authentiek vrouwelijk leiderschap

Hét 1-op-1 coachtraject waarmee jij de verdieping krijgt die je zoekt, zodat jij je volle potentieel benut en je plek als authentiek leider met vertrouwen inneemt

Vraag hier direct een gratis-groei-gesprek aan ter waarde van € 185

Leiders, pioniers en ondernemers, hoe fijn zou het zijn wanneer je niet meer vastloopt door: onopgeloste conflicten, vastzittende patronen, onderliggend trauma, het imposter-syndroom en onbenut potentieel?

Klinkt een optimale werk-privebalans, zijn wie je werkelijk bent en het vervullen van je levensmissie als een droom?

Live your true destiny

Met mijn 1-op-1 programma krijg je eindelijk de verdieping en de antwoorden die je zoekt. Dit programma is voor bewuste leiders, ondernemers en pioniers die op een kruispunt in hun leven staan, verlangen naar meer betekenis en vervulling, die nu eindelijk uit hun comfortzone willen stappen en hun authentieke plek willen innemen. Je krijgt meer dan 20 jaar aan kennis & ervaring van mij als spiritueel lifecoach en expert in vrouwelijk leiderschap.

Wat ga je bereiken?

 • je creëert de verandering in je leven die je altijd al hebt gewild
 • je neemt je plek in als een authentieke en inspirerende leider
 • je ontdekt waarom je hier bent en wat je wilt
 • je maakt contact met de diepere wijsheid in jou
 • je verhoogt je trillingsfrequentie
 • je maakt prachtige quantum-jumps waardoor je weer contact maakt met je innerlijke bron en in de magie van het leven stapt
 • je verwijdert negatieve energie, hierdoor voel je je weer vitaal en echt gelukkig
 • je laat je verleden definitief achter je en je transformeert definitief al je blokkades, zoals het imposter-syndroom en het glazen plafond

Na dit traject stroomt je levensenergie, je voelt je energieker en gelukkiger, je komt weer in contact met jouw goddelijke vonk waardoor magie en wonderen ontstaan.

Ben je er klaar voor om je plek als authentieke leider in te nemen, van betekenis te zijn voor de mensen om je heen en je volle potentieel te leven?

Plan dan nu je Gratis-Groei-Gesprek ter waarde van € 185

Jacobine liep als directeur van 8 clusterhoofden vast. Met een organisatie-opstelling ontdekte ze het werkelijke probleem van haar team. Hierdoor kreeg ze de juiste handvatten om het team weer in beweging te krijgen.

Ageeth, Petra en Lydia hebben elkaar tijdens mijn opleiding ontmoet en zijn samen een bedrijf gestart: Create more

Ineke heeft haar team met gedoe weer op het goede spoor gekregen

Alexandra is uit haar burnout gekomen, heeft haar bedrijf verkocht en is een nieuw bedrijf gestart dat veel beter bij haar roeping past.

Positieve verandering begint hier!

Positieve verandering begint hier!

Als jij de toekomst mag bepalen hoe zou de nieuwe aarde er dan uitzien?

Je vraagt je misschien af hoe je authentiek kunt blijven in een wereld vol verwachtingen. Je zoekt naar manieren om met zelfvertrouwen je plek in te nemen en te leiden vanuit je ware essentie. Je worstelt wellicht met belemmerende overtuigingen zoals “ik ben niet goed genoeg” of “zitten ze wel op mij te wachten?” Vaak houdt de angst om door de mand te vallen je tegen om je stem te laten horen en zichtbaar te zijn.
Je wilt weten hoe je uit je comfortzone kunt komen, zodat je je innerlijke sparkle kunt laten stralen en van betekenis kunt zijn voor de mensen om je heen. Je verlangt naar antwoorden en begeleiding om deze uitdagingen te overwinnen, zodat je je volledige potentieel kunt benutten.

Wat wil je echt? Waarvoor leef jij? En durf je daarvoor te staan?

