Online training Bewust Communiceren

met de meta programma’s

Heeft u vragen over één van onze diensten of producten?

Neem dan gerust contact met mij op: (06) 53 56 50 87

 

 

Wil jij je verdiepen in bewust communiceren en samenwerken?

Wil jij praktische tools voor coachen en begeleiden?

Wil jij de ander beter begrijpen?

Wil jij leren hoe je anderen motiveert en inspireert?

Schrijf je hier direct in voor € 197,00

Ja, ik schrijf me in

Waarom deze training

Wil jij ook zo graag ongehinderd jouw dromen en ideeën neerzetten? Dat krijg je niet altijd alleen voor elkaar. Daar heb je soms ook anderen bij nodig.

Jij wilt die ander inspireren en motiveren. Jij wilt duidelijk maken wat er in jou omgaat. Hoe krijg je die ander mee? En dan merk je het lukt je niet.
  • Je raakt geblokkeerd
  • Je durft jouw waarheid niet uit te spreken
  • Je slikt maar in wat je het liefste zou willen zeggen
  • Jouw innerlijke waarheid komt maar niet naar boven
  • Jij durft je niet volledig uit te spreken

Hoe kun je dat veranderen?

Door het gebruik van de metaprogramma’s.

Communiceren is meer dan alleen iets tegen de ander zeggen. Echt communiceren heeft te maken met contact, verbinding, begrip en écht luisteren. De ander niet direct veroordelen. De ander in zijn kracht zetten. De ander motiveren en inspireren. De metaprogramma’s zijn hiervoor een hele praktische en onmisbare tool.

Herken, erken, ken jezelf én de ander

De metaprogramma’s zijn jouw gebruiksaanwijzing. Ze bevatten jouw manier van denken, jouw manier van werken, jouw patronen. In de loop van je leven heb je een voorkeur ontwikkeld voor bepaalde patronen. Veel van deze patronen zetten je in je kracht, maar sommige patronen zorgen voor problemen. Het is heel handig om te weten wat jou precies in je kracht zet en wat je uit je kracht haalt. Want dan kun je jezelf veranderen. Dit sluit heel mooi aan bij het basisprincipe je hebt altijd een andere keuze en je hebt alle hulpbronnen in je om je doelen te bereiken en je problemen op te lossen.

Jouw set van metaprogramma’s, jouw patronen zorgen ervoor dat het met sommige mensen klikt en dat je je aan andere mensen ergert. De mensen aan wie jij je ergert hebben vaak metaprogramma’s, patronen, die tegengesteld zijn aan die van jou. Heb jij een hoog tempo, dan zul je gemakkelijk ergeren aan mensen met een laag tempo. Heb jij een voorkeur voor het grote geheel dan vind je de mensen die op de details letten heel vervelend. Inzicht in jouw patronen en het (h)erkennen van de patronen van de ander zorgt voor een betere communicatie en samenwerking. Want elk metaprogramma heeft zijn voor- en nadelen. Als je de voordelen gaat bundelen krijg je écht synergie!

“Door de metaprogramma’s kan ik meer contact maken met anderen. Ik kan mijn hart meer openen en meer begrip hebben voor mezelf en anderen. Ik neem weer de verantwoordelijkheid voor mijn eigen communicatie. Ik voel anderen beter aan en begrijp anderen beter. Ik ben me bewust geworden dat ik niet meteen een oordeel klaar moet hebben, omdat er onbewust altijd iets anders speelt. Je weet niet wat er nog meer speelt in iemands leven. Ik zie nu het beste in mensen.”

Joyce

Een prachtige tool voor coachen en begeleiden

De basisprincipes, inzicht in de waarden en overtuigingen én de metaprogramma’s vormen samen een prachtig fundament voor coaching en begeleiding.

De basisprincipes zorgen voor compassie, onbevoordeeldheid en je zet met deze houding mensen in hun kracht.

Inzicht in de waarden maakt duidelijk wat iemand belangrijk vindt. Het is ook heel belangrijk om te ontdekken wat iemand geloofd, wat de belemmerende en de bekrachtigende overtuigingen zijn. Anders denken is de sleutel tot anders voelen en anders doen!

De metaprogramma’s geven direct inzicht in hoe iemand denkt en werkt. Sommige patronen werken bekrachtigend, andere zorgen voor problemen. Bewustworden van je patronen is de eerste stap naar verandering. Ook geven de metaprogramma’s je krachtige tools om de ander te motiveren, te inspireren en te overtuigen, omdat je aansluit bij de patronen die iemand al heeft. Succes is dan verzekerd. Als je de verkeerde metaprogramma’s aanspreekt komt iemand niet in beweging en kan er zelfs weerstand ontstaan.

De sleutel voor betere communicatie en samenwerking

Inzicht in jouw metaprogramma’s en die van de ander zijn de sleutel tot een betere communicatie en samenwerking. Je gaat jezelf en de ander beter begrijpen. Je ziet sneller de kwaliteit van de ander ook al spreekt het gedrag van de ander jou niet direct aan. Je leert en-en denken, waardoor de communicatie en samenwerking verbeterd. Je begrijpt de ander beter. Als de ander jou niet begrijpt heb je een hele set aan praktische tools die je kunt inzetten zodat de ander jou wel begrijpt. Dit heeft alles te maken met het basisprincipe ‘het effect van je communicatie is de feedback die je krijgt ongeacht je intentie’.

Als de ander jou niet begrijpt heeft het niet zoveel zin om precies hetzelfde te zeggen of te doen. Het werkt veel beter iets anders te zeggen en te doen. Dat betekent niet dat je jezelf verandert, je zet alleen een ander metaprogramma in. Je kunt hiermee heel flexibel inspelen op allerlei mensen en situaties. En dit heeft weer alles te maken met het basisprincipe ‘de meest flexibele persoon beheerst het systeem’.

“Ik heb zojuist de training Bewust communiceren met de metaprogramma’s afgerond. Het was een super interessante en leerrijke training. Ik heb vooral veel opgestoken over mezelf! Bedankt voor je enthousiasme en je duidelijke manier van overbrengen.”

Els Hellemans

“Je training met de metaprogramma’s was zeer boeiend. Ik vind het geweldig hoe jij het brengt. Ik vind de video’s echt de MAX, je legt het ook heel goed uit. Dank je wel!”

Hilde

 

Wil jij ook alles weten over de metaprogramma’s

zodat jij een prachtige tool in handen hebt voor bewust communiceren,

bewust samenwerken en bewust coachen & begeleiden?

Schrijf je dan hier voor de online training

Bewust Communiceren met de metaprogramma’s

Je investering is € 197,00

 

Ja, ik schrijf me in

“Door het leren herkennen van mijn eigen metaprogramma’s en die van anderen kan ik beter en sneller bijsturen in gesprekken die wat stroever lopen. Ik kon de metaprogramma’s direct toepassen in de praktijk, zowel thuis als op het werk. Sabine is een prettige en inspirerende trainer die ik alleen maar kan aanbevelen.”

Simone

Delen op Social Media
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email