KIBA Online Masterclasses

Heeft u vragen over één van onze diensten of producten?

Neem dan gerust contact met mij op: (06) 53 56 50 87

 

De KIBA Online Masterclasses:

Dé plek voor persoonlijke en spirituele groei

Je bent altijd op zoek naar persoonlijke en spirituele groei.
Je wilt jezelf blijven ontwikkelen.
Je wilt jouw kennis graag delen met en overdragen op anderen.
En dat het liefst zo praktisch mogelijk.
Je wilt nog meer jouw hart volgen in plaats van je hoofd.
In contact komen met wie jij werkelijk bent.
Je weet dat er meer in je zit, maar je weet nog niet precies welke kant je op wilt gaan.
Je staat op een kruispunt in je leven.
Je vraagt je af wat wil ik in het leven?
Hoe kan ik meer betekenis geven?

De KIBA Online Masterclasses zijn de ultieme plek voor ondersteuning om snel en praktisch op een unieke en persoonlijke en spirituele manier te groeien, waarbij je praktische handvatten krijgt om jouw dromen en jouw visie in de wereld te zetten. 

Ja ik doe mee

 

IK HELP JOU HET LEVEN TE LEIDEN WAAR JIJ VAN DROOMT

EEN OVERVLOED AAN RUIMTE VOOR PERSOONLIJKE EN SPIRITUELE GROEI

Door deel te nemen aan de KIBA Online Masterclasses geef jij een boost aan jouw persoonlijke én spirituele groei. Ik deel met jou een schat aan waardevolle kennis die ik in de afgelopen 15 jaar heb opgedaan. Alle thema’s bevatten de kennis die ik ook in mijn offline trainingen aanbied. Mijn inspiratiebronnen zijn niet alleen spirituele leiders zoals Mahatma Gandhi, Nelson Mandela, Eckhart Tolle, Wayne Dyer, Louise Hays, Oprah Winfrey en Marianne Williamson. Maar ook nieuwe wetenschappers zoals Greg Braden, Joe Dispenza, Lynn McTaggart, Masaru Emoto en Bruce Lipton.

BLIJVEN LEREN EN ONTWIKKELEN

ELKE MAAND EEN ONLINE MASTERCLASS

VOOR SLECHTS € 19,00 per maand

Persoonlijk en spirituele groei was nog nooit zo gemakkelijk

Ik geef elke tweede donderdag van de maand een online masterclass van een uur, waarin ik mijn kennis met je deel. Na afloop heb je alle gelegenheid om mij vragen te stellen die ik in de uitzending beantwoord.

Na mijn trainingen zeggen cursisten altijd dat ze het jammer vinden dat de opleiding afgelopen is. Ze willen graag verder ontwikkelen. Ze willen de kennis die ze hebben opgedaan verdiepen en bijhouden. Ze willen niet dat alles wat ze hebben geleerd op de achtergrond raakt en toch weer terugvallen in de waan van de dag. Juist de opleiding geeft ze de mogelijkheid actief bezig te zijn met hun eigen ontwikkeling en dat valt na de opleiding weg.

Herken je dit? Wil jij ook graag blijven leren, groeien en ontwikkelen? Maar heb je geen tijd en geld om elk jaar een dure opleiding te doen? Heb je niet direct een aantal mensen in je omgeving waarmee jij je groei kunt delen of kunt sparren? Dan zijn de KIBA Online Masterclasses dé oplossing. Je kunt nu heel goedkoop blijven leren en ontwikkelen.

 

MASTER YOUR MIND

Deelname aan de KIBA Online Masterclasses betekent dat jij weer grip krijgt op je leven. Je leert anders denken, anders voelen én anders doen. Je krijgt grip op je innerlijke criticus. Je ontwikkelt moed om te doen wat je écht wilt. Je zet werkelijk stappen op weg naar jouw droom en jouw verlangen. Je ontdekt je passie. Alle mensen uit mijn trainingen geven aan dat ze gelukkiger zijn geworden, keuzes maken die echt bij ze passen. Ze hebben beter contact met hun collega’s, met vrienden en familie.

