werkgeluk en passie

Ben jij op zoek naar je passie en meer werkgeluk?

Sta je op een kruispunt in je leven en wil je graag de volgende stap zetten?
Stel jij jezelf de vragen wie ben ik en wat wil ik het liefste de rest van mijn leven doen?

Ervaar je op dit moment te weinig werkgeluk?
Voel je je moe of sta je onder druk?

Zou je dit graag willen veranderen en meer passie en werkgeluk in je leven willen hebben?

Dan heb je geluk 🙂 want je kunt nu mijn online masterclass ‘Ontdek je passie en meer werkgeluk’ bekijken.

Doe je mee?

Of vraag hier het gratis ebook aan

Wat is mijn passie?

Veel mensen denken dat wanneer je je passie hebt gevonden, dat dan pas alles goed komt. Dan pas ben je gelukkig. Dan pas heeft je leven echt zin, omdat je dan pas iets hebt waar jij je hele leven aan kunt wijden. Maar wat nou als jij je passie nog niet hebt gevonden? Hoe voel je je dan? Onbehaaglijk, suf, gestrest. En wat doe je dan? Ga je naarstig op zoek naar je passie, maar weet je eigenlijk helemaal niet waar je moet zoeken? Want hoe doe je dat, die ene belangrijke passie vinden? De kans is groot dat je heel veel dingen leuk vindt en wat is dan die ene speciale passie? En stel je voor dat je iets kiest wat toch niet je passie blijkt te zijn? Wat dan? Dit maakt het alleen maar moeilijker om keuzes te maken, want stel je voor dat je de verkeerde keuze maakt. Misschien ga je zelfs denken dat je helemaal geen passie hebt. En dat is niet waar.

Iedereen heeft passies.
Iedereen heeft talenten en kwaliteiten.
Iedereen heeft toegang tot liefde, geluk en overvloed.
Jij ook.

Werkgeluk ontstaat als je

 • je talenten en kwaliteiten inzet
 • je betekenis geeft aan je leven
 • je prettig voelt op je werkplek en leuke mensen om je heen hebt
 • kunt groeien en ontwikkelen
 • veel energie hebt en weinig stress ervaart
 • balans hebt tussen je werk en je privéleven

Om een gepassioneerd, vervuld en vreugdevol leven te leiden hoef je niet te zoeken naar die ene passie, die ervoor zorgt dat alles goed komt in je leven. Uit onderzoek (van o.a. Seligman) is gebleken dat de sleutel tot zingeving, een vervuld leven of een leuke baan, helemaal niet te maken heeft met het volgen van je passie. Het heeft te maken met hoe je van betekenis bent voor anderen en de wereld.

Wist je dat….

 • 1 op de 8 nederlanders een burnout heeft?
 • 42% van de ziekmeldingen te maken hebben met stress, vermoeidheid en burnout?
 • 64% van de mensen last heeft van vermoeidheid?
 • 3 miljoen werknemers zeggen dat ze behoefte hebben aan maatregelen tegen werkstress.
 • 1 miljoen mensen zich zwaarmoedig of depressief voelen?

En dat is jammer.
Jij hoeft niet één van deze mensen te zijn!

Daarom heb ik voor jou een hele leuke toegankelijke én praktische online masterclass gemaakt van 60 minuten.
Hierin ontdek je hoe je meer werkgeluk en meer passie in je werk én in je leven creëert.

Kijk hieronder naar een voorproefje.

Voorproefje uit de online masterclass Werkgeluk & Passie

Wil jij de hele online masterclass bekijken?

Je ontvangt direct een mail met de link naar de online masterclass.

Twijfel je nog?

Vraag hier gratis het Ebook aan

Online Masterclass ontdek je passie & werkgeluk

In de masterclass ontdek je hoe je meer werkgeluk en meer passie in je werk én in je leven creëert.

Dit zijn de onderwerpen:

 1. Wat is werkgeluk
 2. Energiechecklist –
  Dit is een vragenlijst waarmee je direct ontdekt wat je energie geeft en wat je energie kost. In elke vraag zit ook de oplossing voor meer energie, meer geluk en minder stress
 3. De 5 misverstanden van passie
 4. Hoe vind je werkgeluk & je passie?

