Moeiteloos ondernemen vanuit je hart

Heeft u vragen over één van onze diensten of producten?

Neem dan gerust contact met mij op: (06) 53 56 50 87

 

Alleen voor bewuste ZZP-ers

Moeiteloos ondernemen vanuit je hart

Je hebt een droom, een visie. Je wilt meer uit het leven halen. Je wilt meer leven vanuit je hart en uit de waan van de dag stappen. Je wilt een uitdrukking zijn van wie jij werkelijk bent en van betekenis zijn voor anderen en je omgeving. Je wilt jouw passie, kennis en ervaring delen én bijdragen aan een mooiere wereld. Dat wil je op jouw eigen unieke manier doen. Je wilt het heft in eigen handen nemen en je wilt niet langer dat je leven wordt bepaald door de verwachtingen van anderen. Dat is de reden dat jij een eigen bedrijf wilt hebben.

Maar hoe ontwikkel je een succesvol bedrijf? Hoe krijg je voldoende klanten? Hoe krijg je voldoende inkomsten? Hoe wordt je zichtbaar? Hoe stap je in je grootsheid? Hoe onderneem je vanuit je hart? Hoe zorg je voor een goed productaanbod? En hoe overwin jij je angsten en onzekerheden?

Voor wie?

Deze training is voor jouw als jij op jouw eigen unieke wijze de wereld een beetje mooier wilt maken. Als jij je bedrijf een uitdrukking wilt laten zijn van wie jij werkelijk bent Als je authentiek en in overvloed wilt ondernemen. Als jij moeiteloos wilt ondernemen vanuit je hart. Deze training is voor jou als jij je kennis, passie en ervaring door wilt geven aan anderen, als je anderen wilt inspireren en motiveren.

De training is speciaal voor jou als je net bent gestart of serieus overweegt om te starten. Deze training is ook heel geschikt als je graag een bedrijf wilt starten naast je huidige baan.

 • wil jij jouw kennis, passie en ervaring doorgeven aan anderen?
 • Wil jij graag dat jouw bedrijf een uitdrukking wordt van wie jij werkelijk bent?
 • Wil jij graag in je grootsheid stappen en je niet meer laten beïnvloeden door je angsten en je innerlijke criticus?
 • Wil jij je ontdekken wat je missie is, jouw waarom duidelijk hebben en ontdekken wat jouw ideale klant is?
 • Wil jij meer leven vanuit overvloed en moeiteloosheid?

Dan is deze training echt iets voor jou!

Wil jij jouw bedrijf een uitdrukking laten zijn van wie jij bent en bouwen aan een succesvolle onderneming? Geef je dan nu op.

Wat me erg bij is gebleven in je training moeiteloos ondernemen vanuit je hart, is je zeer sterke intuïtie. Vaak kwam je met een tip of advies, waarbij je heel vaak precies datgene aanvoelde wat er speelde. Soms ook even de vinger op de zere plek, je draait niet om de hete brij heen. Daarnaast vond ik je openheid in het delen van je ervaringen verfrissend en authentiek. De hele organisatie wat betreft marketing vond ik erg indrukwekkend en was nieuw voor mij. De gedachte om vanuit je passie iets te beginnen spreekt me nog steeds erg aan en heeft me veel energie gegeven. De mensen in de groep spraken me erg aan en ik vond het erg prettig om van hen te leren en de ontwikkelingen te volgen.

Paula Mentink

De echte eye-opener voor mij was: dat ik niet mijn product moet zien te verkopen, maar mezelf. Dat je als persoon uniek bent en dat je daardoor ook geen concurrenten hebt, omdat niemand ooit precies zo is als je zelf bent. Dat vertelde en demonstreerde je met zoveel enthousiasme dat het me stimuleerde om mijn unieke kwaliteiten en ervaringen verder uit te diepen. Het heeft me ook overtuigd dat het wel gaat lukken met mijn eigen bedrijf.

 

Ingrid Pieters

 

Vakkennis alleen is niet genoeg, het is ook belangrijk om ondernemer te zijn

Ik heb sinds 2005 een succesvol bedrijf als coach en trainer. Ik werk vanuit mijn hart en mijn intuïtie. Ik heb plezier in mijn werk en ik krijg er energie van. Mijn werk is een uitdrukking van mijn missie, van wie ik werkelijk ben. Ik leef het leven dat ik wil leven in vreugde en overvloed.

