdag!
 • De training heeft ervoor gezorgd dat ik bewuster in het leven sta en steeds beter naar mijn gevoel luister. Ook heeft het ervoor gezorgd dat ik stappen durf te zetten, zoals een opleiding in kindercoaching doen. Dit beviel niet en hiermee ben ik weer gestopt. Hiervan leerde ik dat ik leer door te doen. Door het te ervaren, kwam ik erachter dat ik meer uitdaging nodig heb. De training heeft ook invloed op mijn privéleven. Ik ben weer een beetje de oude Esther geworden, eindelijk weer meer mezelf, de vrolijke Esther, zegt mijn partner Hans. En ik durf nu daadkrachtig keuzes te maken, vult hij nog aan. Complimenten voor jou Sabine, voor het creëren van zo’n bijzondere fijne en ontspannen liefdevolle sfeer, waarin dit ook echt zo voelt! Esther
 • Sabine heeft ontzettend veel betekend voor mij. De training is een life changing experience geweest en nog steeds. De stof resoneert in alle facetten van mijn leven, zowel in werk als in privé en zelfs op spiritueel gebied. Door Sabine voel ik mij verbonden met mezelf en de wereld en ben ik weer ‘thuisgekomen’ in mijzelf. Sabine heeft mijn ogen, hart en ziel geopend voor alles wat belangrijk voor mij is en waar ik naartoe wil gaan (en al naar op weg ben). De opleiding van Sabine heeft veel invloed gehad op zowel mijn werk als privé. Ik heb onlangs mijn eigen bedrijf gestopt. Nu coach ik hondenprofessionals hoe zij nog beter in hun kracht kunnen staan en effectiever kunnen communiceren met hun klanten. Ook privé heeft het veel invloed gehad en is er een enorme ontwikkeling in gang gezet. Door zélf de eerste stappen te zetten in het geven van liefde, compassie en bescherming in plaats van afwachten tot de ander beweegt of verandert, heb ik een weg ingeslagen naar betere en mooiere resultaten in mijn relatie en naar mijn kinderen toe.
 • Sabine is een sterke en intuïtieve vrouw waarbij ik me de hele training veilig en vertrouwd heb gevoeld. Zij heeft het talent om met enkele vragen bij de kern te komen bij iemand. Ik heb de training als zeer waardevol ervaren. Het was een enorme boost voor mijn persoonlijke groei en ontwikkeling. Ik wens het iedereen toe om de training bij haar te volgen. Je verdient het! Angelique
 • Het volgen van de training van Sabine is voor mij een nieuwe stap in mijn bewustwording waar ik in mijn leven sta en hoe ik, door mijzelf beter te leren kennen, bewuster kan kiezen hoe ik mijn leven vorm wil geven. In plaats van meer van hetzelfde of juist door helemaal niet te veranderen en te blijven doen wat ik tot nu toe deed, een andere koerskiezen, dichter bij mezelf blijven. Ik kan nu meer laten zien wie ik ben en waar ik voor sta.

Wat maakt deze training uniek

De training is gebaseerd op de KIBA Methode® en mijn boek Anders Denken, anders Voelen, anders Doen.

Het is een combinatie van NLP, systemisch & holistisch waarnemen, intuitieve ontwikkeling en spiritualiteit.
Je ontwikkelt je van de 3e naar de 5e dimensie en je leert hoe je je meer en meer verankert in de 5e dimensie.

De training helpt je daadwerkelijk om de volgende stap in je leven te zetten.
Je gaat van weten naar doen.

Hoe ziet een trainingsdag eruit?

   • Je krijgt gedegen achtergrond kennis van NLP, systemisch en holistisch werken, intuitie, kwantumfysica en spiritualiteit, want je mind wil begrijpen.
    Dit is ook nodig om je open te stellen en alle informatie daadwerkelijk te integreren.
   • Kennis alleen is niet genoeg. Uiteindelijk is het de bedoeling dat je alle kennis toepast.
    In de training ga je van weten naar doen.
    Zo voorkom je dat spiritualiteit zweverig wordt.
    We doen daarom mooie oefeningen, (kleine) opstellingen en tafelopstellingen om blokkades op te lossen en je weer in contact te brengen met je kracht en je intuitie.
   • We starten elke dag met de hartmeditatie en we sluiten elk blok af met een yoga nidra meditatie.

