Online Training in 1 dag weten wat je wilt

Heeft u vragen over één van onze diensten of producten?

Neem dan gerust contact met mij op: (06) 53 56 50 87

 

Wat is voor jou de juiste richting in het leven?

 

Jij hebt kwaliteiten en talenten. Je hebt al de nodige werk- en levenservaring opgedaan. Je leven is ook best op orde: je hebt leuke vrienden, hobby’s, een partner, een gezin.

Toch heb je het gevoel dat er iets ontbreekt in je leven. Je wordt regelmatig opgeslokt door de waan van de dag. Je vraagt je af is dit het nu? Je weet zeker dat je niet je volle potentieel aanboort. Je wilt graag meer betekenen voor de mensen om je heen.

Het liefst zou je je kennis en ervaring willen doorgeven maar je weet niet goed hoe.

Weten wat je wilt, ontdekken wat de volgende stap in je leven is kan gelukkig gemakkelijk, snel en slechts met een paar stappen.

Ontdek in 1 dag wat jij wilt

met de KIBA Steppingstones!

Dit is een zeer effectieve techniek,

waarbij je stap voor stap ontdekt wat jij wilt.

De KIBA methode® zorgt voor bewustwording, inspiratie en motivatie

Het woord KIBA betekent spirituele plaats. KI staat voor Levensenergie en Levenskracht (in het oosten Ki of Chi). En Ba is oud-Egyptisch voor Ziel. De letters zijn de stappen die je op jouw pad kunt zetten om te worden wie je bent en hoe je dit ook in de wereld kunt zetten. Hoe je je kunt verbinden met jezelf, de ander en de wereld om je heen. Ze staan voor:

 • Kracht
 • Intuïtie
 • Bewust-Zijn en bewust-leven
 • Angsten onder ogen zien en Actie

Marijke: “Ik was de hele tijd van plan een aantal te zaken in mijn leven om te gooien, met als belangrijkste het vinden van ander werk. Ik vond dit echter een te groot project, en deed dus niets. Het maakte me onrustig. Het filmpje ‘big rocks’ en het idee achter ZIJN-DOEN-HEBBEN vond ik zo inspirerend dat ik de eerste kleine stappen ben gaan zetten.”

 

In deze 1-daagse ontdek je wat je wilt,

wat je talenten en kwaliteiten zijn,

wat jou inspireert,

wat belangrijk voor je is

en hoe je gedachten en overtuigingen je zowel kunnen belemmeren als bekrachtigen

 

Ja, ik wil meer richting in mijn leven

 

Herken je dit?

 • Ik sta op een kruispunt in mijn leven
 • Ik word binnenkort boventallig en ik wil iets gaan doen wat écht bij me past maar je ik weet niet wat?
 • Ik wil zinvol werk
 • Ik wil een baan waarbij werk en privé meer in balans zijn
 • Ik wil meer plezier en minder stress
 • Ik weet precies wat ik niet (meer) wil, maar ik weet niet wat dan wel
 • Ik wil graag meer doen met mijn kennis en ervaring en echt iets betekenen voor de mensen en de wereld om mij heen

Dan is deze workshop precies iets voor jou!

 

Gilbert Swenandan: “Okay, ik twijfelde best om aan een training ‘weten wat je wilt in één dag’ te beginnen. Omdat ik niet geloof ik ‘quick fixes’. Maar na een dag bezig zijn met mijn kwaliteiten, doelen, eigen belemmeringen en – vooral – het formuleren van kleine stappen om je passie/verlangen dichterbij te brengen, geloof ik dat ik een enorme stap voorwaarts heb kunnen maken. Ook (én vooral !) door trainster Sabine Hess die in een mix van vergaarde kennis en eigen ervaringen, stap – voor – stap oefeningen en haar positieve energie je in een ‘flow’ weet te brengen. Eén dag bezig zijn met wat je écht wilt zijn: dat smaakt naar meer. Deze training van Sabine Hess kan ik iedereen aanraden, zélfs als je niet gelooft in snelle oplossingen. Dank voor de inspiratie Sabine! Ik hoop van harte dat je met jouw trainingen nog veel meer mensen weet te inspireren en wens je succes.”

