Zet je volgende stap in je leven met de

De NLP Combi Plus

Heeft u vragen over één van onze diensten of producten?

Neem dan gerust contact met mij op: (06) 53 56 50 87

 

NLP-Combi-Plus

Een prachtige jaaropleiding

waarmee jij de volgende stap in jouw leven zet

Je volle potentieel leeft

Je hart volgt

en de ander inspireert hetzelfde te doen

Sta jij op een kruispunt in je leven? Wil jij een volgende stap maken? Wil je zingeving aan je leven willen geven, meer uit jezelf halen en meer leven vanuit inspiratie, passie en je kwaliteiten?

Met de NLP Combi Plus ontdek je wie je bent, wat je wilt en hoe je jouw dromen en doelen waar maakt. Je leert leven vanuit je kern, vanuit je authenticiteit, vanuit vertrouwen en overvloed. En je leert hoe je anderen inspireert om hetzelfde te doen.

Sabine heeft ontzettend veel betekend voor mij. De opleiding is een life changing experience geweest en nog steeds. De stof resoneert in alle facetten van mijn leven, zowel in werk als in privé en zelfs op spiritueel gebied. Door Sabine voel ik mij verbonden met mezelf en de wereld en ben ik weer ‘thuisgekomen’ in mijzelf. Sabine heeft mijn ogen, hart en ziel geopend voor alles wat belangrijk voor mij is en waar ik naartoe wil gaan (en al naar op weg ben). De opleiding van Sabine heeft veel invloed gehad op zowel mijn werk als privé. Ik heb onlangs mijn eigen bedrijf gestopt. Nu coach ik hondenprofessionals hoe zij nog beter in hun kracht kunnen staan en effectiever kunnen communiceren met hun klanten. Ook privé heeft het veel invloed gehad en is er een enorme ontwikkeling in gang gezet. Door zélf de eerste stappen te zetten in het geven van liefde, compassie en bescherming in plaats van afwachten tot de ander beweegt of verandert, heb ik een weg ingeslagen naar betere en mooiere resultaten in mijn relatie en naar mijn kinderen toe.

Catelijne Droge

NLP Combi Plus

De combi staat voor het beste uit de NLP Practitioner en de NLP Master Practitioner. De Plus staat voor spiritualiteit, systemisch werken en de vijf KIBA Steppingstones uit mijn boek Anders Denken, anders Voelen anders Doen.

In deze opleiding komen al mijn kennis en ervaring samen. De basis van de opleiding is NLP. NLP geeft je hele praktische tools, zodat je alle kennis ook daadwerkelijk integreert in je dagelijks leven. Ik werk met de nieuwste inzichten op het gebied van breinonderzoek, hartcoherentie, mindfulness, systemisch werken, spiritualiteit en de law of attraction. Mijn inspiratiebronnen zijn niet alleen spirituele leiders zoals Eckhart Tolle, Nelson Mandela, de Dalai Lama, Mahatma Ghandi, Wayne Dyer en Louise Hays, maar ook nieuwe wetenschappers zoals Lynn McTaggart, Joe Dispenza, Bruce Lipton en Greg Braden.

Ben jij toe aan de volgende stap? Wil jij heel graag meer betekenis geven aan je leven én aan dat van anderen? Wil jij jouw passie, kennis en ervaring delen en anderen inspireren. Dan ben je bij de NLP Combi Plus op het juiste adres.

Ik heb al meer dan 5000 mensen getraind en gecoacht

Sinds de oprichting van mijn bedrijf heb ik al meer dan 5000 mensen getraind en gecoacht. Allemaal mensen die, wellicht net als jij, op een kruispunt stonden in hun leven en graag de volgende stap wilden maken, antwoord wilden hebben op de vragen wie ben ik, waarom ben ik hier en hoe word ik een uitdrukking van wie ik werkelijk ben.

Wil jij net als zij

 • je passie, kennis en ervaring doorgeven aan anderen
 • coachen en begeleiden vanuit je hart, vanuit je intuïtie en niet op basis van regels en procedures
 • communiceren en samenwerken vanuit verbinding en vertrouwen
 • het beste uit jezelf én anderen halen
 • een authentiek leider zijn in plaats van een ‘manager’
 • van betekenis zijn en bijdragen aan een mooiere wereld

Dan is de NLP Combi Plus echt iets voor jou!

Wauw… dat was mijn eerste reactie na twee dagen NLP combi plus. De resultaten van de oefeningen hebben me geraakt. Ik ben vandaag aan het schrijven geslagen. Mijn eerste stap.

