KIBA Online Coach Calls

Heeft u vragen over één van onze diensten of producten?

Neem dan gerust contact met mij op: (06) 53 56 50 87

 

De KIBA Online Coach Calls

voor persoonlijke en spirituele groei 

de wet van aantrekkingskracht in de praktijk

Een prachtige verdieping op mijn boek

Anders denken, anders voelen anders doen!

 

Je bent altijd op zoek naar persoonlijke en spirituele groei.
Je wilt jezelf blijven ontwikkelen
Je wilt nog meer jouw hart volgen in plaats van je hoofd.
en in contact komen met wie jij werkelijk bent.
Je wilt in overvloed leven, materieel én immaterieel
je wilt alles weten over de wet van aantrekkingskracht én hoe je dit  praktisch toepast in de praktijk

De KIBA Online Coach Calls zijn de ultieme plek om snel en praktisch op een unieke manier persoonlijk én spiritueel te groeien. Je krijgt praktische handvatten om jouw dromen en jouw visie in de wereld te zetten. De wet van aantrekkingskracht loopt als een rode draad door elke coach call heen. Kijk helemaal onderaan deze pagina voor alle onderwerpen in 2018.

In elke coach call leer jij hoe je de wet van aantrekkingskracht

praktisch toepast in je leven

Ja ik doe mee

 

IK LEER JOU ALLE FACETTEN VAN DE WET VAN AANTREKKINGSKRACHT

EN DAARMEE HELP IK JOU HET LEVEN TE LEIDEN WAAR JIJ VAN DROOMT

Door deel te nemen aan de KIBA Online Coach Call geef jij een boost aan jouw persoonlijke én spirituele groei en je leert hoe jij de wet van aantrekkingskracht praktisch toepast in je leven waardoor jij jouw dromen waarmaakt en in overvloed leeft: materieel én immaterieel!

Ik deel met jou een schat aan waardevolle kennis die ik in de afgelopen 15 jaar heb opgedaan. Alle thema’s bevatten de kennis die ik ook in mijn offline trainingen aanbied. Mijn inspiratiebronnen zijn niet alleen spirituele leiders zoals Mahatma Gandhi, Nelson Mandela, Eckhart Tolle, Wayne Dyer, Louise Hays, Oprah Winfrey en Marianne Williamson. Maar ook nieuwe wetenschappers zoals Greg Braden, Joe Dispenza, Lynn McTaggart, Masaru Emoto en Bruce Lipton.

 

 

ELKE MAAND EEN ONLINE COACH CALL

VOOR SLECHTS € 19,00 per maand

Persoonlijke en spirituele groei was nog nooit zo gemakkelijk

Ik geef elke tweede donderdag van de maand een online coach call van een uur, waarin ik mijn kennis met je deel. Na afloop heb je alle gelegenheid om mij vragen te stellen die ik in de uitzending beantwoord. Maak gebruik van deze unieke mogelijkheid om door mij gecoacht te worden!

Van elke coach call maak ik een opname. Deze zet ik op je persoonlijke pagina, zodat je hem altijd (nog een keer) kunt bekijken. Alle Coach Calls blijven drie maanden lang op je persoonlijke pagina staan.

Je zit nergens aan vast. Je kunt altijd direct opzeggen. Je krijgt ook een eigen account waarmee je zelf je deelname kunt stopzetten op elk gewenst moment. Er is geen opzegtermijn!

Vind je het leuk om te blijven leren, groeien en ontwikkelen? Of heb je op dit moment weinig tijd en geld om nu een opleiding te doen? Heb je niet direct een aantal mensen in je omgeving met wie jij je groei kunt delen of kunt sparren?

Dan zijn de KIBA Online Coach Call dé oplossing.

Je kunt nu heel gemakkelijk blijven leren en ontwikkelen. Gewoon thuis achter je computer én tegen een aantrekkelijke prijs!

 

 

Ja ik doe mee

Zodra je je hebt aangemeld voor de KIBA Coach Calls ontvang je TWEE MAILS:

 1. Welkomstmail
 2. Mail met de kortingscode voor de gratis trainingen en de link om je in te schrijven voor de eerstvolgende KIBA Online Coach Call

 

MASTER YOUR MIND

Deelname aan de KIBA Online Coach Calls betekent dat jij weer grip krijgt op je leven. Je leert anders denken, anders voelen én anders doen. Je krijgt grip op je innerlijke criticus. Je ontwikkelt moed om te doen wat je écht wilt. Je zet werkelijk stappen op weg naar jouw droom en jouw verlangen. Je ontdekt je passie. Je krijgt alle tools om de wet van aantrekkingskracht praktisch toe te passen.

