Wet van Aantrekkingskracht

De Wet van Aantrekkingskracht in de Praktijk

Ontdek hier hoe je de Wet van Aantrekkingskracht optimaal benut om meer liefde, geluk en overvloed in je leven aan te trekken

Bijna iedereen heeft wel eens gehoord van de wet van aantrekkingskracht.

Vaak is het advies dat je affirmaties moet uitspreken en moodboards moet maken om in je leven te manifesteren wat je maar wilt.
Er zijn veel boeken over verschenen waaronder ‘The Secret’.
Bijna allemaal gaan ze over gedachtekracht en visualiseren wat je wilt.

Werkt het bij jou?
Krijg je daardoor alles wat je wilt?
Zo niet, dan komt dit omdat je belangrijke informatie mist.

Er zijn maar liefst 5 oorzaken waardoor de wet van aantrekkingskracht niet werkt.

Stel je eens voor dat je helemaal je hart durft te volgen.
Dat je helemaal vertrouwt op het universum dat altijd achter je staat en dat wonderen in je leven komen.
Stel je voor dat je meer geluk, liefde en overvloed in je leven aantrekt.
Hoe zou je leven er dan uitzien?

Hoe werkt de wet van aantrekkingskracht

Alles in het universum is trilling, daar zijn alle wetenschappers het inmiddels over eens. Deze trilling is natuurkundig meetbaar. En er is een wet van resonantie. Dat wil zeggen, dat gelijksoortige trillingen elkaar aantrekken. Zet bijvoorbeeld drie basgitaren in een ruimte. Als je een snaar aanraakt, dan gaan de snaren van de andere basgitaren mee resoneren. Als iemand een hele hoge C zingt, dan kan deze trilling ervoor zorgen dat een glas breekt. Trillingen noemen we ook wel frequenties. Daar werken radiostations mee, zo werkt een telefoon en een televisie. Door de radio op een bepaalde zender te zetten, zendt deze een frequentie uit. Het radiostation zendt eveneens op deze frequentie uit en zo ontmoeten de frequenties elkaar en kun jij naar de muziek luisteren waar je voor kiest.

Ook woorden en gedachten hebben allemaal een eigen trillingsfrequentie

Alles wat jij uitzendt resoneert met gelijksoortige woorden, gedachten en emoties in je omgeving. En dat trek je dan naar je toe. Daarom leer je in de meeste boeken om positieve affirmaties uit te spreken en visionboards te maken. Dat zijn absoluut belangrijke ingrediënten om met de wet van aantrekkingskracht meer geluk, liefde en overvloed in je leven aan te trekken.

Waarom werkt het niet bij iedereen?

Heb jij veel wensen het universum ingestuurd en veel affirmaties gedaan en ze komen niet uit?

Dan komt dat omdat je belangrijke informatie mist!

Ik kwam in 2002 voor het eerst in aanraking met de wet van aantrekkingskracht en ik was direct gefascineerd door deze magische wet. Alleen kwamen bij niet alle wensen en doelen uit. Ik ben toen op zoek gegaan naar antwoorden. Ik ben in de leer gegaan bij de grote experts op dit gebied: Louise Hay, Joe Dispenza, Lynn MgTaggert en Esther Hicks. Zo kwam ik erachter dat ik belangrijke informatie mistte.

Voorkom de 5 meest gemaakte fouten

Werkt de wet van aantrekkingskracht nu niet voor je?

Dat komt omdat er 5 veel voorkomende fouten worden gemaakt waardoor jouw dromen niet uitkomen. In deze online training kom je achter deze 5 fouten én je krijgt heel veel kennis, ervaring en praktische tools om deze fouten te voorkomen, zodat je wel jouw dromen en doelen haalt.

Je ontdekt in de training het hele geheim van de wet van aantrekkingskracht en hoe je deze wet wel goed toepast waardoor jij je meer geluk, liefde en overvloed aantrekt.

Het werkt als je weet hoe

Inmiddels ben ik zelf expert in de wet van aantrekkingskracht. Ik weet nu precies wat wel én niet werkt.
En toch…
Ook al weet ik dat het werkt, deze wet blijf mij telkens weer verwonderen en ik krijg nog steeds kippenvel als ik al die prachtige verhalen hoor hoe de wet van aantrekkingskracht werkt met grote én kleine dingen.

Het werkt bij grote dingen zoals het vinden van je droombaan of je droomhuis. Maar ook bij kleine dingen, zoals het verhaal van Flora.

Flora had ’s ochtends een meditatie gedaan waarin een (vredes)duif in een boom zat en haar een (vredes)tak aanbod. ’s Middags stond ze bij een vijver naar zwanen te kijken en plotseling kwam een hele zwerm duiven naast haar op de grond zitten.