Met mijn expertise als internationaal gecertificeerd NLP-trainer, een master degree in systeemopstellen en als auteur van mijn boek ‘Anders Denken, anders Voelen, anders Doen’, help ik je om deze vragen te beantwoorden. Ik heb een eigen methode ontwikkeld met 5 sleutels die jou helpen om een authentieke en vrouwelijke leider te zijn. De 5 sleutels zijn gebaseerd op meer dan 20 jaar ervaring in het begeleiden van ondernemers, ondernemende leidinggevenden en pioniers

In deze veranderende tijden ben jij nodig: een krachtige en bewuste vrouw die kiest voor liefde, verbinding en inclusiviteit.

De 5 sleutels van authentiek vrouwelijk leiderschap

In mijn 1-op-1 trajecten onthul ik deze vijf krachtige sleutels die je helpen om je volledige potentieel te benutten, waardoor je weer in de magie van het leven stapt. Elke sleutel helpt je om vol vertrouwen en vanuit je vrouwelijke kracht je unieke plek in te nemen. Ook al heb je veel gedaan, het verlangen naar een authentiek leven vanuit je kern kan in het dagelijks leven gemakkelijk verloren gaan. Ik ben er voor jou om dat vuur weer aan te wakkeren, om je te helpen te vertrouwen op je innerlijke kompas, je plek in te nemen, je roeping te volgen en meer liefde in de wereld te brengen.Je ontdekt hoe je leidt vanuit je ware essentie. Je leert te vertrouwen op je intuïtie en vanuit daar beslissingen te nemen. We ontrafelen de zichtbare en onzichtbare blokkades, er komt balans in de boven- en onderstroom waardoor het potentieel in jou en de mensen om je heen tot bloei komen. Je krijgt praktische handvatten om het imposter-syndroom te overwinnen en je glazen plafond te doorbreken. Tot slot ontdek je hoe je in actie komt en zichtbaar kunt zijn en een uitdrukking wordt van wie je werkelijk bent.

Je gaat bij mij echt de verdieping in. De verandering die je daardoor maakt is blijvend!

Wil jij de volgende stap in je leven zetten?

Ik help je er graag bij!

Ik heb elke maand plek voor 3 gratis groei gesprekken ter waarde van € 185.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Als ervaren intuïtief ondernemer, toezichthouder en expert in vrouwelijk leiderschap heb ik zelf de uitdagingen ervaren waar leiders, pioniers en ondernemers vaak tegenaan lopen. Ik ben daardoor in staat jou te helpen om voorbij je ego en angsten te gaan en te vertrouwen op je innerlijke kompas.

Ik heb op basis van 20 jaar ervaring een eigen methode ontwikkeld: de KIBA-methode. Deze methode bestaat uit 5 stappen waarmee jij niet alleen je levensmissie ontdekt, je angsten overwint, de volgende stap in je leven zet en je plek inneemt als authentieke en inspirerende leider, maar waarmee ook je leven in flow komt, waardoor je je energieker en vitaler voelt. De KIBA Methode® is een unieke combinatie van NLP, systemisch werken en spiritualiteit. Ik werk met de nieuwste technieken van het quantumveld waardoor de verandering die je maakt blijvend is.

Als je klaar bent om je volle potentieel te benutten en je innelijke sparkle te laten stralen, dan nodig ik je uit voor een gratis-groei-gesprek, waarmee je ontdekt hoe ik je kan helpen bij jouw reis naar authentiek leiderschap en een vervuld leven.

Ik reserveer 3 gratis-groei-gesprekken per maand. Meld je nu aan met de onderstaande knop.

Na mijn traject

  • Neem je weer de leiding over je leven
  • Neem je je plek in als authentieke en inspirerende leider
  • Krijg je weer focus
  • Los je je blokkades op, je doorbreekt het imposter-syndroom en je glazen plafond
  • Voel je je weer vrij en gelukkig en inspireer je anderen om hetzelfde te doen
  • Laat je je levensenergie weer vrij stromen
  • Bouw je mee aan een nieuwe aarde waarin liefde, verbinding en inclusiviteit centraal staan

Een cadeautje uit liefde voor jou!

Ik reserveer elke maand 3 Gratis-Groei-Gesprekken ter waarde van € 185 zodat jij kan ervaren wat ik voor jou kan betekenen en hoe jij de volgende stap zet. Wacht dus niet te lang om je plek te reserveren.

