Welkom bij de KIBA Boost

Thema 36

Heeft u vragen over één van onze diensten of producten?

Neem dan gerust contact met mij op: (06) 53 56 50 87

 

Het thema van deze week is Chakra 8

Het achtste charka staat voor je Hogere Zelf

 

what we think en what we are

Plaats: boven je hoofd
Element: geen element, het is je hogere zelf
Vorm: overstijgt vorm
Klank: Aum
Zintuig: het kosmisch bewustzijn
Kleur: wit/goud van de bron
Inwendig: contact met de ziel en je hogere hartchakra

Dit chakra vertegenwoordigt je hogere zelf en je zielester. Je hogere zelf staat in verbinding met de bron en het hele universum, met alle lichtwezens en de onzichtbare wereld. Met dit chakra heb je toegang tot de Akasha-kronieken. In de Akasha-kronieken zit alle informatie van jouw ziel van al jouw incarnaties.

Ik noem mijn hogere zelf mijn innerlijke mentor noemen. Als je contact maakt met je hogere zelf kun je je hogere zelf alles vragen en je krijgt altijd antwoord. Mij helpt het heel goed om rustig te zitten, mij af te stemmen op mijn hogere zelf, een vraag te stellen en dan te schrijven. Dit kan met pen en papier maar natuurlijk ook op de laptop of computer. Dit wordt automatisch schrift genoemd. Je zult echt verstelt staan van de antwoorden en de wijsheid die hieruit voortvloeien. Bewaar deze teksten goed, want ook als je ze terugleest zul je merken hoe waar de dingen zijn die je daar hebt opgeschreven.

Het voordeel van rechtstreeks contact met je hogere zelf is, dat je rechtstreeks contact maakt met wie jij werkelijk bent. Je omzeilt alle ruis van je overtuigingen, je aannames, je cultuur, wat hoort en niet hoort. Dat is er even niet meer. De meeste dingen die je over jezelf gelooft zijn niet waar. Die ben je gaan geloven omdat je ouders het gezegd hebben, of door de cultuur en de maatschappij waarin je bent opgegroeid, of je bent dit gaan geloven door ervaringen van pijn en angsten die je in je leven hebt ervaren. Door contact te maken met je Hogere Zelf maak je contact met wie jij werkelijk bent zonder alle belemmerende overtuigingen. Zo kom je in contact met je ware gevoelens en verlangens.

In de meditatie staat deze ruis voor de mist waar je doorheen loopt en die je achter je laat terwijl je de berg oploopt naar je Hogere Zelf toe.

Stem je af op jouw voorkeur

Dit thema lijkt op thema 4 Je innerlijke mentor, thema 10 je ware ik en thema 26 je oudere zelf. In wezen is er geen verschil. Je gebruikt alleen een andere techniek en andere woorden. Je hebt nu in het jaarprogramma met al deze technieken kennis gemaakt en je kunt na deze week je eigen voorkeur ontwikkelen.

Je kunt hier de meditatie luisteren en downloaden als MP3

Met het rode pijltje (links) speel je de meditatie direct af en met het zwarte pijltje (rechts) kun je de meditatie downloaden.

 

KIBA Community

Je kunt je ervaringen delen in de KIBA Community

Veel gestelde vragen

Klik hier voor antwoord op veel gestelde vragen.

 

Veel plezier!

Met hartelijke groet,

Sabine Hess