Andere voorbeelden zijn dat je iemand tegenkomt aan wie je net hebt gedacht. Of je hoort een liedje op de radio die nu een diepere betekenis voor je krijgt. Of je leest een artikel die precies het antwoord is op je vraag.

Met de wet van aantrekkingskracht leef jij moeiteloos in overvloed en komen de juiste dingen altijd op de juiste plaats en het juiste moment,

Wil jij ook de magische kracht van deze wet ervaren? Schrijf je dan nu in voor deze superwaardevolle training.
We starten maandag 2 november.

Stel jij jezelf wel eens de vragen: waarom ben ik hier, wie ben ik en wat wil ik?

Ik stelde mezelf regelmatig deze vragen. Hoewel ik na mijn burn-out (in 2002) veel antwoorden heb gevonden, kwamen deze vragen met regelmaat terug.
Totdat ik het indrukwekkende boek  Man’s Search for Meaning van Viktor Frankl las.

Deze auteur heeft drie jaar in een naziconcentratiekamp gezeten en desondanks heeft hij betekenis gevonden in  zijn leven. Als je mijn leven met zijn leven vergelijkt, heb
ik het een stuk gemakkelijker. Toch kon ik de wereld en het leven als zinloos ervaren en dan voelde ik me zwaarmoedig en depressief. Ik was daarom heel benieuwd hoe Viktor Frankl tegen het
leven aankijkt en hoe hij ondanks zijn zware periode in een naziconcentratiekamp overtuigd is van de zin en betekenis van het leven. Niet alleen van zijn leven maar van ieders leven.

Dit is wat ik van hem heb geleerd:

Alle situaties zijn van zichzelf neutraal, ze hebben van zichzelf geen betekenis.
Jij bent het die betekenis geeft aan een situatie.
En dit geldt ook voor het leven.
Het leven geeft geen betekenis aan jou.
Het leven geeft je alleen het leven.
Het is de bedoeling dat jij betekenis aan je leven geeft, dat jij het zinvol maakt.

Het heeft geen zin om te zoeken naar zingeving en betekenis of te wachten tot een situatie, een ander, je werk of je leven jou betekenis geeft. Het is de bedoeling dat jij zélf betekenis creëert. Dat vond ik een prachtige eyeopener. Ik hoefde niet langer na te denken over de zin van het leven. Het gaat erom dat ik zelf zin en betekenis aan het leven geef, op mijn eigen manier.

Dus stop met de vraag: waarom ben ik hier? Stop met het zoeken naar redenen om betekenis te vinden in je leven.
Geef zelf betekenis aan je leven.
Zet zelf de stappen die nodig zijn om jouw leven zinvol en betekenisvol te maken.
Je hebt altijd een keuze.
Je doet dit door alle mogelijkheden die in jou zitten te benutten, ze in te zetten, ze te laten zien en door de mensen om je heen lief te hebben.

Om jou te helpen om betekenis aan je leven te geven én jou te inspireren om te zijn wie je bent, geef ik een superleuke online training over De Wet van Aantrekkingskracht in de Praktijk.

We starten maandag 2 november

Ik heb de online training zo ontwikkeld, dat je er heel veel positieve energie van krijgt. Je ontdekt wat je wilt, hoe je je blokkades oplost en na de coronacrisis je hart volgt en je volle potentieel leeft.

Ik kan me niet voorstellen dat je na de Coronacrisis weer terugkeert naar je oude patronen. Ondanks alle onzekerheden nodigt deze periode je uit tot reflectie. En daar wil je ik je bij helpen.

Je ontdekt in 7 weken hoe jij de wet van aantrekkingskracht praktisch toepast in je dagelijks leven.
Ik deel
heel veel kennis én praktische tips hoe jij je doelen en dromen wel realiseert en hoe je de volgende stap in je leven zet.

Elke maandag staat een nieuwe les voor je klaar.
Met inspirerende video’s, mooie meditaties en praktische werkboeken.

Je doet het niet alleen. Je zit in een groep met gelijkgestemden. 
Je kunt elkaar inspireren en motiveren. 
Ik beantwoord elke dag je vragen.
En ik geef elke woensdag om 20.00 een live sessie.
De livesessie neem ik op, zodat je die later altijd (nog een keer) kunt bekijken. 

Je krijgt hele waardevolle bonussen die je niet wilt missen!

O.a.

 • De online training in 1 dag weten wat je wilt ter waarde van € 147,00 helemaal gratis!
  Omdat dit een prachtige aanvulling en verdieping is.
 • een prachtige meditatie waarin jij een boodschap ontvangt van je Innerlijke Mentor

Doe je mee?