Alle cursisten uit mijn trainingen geven aan dat ze gelukkiger zijn geworden, keuzes maken die echt bij ze passen en dat de juiste mensen, de juiste dingen op het juiste moment op hun pad komen. 

Twee voorbeelden:

Linda had ’s ochtends een visualisatie gedaan dat je een boom was en dat er een duif naar je toe kwam vliegen met een boodschap. De zon scheen heerlijk door het raam dus ze besloot om na de meditatie naar het park te gaan om te genieten van de buitenlucht. Bij een brug over het water ontdekte ze een aantal jonge zwanen en ze bleef staan om te kijken. Toen ineens vanuit het niets, werd ze omringd door een hele grote groep duiven. Ze schoot in de lach, want dit was precies waar ze vanochtend tijdens de meditatie mee bezig was geweest, de visualisatie gebeurde nu echt letterlijk en dat was voor haar een mooie bevestiging.

En Bianca schreef mij deze mail:

“Aan het einde van deze week gaan we verhuizen. Ik merk dat ik het toch best lastig vind om afscheid te nemen van ons huis en ik merk dat onze kinderen er verschillend mee om gaan. De vraag die ik vanmorgen mezelf heb gesteld is: moet ik nog iets doen om de kinderen te helpen met deze verandering. Ik open Facebook en in mijn tijdlijn staat een vlog over de impact van verhuizen bij kinderen en wat je kunt doen.”

De KIBA COMMUNITY: EEN PRACHTIGE COMMUNITY VOL GELIJKGESTEMDEN

Ik heb een prachtige KIBA Community. Ruim 1500 leden gingen jou voor. Het is een mooie groep mensen met veel kennis en (levens)ervaring. Het is een groep waarin jij je kennis kunt delen en hulp kunt vragen. Zo hoef jij het het niet alleen te doen en omring jij je met een groep gelijkgestemde mensen. Hierdoor groeien en ontwikkelen we met z’n allen. En samen gaat sneller dan alleen. Zo maken we met z’n allen de wereld op onze eigen manier mooier. De KIBA Community is een community vol inspiratie, kennis en wijsheid om met elkaar te delen. Je kunt hier ook je ervaringen met de online masterclasses delen.

WIE ZITTEN IN DE COMMUNITY

Leden van de community zijn coaches, begeleiders, trainers, therapeuten en leidinggevenden. Mensen die met mensen werken. Ze willen allemaal betekenis geven aan hun omgeving en willen de wereld op hun eigen manier mooier te maken. Ze willen balans, rust en geluk in hun leven.

Mensen die net als jij spiritualiteit niet zweverig vinden, maar dit heel praktisch willen integreren in hun dagelijks leven. Je ontmoet mensen die jou begrijpen en die net als jij hun hart volgen. Ze willen leven vanuit vrede, liefde, harmonie en overvloed, in plaats vanuit wantrouwen, schaarste en tekort.

Via de KIBA community krijg je toegang tot mij, Sabine Hess, gelijkgestemden die jou begrijpen én heel veel kennis om mensen zoals jij te inspireren en jou verder te ontwikkelen, omdat je nooit bent uitgeleerd.

TOPEXPERT LAW OF ATTRACTION

Ik ben Sabine Hess. Ik werk al meer dan 15 jaar met mensen zoals jij. Door mijn trainingen maak je weer contact met jezelf. Je gaat minder oordelen. Je leert leven vanuit je hart. Zo weet je niet alleen beter wat je wilt, maar je krijgt ook de tools en handvatten om te doen wat je wilt. Je leert angsten onder ogen zien en de moed ontwikkelen om die belangrijke eerste stap te zetten. Ik leer je leven vanuit overvloed en vertrouwen in plaats vanuit wantrouwen, angst, tekort en schaarste.

Ik werk al sinds 2006 met de law of attraction. Ik weet precies waarom het wel en niet werkt. Ik leer je graag hoe jij optimaal de law of attraction kunt inzetten, waardoor jij jouw doelen en dromen waar maakt en moeiteloos overvloed in je leven aantrekt. 