Saskia

Geen testimonials gevonden

De opleiding bestaat uit 5 thema’s

 1. Wie ben ik en wat wil ik
 2. Bewust communiceren, coachen en begeleiden
 3. Innerlijke kracht: Hoe kom ik meer in mijn kracht, hoe kan ik meer vertrouwen op mijn intuïtie en mijn gevoel, hoe kan ik het beste uit mezelf halen
 4. Angsten onder ogen zien: als ik weet wie ik ben en weet wat ik wil,  hoe kan ik dit gaan doen, hoe kan ik mijn angsten en belemmerende overtuigingen overwinnen, hoe kan ik omgaan met mijn innerlijke criticus
 5. Doen, actie, je volle potentieel leven en anderen uitnodigen hetzelfde te doen

Wat leer je:

 • Je leert bewust communiceren, coachen & begeleiden
 • Je leert hoe je de ander beter kunt begrijpen, hoe je kunt motiveren en inspireren (en het werkt ook heel goed bij de opvoeding van kinderen)
 • Je ontdekt wie je bent, wat je wilt en hoe je dat voor elkaar krijgt
 • Je leert moeiteloos leven, je krijgt meer balans, meer rust, meer plezier en minder stress
 • Je leert meer te vertrouwen op je gevoel en je intuïtie
 • Je leert je kwaliteiten kennen
 • Je leert meer van jezelf te houden en te waarderen
 • Je krijgt compassie met jezelf én anderen
 • Je leert anders denken (omdenken of zoals het in NLP wordt genoemd: herkaderen)
 • Je leert je valkuilen te voorkomen
 • Je lost je problemen op
 • Je kunt de moeilijkheden van het leven beter aan
 • Je ontdekt welke overtuigingen jou tegenhouden om te zijn wie je bent en te doen wat je wilt en je leert hoe je deze overtuigingen kunt veranderen
 • Je ontdekt waarom je hier bent, wie je bent, wat je wilt en hoe je dat ook concreet kunt gaan doen.
 • Je leert alles over de law of attraction
 • Je leert hoe je spiritualiteit op een praktische manier toepast in je dagelijkse leven

“Lieve Sabine, heel erg bedankt voor de prachtige positieve manier waarop je me de hele periode door hebt geraakt. Je bent een mooie open ziel”.

Theo Helmus

We beginnen elke trainingsdag met mijn hartmeditatie (deze kun je hier gratis downloaden). In deze meditatie wordt je licht- en trillingsfrequentie verhoogd en je kunt je helemaal ontspannen waardoor je lichaam én je gedachten helemaal tot rust komen. Hierdoor krijgen belemmerende overtuigingen minder vat op je en komt je meer in je kracht.

Kom gratis kennismaken

Wil je kennismaken met deze prachtige opleiding? Ik geef regelmatig gratis kennismakingsworkshops. Je bent van harte welkom.

Kijk hier voor de data. En schrijf je in.

“In de opleiding van Sabine leerde ik de diepere wensen van mijn hart kennen: wat is eigenlijk mijn passie? Hoe zorg ik ervoor dat ik in mijn leven meer kan leven met wat ík belangrijk vind? Hoe zorg ik ervoor dat ik in mijn leven zoveel mogelijk míjn waarden kan nastreven? Door Sabine heb ik de eerste stap gezet in mijn nieuw geformuleerde doel: “ik ben per 1 juni zelfstandig ondernemer”. Inmiddels heb ik mijn ontslag ingediend. 23 maart heb ik mijn laatste werkdag. En vanaf mei sta ik ingeschreven in het handelsregister. Na een mooie reis van twee maanden naar Vietnam en Maleisië start ik mijn mooie bedrijf vanuit mijn hart. Ik ben zo blij dat ik weer in mijn kracht sta en wil met mijn enthousiasme zoveel mogelijk mensen aansteken. Sabine heeft me hier weer mee in contact gebracht.”

Esther van Dijk

Data, locatie en kosten

De training is 21 dagen en wordt in 10 blokken gegeven en er is een certificeringsdag. De trainingsdagen zijn op donderdag en vrijdag. De looptijd is ca. 1 jaar.

De trainingstijden zijn van 10.00 tot 17.00 uur. De locatie is Stationsweg 149a, 9471 GP Zuidlaren.

De kosten zijn € 3.850,00 inclusief btw. Particulieren kunnen in drie termijnen betalen.

€ 500 korting
Heb je de NLP-practitioner al gedaan? Bij mij of bij iemand anders?
Dan krijg je € 500 korting

Data

Klik hier voor de data.

Inschrijven

Je kunt hier inschrijven

“Het volgen van de training van Sabine is voor mij een nieuwe stap in mijn bewustwording waar ik in mijn leven sta en hoe ik, door mijzelf beter te leren kennen, bewuster kan kiezen hoe ik mijn leven vorm wil geven. In plaats van meer van hetzelfde of juist door helemaal niet te veranderen en te blijven doen wat ik tot nu toe deed, een andere koerskiezen, dichter bij mezelf blijven. Ik kan nu meer laten zien wie ik ben en waar ik voor sta.”

Geert-Jan de Haan

 

Stoppen met oordelen maakt je vrij

je hebt alles in je om te zijn wie je werkelijk bent

je volle potentieel te leven en dit te delen met de  wereld

Sabine

Delen op Social Media
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

1 reactie

 1. Ik had mij aangemeld voor de kennismakingsavond op 20 september en erbij aangegeven dat mijn thuissituatie nu veel van mij vraagt. Echter wil ik mij graag verder ontwikkelen. Graag heb ik nog even contact met je over de timing, maar dat zou de 20e wel kunnen. Ik had geen bevestiging gekregen van die avond, vandaar dat ik nu nog even mail.

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Reageer