 • Wat leuk om met mijn Levenswiel en doelen aan de slag te gaan vanuit mijn intuïtie én te ontdekken dat, wat ik dacht, nl. dat mijn lichamelijke gezondheid bovenaan zou staan. Maar dat is helemaal niet zo. Mijn top 3 is zelfvertrouwen, ik leef vanuit mezelf, ik voel me geliefd en waardevol. Super bedankt Sabine, hier kan ik mee verder. Aukje
 • De inhoud van de visualisatie van les 4 is mooi en ik kan het bereikte doel goed voelen.
 • De training heeft me het besef en inzicht gegeven dat ik dit jaar vooral behoefte hebt aan rust, naar binnen keren en vooral heel veel creëren....want daar word ik blij van. Ik vind Sabine een prettige, warme een eerlijke persoonlijk met veel ervaring en opgedane wijsheid...waardoor je anderen weer kunt helpen. Én dat jezelf actief, oprecht betrokken ons allen individueel antwoord geeft om verder te helpen. Ook dat laatste ervaar ik als ECHT waardevol!! SUPERbedankt Sabine🙏💫😇 Marloe
 • Deze online training zet wel heel veel in werking. Ik ontdek meer van mezelf en denk en voel dat er meer in mij zit dan ik laat zien. Het is fijn om hiermee samen aan het werk te zijn dat motiveert mij om door te gaan. Tineke.
 • Bedankt Sabine voor de uitleg, de video's, de werkbladen, enzo...het is echt goed uitgelegd en super materiaal. Ik ben gemotiveerd om verder te werken met de WvA !! Super dankbaar hiervoor !!! ❤️👍 Liefs, Arianne
 • Ik ben echt super blij dat ik deze online training heb gevolgd. Het heeft me geholpen om bewust te worden van mijn belangrijkste doelen en lessen op dit moment, maar ook om hier op een positieve manier mee om te gaan. Het is wonderbaarlijk mooi hoe de wet van aantrekkingskracht, vanaf het eerste moment, begint te werken. Dank je wel voor al het moois wat je mij hebt meegegeven!! De meditaties zijn ook heel bijzonder en de beelden die ik krijg hebben betrekking op mijn verleden. Deze beelden en inzichten zijn niet helemaal nieuw voor mij. Het maakt me wel weer even extra bewust van mijn proces en dat dit ook met kleine stapjes gaat. Vanochtend tijdens een wandeling in het bos was ik me bewust van mijn houding: rechtop, schouders naar achteren en hoofd omhoog. Dit voelde ik in de meditatie ook heel sterk. Voor mij is dit ook een teken dat ik er mag zijn en de moeite waard ben. De vragen die tijdens de meditatie gesteld worden zijn voor mij sowieso helpend geweest om te zien/denken in mogelijkheden. Dank je wel. Rens
 • De visualisatie van les 4 is echt mooi! Ik had dit niet kunnen bedenken. Hoe fijn om te ervaren dat het werkt! Astrid.
 • Jij weet nog niet een heel klein beetje hoe dankbaar ben dat ik jou ontmoet hebt. Mijn liefde is aan het veranderen van angst naar onvoorwaardelijke liefde en mijn toekomstige werk waar ik nu alles voor doe is verschoven naar passie en dat tegen alle mogelijke blokkade is. Dat maakt me zo gelukkig! Dat alles kan ik niet eens in woorden uitdrukken! Jan Willem.
 • Hoi  Sabine, ik heb jou Kiba boost meditatie jaarprogramma aangeschaft. Ik ben zo dankbaar dat ik dit heb gedaan🙏🏻. Want ook de extra meditaties zijn zó mooi! Wat bén je een mooi mens en wat heb jij mij nu al, na de online training en nadat ik jouw boek en kaarten heb aangeschaft, de goede richting gewezen. Dankjewel dankjewel! 🙏🏻❤️ Een fijne week gewenst! Hartelijke groet Cynthia
 • Deze week keuzes maken en focussen. Wat leek het mij moeilijk en wat blijkt...? Ik heb het als ‘goed en zelfs snel te doen’ ervaren! Verbaasd over het gemak waarmee ik mijn eigen doelen, die vorige week allemaal even belangrijk voor mij waren!, kon indelen in ‘belangrijk en haast ondergeschikt’. Wat heerlijk bevrijdend voelt dit. Sieneke.
 • Ha Sabine, ik volg je al een aantal jaren en ik vind je erg inspirerend. Met warme groet, Irma.
 • Wat voor mij duidelijk is geworden is dat ik doelen vanuit mijn hart ga stellen in plaats vanuit mijn denken/ego. Het echt klein maken van de doelen maakt ze haalbaar en dat voelt goed. Ik had de prachtige meditaties niet willen missen, die werken goed voor mij. Ik beveel de training van harte aan. Het is een prachtige cursus met veel elementen. De oefeningen en meditaties zijn mooi om nog eens te doen. Een heldere en praktische cursus die goed online te doen is. Ik vind het delen in de groep een plus. Inspirerend om doelen van anderen te lezen en hier en daar dezelfde thema’s te zien. En fijn dat je daar tips geeft. Jacqueline