Ik ben niet alleen trainer en coach. Ik ben ook ondernemer. Dit is een belangrijke sleutel tot succes. Vakkennis alleen is niet genoeg.

Ik krijg steeds vaker de vraag van startende ondernemers om hun te coachen, omdat ze van mij willen leren. Ze willen het wiel niet opnieuw uitvinden en kostbare fouten voorkomen.

Daarom wil ik mijn kennis en ervaring met jou delen. Ben jij coach, businesscoach of trainer en wil je je eigen bedrijf starten of ben je net gestart dan is dit echt iets voor jou. Want in dit vakgebied heb ik mijn expertise en kan ik daadwerkelijk iets voor je betekenen.

Ik heb een uniek programma voor jou

Ik heb een uniek programma voor jou ontwikkeld. Het doel is om een succesvol bedrijf op te bouwen en een constante inkomens- en klantenstroom te realiseren. Een bedrijf waarin jij je authentieke zelf neerzet, moeiteloos onderneemt en plezier hebt in je werk en je leven. Ik leer je hoe je zichtbaar wordt, hoe jij je angsten overwint en in je grootsheid durft te stappen.

Wat doe ik niet

Ik werk niet met dichtgetimmerde jaarplanningen, maandplanningen of zelfs weekplanningen, vaste omzetdoelstelling of het zoeken van een niche in de markt.

Ik doe het anders.

Jij bent het uitgangspunt.

Ik ga samen met jou op zoek naar jouw unieke bijdrage, jouw boodschap. Dan onderzoeken we welke producten en diensten jij met jouw talenten en kwaliteiten kunt aanbieden. Het uitgangspunt is: waar ben ik goed in én wat vind ik leuk om
te doen.

We gaan niet een doelgroep zoeken, omdat dit een interessant niche in de markt is. Nee, we kijken welke doelgroep jij leuk vindt. Welke klanten wil jij graag bedienen. En hoe trek je precies die klanten aan. Als je op deze manier werkt maak je optimaal gebruik van de law of attraction en onderneem je vanuit je hart.

Uit ervaring weet ik dat ondernemen dan ontzettend leuk is. Dat je je passie, je missie en je boodschap helemaal leeft. Dat geeft heel veel energie en plezier. Ik heb al 12,5 jaar een eigen bedrijf als trainer en coach en ik ben nog steeds elke dag blij dat ik die stap om voor mezelf te beginnen heb gezet.

Natuurlijk is het spannend om voor jezelf te beginnen.

Je stelt jezelf vast vragen als:

 • ben ik wel goed genoeg?
 • zit er wel iemand op mij te wachten?
 • hoe maak ik mezelf zichtbaar?
 • verdien ik wel genoeg geld?
 • hoe kom ik aan klanten?

Daarom is het zo belangrijk om je goed voor te bereiden. Je hoeft niet over één nacht ijs te gaan en onmiddellijk je baan op te zeggen.

Leg een goede basis voor jouw bedrijf

Met de training die ik voor jou heb ontwikkeld ga je werken aan de basis, het fundament voor jouw bedrijf. Als die solide is kan het niet mis gaan. Die basis ben jij. Het draait allemaal om jouw boodschap, jouw talenten, jouw kennis en jouw ervaring.

Zo ben ik zelf ook begonnen en zo werk ik nog steeds. Mijn missie, mijn boodschap en mijn talenten zijn helder. De diensten en producten die ik aanbied variëren. Maar mijn boodschap blijft hetzelfde. Die komt uit mijn tenen. Die leef ik helemaal. Dat is altijd mijn basis én dat straal ik uit. Daaruit volgt de rest. Dat ga ik jou ook leren.

Maar dat is niet het enige…

We gaan ook echt aan de slag. We gaan daadwerkelijk een product of dienst ontwikkelen. Natuurlijk leer ik je alles over marketing. Maar dan niet het klassieke verkopen. Nee, ik leer je hoe je jouw klanten inspireert en motiveert, zodat ze graag naar je toe komen.

Omdat we echt een product of dienst in de training ontwikkelen, kom je vanzelf je blokkades tegen. Wat vind je moeilijk? Hoe ontwikkel je de moed om zichtbaar te zijn?