De masterclass motiveert en inspireert jou om deze week je grootst mogelijke kleine stap te zetten naar meer werkgeluk, meer passie en minder stress.

Reactie van Esther:
Zojuist heb ik je masterclass passie en werkgeluk bekeken. Ik vond het een mooie masterclass! Mijn eerste grootste kleine stap is mij aanmelden voor jouw kennismakingsworkshop :-). Warme groetjes van Esther Lockhorn

Als het leven je overkomt

In 2002 heb ik zelf een burnout gehad en was ik heel depressief. Ik vond het leven ingewikkeld en ik wist niet waarom ik hier was. Tijdens mijn burnoutperiode heb ik ontdekt dat ik hoogsensitief en een beelddenker ben. Als kind wist ik dat natuurlijk niet. Omdat ik het lastig vond om aansluiting te vinden heb ik mij aangepast aan de verwachtingen van anderen. Ik deed mijn best om ‘normaal’ te zijn. Ik kon goed leren, ik kreeg een goede baan en aan de buitenkant leek alles op orde. Totdat ik een burnout kreeg. Mijn leven stortte in. Ik wist niet meer wie ik was en wat ik wilde. Nu zie ik mijn depressie en burnout als een wake-up call.

Dit was het moment dat ik op zoek ben gegaan naar antwoorden op de vragen wie ben ik, waarom ben ik hier en wat wil ik. Inmiddels heb ik deze antwoorden gevonden.
En dat voelt goed. Het maakt me blij.

Als trainer en coach voor persoonlijke en spirituele ontwikkeling heb ik al vele duizenden mensen geholpen die net als jij willen ontdekken wat je wilt, hoe je je hart volg en hoe je talenten en kwaliteiten optimaal inzet, zodat je meer geluk, liefde en overvloed ervaart.

Ik vind het ontzettend leuk om mijn kennis en ervaring met jou te delen.
Want ook jij kunt gelukkig zijn!

Ontdek het in deze leuke en praktische online masterclass ‘Ontdek je passie en werkgeluk’

Of vraag hier het gratis ebook aan

In de masterclass ontdek je

 • wat je energie geeft en wat je energie kost en hoe je dat verandert
 • hoe je meer energie krijgt
 • hoe je stress vermindert
 • wat de 5 misverstanden van passie zijn
 • hoe je passie wél vindt
 • hoe je meer werkgeluk in je leven creëert

De masterclass motiveert en inspireert jou om deze week je grootst mogelijke kleine stap te zetten naar meer werkgeluk, meer passie en minder stress.

Wil jij de hele online masterclass bekijken?

Of vraag hier het gratis ebook aan

Wat krijg je allemaal

 • een online masterclass van 60 minuten
 • boordevol kennis en ervaring
 • praktische tips en oefeningen
 • een handout waarin je alles rustig kunt nalezen

Na aanmelding ontvang je direct een mail met de link naar de masterclass.

Heb je nu geen tijd om de masterclass te kijken?
Geen probleem.
Je houdt je hele leven toegang tot de masterclass.
Je hebt alle tijd om de masterclass te bekijken en opnieuw te kijken.

Doe je mee?

Wat is je investering?

Een masterclass kost normaal € 97,00.

Maar ik wil jou inspireren en motiveren om je passie en je missie te leven en meer geluk, overvloed en liefde in je leven aan te trekken.

Daarom krijg je nu een korting van maar liefst € 50,00.
Je betaalt nu geen € 97,00 maar slechts € 47,00!

Let op: deze korting is alleen deze maand geldig!

Gebruik kortingscode: geluk

Het is een kleine investering met een groot plezier.

Maak er gebruik van en mis deze kans niet om meer werkgeluk en passie in je leven te vinden.

Vergeet niet om in de winkelmand de kortingscode te gebruiken. De kortingscode is: geluk

Twijfel je nog?

Vraag dan hier het gratis ebook aan

 

Voel je vrij om te zijn wie je bent