Tussen de blokken door heb je wekelijks contact met je buddy en je komt 1 keer samen met je intervisiegroepje.
Dit kan live of online.

Bekijk het programma hier

Wat gaan we precies doen?

Blok 1 – Wat wil ik?

Je krijgt antwoord op de vraag wat wil ik.
Je krijgt praktische tools hoe je je contact maakt wat écht belangrijk voor je is en hoe je leeft vanuit je hart en je verlangen.
Je maakt contact met je essentie en je leert hoe je vanuit je hart de juiste keuzes maakt.

Technieken: leven volgens ZIJN-DOEN-HEBBEN, outcome-model, levenswiel, waardenhiërarchie, logische niveaus

Blok 2 – Wie ben ik?

Je leert hoe jij in elkaar zit. Je ontdekt jouw gebruiksaanwijzing en je leert die van de ander te kennen, herkennen en erkennen.
Je ontdekt jouw patronen en hoe deze patronen jou helpen of belemmeren.
Je leert wat je diepste overtuigingen zijn en welke overtuigingen je tegenhouden om te doen wat je werkelijk wilt.
Je leert jezelf én de ander beter begrijpen waardoor de communicatie en samenwerking verbetert.
Je krijgt inzicht in je kwaliteiten en valkuilen en hoe je je valkuilen voorkomt.
Je leert hoe je werkelijk contact maakt met jezelf en de ander, met compassie en zonder oordeel, zodat jij en de ander er helemaal mogen zijn.
Je leert communiceren en samenwerken vanuit harmonie en vertrouwen.

Technieken: Model van de wereld, Metaprogramma’s, Kindconclusies, Transactionele Analyse

Blok 3 en 4 Overwinnen van blokkades, angsten en twijfels

In deze blokken overwin jij al je angsten en onzekerheden.
Je ontdek je waar je overtuigingen vandaan komen en hoe je je belemmerende overtuigingen transformeert in bekrachtigende overtuigingen.
Je leert je innerlijke criticus herkennen en overwinnen.
Je ontdekt de kracht van je emoties. Je leert je emoties herkennen als belangrijke richtingaanwijzer op jouw levenspad.
Je ontdekt dat de manier waarop je denkt grote invloed heeft op de manier waarop je de wereld waarneemt.
Je maakt van jouw verleden een krachtbron.

Technieken: familie-opstellingen, tijdlijnen, emoties, emotieladder van Esther & Abraham Hicks, overwinnen innerlijke criticus, asssociëren/dissociëren, transformeren van overtuigingen

Blok 5 en 6 Versterk je innerlijke kracht

Nu je je blokkades hebt overwonnen is het tijd om je innerlijke kracht te verterken en de moed te ontwikkelen om je hart vol zelfvertrouwen te volgen.
In deze blokken leer je je hulpbronnen aan te boren waardoor je meer in je kracht staat en je minder laat beïnvloeden door de mensen om je heen.
Je leert in dit blok anders denken, anders voelen en anders doen, waardoor je meer grip op je leven krijgt.
Je maakt opnieuw contact met je kwaliteiten en je ontdekt hoe je juist dankzij – en niet ondanks – je verleden bent geworden wie je bent.
Je gaat in deze blokken van weten naar doen.
Je leert hoe je de volgende stap in je leven zet, de stap die je misschien al een tijdje wilde maken maar niet aan toe kwam.
Alle puzzelstukjes die je hebt geleerd in je leven vallen in deze blokken op hun plek.

Techniekenherkaderen (omdenken), waarnemingsposities, six-step-reframe, kwaliteiten, reclaim personal history, fysiologie of excellence (powerposes), Bateson strategie, intuïtieve ontwikkeling, bewust communiceren met de 10 basisprincipes van NLP, kernkwaliteiten, drama-driehoek versus winnaars-driehoek, Transactionele Analyse

Blok 7 Zijn wie je bent

In dit prachtige afsluitende blok maak je helemaal contact met de essentie van wie jij werkelijk bent.
Op de laatste middag is de certificering.