Ik help jou in deze training om al jouw innerlijke blokkades op te lossen. Dat is belangrijk. Want als er blokkades zijn komt je onderneming moeilijker van de grond.

En is nog meer…

We maken een representatieve professionele film

We maken in deze training ook een prachtige representatieve professionele film van ca. 2 tot 3 minuten over jou en jouw missie. Dit kun jij op je website zetten en delen op social media.

Je eerste stap naar meer bekendheid.

Werk aan jouw bedrijf en jouw droom in een veilige omgeving

Want dat is wat ik je bied. Je werkt 5 maanden lang aan jouw bedrijf. Elke maand is er een live-bijeenkomst. Zo heb je een stok achter de deur en ga je werkelijk aan de slag. Als je nog bij een werkgever werkt, dan kun je dit heel goed doen naast je baan. Zo werk je zonder risico aan jouw bedrijf en kun je na de training langzaam minder werken bij je werkgever en steeds meer aan jouw eigen bedrijf. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om parttime te blijven werken en parttime een eigen bedrijf te runnen. Je hebt in ieder geval een goede start gemaakt.

Durf jij in jezelf te investeren?

Door internet en social media is er heel veel gratis kennis beschikbaar. Veel ondernemers denken dat als ze maar veel gratis webinars volgen van bekende en minder bekende goeroe’s dat het wel lukt om een succesvol bedrijf te starten. Is het jou gelukt? Waarschijnlijk niet. Dat is ook logisch.

Al die gratis kennis is super waardevol. Ik geef ook heel veel kennis weg. Toch blijft dit maar het topje van de ijsberg. Er is veel meer dan dat. Als jij echt een succesvol bedrijf wilt hebben, vraagt dit investering in tijd, geld, energie en commitment. In die zin bestaat passief inkomen niet. Je kunt wel veel meer rendement halen uit je inspanningen. Dat ga ik je leren.

En denk hier eens over na: als jij niet in jezelf wilt investeren, dan is het heel lastig om van je klanten te verlangen om wel in jou te investeren. Zo werkt de law of attraction ook. Als jij niet investeert in jouw bedrijf komen er geen klanten of er komen klanten die uiteindelijk ook de stap niet zetten. Durf daarom te investeren in jouw droom en jouw verlangen in tijd, geld, aandacht, enthousiasme en energie. Dat zorgt voor succes. Je klanten voelen dat. Dat is wat jou onderscheidt ten opzichte van veel andere startende ondernemers.

Ik heb een uniek programma voor jou

Ik heb een uniek programma voor jou ontwikkeld. Het doel is om een succesvol bedrijf op te bouwen en een constante inkomens- en klantenstroom te realiseren. Een bedrijf waarin jij je authentieke zelf neerzet, moeiteloos onderneemt vanuit je hart en plezier hebt in je werk en je leven. Ik leer je hoe je zichtbaar wordt, hoe jij je angsten overwint en in je grootsheid durft te stappen.

Het programma duurt 5 maanden. Er zijn 5 live meetings van een dag. Tussendoor doe je opdrachten en bouw jij aan jouw bedrijf en jouw succes.

Een kleine groep

Ik heb in deze training maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Want ik vind het belangrijk dat ik persoonlijke aandacht aan iedereen kan geven. Dat er voldoende ruimte is voor ieders individuele inbreng en vragen. Het is mijn talent om mij hierop af te stemmen, zodat je precies krijgt wat je nodig hebt.

Ik geef deze training slechts één keer jaar!

Bouw aan je bedrijf met een groep gelijkgestemde enthousiaste ondernemers

Je bent met een groep gelijkgestemde ondernemers die hun passie, kennis en ervaring willen doorgeven en willen bijdragen aan een mooiere wereld. Omdat je allemaal in dezelfde fase zit kun je elkaar helpen en inspireren.

Zo wordt 1+1=3!