Het gratis-groei-gesprek is echt gratis en je zit nergens aan vast.

Klik nu op de onderstaande knop om je gratis-groei-gesprek aan te vragen.

Janine ~ bestuurder in de Zorg

Sabine Hess en ik kwamen via LinkedIn in contact. Ik liep tegen vraagstukken aan rond de samenwerking met raad van toezicht en het management team. Volgens Sabine gaat het vaak om tegenstrijdige belangen waar je tussen moet laveren. Daarom werkt zij graag met organisatie-opstellingen. Dan krijg je ook zicht op het geheel. En het is een prachtige manier om afstand te nemen en de onderliggende dynamieken zichtbaar te maken. Je kunt met representanten werken maar ook heel goed met tafelopstellingen.

Sabine heeft mij kennis laten maken met organisatie tafelopstellingen. We hebben een casus uit mijn laatste opdracht als interimbestuurder. Door goed te kijken, vragen te stellen en in te voelen, op wat ik vertelde en hoe ik de houten poppetjes plaatste, verschoof, bracht zij mij vrij snel tot inzicht dat ik één aspect in de onderlinge dynamiek en die met mij niet goed had gezien 😊🍀. Wel de crux😄! Echt interessant om in te zetten!

Mareille ~ vitaliteitscoach

Ik had een succesvol bedrijf in de commerciële sector en ik wilde een nieuw bedrijf starten als vitaliteitscoach. Ik had alles in huis om van start te gaan, maar toch was er een blokkade, waardoor het niet van de grond kwam. In een organisatie-opstelling bleek dat de blokkade op het woord bedrijf zat en alle associaties die ik daarmee had. Dat kwam omdat ik net een bedrijf was gestopt en daarin niet meer de voldoening kreeg die ik zocht. De associatie met een bedrijf hebben hield me onbewust tegen om opnieuw met een bedrijf te starten. Samen met Sabine heb ik het woord bedrijf vervangen door praktijk en hoe gek dat ook klinkt dat gaf me de ruimte die ik nodig had. Mijn blokkade om te starten verdween hierdoor helemaal. In een volgende sessie heb ik met Sabine een prachtige klantopstelling gedaan. Een magische ervaring waarin ik echt kon voelen hoe ik mijn klant kon bereiken en wat de klant nodig had om mij te kunnen zien. En nu 2 jaar later heb ik een bloeiende praktijk met voldoende klanten en inkomsten om van te leven.

Ik heb voor jou 3 verschillende trajecten

Ik werk met jou 1-op-1 zodat je de verdieping én de aandacht krijgt waar je naar op zoek bent.

1) Brons ~ een eenmalige transformerende coachsessie

Een eenmalige sessie met een thema of vraagstuk waar je tegenaan loopt. Je kunt hiermee starten, maar wat de meeste klanten doen is een sessie boeken ná een coachtraject als een soort jaarlijkse APK.

2) Zilver ~ een verdiepende one-day-workation

Een one-day-workation waarin je echt de diepte ingaat, waarin je de antwoorden, de tools én de inzichten krijgt die je nodig hebt om de volgende stap in je leven te zetten.

Klik hier voor een uitgebreide omschrijving van de one-day-workation >>

3) Goud ~ Een exclusief coachtraject helemaal op maat voor jou gemaakt!

Een gegarendeerd lifechanging coachtraject van 6 maanden waarmee je je blokkades definitief oplost en je plek als authentiek vrouwelijk leider en/of ondernemer met zelfvertrouwen inneemt. Je komt uit je comfortzone en je zet de volgende stap in je leven. De 5 sleutels van authentiek vrouwelijk leiderschap staan in dit traject centraal.

Ontdek hier de 5 sleutels van authentiek vrouwelijk leiderschap >>

Wil je hier meer over weten en ontdekken welk traject het beste bij je past?

Vraag dan nu een gratis-groei-gesprek aan ter waarde van € 185 dan kijken we samen wat ik voor jou kan betekenen om de volgende stap in je leven te zetten.