De KIBA COMMUNITY: EEN PRACHTIGE COMMUNITY VOL GELIJKGESTEMDEN

Ik heb een prachtige KIBA Community. Ruim 1300 leden gingen jou voor. Het is een mooie groep mensen met veel kennis en (levens)ervaring. Het is een groep waarin jij je kennis kunt delen en hulp kunt vragen. Zo hoef jij het het niet alleen te doen en omring jij je met een groep gelijkgestemde mensen. Hierdoor groeien en ontwikkelen we met z’n allen. En samen gaat sneller dan alleen. Zo maken we met z’n allen de wereld op onze eigen manier mooier. De KIBA Community is een community vol inspiratie, kennis en wijsheid om met elkaar te delen. Je kunt hier ook je ervaringen met de online masterclasses delen.

WIE ZITTEN IN DE COMMUNITY

Leden van de community zijn coaches, begeleiders, trainers, therapeuten en leidinggevenden. Mensen die met mensen werken. Ze willen allemaal betekenis geven aan hun omgeving en willen de wereld op hun eigen manier mooier te maken. Ze willen balans, rust en geluk in hun leven.

Mensen die net als jij spiritualiteit niet zweverig vinden, maar dit heel praktisch willen integreren in hun dagelijks leven. Je ontmoet mensen die jou begrijpen en die net als jij hun hart volgen. Ze willen leven vanuit vrede, liefde, harmonie en overvloed, in plaats vanuit wantrouwen, schaarste en tekort.

Via de KIBA community krijg je toegang tot mij, Sabine Hess, gelijkgestemden die jou begrijpen én heel veel kennis om mensen zoals jij te inspireren en jou verder te ontwikkelen, omdat je nooit bent uitgeleerd.

TOPEXPERT LAW OF ATTRACTION

Ik ben Sabine Hess. Ik werk al meer dan 15 jaar met mensen zoals jij. Door mijn trainingen maak je weer contact met jezelf. Je gaat minder oordelen. Je leert leven vanuit je hart. Zo weet je niet alleen beter wat je wilt, maar je krijgt ook de tools en handvatten om te doen wat je wilt. Je leert angsten onder ogen zien en de moed ontwikkelen om die belangrijke eerste stap te zetten. Ik leer je leven vanuit overvloed en vertrouwen in plaats vanuit wantrouwen, angst, tekort en schaarste.

Ik werk al sinds 2006 met de law of attraction. Ik weet precies waarom het wel en niet werkt. Ik leer je graag hoe jij optimaal de law of attraction kunt inzetten, waardoor jij jouw doelen en dromen waar maakt en moeiteloos overvloed in je leven aantrekt. 

DE KIBA METHODE®

Op basis van mijn jarenlange ervaring heb ik een eigen methode ontwikkeld. De KIBA Methode®. KIBA betekent spirituele plaats. KI staat voor levensenergie ook wel Chi genoemd. En Ba staat voor oude ziel. Met de KIBA Methode® herinner jij wie jij werkelijk bent. Je leert om weer een uitdrukking te zijn van wie jij bent en hoe je anderen inspireert hetzelfde te doen. Mijn lijfspreuk is de uitspraak van M. Ghandi: Be the change in the world you want to see. Wees zelf de verandering die jij in de wereld wilt zien. Want verandering begint bij jezelf. In mijn opleidingen en in de KIBA Online Masterclasses leer jij hoe jij die verandering kunt zijn.

Sabine heeft ontzettend veel betekend voor mij. De opleiding is een life changing experience geweest en nog steeds. De stof resoneert in alle facetten van mijn leven, zowel in werk als in privé en zelfs op spiritueel gebied. Door Sabine voel ik mij verbonden met mezelf en de wereld en ben ik weer ‘thuisgekomen’ in mijzelf. Sabine heeft mijn ogen, hart en ziel geopend voor alles wat belangrijk voor mij is en waar ik naartoe wil gaan (en al naar op weg ben). De opleiding van Sabine heeft veel invloed gehad op zowel mijn werk als privé. Ik heb onlangs mijn eigen bedrijf gestopt. Nu coach ik hondenprofessionals hoe zij nog beter in hun kracht kunnen staan en effectiever kunnen communiceren met hun klanten. Ook privé heeft het veel invloed gehad en is er een enorme ontwikkeling in gang gezet. Door zélf de eerste stappen te zetten in het geven van liefde, compassie en bescherming in plaats van afwachten tot de ander beweegt of verandert, heb ik een weg ingeslagen naar betere en mooiere resultaten in mijn relatie en naar mijn kinderen toe.