Dit is het programma

(Een een uitgebreide beschrijven van de modules staat onderaan deze pagina)

 • Dag 1: Module 1
  Jouw waarom, jouw missie
 • Dag 2: Module 2 en 3
  Wie is je ideale klant en het uitwerken van een concreet product of dienst
 • Dag 3: Module 4
  Je angsten overwinnen
 • Dag 4: Module 5
  Marketing, PR, sales, zichtbaarheid, in je grootsheid stappen
 • Dag 5: Module 6
  De wet van aantrekkingskracht, succesvol en moeiteloos ondernemerschap

De tijden zijn van 10.00 tot 16.00 uur in Zuidlaren, inclusief koffie, thee, biologische lunch en verse jus d’orange.

Jouw investering

De investering is € 2.497,00 inclusief btw. Als ZZP-er krijg je de BTW hiervan terug! Het doel is om met dit programma jouw investering terug te verdienen.

Je investering is echter niet alleen in geld. Je investeert met deze training in jezelf, in jouw droom. Met deze training maak jij het voor jezelf mogelijk om jouw kennis, jouw passie en jouw ervaring te delen met de wereld op een manier die bij jou past.

Geef je nu op want er zijn maar een paar plaatsen beschikbaar

Wil jij jouw bedrijf een uitdrukking laten zijn van wie jij bent en bouwen aan een succesvolle onderneming? Geef je dan nu op.

Uitwerking per module

Module 1

Jouw waarom

 • Wat is jouw passie
 • Wat is jouw missie
 • Welke visie heb je voor je praktijk
 • Wat maakt jou uniek
 • Wat is jouw expertise

Module 2

Uitwerken ideale klant

 • Wie is jouw ideale klant
 • Wat is de droom van jouw klant
 • Wat is het kernprobleem van jouw klant
 • Welke oplossingen bied jij

Module 3

Concreet product of dienst

 • Ontwikkelen en uitwerken concreet product of dienst waar je daadwerkelijk gedurende dit traject mee werkt én aanbiedt aan je klanten, zodat je ook daadwerkelijk omzet genereert en waarmee je dit programma weer terugverdient.

Module 4

Zichtbaarheid, expertstatus en angsten overwinnen

 • Hoe wordt je zichtbaar
 • Hoe creëer jij een expertstatus
 • Hoe stap je in je grootsheid
 • Overwinnen blokkades en angsten
 • Innerlijke criticus versus innerlijke mentor

Module 5

Marketing, sales en praktische zaken rondom je bedrijf

 • Elevator pitch
 • Website
 • Social media
 • Webinars
 • Netwerken
 • Nieuwbrieven, blogs en autoresponders
 • Funnel-marketing (low-middle-high end programma’s, weggevers, ebooks)
 • Tariefstelling
 • Administratie en praktische zaken

Tussen module 5 en 6 maken we een mooie professionele film van jou, je boodschap en je bedrijf.

 Module 6

Succesvol en moeiteloos ondernemerschap

 • Concrete doelen stellen en planning maken voor het komende jaar
 • Omzetdoelstelling vaststellen
 • Law of attraction en ondernemen vanuit overvloed
 • Moeiteloos ondernemen vanuit je hart: hoe doe je dat
 • Intuïtief plannen
 • Balans tussen werk en privé
 • Wat verder ter tafel komt om een succesvolle ondernemer te worden.

Heb je er zin in? Geef je dan nu op

Ik meld mij graag aan voor de opleiding Moeiteloos ondernemen vanuit je hart met als startdatum:

13 februari 2018

Waar en wanneer?

Zuidlaren, Groningen

Programma

(Een een uitgebreide beschrijven van de modules staat onderaan deze pagina)

 • 5 maart 2019 Module 1
  Jouw waarom, jouw missie
 • 2 april 2019 Module 2 en 3
  Wie is je ideale klant en uitwerken productaanbod
 • 7 mei 2019 Module 4
  Je angsten overwinnen
 • 4 juni 2019 Module 5
  Marketing, PR, sales
 • 2 juli 2019 Module 6
  Law of attraction, succesvol en moeiteloos ondernemerschap

De tijden zijn van 10.00 tot 16.00 uur in Zuidlaren, inclusief koffie, thee, biologische lunch en verse jus d’orange.

Wat kost het?

€ 2.497,00

Inclusief btw. Als ZZP-er krijg je de BTW hiervan terug! Het doel is om met dit programma jouw investering terug te verdienen.

Ik meld mij graag aan voor de opleiding Moeiteloos ondernemen vanuit je hart met als startdatum:

5 maart 2019