Deze training is voor jou als je jezelf herkent in deze vragen

 • Wat wil ik met de rest van mijn leven doen?
 • Hoe geef ik meer betekenis aan mijn leven?
 • Hoe wordt ik gelukkiger?
 • Hoe kom ik meer in een flow?
 • Hoe kom ik meer in balans?
 • Hoe laat ik mijn dromen uitkomen?
 • Hoe creëer ik meer wonderen, liefde en overvloed in mijn leven

In de training krijg je antwoord op al deze vragen.
Het is een supermooie investering in jezelf..

werkgeluk en passie

Zet de volgende stap in je leven met deze praktische online training De Wet van Aantrekkingskracht in de Praktijk

Je staat op een kruispunt in je leven
Je bent toe aan de volgende stap
Je wilt weten wat je de rest van je leven gaat doen
Je wilt je hart volgen en zeker weten dat je de juiste keuze maakt

Je wilt de wet van aantrekkingskracht optimaal benutten om meer geluk, liefde en overvloed in je leven aan te trekken.

Ontdek met deze superleuke hoe jij met de wet van aantrekkingskracht wonderen aantrekt.

Het is niet zo dat je geen leuk leven hebt.
Je hebt vast leuke vrienden, hobby’s, een partner, een gezin.
Toch heb je het gevoel dat er iets ontbreekt
Je wordt regelmatig opgeslokt door de waan van de dag
Je hebt het gevoel dat je regelmatig net één bal teveel in de lucht moet houden
Er is niet altijd balans tussen werk en privé
Je wilt minder stress, meer rust en meer geluk

Je wilt het liefst je hart volgen, maar je mist net dat stukje zelfvertrouwen om de sprong te wagen
Je durft nog niet helemaal te vertrouwen op je intuïtie, de wet van de aantrekkingskracht en het universum dat altijd achter je staat.
Hoe weet je zeker dat je de juiste keuze maakt?
Hoe volg je je hart in plaats van je hoofd?

Dat ontdek jij allemaal in deze superleuke én praktische online training De wet van Aantrekkingskracht in de Praktijk

Maandag 2 november start de training.

In 7 weken ontdek jij hoe jij de wet van aantrekkingskracht toepast in je dagelijks leven.

Ik geef je tijdens de training heel veel kennis én praktische tips hoe jij je doelen en dromen het komende jaar gaat realiseren, want je hoeft het niet alleen te doen!

Wat levert de online training je op:

 • je weet hoe je de juiste doelen stelt
 • Je maakt contact met je wensen en doelen op een diepere laag. Je ontdekt wat je écht belangrijk vindt en wat precies je verlangens, wensen en doelen zijn en waar jij je energie van krijgt. 
 • je maakt de juiste keuzes vanuit je hart
 • je ontdekt het verschil tussen ego-intenties en zielsintenties
 • je lost je blokkades, twijfels en onzekerheden op
 • je weet hoe je je afstemt op je kern en wie jij werkelijk bent
 • je komt in je kracht 
 • je gaat van weten naar doen

Doe je mee?

We starten op maandag 2 november 2020

Mooie meditaties

Je krijgt in de training hele mooie meditaties.

 • Een meditatie waarin jij een boodschap ontvangt van je Innerlijke Mentor.
  Deze ontvang je direct na je inschrijving
 • Een krachtige visualisatie in les 4 waarmee jij je doelen haalt
 • Een meditatie waarmee jij je blokkades definitief oplost in les 5
 • Een prachtige meditatie voor meer zelfcompassie in les 6.
  Zelfcompassie en stoppen met jezelf veroordelen is heel belangrijk.
  Niet-oordelen maakt je vrij om te zijn wie je bent, je hart te volgen en je volle potentieel te leven.

Ik raad je aan om de meditaties een paar keer te doen.
De meditaties kun je ook doen voordat je gaat slapen.
Ze werken op onbewust niveau diep door én je valt in een heerlijke diepe slaap.

mediteren

Levenswiel

Het Levenswiel:

Een onmisbare tool om de wet van aantrekkingskracht optimaal te laten werken

In de online training starten we met het Levenswiel.