Catelijne Droge

Ja ik doe mee

 

 

De kracht van mijn werk ligt in bewustwording, persoonlijke en spirituele groei en je zo mee te nemen naar een leven van vreugde en overvloed.

 

 

WAAR WIL JIJ AAN WERKEN?

In de KIBA Online Masterclasses werken we aan:

 • Het vergroten van je kracht en zelfvertrouwen.
 • Het aantrekken van meer overvloed, rust, vreugde en plezier in je leven.
 • Het oplossen van belemmerende overtuigingen en te leven vanuit je hart.
 • Betere afstemming op een leven vanuit intuїtie en gevoel zodat je laat zien wie je werkelijk bent
 • Meer innerlijke rust en ruimte waardoor je minder stress ervaart en je gezondheid verbetert.
 • Het verkrijgen van meer focus en richting in je leven zodat je gemakkelijker keuzes maakt die echt bij je passen.
 • Het op een praktische manier stimuleren van je persoonlijke en spirituele groei.
 • Integratie van de 5 KIBA Steppingstones:
  1 De K staat voor innerlijke Kracht
  2 De I staat voor het ontwikkelen en versterken van je Intuitie
  3 De B staat voor Bewust-zijn, Bewust leven en Bewust communiceren
  4 De A staat enerzijds voor Angsten onder ogen zien
  5 én de A staat voor Actie

KLIK HIER VOOR DE LIJST MET ONDERWERPEN

“Door de trainingen van Sabine en het meditatieprogramma de KIBA Boost neem ik nu iedere dag tijd voor mezelf. Ik leef veel bewuster. Ik heb geleerd dat er feitelijk geen belemmeringen zijn, geen tekorten. Ik heb ervaren dat de manier waarop je naar iets kijkt, invloed heeft op waar je naar kijkt en dat je hier zelf invloed op hebt. Ik vond het een prachtige aanvulling op de trainingen die ik bij jou heb gedaan. Ik weer weer ervaren dat we allemaal, met alles dat leeft een deel van het geheel zijn. En ik vind het een eye-opener dat beginnen met de grootst mogelijke kleine stap echt werkt. Ik wil je heel erg bedanken. De meditaties, je teksten en je trainingen vind ik elke keer weer een cadeau. Ik ben blij dat ik zoveel van je heb mogen leren.”

Annemarieke Weiland

“Lieve Sabine, heel erg bedankt voor de prachtige positieve manier waarop je me de hele periode door hebt geraakt. Je bent een mooie open ziel”.

Theo Helmus

“In de opleiding van Sabine leerde ik de diepere wensen van mijn hart kennen: wat is eigenlijk mijn passie? Hoe zorg ik ervoor dat ik in mijn leven meer kan leven met wat ík belangrijk vind? Hoe zorg ik ervoor dat ik in mijn leven zoveel mogelijk míjn waarden kan nastreven? Door Sabine heb ik de eerste stap gezet in mijn nieuw geformuleerde doel: “ik ben per 1 juni zelfstandig ondernemer”. Inmiddels heb ik mijn ontslag ingediend. 23 maart heb ik mijn laatste werkdag. En vanaf mei sta ik ingeschreven in het handelsregister. Na een mooie reis van twee maanden naar Vietnam en Maleisië start ik mijn mooie bedrijf vanuit mijn hart. Ik ben zo blij dat ik weer in mijn kracht sta en wil met mijn enthousiasme zoveel mogelijk mensen aansteken. Sabine heeft me hier weer mee in contact gebracht.”

Esther van Dijk

Dit is wat jij ontvangt

 • Elke tweede donderdag van de maand een Online Masterclass met Sabine Hess. Je kunt jouw vragen stellen en je krijgt direct antwoord.
  In de schoolvakanties kan het voorkomen dat de masterclass op een ander tijdstip plaatsvindt. Je krijgt hiervan tijdig bericht.
 • Van elke masterclass maak ik een opname die je 3 maanden lang kunt terugkijken. Zo kun je altijd alle masterclasses volgen en mis je niets
 • Deelname aan de KIBA community, een prachtige groep met gelijkgestemden die net als jij het verschil willen maken in deze wereld. Elk lid gaat voor een leven vol overvloed.