DE KIBA METHODE®

Op basis van mijn jarenlange ervaring heb ik een eigen methode ontwikkeld. De KIBA Methode®. KIBA betekent spirituele plaats. KI staat voor levensenergie ook wel Chi genoemd. En Ba staat voor oude ziel. Met de KIBA Methode® herinner jij wie jij werkelijk bent. Je leert om weer een uitdrukking te zijn van wie jij bent en hoe je anderen inspireert hetzelfde te doen. Mijn lijfspreuk is de uitspraak van M. Ghandi: Be the change in the world you want to see. Wees zelf de verandering die jij in de wereld wilt zien. Want verandering begint bij jezelf. In mijn opleidingen en in de KIBA Online Coach Calls leer jij hoe jij die verandering kunt zijn.

Sabine heeft ontzettend veel betekend voor mij. De opleiding is een life changing experience geweest en nog steeds. De stof resoneert in alle facetten van mijn leven, zowel in werk als in privé en zelfs op spiritueel gebied. Door Sabine voel ik mij verbonden met mezelf en de wereld en ben ik weer ‘thuisgekomen’ in mijzelf. Sabine heeft mijn ogen, hart en ziel geopend voor alles wat belangrijk voor mij is en waar ik naartoe wil gaan (en al naar op weg ben). De opleiding van Sabine heeft veel invloed gehad op zowel mijn werk als privé. Ik heb onlangs mijn eigen bedrijf gestopt. Nu coach ik hondenprofessionals hoe zij nog beter in hun kracht kunnen staan en effectiever kunnen communiceren met hun klanten. Ook privé heeft het veel invloed gehad en is er een enorme ontwikkeling in gang gezet. Door zélf de eerste stappen te zetten in het geven van liefde, compassie en bescherming in plaats van afwachten tot de ander beweegt of verandert, heb ik een weg ingeslagen naar betere en mooiere resultaten in mijn relatie en naar mijn kinderen toe.

Catelijne Droge

Ja ik doe mee

 

 

De kracht van mijn werk ligt in bewustwording, persoonlijke en spirituele groei en je zo mee te nemen naar een leven van vreugde en overvloed.

 

 

WAAR WIL JIJ AAN WERKEN?

In de KIBA Online Coach Calls werken we aan:

 • Het vergroten van je kracht en zelfvertrouwen.
 • Het aantrekken van meer overvloed, rust, vreugde en plezier in je leven.
 • Het oplossen van belemmerende overtuigingen en te leven vanuit je hart.
 • Betere afstemming op een leven vanuit intuїtie en gevoel zodat je laat zien wie je werkelijk bent
 • Meer innerlijke rust en ruimte waardoor je minder stress ervaart en je gezondheid verbetert.
 • Het verkrijgen van meer focus en richting in je leven zodat je gemakkelijker keuzes maakt die echt bij je passen.
 • Vreugde en overvloed meer toelaten in je leven
 • Het op een praktische manier stimuleren van je persoonlijke en spirituele groei.
 • Integratie van de 5 KIBA Steppingstones:
  1 De K staat voor innerlijke Kracht
  2 De I staat voor het ontwikkelen en versterken van je Intuitie
  3 De B staat voor Bewust-zijn, Bewust leven en Bewust communiceren
  4 De A staat enerzijds voor Angsten onder ogen zien
  5 én de A staat voor Actie

“Door de trainingen van Sabine en het meditatieprogramma de KIBA Boost neem ik nu iedere dag tijd voor mezelf. Ik leef veel bewuster. Ik heb geleerd dat er feitelijk geen belemmeringen zijn, geen tekorten. Ik heb ervaren dat de manier waarop je naar iets kijkt, invloed heeft op waar je naar kijkt en dat je hier zelf invloed op hebt. Ik vond het een prachtige aanvulling op de trainingen die ik bij jou heb gedaan. Ik weer weer ervaren dat we allemaal, met alles dat leeft een deel van het geheel zijn. En ik vind het een eye-opener dat beginnen met de grootst mogelijke kleine stap echt werkt. Ik wil je heel erg bedanken. De meditaties, je teksten en je trainingen vind ik elke keer weer een cadeau. Ik ben blij dat ik zoveel van je heb mogen leren.”