Met het levenswiel wordt duidelijk wat voor jou belangrijk is, waar je mee wilt stoppen, starten en doorgaan.
Het levenswiel is een prachtig begin van  deze inspirerende online training!
Je maakt met het levenswiel contact met je wensen en doelen op een diepere laag.
Het is een belangrijke eerste stap op weg naar meer geluk, liefde en overvloed

Schrijf je nu, zodat je ontdekt wat je écht wilt en je hart volgt.

De online training start op maandag 2 november 2020 en duurt 7 weken

In de training ontdek jij stap voor stap

 • Wat je écht wilt
 • Hoe je gemakkelijker keuzes maakt vanuit je hart
 • Hoe jij je droom leeft in plaats van geleefd te worden
 • Hoe je gebruik maakt van de wet van aantrekkingskracht om je doelen te halen

Je krijgt praktische tools

 • Om je onzekerheden en je twijfels te overwinnen
 • En te vertrouwen op je intuïtie

Dit ga ik met jou delen:

 • Elke week een videoles, die je ook kunt downloaden als MP3
 • Werkbladen, die je kunt downloaden en eventueel uitprinten
 • Meditaties, die je ook kunt downloaden
 • Hoe je je blokkades oplost
 • Hoe je doelen stelt vanuit je hart
 • Hoe je meer contact krijgt met jouw intuitie
 • Hoe jij de volgende stap zet en de juiste keuzes maakt
 • Hoe je de wet van aantrekkingskracht optimaal benut om jouw dromen uit te laten komen
 • Heel veel praktische tips om te ontdekken wat je wilt
 • Gratis deelname aan de besloten Facebookgroep waarin je al je vragen rechtstreeks aan mij kunt stellen
  en waarin we elkaar kunnen inspireren om al onze dromen en wensen uit te laten komen.

Elke maandag staat een nieuwe les voor je klaar.
Met videos, meditaties en werkboeken.
In de besloten facebookgroep kun je je vragen en je ervaringen delen.
Zo inspireren, motiveren en helpen we elkaar.
Ik beantwoord elke dag de vragen die je in de chat zet én ik ben één per week live aanwezig, zodat je rechtstreeks al je vragen aan me kunt stellen.

Dit zijn de 7 lessen

Les 1 – je gevoel als krachtbron
Je gevoelens zijn 6000 keer sterker dan je brein en daar gaan we gebruik van maken! We gaan aan de slag met het levenswiel en ik leer je hoe je ontdekt wat écht belangrijk voor je is.

Les 2 – de juiste doelen stellen
Ik leer je vandaag hoe jij de juiste doelen formuleert om de wet van aantrekkingskracht maximaal te benutten.

Les 3 – Intuitief doelen kiezen
Vandaag leer je hoe je intuitief je doelen kiest en hoe je de juiste keuze maakt vanuit je hart.

Les 4 – Visualiseren als krachtbron
Meditatie & visualiatie als hulpbron om je doelen te halen.

Les 5 – Belemmerende gedachtes en blokkades oplossen
Wat houdt je nog tegen om je doelen te halen? Vandaag krijg je vijf praktische tips om je blokkades en je innerlijke criticus te overwinnen. En je krijgt een mooie meditatie die je helpt om je blokkades te laten verdwijnen.

Les 6 – De kunst van het Ontvangen
Van jezelf houden en jezelf de moeite waard vinden is een belangrijke voorwaarde om overvloed te ontvangen en toe te laten. Dit begint met zelfcompassie. Vandaag krijg je een prachtige meditatie om zelfcompassie te ontwikkelen.

Les 7 – Doen
Wat is je grootst mogelijke kleine stap die jij gaat zetten om je doelen te halen. We maken geen uitgebreide stappenplannen en agenda’s. Ik leer je vandaag intuitief plannen.

Doe je mee?

Ga jij nu in jezelf investeren?
Zet jezelf vandaag op de eerste plaats.
Investeer nu in de volgende stap van je leven en laat je jouw dromen, doelen en verlangens uitkomen.
Kies nu voor liefde, geluk en overvloed.
Kies nu om de magische wet van aantrekkingskracht helemaal te benutten.

Het is niet egoistisch om voor jezelf te kiezen. Integendeel.
Alleen als jij goed voor jezelf zorgt en als jij gelukkig bent, dan heb je volop energie om jouw licht te laten stralen,
op jouw manier de wereld een beetje mooier te maken en er te zijn voor de mensen van wie jij houdt.
Als jij jouw dromen, wensen en verlangens realiseert, als jij positief en krachtig blijft in deze moeilijke periode,
dan ben je een inspirerend voorbeeld voor iedereen om je heen!

Je investeert een superwaardevolle online training met hele waardevolle bonussen.

Zet jij met deze training de volgende stap in je leven, zodat jij iets moois laat ontstaan na de coronacrisis?