 

Voorproefje uit de online training in 1 dag weten wat je wilt

 

 

Ja, ik wil weten wat ik wil

“Wauw Sabine, ik volg de online training in 1 dag weten wat je wilt en het is net of je hier bij mij zit om mij te coachen. Dankzij jou sublieme uitleg en hoe je het brengt zit je der helemaal in. Ik ben je zo dankbaar dat jij dit in elkaar hebt gestoken. Ik kijk alvast uit naar de volgende. Dank je wel Sabine voor de veranderingen die jij brengt bij anderen, je bent een inspiratiebron voor mij.”

Liefs Hilde

Hilde van Vugt

Wat ga je leren?

 • Ik leer je een super succesvolle tool die jou direct inzicht geeft in wat je écht wilt en hoe je dat bereikt.
 • Je leert om te creëren wie je wilt zijn
 • Je (her)ontdekt in deze workshop wat écht belangrijk voor je is en wat je écht wilt
 • Je (her)ontdekt je talenten en kwaliteiten
 • Je ontdekt en ervaart de kracht van je belemmerende én bekrachtigende overtuigingen en hoe de law of attraction werkt
 • Je leert een eenvoudige en praktische oefening hoe je weer in contact komt met je intuïtie. Deze oefening werkt altijd!

Let op: er is verschil tussen je bewuste en je onbewuste!

Herken je dit: je wilt iets maar je doet het niet of je doet iets niet wat je wel graag wilt?

Als je hier goed over nadenkt is dit natuurlijk gek. Als je dit alleen met je bewuste zou hoeven doen zou je dit probleem niet hebben. Maar blijkbaar is er iets waardoor je iets juist wel of niet doet terwijl je iets anders wilt.

Dit is het werk van het onbewuste.

Je bewuste wil iets anders dan je onbewuste.

In deze training ontdek jij de belangrijkste dingen van je onbewuste en ervaar jij het verschil, waardoor je beter weet wat je wilt en meer richting aan je leven geeft.

 

‘’99% van ons doen en laten komt voort uit het onbewuste’’ – Ap Dijksterhuis

 

Karin: “Ik heb in 1 dag heel veel mooie inzichten gekregen, waarmee ik nog direct aan de slag kon ook!”

Theo: “Ik vond het een hele inspirerende workshop wat mij meer inzicht gegeven heeft in mijn kwaliteiten, mijn belemmerende factoren en het heeft mij meer duidelijkheid gegeven over welke richting ik op wil. Ik kwam hier erg positief vandaan en had en heb daarna nog steeds veel meer zin, energie en motivatie om bepaalde dingen op te gaan pakken.”

 

Ja, ik wil mijn volle potentieel leven

 

Deze online training is uniek

je ontdekt écht wat je wilt

je leert anders denken

waardoor je niet alleen weet wat je wilt

maar ook doet wat je wilt

 

Praktisch aan de slag!

  Ontvang direct na inschrijven de inlogcode waarmee je toegang krijgt tot de lessen

  Je kunt de training in één dag doen, maar je hebt levenslang toegang tot de lessen

  2 theorielessen van ca. 30-40 minuten en veel oefeningen die je zelf kunt doen

  Uitgebreide handout bij elke theorieles waarin je alles rustig kunt nalezen

  Waardevolle werkbladen bij de oefeningen

  Doe de lessen en de oefeningen in je eigen tempo

  Je kunt via het opmerkingenveld altijd vragen aan mij stellen, ik geef persoonlijk antwoord

“De grootste eyeopener was dat ik was vergeten dat ik de antwoorden en het inzicht altijd binnen handbereik heb. Dat je dus niet moet ‘vluchten’ om dat te vinden. De training was inspirerend en concreet. Mijn grootse winst is dat mijn mindset weer is verfrist, ik heb negatieve energie kunnen afschudden. Sabine is een duidelijke en concrete trainer. Ze brengt het goed over.”