Annemarieke Weiland

“Lieve Sabine, heel erg bedankt voor de prachtige positieve manier waarop je me de hele periode door hebt geraakt. Je bent een mooie open ziel”.

Theo Helmus

“In de opleiding van Sabine leerde ik de diepere wensen van mijn hart kennen: wat is eigenlijk mijn passie? Hoe zorg ik ervoor dat ik in mijn leven meer kan leven met wat ík belangrijk vind? Hoe zorg ik ervoor dat ik in mijn leven zoveel mogelijk míjn waarden kan nastreven? Door Sabine heb ik de eerste stap gezet in mijn nieuw geformuleerde doel: “ik ben per 1 juni zelfstandig ondernemer”. Inmiddels heb ik mijn ontslag ingediend. 23 maart heb ik mijn laatste werkdag. En vanaf mei sta ik ingeschreven in het handelsregister. Na een mooie reis van twee maanden naar Vietnam en Maleisië start ik mijn mooie bedrijf vanuit mijn hart. Ik ben zo blij dat ik weer in mijn kracht sta en wil met mijn enthousiasme zoveel mogelijk mensen aansteken. Sabine heeft me hier weer mee in contact gebracht.”

Esther van Dijk

Dit is wat jij ontvangt

 • Ik geef elke tweede donderdag van de maand een Online Coach Call met Sabine Hess. Je kunt jouw vragen stellen en je krijgt direct antwoord. Je krijgt hiermee de unieke kans om persoonlijk door mij gecoacht te worden.
  In de schoolvakanties kan het voorkomen dat de coach call op een ander tijdstip plaatsvindt. Je krijgt hiervan tijdig bericht.
 • Van elke coach call maak ik een opname die je 3 maanden lang kunt terugkijken op je persoonlijke pagina. Zo kun je altijd alle coach call volgen en mis je niets
 • Deelname aan de KIBA community, een prachtige groep met gelijkgestemden die net als jij het verschil willen maken in deze wereld. Elk lid gaat voor een leven vol overvloed.
 • Je zit nergens aan vast. Je kunt altijd direct opzeggen. Je krijgt ook een eigen account waarmee je zelf je deelname kunt stopzetten op elk gewenst moment. Er is geen opzegtermijn!

De kennis van dit programma heeft een waarde van € 1997,- per jaar

 

 

 

WAT IS DE INVESTERING VOOR DIT PROGRAMMA?

Je investering is slechts € 19,00 per maand

Elke KIBA Coach Call blijft drie maanden lang beschikbaar zodat je hem altijd (nog een keer) kan bekijken.

Persoonlijke en spirituele groei was nog nooit zo gemakkelijk

Gewoon thuis, achter je computer met een kop koffie

Kun je een keer niet? Geen probleem.

Alle online coach calls blijven 3 maanden lang beschikbaar op je persoonlijke pagina

Je hebt toegang tot een waardevolle bibliotheek aan kennis, wijsheid en inspiratie

Elke maand beantwoord ik jouw vragen

zodat jij een leven vol vreugde en overvloed krijgt

zodat jij een uitdrukking wordt van wie jij werkelijk bent

en anderen inspireert hetzelfde te doen

Je zit nergens aan vast. Je kunt altijd direct opzeggen.
Je krijgt ook een eigen account waarmee je zelf je deelname kunt stopzetten op elk gewenst moment.
Er is geen opzegtermijn!

 

Ja ik doe mee

 

“Het volgen van de training van Sabine is voor mij een nieuwe stap in mijn bewustwording waar ik in mijn leven sta en hoe ik, door mijzelf beter te leren kennen, bewuster kan kiezen hoe ik mijn leven vorm wil geven. In plaats van meer van hetzelfde of juist door helemaal niet te veranderen en te blijven doen wat ik tot nu toe deed, een andere koerskiezen, dichter bij mezelf blijven. Ik kan nu meer laten zien wie ik ben en waar ik voor sta.”

Geert-Jan de Haan

 Veelgestelde vragen

 

Heb ik hier tijd voor?

Zoals de meeste mensen zal ook jij gebrek aan tijd hebben. En als je naar antwoorden zoekt op jouw vragen, ben je nog meer tijd kwijt. Jij bespaart heel veel tijd en gaat praktisch aan de slag als je lid bent van de KIBA Online Coach Calls en de KIBA Community. Jij weet voortaan waar jij al jouw antwoorden kunt vinden.