Technieken: rollen loslaten, kerntransformatie

Certificering

De opleiding wordt afgesloten met een certificeringsmiddag waarin je je proces deelt met de groep en hoe je alle technieken in je leven hebt geïntegreerd en welk effect dit heeft gehad op jezelf, de ander en de wereld om je heen.

Meditatie en yoga nidra

Meditatie, mindfullness en spiritualiteit zijn een rode draad in de training.
We starten elke ochtend met een mooie hartmeditatie en het onderwerp van de meditatie stel ik elke ochtend vast op basis van de energie van dat moment.
Elk blok sluiten we af met een yoga nidra meditatie.

Meditatie is een prachtig hulpmiddel om stil te worden, tot rust te komen, thuis te komen bij jezelf en op diepere lagen te transformeren.

Doe je mee?

Kom gratis kennismaken

Durf in jezelf te investeren

Alles wat je in jezelf investeert krijg je terug.
Het betekent dat je jezelf waardevol vindt, dat is één van de belangrijkste voorwaarden om ook waarde aan te trekken.
Als je jezelf waardevol vindt, dan zit je goed in je vel, dan lukt het je om positief in het leven te staan en dan trek je ook heel veel positieve dingen aan.

Investeer daarom nu in jouw persoonlijke en spirituele groei
Zodat je

   • je plek weer inneemt, omdat die plek jouw geboorterecht is
   • je weer herinner wie je werkelijk bent.
   • je natuurlijke innerlijke kracht weer vrij stroomt
   • je verankert in 5D
   • je verleden en je familie van herkomst een krachtbron wordt in plaats van een last
   • de wet van aantrekkingskracht optimaal benut voor meer liefde, overvloed en balans en waardoor jouw dromen uitkomen
   • je volle potentieel leeft en deel dit met de wereld
   • je hart volgt in plaats van je hoofd
   • je ontdekt hoe je telkens weer je grootst mogelijke kleine stap op weg maakt op weg naar de rest van je leven.

Inschrijven, kosten en data

Data najaar 2021

Blok 1: 11, 12 november 2021
Blok 2: 16, 17 december 2021
Blok 3: 20, 21, 22 januari 2022
Blok 4: 3, 4 maart 2022
Blok 5: 7,8 april 2022
Blok 6: 19, 20 mei 2022
Blok 7: 30 juni en 1 juli 2022

Inschrijven is niet meer mogelijk

Data voorjaar 2022

Blok 1: 10, 11 maart 2022
Blok 2: 21, 22 april 2022
Blok 3: 9, 10, 11 juni 2022
Blok 4: 7, 8 juli 2022
Blok 5: 8, 9 september 2022
Blok 6: 13, 14 oktober 2022
Blok 7: 17, 18 november 2022

Schrijf je hier in

De trainingstijden zijn van 10.00 tot 17.00 uur.

Locatie: Stationsweg 149a, 9471 GP Zuidlaren

Bekijk het programa en de inhoud van de blokken hier

Investering in jezelf: € 3.250,00 inclusief btw, koffie, thee en eenvoudige lunch.

De training is aftrekbaar van de belasting en je kunt in termijnen betalen.

Maximum aantal deelnemers: 15

Corona

Bij mij is iedereen welkom.
In de training respecteren we elkaars keuze.
Alle trainingsdagen gaan door, omdat ik een eigen besloten locatie heb.
Voor de locatie en de activiteiten die ik geef gelden op dit moment geen speciale coronaregels.
Als je ziek bent kun je online meedoen via Zoom.
Heb je hier vragen over, neem dan hier contact met me op.

Gratis kennismaken

Wil je graag eerst komen kennismaken?

Dat kan.

Ik organiseer regelmatig gratis kennismakingsworkshops in Zuidlaren, zodat je kennis kunt maken met mij, de ruimte en de assistent-trainers.

Als je op de onderstaande inschrijfbutton klikt, kun je kiezen uit verschillende data.

Lukt dit niet, of zijn er geen kennismakingsworkshops voor de volgende startdatum, vul dan dit contactformulier in en dan plannen we een gratis online kennismakingsgesprek in van 30 minuten.

 

Voel je vrij om te zijn wie je bent

Je hebt alles in je om je hart te volgen

Je volle potentieel te leven

En dit te delen met de wereld