Inhoud One-Day-Workation

Op deze intensieve en transformerende strategiedag gaan we met deze 3 thema‘s aan de slag

Thema 1: Je zielswaarden en je roeping

Ik heb een speciale techniek ontwikkeld waarmee jij je 7 kernwaarden ontdekt. Deze zijn vaak anders dan je denkt. Vaak streven we onbewust onze ego-intenties na. Daarmee haal je wel je doelen, maar je krijgt niet de voldoening die je zoekt. Als je een soort onvrede voelt in je leven en je werk, dan ben je nog niet in contact met je kernwaarden. De 7 zielswaarden zijn je innerlijke kompas. Ze geven je energie en helpen je om keuzes te maken vanuit je hart.

We kijken ook naar de schaduwzijde van je zielswaarden, want dit zijn de aspecten die jou energie kosten en die je uit je kracht halen. Je leert hoe je bewust kiest voor wat je wel wilt en je laat je niet langer afleiden door je ego-intenties of de verwachtingen van de buitenwereld.

Thema 2 – Neem je plek in vanuit je ware essentie

We doen een levensdoel-opstelling waarmee je missie duidelijk wordt, hoe je dit concreet vormgeeft in je werk, welke keuzes nu het beste bij je passen en wat de volgende stap in je leven is.

Ben je een ondernemer en weet je je roeping al? Dan doen we een diepgaande klantopstelling, waarmee je ontdekt wat je focus is, waar je klant zit en wat je klant nodig heeft om jou te vinden. En je ontvangt mijn ebook met de 7 stappen voor moeiteloos ondernemen vanuit je hart met een bijbehorende masterclass ter waarde van € 195.

Je zielswaarden, je kwaliteiten en je roeping zijn het fundament van je werk. Ze zijn je innerlijk kompas die jou de weg wijzen op je levenspad, zodat je authentiek leidt vanuit je ware essentie

Thema 3: Het opruimen van je nummer 1 blokkade

Ik werk met de karakterstructuren van Wilhelm Reich en de Kindconclusies van Lisette Schuitemaker. Ik heb een vragenlijst voor jou ontwikkeld, waarmee je je belangrijkste blokkades ontdekt die jou nog tegenhouden om te zijn wie je bent en je hart te volgen.

We doen een opstelling waarmee je deze blokkades transformeert en waarmee je je verleden achter je laat. Je doorbreekt het imposter-syndroom waardoor jij standvastig en met zelfvertrouwen je plek inneemt en jouw energie helemaal vrij beschikbaar komt voor het nu en de toekomst.

Je investering voor deze dag

€ 1050 exclusief btw én je ontvangt de volgende bonussen:

#bonus 1
Een uitgebreid rapport met de karakterstructuren van Wilhelm Reich en de kindconclusies van Lisette Schuitemaker ter waarde van € 175.

#bonus 2
Een aanvullend groeiplan waarmee jij de komende maanden zelf aan de slag kunt, ter waarde van € 295

#bonus 3
Mijn Boek anders Denken, anders Voelen, anders Doen, gesigneerd én met een persoonlijke boodschap ter waarde van € 23,50

#Bonus 4
Het leiderschapskompas waarmee je in kaart brengt wat nu voor jou belangrijk is en wat je nodig hebt om je plek als authentiek en met vertrouwen in te nemen.

#Bonus 5 speciaal voor ondernemers
Mijn ebook met de 7 stappen voor moeiteloos ondernemen vanuit je hart inclusief een uitgebreide masterclass ter waarde van € 195

Heb je zin om hiermee aan de slag te gaan?
Vraag dan nu een gratis-groei-gesprek aan ter waarde van € 185

Een half jaar lang begeleiding exclusief op maat voor jou gemaakt

Kies je voor een transformerend coachtraject van 6 maanden, waarin je definitief je blokkades oplost en je plek inneemt als authentiek vrouwelijk leider of ondernemer? Dan ben ik tijdens deze periode je coach, mentor en sparringpartner.