 • Dank je wel Sabine voor je lessen. Heerlijk, helder, de kracht van de eenvoud. Wat heb toch ingewikkeld gezocht en mij overspoeld gevoeld. Ik ervaar weer kracht, plezier doordat ik mij nu kan focussen op mijn zielsintenties. Yvonne.
 • Prachtig om op jouw aangeboden wijze doelen vorm te geven vanuit je intuïtie. Wat een verdiepende kracht komt er dan, want de doelen worden verbonden met positieve verlangens, positieve gevoelens die ik al aan het doorleven ben door de visualisatie. Dat maakt de stap van denken naar doen zoveel krachtiger. TOP. Marry
 • Ik vind je een fijn tof mooi mens. En al je fijne uitleg met fijne bewoording enz. Kan ik enorm veel mee. Heel menselijk.  Hartelijke groetjes, Hedwig
 • Wat een heerlijke oefeningen hebben we gedaan met het levenswiel en intuïtief doelen kiezen. En hoe verrassend. Ik had verwacht doelen te kiezen uit werk/carrière  en persoonlijke/spirituele groei. Maar mijn doelen komen uit de levensgebieden relatie, gezondheid en familie/vrienden. Dit zijn mijn echte voedingsbronnen. Wilma.
 • Ik zag best op tegen les 2 Doelen stellen, maar het viel mij mee. Als je zo intuïtief bezig bent dan komen de antwoorden vanzelf! Fijn dat de werkbladen in deze facebookgroep gedeeld worden! Zo leer je iedereen een beetje kennen en ik heb ook veel inspiratie gekregen door de werkbladen van anderen te bekijken. Karin.
 • De inhoud van de visualisatie van les 4 is mooi en ik kan het bereikte doel goed voelen.
 • Hallo allemaal, helaas alweer de laatste les van de training van de "Wet van de Aantrekkingskracht". Hierbij mijn uitgewerkte opdracht van les 7. Ik voel dat er echt iets aan het gebeuren is. Zoveel wat ik eerder niet voor mogelijk heb gehouden of heb durven ondernemen doe ik nu wel. Het is voor mij een begin naar iets anders! Net als je boek Sabine "Anders denken,anders voelen en anders doen". Vandaag heb ik mij aangemeld voor de jaar training "Op weg naar jezelf". Ik heb er zin in, nieuwe wegen en ontdekkingen in de zoektocht naar mijn mooiste ik, en leven!!!! Heel erg bedankt Vivian.
 • Les 6 geeft mij prachtig inzicht waar ik nu sta! De reacties van jullie maken mij bewust van ieders eigen zoektocht en waardevolle inzichten. Dank je wel voor het delen. Daar leer ik ook van.
 • De training is voor mij een belangrijk keerpunt in mijn leven. Ik sta nu veel positiever in het leven dan en paar maanden geleden. Sabine heeft daar veel aan bijgedragen.
 • Wat was het even vreemd om bij les 5 mijn drie focusdoelen er weer bij te pakken, hoe waar ze nog zijn, ik was ze gewoon alweer ‘kwijt’! Bezig met het jaarthema dat daaruit voort is gekomen... Mooie oefening om stil te staan bij de afzonderlijke doelen waardoor ik merk dat ze zeer met elkaar verweven zijn! Deze keer heb ik de meditatie nogmaals beluisterd en zelfs hier en daar nog teruggezet om een zin beter door te laten dringen. Herhaling werkt voor mij goed, en hier en daar meeschrijven laat het nog meer binnenkomen. Ik zie meer verbanden na terugluisteren en terug lezen. Fijn om hier de tijd voor te nemen, dar is al nieuw voor mij na alsmaar doordenderen... Ik heb veel aan de berichten van jullie en de reacties van Sabine daarop, graag tot volgende week!
 • Wat me echt het allermeest aanspreekt is de spirituele invalshoek van Sabine. Dat is voor mij echt het grote pluspunt. Dit was precies wat ik nodig had in deze fase in mijn leven. Ik ben dankbaar!
 • Ik was heel opgelucht om te ontdekken in les 7 dat Doen ook gaat over het allerkleinste stapje dat je zet. Het gaf me gelijk weer energie om aan m’n doelen te blijven werken. In kleine stapjes inderdaad! Ik heb besloten dat ik minimaal 1 dag in de week een stapje ga zetten naar mijn doel. Ik heb nu gemerkt dat ik daar echt energie van krijg. Ellen
 • Ik vind jouw trainingen zeer zinvol en professioneel ingevuld. Jouw spirituele visie 'met beide benen op de grond' inspireert mij zeer.
 • Prachtig om jullie werkbladen in te mogen zien in deze facebookgroep. Ik merk dat ik veel (h)erken! Ik dacht dat Les 2 doelen stellen voor mij pittig zou worden. Ik vond het lastig om doelen te stellen. Het mooie is dat dit nu in de verleden staat. De oefening om vanuit je intuïtie en je zielintenties doelen te kiezen is zoveel gemakkelijker. Vera.
 • Mooi is het, deze online cursus doet me beseffen dat ik ‘gewoon’ al met mijn kleinst mogelijke stap was begonnen: me aanmelden😃! Van het één komt het ander, in deze laatste les herken ik mezelf: ik vind het fijn om intuïtief te denken en te doen. Dat gaf nogal eens stress omdat ik in mijn enthousiasme op iets in kan gaan en bemerk dat ik dan stappen verder ben zonder bijvoorbeeld toestemming of draagvlak te hebben, of ik laat juist iets uit angst voor reacties... In de wetenschap dat het vaststellen van een jaarplanning (voor mij) juist belemmerend werkt, voel ik me vrij om mijn pad te bewandelen. Door dit uit te stralen voel ik me meer zeker. De reacties van anderen stralen ook dit intuïtief aanvoelen en handelen uit, dat levert naast moeilijke momenten de kleinst mogelijke mogelijkheden op... Zo werkt iedereen hard aan zichzelf en NU weten we dat we t waard zijn💝 Dank Sabine, dank allemaal, dikke online knuffel!