Je hebt eerder GEEN tijd om hier geen aandacht aan te besteden. Of je mij nu jouw vraag stelt tijdens de coach call of in de besloten Facebook Groep, ik doe mijn uiterste best jou zo snel mogelijk jou een antwoord te geven.

Wanneer zijn de maandelijkse Coach Calls en wat gebeurt er als ik er niet bij kan zijn?

De maandelijkse Online Coach Calls zijn op elke tweede donderdag van de maand om 20.30 uur.

Er is altijd een opname beschikbaar, die drie maanden lang op je persoonlijke pagina staat.

Soms vinden ze op andere dagen en tijden plaats. Bijvoorbeeld tijdens schoolvakanties, of als Sabine op reis is. Je krijgt ruim van te voren de data en de onderwerpen gemaild.

Als je een coach call gaat missen, maar je hebt wel een vraag. Zet je vraag dan in de Facebook Groep en Sabine zal deze tijdens de coach call beantwoorden. Jouw antwoord tref je dan in de opname!

Je zit nergens aan vast. Je kunt altijd direct opzeggen. Je krijgt ook een eigen account waarmee je zelf je deelname kunt stopzetten op elk gewenst moment. Er is geen opzegtermijn!

Wat zijn de onderwerpen van de KIBA Online Coach Calls?

Dit zijn de onderwerpen van 2018

Januari 2018 Ontdek het hele geheim van de wet van aantrekkingskracht
De wet van aantrekkingskracht gaat meestal alleen over gedachtenkracht, het uitspreken van wat je wilt, visualiseren en het maken van moodboards. Dit is absoluut een krachtige manier om jouw dromen uit te laten komen en in overvloed te leven. Maar dit is niet het hele verhaal. Als jouw dromen nog niet zijn uitgekomen, dan komt dit omdat je belangrijke informatie mist. In deze coach call ontdek je de 4 redenen waarom de wet van aantrekkingskracht bij jou niet lijkt te werken… en hoe het wel werkt.

februari 2018 De wet van aantrekkingskracht in de praktijk
Deze coach call is een onmisbaar vervolg op de eerste KIBA coach call. Je krijgt in deze coach call een heel praktisch 7-stappenplan hoe jij de wet van aantrekkingskracht toepast in je leven. Zo wordt jij een ware meester-schepper van jouw eigen leven en maak jij jouw dromen waar.

maart 2018 De 5 toegangspoorten naar leven in het nu
Leven in het nu heeft veel voordelen. Wanneer je dingen met je volle aandacht en intentie doet ervaar je meer moeiteloosheid en minder stress. Het is je snelweg naar innerlijke vrede en vreugde. Alleen in het nu heb je toegang tot je intuïtie en kun jij je grootst mogelijke kleine stap zetten om je dromen waar te maken. In deze online coach call leer ik je de 5 toegangspoorten om te leven in het nu.

april 2018 Effectief en blijvend veranderen – in 3 stappen van weten naar doen
Vaak wéten we prima wat goed voor ons is, maar tussen weten en doen zit wel eens een onoverbrugbaar gat. In de tijd waarin we leven is alles mogelijk. Er is altijd wel iemand die wat jij wil al met succes heeft gedaan. Je hoeft maar te googelen en je vindt allerlei gratis checklists, gratis blogswebinars met stappenplannen en er is altijd wel één boek te vinden dat beschrijft hoe jij je doel haalt. Toch is het heel erg lastig om een nieuwe gewoonte aan te leren of je doel te halen. Hoe kan dat? In deze coach call ontdek je hoe dat kan én ik leer ik hoe jij blijvend en effectief verandert.

mei 2018 Hoe maak je de juiste keuze
Vaak is het lastig om een keuze te maken. Er zijn immers zoveel dingen leuk? Hoe weet je zeker dat je juiste keuze maakt? Hoe weet je zeker of dit echt is wat je wilt? In deze online coach call leer ik jou in 5 stappen hoe jij de juiste keuze maakt.

