Veranker je vrouwelijke kracht

Heal, Reveal & Express Yourself

Ik geef training en coaching aan de bewuste vrouw van nu die haar vrouwelijke energie wil laten stralen, haar licht wil delen met de wereld, de vrouwelijke kracht verankert op aarde en anderen wil inspireren hetzelfde te doen.

Agenda

Klik hier voor de agenda van de nieuwste trainingen en workshops

Retraite voor bewuste vrouwen en lichtwerkers

3-daagse retraite speciaal voor bewuste vrouwen en lichtwerkers, die hun stem willen laten horen, zich willen verbinden met gelijkgestemden en zich verder willen verdiepen in hun spirituele groei.

Elke eerste maandag van de maand een gratis KIBA Light Stream

Ik begin met een kaart uit mijn KIBA Kaartenset, dan geef ik een mooie meditatie met de energie van dat moment en daarna kun je vragen stellen.

Ga hier naar de agenda om de nieuwste KIBA Light Stream te kijken.

In 4 stappen van 3D naar 5D

Ontdek hier wat de 3e, 4e en 5e dimensie precies betekenen en waarom dit nu zo belangrijk is

Quantum Healing met Cacao

Dit is een 1-op-1 cacaoceremonie van 4 uur. Je maakt een prachtige reis naar andere tijden, andere plaatsen, andere dimensies waarin je antwoord krijgt op al jouw vragen en inzicht krijgt in de patronen van dit leven. Je ontdekt je levensdoel en je levensmissie. Ik maak gebruik van de Quantum Healing Hypnose Techniek van Dolorores Cannon.

Cacaoceremonie met magic mushrooms

In een cacaoceremonie met magic mushrooms maak jij een prachtige spirituele reis waarin je antwoorden krijgt op belangrijke vragen. Cacao opent je hart en de magic mushrooms brengen jou in contact met wie jij werkelijk bent.

Wordt gratis lid van de KIBA Community

De KIBA Community is een prachtige gelijkgestemde groep voor persoonlijke en spirituele ontwikkeling, om je te herinneren wie je werkelijk bent.