De kennis van dit programma heeft een waarde van € 1997,- per jaar

 

 

 

WAT IS DE INVESTERING VOOR EEN LIDMAATSCHAP?

slechts € 19,- per maand

Voor een leven lang leren en ontwikkelen

Persoonlijke en spirituele groei was nog nooit zo gemakkelijk

Gewoon thuis, achter je computer met een kop koffie

Kun je een keer niet? Geen probleem. Alle online masterclasses blijven allemaal voor jou beschikbaar zolang je lid bent.

Je hebt daarmee toegang tot een waardevolle bibliotheek aan kennis, wijsheid en inspiratie

Elke maand beantwoord ik jouw vragen

zodat jij een leven vol vreugde en overvloed krijgt

zodat jij een uitdrukking wordt van wie jij werkelijk bent

en anderen inspireert hetzelfde te doen

Je zit nergens aan vast, je kunt altijd per direct opzeggen.

 

Ja ik doe mee

 

“Het volgen van de training van Sabine is voor mij een nieuwe stap in mijn bewustwording waar ik in mijn leven sta en hoe ik, door mijzelf beter te leren kennen, bewuster kan kiezen hoe ik mijn leven vorm wil geven. In plaats van meer van hetzelfde of juist door helemaal niet te veranderen en te blijven doen wat ik tot nu toe deed, een andere koerskiezen, dichter bij mezelf blijven. Ik kan nu meer laten zien wie ik ben en waar ik voor sta.”

Geert-Jan de Haan

 Veelgestelde vragen

Gaat dit voor mij werken?

De huidige communityleden hebben allerlei achtergronden: coaching, training, leidinggevend en (oud)-cursisten.
Het is mijn doel jou die informatie en inspiratie te geven waardoor jij de uitdrukking bent van je echte zelf. Hierdoor ga je anderen inspireren hetzelfde te doen.

Heb ik hier tijd voor?

Zoals de meeste mensen zal ook jij gebrek aan tijd hebben. En als je naar antwoorden zoekt op jouw vragen, ben je nog meer tijd kwijt. Jij bespaart heel veel tijd en gaat praktisch aan de slag als je lid bent van de KIBA Online Masterclasses en de KIBA Community. Jij weet voortaan waar jij al jouw antwoorden kunt vinden.

Je hebt eerder GEEN tijd om hier geen aandacht aan te besteden. Of je mij nu jouw vraag stelt tijdens de Masterclass of in de besloten Facebook Groep, ik doe mijn uiterste best jou zo snel mogelijk jou een antwoord te geven.

Kan ik ieder moment opzeggen?

Ja, je kunt ieder moment opzeggen. Het lidmaatschap stopt direct. Er is geen opzegtermijn en je kunt je altijd weer opnieuw aanmelden.

Wat zit er allemaal bij het lidmaatschap?

Heel erg veel. De maandelijkse Masterclasses, het meditatiejaarprogramma met de 7-minuten meditaties, de teachings, hartmeditaties en vele bonussen.

Wanneer zijn de maandelijkse Masterclasses en wat gebeurt er als ik er niet bij kan zijn?

De maandelijkse Online Masterclasses zijn op elke tweede donderdag van de maand om 20.30 uur.
Er is altijd een opname beschikbaar.

Zolang je lid bent heb je toegang tot alle online masterclasses die ik heb gegeven. Zo heb jij toegang tot een prachtige online bibliotheek met superveel waardevolle kennis en informatie. 

Soms vinden ze op andere dagen en tijden plaats. Bijvoorbeeld tijdens schoolvakanties, of als Sabine op reis is. Je krijgt ruim van te voren de data en de onderwerpen gemaild.

Als je een masterclass gaat missen, maar je hebt wel een vraag. Zet je vraag dan in de Facebook Groep en Sabine zal deze tijdens de masterclass beantwoorden. Jouw antwoord tref je dan in de opname!

Wat zijn de onderwerpen van de KIBA Online Masterclasses?

Klik hier voor een lijst met onderwerpen.

Ja ik doe mee