juni 2018 – Hoe voorkom je stress
In deze online coach call vertel ik je alles over stress, hoe je stress voorkomt én hoe je van je stress een voordeel maakt. Maar dat is nog niet alles. Om jouw verlangen en jouw doelen te bereiken heb je veel energie nodig. Als je veel energie hebt verhoog je je trillingsfrequentie en maak je optimaal gebruik van de wet van aantrekkingskracht. Stress verlaagt je energieniveau, je komt in een neerwaartse spiraal terecht waardoor je nog meer stress en zorgen aantrekt. Ik geef je 4 energiebronnen waarmee jij jouw energie weer aanvult zodat jij goed in je vel zit en meer in een flow komt. 

juli 2018 Ontdek je passie
Veel mensen denken dat wanneer je je passie hebt gevonden dat dan alles goed komt. Dan pas heeft je leven echt zin. Maar wat nou als jij je passie nog niet hebt gevonden? Hoe voel je je dan? En wat nou als je heel veel dingen leuk vindt, wat is dan die ene speciale passie? Wat kies je dan? Misschien ga je zelfs denken dat je helemaal geen passie hebt. In deze online coach call vertel ik je de zin en onzin van passie en hoe je in 5 stappen je passie ontdekt. Als je je passie(s) in je leven integreert werkt dit als een magneet voor de wet van aantrekkingskracht.

augustus 2018 De vier inzichten van Don Miguel Ruiz
Ik ben heel erg fan van de vier inzichten van Don Miguel Ruiz. Het zijn hele mooie basisregels voor een leven met een glimlach. Als je deze inzichten werkelijk leeft hebben ze een positieve invloed op je leven, op de ander en de wereld om je heen. Je leeft meer in het nu. Je staat meer in je kracht. Je hebt meer energie om jouw dromen, jouw passie, kennis en ervaring met de wereld te delen. De kracht zit in de eenvoud. In deze online coach call leer ik je alles over deze 4 prachtige inzichten.

september 2018 Hoe krijg je meer contact met je intuïtie
Om jouw levenspad te lopen en je dromen waar te maken is het belangrijk te vertrouwen op je intuïtie. Ik krijg vaak vragen als wat is intuïtie precies? Hoe krijg ik contact met mijn intuïtie? Kan ik mijn intuïtie altijd vertrouwen? Waarom is intuïtie belangrijk? Hoe kan ik meer naar mijn intuïtie luisteren in plaats van naar mijn hoofd? En waarom luister ik meer naar mijn hoofd? In deze online coach call geef ik je alle antwoorden. Hoe meer je naar je intuïtie luistert hoe meer ‘wonderen’ er in je leven verschijnen. Dan gebeuren de juiste dingen, ontmoet je de juiste mensen op het juiste moment.

oktober 2018 – Hoe overwin je je innerlijke criticus
Je innerlijke criticus is dat deel van jou die kritiek heeft, zich zorgen maakt en die wil voorkomen dat je in zeven sloten tegelijk loopt. Je innerlijke criticus houdt je tegen om uit je comfortzone te stappen, nieuwe dingen te ontdekken en je hart te volgen. In deze online coach call leer je het onderscheid tussen je innerlijke mentor en je innerlijke criticus, hoe jij je innerlijke criticus overwint en meer vertrouwt op je innerlijke mentor. Hierdoor wordt het steeds gemakkelijk jouw levenspad te volgen en jouw dromen waar te maken.

november 2018 7 magische vragen om al je problemen mee op te lossen
Zit het even tegen? Loopt het allemaal niet zoals je wilt? Voel je je moe, uitgeput en wordt je opgeslokt door de waan van dag, waardoor je niet toekomt aan wat je écht belangrijk vindt? Stel jezelf deze 7 magische vragen en je zit onmiddellijk weer in een opwaartse spiraal. Je verhoogt hiermee je trillingsfrequentie waardoor je meer positieve dingen in je leven aantrekt. 

december 2018 Hoe creëer ik meer overvloed
We leven in een wereld waarin we uitgaan van tekort en schaarste. We hebben te weinig geld, te weinig tijd, te weinig rust, olie- en gasbronnen dreigen uitgeput te raken. Onze hele economie is gebaseerd op schaarste, tekorten en wantrouwen. En dan is het geen wonder dat het heel moeilijk is om te geloven in overvloed en echt te vertrouwen dat er overvloed is. Maar het is er wel! In deze online coach call leer ik je in 5 stappen hoe je meer overvloed in je leven aantrekt.

Bonus coach call:
In 5 stappen zijn wie je bent met de 5 KIBA Steppingstones

Ja ik doe mee