Wat is de investering in jezelf

Je ontvangt de online training van 7 weken met

 • elke maandag een nieuwe videoles
 • handige werkbladen
 • praktische oefeningen
 • mooie meditaties

Waarde € 397,00

Bonus 1#

De online training in 1 dag weten wat je wilt, t.w.v. € 147,00

Bonus 2#

Een superwaardevolle community waarin ik antwoord geef op al je vragen t.w.v. € 297,00

Bonus 3#

Een prachtige meditatie waarin jij een boodschap ontvangt van je Innerlijke mentor t.w.v. € 9,95
Je ontvangt de meditatie direct na je inschrijving. Deze meditatie past heel goed bij les 3 uit de online training.

Bonus 4#

Elke woensdag om 19.30  een live groep coach call met vragen & antwoorden, t.w.v. € 750,00

De totale waarde van de hele online training is € 1.600,00

Maar ik wil je helpen in deze tijd.
Ik wil juist graag dat je je persoonlijk én spiritueel ontwikkelt.
Juist nu is het belangrijk om je trillingsfrequentie hoog te houden en je te richten op het positieve en je niet meer te laten leiden door angst.
Ik wil de online training voor iedereen toegankelijk maken.

Je betaalt geen € 1.600 maar nu € 297,00

Dat is 80% korting op de totale waarde!

Doe je mee?

 

Wil je nog meer uit de training halen?

Kies dan voor de VIP-bonus

Elke week een 1-op-1 sessie van 40 minuten (telefonisch of via zoom) ter waarde van € 595,00

Voor de online training én de VIP Bonus betaal je nu geen € 2.195,00 maar € 550,00

Let op!
Voor deze optie zijn slechts 10 plekken beschikbaar!

 

100% Garantie

Ik ben er zeker van dat jij heel veel aan deze training hebt.
Maar, als je binnen 14 dagen besluit dat deze training niets voor je is, dan krijg je zonder vragen je geld terug.

Veelgestelde vragen

Wat is de wet van aantrekkingskracht?

Alles in het universum bestaat uit trilling. Je hebt hoge trillingen en lage trillingen. Vaste materie heeft een lage trilling, zoals tafels, stoelen. Deze dingen lijken solide, maar als je er een microscoop op zet dan zie je allemaal atomen, protonen, electronen, quarks die in een lege ruimte bewegen. Hoe langzamer de beweging hoe vaster de materie. Hoe sneller ze bewegen hoe vluchtiger. Zichtbaar licht heeft bijvoorbeeld een lagere trilling dan ultraviolet licht. IJs heeft een lagere trilling dan water. Gelijksoortige trillingen trekken elkaar aan, dit is een universele wet. Zo kun je ook radio luisteren, tv kijken en bellen. Woorden, gedachten en emoties bestaan ook uit trilling.

Dus alles wat je denkt, voelt en doet en zegt heeft trilling. En dit zend je uit. Daarmee trek je geliijksoortige trillingen aan. Soort zoekt soort zegt het spreekwoord maar eigenlijk is het soort trekt soort aan. Het is heel belangrijk dat je je bewust bent van de dingen die je geloofd, die je voelt en die je doet want daarmee trek je iets soortgelijks aan. Als je wat anders wilt aantrekken, is het belangrijk dat je anders denkt, anders voelt en anders doet.