Sandra Lambers

Wil jij ook in 1 dag weten wat je wilt? Meld je dan nu aan

Je investering is € 147,00

 

Ja, ik wil bewust succes en overvloed aantrekken

 

Chyntia: ‘’Het heeft me bewuster gemaakt van wat ik echt belangrijk vind.’’

 

Veelgestelde Vragen

Wat is NLP?

De letters NLP betekenen Neuro-Linguïstisch-Programmeren.

 • Neuro gaat over de werking van je brein en je zintuigen, het bewuste én onbewuste. Je leert met NLP de werking van het brein kennen, je leert de voordelen te gebruiken en de valkuilen te vermijden. Je leert anders denken. En anders denken zorgt voor anders voelen en anders doen.
 • Linguïstisch staat voor taal, de woorden die je gebruikt. Met NLP leer je echt te luisteren naar welke woorden iemand precies gebruikt, hoe taal jou en de ander beïnvloedt en hoe je motiveert en inspireert door creatief om te gaan met taal en woorden.
 • Programmeren staat voor jouw werk- en denkstrategie. De patronen die je in je leven hebt ontwikkeld. Je onderzoekt welke patronen jou nog behulpzaam zijn en patronen die niet meer behulpzaam zijn leer je te veranderen. Programmeren is afgeleid van computertaal. Jij bent degene die jouw programma’s heeft geïnstalleerd, bewust maar meestal onbewust. Dat betekent dat je ook in staat bent om nieuwe programma’s te installeren die nu beter voor je werken. In mijn opleidingen leer je hoe je dat doet.

Wat is de Law Of Attraction?

Alles in het universum bestaat uit trilling. Je hebt hoge trillingen en lage trillingen. Vaste materie heeft een lage trilling, zoals tafels, stoelen. Deze dingen lijken solide, maar als je er een microscoop op zet dan zie je allemaal atomen, protonen, electronen, quarks die in een lege ruimte bewegen. Hoe langzamer de beweging hoe vaster de materie. Hoe sneller ze bewegen hoe vluchtiger. Zichtbaar licht heeft bijvoorbeeld een lagere trilling dan ultraviolet licht. IJs heeft een lagere trilling dan water. Gelijksoortige trillingen trekken elkaar aan, dit is een universele wet. Zo kun je ook radio luisteren, tv kijken en bellen. Woorden, gedachten en emoties bestaan ook uit trilling.

Dus alles wat je denkt, voelt en doet en zegt heeft trilling. En dit zend je uit. Daarmee trek je geliijksoortige trillingen aan. Soort zoekt soort zegt het spreekwoord maar eigenlijk is het soort trekt soort aan. Het is heel belangrijk dat je je bewust bent van de dingen die je geloofd, die je voelt en die je doet want daarmee trek je iets soortgelijks aan. Als je wat anders wilt aantrekken, is het belangrijk dat je anders denkt, anders voelt en anders doet.

Ik leer je hoe je dat doen zonder je authenticiteit te verliezen. Het is juist andersom. Veel van wat we doen en geloven is ons aangeleerd en is helemaal niet wie we werkelijk zijn. Door je te ontdoen van alle ballast wordt je weer wie je werkelijk bent en is de weg vrij om te doen waarvoor je bent bedoeld.

Als je het over kruispunten in het leven hebt, wat bedoel je dan precies?

Stel je jezelf wel eens de vraag ‘is dit het nu’ of ‘ik heb het gevoel dat ik meer uit mezelf kan halen’ of ‘ik zou wel wat anders willen maar ik weet niet wat’ of ‘wat ga ik doen met de rest van mijn leven’ of ‘ik wil meer mijn hart volgen dan mijn hoofd, maar hoe doe ik dat’. Dat zijn belangrijke kruispunten in je leven.