In deze 6 maanden richten we ons op de 5 sleutels van authentiek vrouwelijk leiderschap. We kiezen samen de onderwerpen die voor jou belangrijk zijn. We gebruiken systemische opstellingen waardoor je betere beslissingen neemt, je positie versterkt en de onderstroom in je bedrijf en/of je team zichtbaar maakt. Je stapt uit je comfortzone en je leert leiden vanuit je ware essentie.

Dit traject helpt je om te navigeren in de complexiteit van dit moment. Juist in deze tijd van grote veranderingen hebben we moedige leiders nodig die tegen de stroom in durven gaan, die kiezen voor de lange termijn en de grenzen opzoeken van wat mogelijk is. Je wilt toch geen spijt krijgen van de dingen die je niet hebt gedaan?

De 5 sleutels van authentiek vrouwelijk leiderschap

De 5 sleutels komen uit mijn eigen ontwikkelde KIBA Methode® centraal. Ik heb de KIBA Methode® in 2015 ontwikkeld op basis van 20 jaar ervaring als holistisch trainer en lifecoach. Ik heb hierin een unieke combinatie gemaakt van NLP, systemisch werken, spiritualiteit en mijn connectie met het Quantumveld.

KI staat voor levenskracht en levensenergie: je lost je (emotionele) blokkades op, waardoor je levensenergie ongehinderd gaat stromen en je leven in een flow komt.
BA betekent oorsprong: je herinnert je wie jij werkelijk bent, wat je missie is en waarom jij hier op aarde bent, waardoor jouw innerljke sparkle weer gaat stralen.

De 5 sleutels staan voor:

 1. Kracht
 2. Intuitie
 3. Bewust
 4. Angsten overwinnen
 5. Actie

1. Kracht – Met deze stap ontdek je hoe je je plek inneemt vanuit je vrouweljke kracht, wat je belangrijke kernwaarden zijn waarbij je onderscheid leert maken tussen zielsintenties en ego-intenties. Je ontdekt hoe je je volle potentieel aanboort, waarom ben je hier op aarde bent gekomen en wat jouw roeping is. Je komt in contact met je innerlijke sparkle waardoor jij gaat stralen en je leven in een flow komt.

2. Intuïtie – Je intuïtie is je innerlijk kompas. Je intuïtie is nooit weg geweest, is er altijd en zal er altijd zijn. De kunst is om hierop te af te stemmen. De stem van je intuïtie wordt vaak overschreeuwd door de stem van het ego. In dit traject leer je hoe je weer luistert naar en vertrouwt op je innerlijke gids, je hogere zelf en de bron. Je leert hoe je je afstemt op het Quantum Veld van oneindige mogelijkheden.

3. Bewustzijn – Het gaat hier over bewust & Holistisch leiderschap en dit start met persoonlijk leiderschap. Zelfkennis, zelfreflectie en je herinneren wie je echt bent is de basis van  authentiek leiderschap. Daarnaast ontdek hoe je je afstemt op de magie van het leven en hoe je holistisch en systemisch naar je bedrijf, je medewerkers en je klanten kijkt, waardoor je betere besluiten neemt en de productiviteit stijgt..

4. Angsten overwinnen – Je krijgt met deze sleutel heel veel praktische tools om je innerlijke criticus en je blokkades te overwinnen. Je ontdekt je nummer 1 blokkade die jou tegenhoudt om je glazen plafond te doorbreken en af te rekenen met het imposter-syndroom, zodat je kunt zijn wie je werkelijk bent. Je overstijgt je ego en je gaat van angst naar liefde.

5. Actie – Je gaat in dit traject van weten naar doen. Kennis alleen is niet genoeg. Je leert hoe je zichtbaar wordt en je stem laat horen, zodat jij een expressie wordt van wie jij ten diepste bent.

Je investering

€ 6.900 exclusief btw met alle bonussen die je ook krijgt bij de one-day-workation én meer. Want ik deel alle kennis en materialen die ik in de afgelopgen 20 jaar verzameld heb, die jij nodig hebt voor je ontwikkeling.

Heb je zin om hiermee aan de slag te gaan?
Vraag dan nu een gratis-groei-gesprek aan ter waarde van € 185

LIVE YOUR TRUE DESTINY