Ik leer je hoe je dat doet zonder je authenticiteit te verliezen. Veel van wat we doen en geloven is ons aangeleerd en is helemaal niet wie we werkelijk zijn. Door je te ontdoen van alle ballast wordt je weer wie je werkelijk bent en is de weg vrij om te doen waarvoor je bent bedoeld.

Als je het over kruispunten in het leven hebt, wat bedoel je dan precies?

Stel je jezelf wel eens de vraag ‘is dit het nu’ of ‘ik heb het gevoel dat ik meer uit mezelf kan halen’ of ‘ik zou wel wat anders willen maar ik weet niet wat’ of ‘wat ga ik doen met de rest van mijn leven’ of ‘ik wil meer mijn hart volgen dan mijn hoofd, maar hoe doe ik dat’. Dat zijn belangrijke kruispunten in je leven.

Ik help je de juiste weg te kiezen en ik leer je hoe je de wet van aantrekkingskracht optimaal benut om meer geluk, liefde en overvloed in je leven aan te trekken.

Ik ben nog heel erg zoekende in het leven, wat nu te doen?

Als je nog zoekende bent, betekent dit dat je nog niet helemaal contact hebt met je hart en met je gevoel. Want je hart, je intuïtie wijst jou altijd de juiste weg. Of je hebt wel contact met je hart en je gevoel maar je durft de stap nog niet te zetten. Je durft nog niet op je gevoel te vertrouwen.

In beide gevallen helpt deze training om je levenspad te ontdekken en je te herinneren wie jij werkelijk bent.

Ik heb een traumatische ervaring achter de rug. Is het programma niet te heftig voor mij?

Als jij bereid bent de verantwoordelijkheid voor je leven weer op te pakken en als je bereid bent om van je ervaringen te leren dan is dit programma een mooie eerste stap om je weg te vervolgen of weer terug te vinden.

Geef je anderen of de situatie nog de schuld van alles en vind je dat anderen eerst moeten veranderen, dan is dit programma niet geschikt voor jou.

Ik heb al veel zelfhulp boeken gelezen. Wat maakt deze training anders?

Het verschil zit in weten en doen. Vaak weet je wel wat je valkuilen zijn, je weet wel dat het belangrijk is te vertrouwen op je intuïtie, je weet wel wat het beste is voor jou. De ontbrekende schakel is hoe je dit doet, dat je de moed ontwikkeld om je hart te volgen en de stap zet. Mijn trainingen en programma’s zijn erop gericht om het daadwerkelijk te doen. Mijn motto is: wat is de grootst mogelijke kleine stap die jij deze week kunt zetten of weg naar je doel of droom. Het gaat erom deze stap zo klein mogelijk te maken.

Daarnaast bieden mijn trainingen en programma’s praktische tools en tips om belemmerende overtuigingen te overwinnen en meer bekrachtigende overtuigingen te ontwikkelen.

Ik wil van baan veranderen. Is dit programma iets voor mij?

Ja, dan is deze training zeker iets voor jou. Deze training brengt jou in contact met wie jij bent en wat belangrijk voor je is. Hierdoor weet je beter wat jou volgende stap is.

Krijg ik mijn geld terug als ik niet tevreden ben?

Ja. Als je binnen 14 dagen besluit dat de online training niets voor je is, dan krijg je zonder vragen je geld terug.

Hoeveel tijd gaat mij dit programma kosten?

De training duurt in totaal 7 weken. Als je het serieus volgt dan kost het ongeveer 2 uur per week.
Op maandagochtend ontvang je de nieuwe les met een video, werkbladen en oefeningen.
Bij een aantal lessen zit ook een meditatie.
Als je hier niet aan toe komt, dan kun je die prima voor het slapen gaan doen.
De meditatie werkt op diepere lagen door én je valt in een heerlijke diepe slaap.
Op woensdagavond geef ik een live Q & A. Dit doe ik in de facebookgroep of via Zoom.
Zo kun je rechtstreeks je vragen aan mij stellen.

Je hebt steeds een hele week om 1 les te doen. Als je er een keer niet aan toe komt, is dat niet erg.
Je hebt onbeperkt toegang tot alle lessen uit deze training, ook als de training afgelopen is.
Je hebt je hele leven toegang!

Ik ben niet handig met techniek. Ga ik dit snappen?

De online omgeving is heel eenvoudig gemaakt. Alle stappen wijzen voor zich. Je krijgt via de mail een inlogcode en de link naar de website waar je kunt inloggen. Dan kom je automatisch op de pagina waar de training staat. Je hoeft alleen op de lessen te klikken en dan start de video. Dit geldt ook voor de werkbladen en de meditaties.

Mocht je er niet uitkomen dan staat onze helpdesk voor je klaar. Je kunt de helpdesk bereiken via de mail: contact@sabinehess-support.nl