Ik help je de juiste weg te kiezen. De KIBA Steppingstones zijn daarbij belangrijke wegwijzers op jouw levenspad.

Ik ben nog heel erg zoekende in het leven, wat nu te doen?

Als je nog zoekende bent, betekent dit dat je nog niet helemaal contact hebt met je hart en met je gevoel. Want je hart, je intuïtie wijst jou altijd de juiste weg. Of je hebt wel contact met je hart en je gevoel maar je durft de stap nog niet te zetten. Je durft nog niet op je gevoel te vertrouwen.

In beide gevallen is de KIBA Methode® de oplossing om jouw levenspad te ontdekken en je te herinneren wie jij werkelijk bent.

Ik heb een traumatische ervaring achter de rug. Is het programma niet te heftig voor mij?

Als jij bereid bent de verantwoordelijkheid voor je leven weer op te pakken en als je bereid bent om van je ervaringen te leren dan is dit programma een mooie eerste stap om je weg te vervolgen of weer terug te vinden.

Geef je anderen of de situatie nog de schuld van alles en vind je dat anderen eerst moeten veranderen, dan is dit programma niet geschikt voor jou.

Ik heb al veel zelfhulp boeken gelezen. Wat maakt deze training anders?

Het verschil zit in weten en doen. Vaak weet je wel wat je valkuilen zijn, je weet wel dat het belangrijk is te vertrouwen op je intuïtie, je weet wel wat het beste is voor jou. De ontbrekende schakel is hoe je dit doet, dat je de moed ontwikkeld om je hart te volgen en de stap zet. Mijn trainingen en programma’s zijn erop gericht om het daadwerkelijk te doen. Mijn motto is: wat is de grootst mogelijke kleine stap die jij deze week kunt zetten of weg naar je doel of droom. Het gaat erom deze stap zo klein mogelijk te maken.

Daarnaast bieden mijn trainingen en programma’s praktische tools en tips om belemmerende overtuigingen te overwinnen en meer bekrachtigende overtuigingen te ontwikkelen.

Ik wil van baan veranderen. Is dit programma iets voor mij?

Ja, dan is dit programma zeker iets voor jou. Deze training brengt jou in contact met wie jij bent en wat belangrijk voor je is. Hierdoor weet je beter wat jou volgende stap is.

In 1 dag weten wat ik wil, kan dat?

Ja dat kan. Om te weten wat je wilt is het belangrijk contact te maken met wie je bent en wat belangrijk voor je is. In deze training geef ik je hiervoor praktische tools waarmee je echt aan de slag kunt. Je bent in staat om na deze training je eerste stap te zetten naar jouw droom of doel.

Hoeveel tijd gaat mij dit programma kosten?

De training kun je in 1 dag doen. Ik heb deze training jaren al jaren live in 1 dag gegeven, met goede resultaten. Je mag er uiteraard ook langer over doen.

Je kunt elk onderdeel (theorie en oefeningen) apart volgen in het tempo dat bij jou past. Je hebt onbeperkt toegang tot de modules uit deze training.

Ik ben niet handig met techniek. Ga ik dit snappen?

De online omgeving is heel eenvoudig gemaakt. Alle stappen wijzen voor zich. Je krijgt via de mail een inlogcode en de link naar de website waar je kunt inloggen. Dan kom je automatisch op de pagina waar de training staat. Je hoeft alleen op de videolessen te klikken en dan start de video. Dit geldt ook voor de werkbladen en de handouts.

Mocht je er niet uitkomen dan staat onze helpdesk voor je klaar. Je kunt de helpdesk bereiken via de mail: onlineondersteuning.sabinehess@gmail.com

 

Ja, ik doe mee