KIBA Community en KIBA Live

Heeft u vragen over één van onze diensten of producten?

Neem dan gerust contact met mij op: (06) 53 56 50 87

 

De KIBA Community

voor persoonlijke en spirituele groei

de wet van aantrekkingskracht in de praktijk

Een prachtige verdieping op mijn boek

Anders denken, anders voelen anders doen!

Je bent altijd op zoek naar persoonlijke en spirituele groei.
Je wilt jezelf blijven ontwikkelen
Je wilt nog meer jouw hart volgen in plaats van je hoofd.
en in contact komen met wie jij werkelijk bent.
Je wilt in overvloed leven, materieel én immaterieel
je wilt alles weten over de wet van aantrekkingskracht én hoe je dit  praktisch toepast in de praktijk

In de KIBA Community heb je volop de gelegenheid om je persoonlijk, zakelijk én spiritueel te ontwikkelen en te blijven groeien. Ik plaats in de KIBA Community elke dag een leuke en inspirerende post.

En ik geef regelmatig KIBA Live.

De KIBA Lives zijn de ultieme momenten om snel en praktisch op een unieke manier persoonlijk én spiritueel te groeien. Je krijgt praktische handvatten om jouw dromen en jouw visie in de wereld te zetten.

 

In elke KIBA live leer jij hoe je de wet van aantrekkingskracht

praktisch toepast in je leven

 

IK LEER JOU ALLE FACETTEN VAN DE WET VAN AANTREKKINGSKRACHT

EN DAARMEE HELP IK JOU HET LEVEN TE LEIDEN WAAR JIJ VAN DROOMT

Door deel te nemen aan KIBA live geef jij een boost aan jouw persoonlijke én spirituele groei en je leert hoe jij de wet van aantrekkingskracht praktisch toepast in je leven waardoor jij jouw dromen waarmaakt en in overvloed leeft: materieel én immaterieel!

Ik deel met jou een schat aan waardevolle kennis die ik in de afgelopen 15 jaar heb opgedaan. Alle thema’s bevatten de kennis die ik ook in mijn offline trainingen aanbied. Mijn inspiratiebronnen zijn niet alleen spirituele leiders zoals Mahatma Gandhi, Nelson Mandela, Eckhart Tolle, Wayne Dyer, Louise Hays, Oprah Winfrey en Marianne Williamson. Maar ook nieuwe wetenschappers zoals Greg Braden, Joe Dispenza, Lynn McTaggart, Masaru Emoto en Bruce Lipton.

 

Ja ik doe mee. Deelname is gratis.

 

 

ELKE MAAND een GRATIS KIBA Live sessie

Persoonlijke en spirituele groei was nog nooit zo gemakkelijk

Ik geef regelmatig een KIBA Live sessie in de KIBA Community op Facebook. Vanaf 19.30 uur bespreek ik live een stukje uit mijn boek, we doen samen een meditatie of oefening en natuurlijk is er gelegenheid om je vragen te stellen. Een KIBA Live duurt 30-45 minuten en geeft je een extra boost om anders te denken, anders te voelen en anders te doen.

De KIBA Community is een besloten Facebook groep en deelname is gratis! Doe je mee? Schrijf je hier in! 

Alle opnames van de KIBA Live blijven beschikbaar in de KIBA Community. Je kunt de opname dus altijd terugkijken.

Geen Facebook?

Van elke KIBA live maak ik een opname. Deze zet ik op YouTube je kunt je hier abonneren op mijn YouTube kanaal

 

 

MASTER YOUR MIND

Deelname aan KIBA Community betekent dat jij weer grip krijgt op je leven. Je leert anders denken, anders voelen én anders doen. Je krijgt grip op je innerlijke criticus. Je ontwikkelt moed om te doen wat je écht wilt. Je zet werkelijk stappen op weg naar jouw droom en jouw verlangen. Je ontdekt je passie. Je krijgt alle tools om de wet van aantrekkingskracht praktisch toe te passen.

Alle cursisten uit mijn trainingen geven aan dat ze gelukkiger zijn geworden, keuzes maken die echt bij ze passen en dat de juiste mensen, de juiste dingen op het juiste moment op hun pad komen.

Twee voorbeelden:

Linda had ’s ochtends een visualisatie gedaan dat je een boom was en dat er een duif naar je toe kwam vliegen met een boodschap. De zon scheen heerlijk door het raam dus ze besloot om na de meditatie naar het park te gaan om te genieten van de buitenlucht. Bij een brug over het water ontdekte ze een aantal jonge zwanen en ze bleef staan om te kijken. Toen ineens vanuit het niets, werd ze omringd door een hele grote groep duiven. Ze schoot in de lach, want dit was precies waar ze vanochtend tijdens de meditatie mee bezig was geweest, de visualisatie gebeurde nu echt letterlijk en dat was voor haar een mooie bevestiging.

En Bianca schreef mij deze mail:

“Aan het einde van deze week gaan we verhuizen. Ik merk dat ik het toch best lastig vind om afscheid te nemen van ons huis en ik merk dat onze kinderen er verschillend mee om gaan. De vraag die ik vanmorgen mezelf heb gesteld is: moet ik nog iets doen om de kinderen te helpen met deze verandering. Ik open Facebook en in mijn tijdlijn staat een vlog over de impact van verhuizen bij kinderen en wat je kunt doen.”

De KIBA COMMUNITY: EEN PRACHTIGE COMMUNITY VOL GELIJKGESTEMDEN

Ik heb een prachtige KIBA Community. Ruim 2000 leden gingen jou voor. Het is een mooie groep mensen met veel kennis en (levens)ervaring. Het is een groep waarin jij je kennis kunt delen en hulp kunt vragen. Zo hoef jij het het niet alleen te doen en omring jij je met een groep gelijkgestemde mensen. Hierdoor groeien en ontwikkelen we met z’n allen. En samen gaat sneller dan alleen. Zo maken we met z’n allen de wereld op onze eigen manier mooier. De KIBA Community is een community vol inspiratie, kennis en wijsheid om met elkaar te delen.

Ik plaats elke dag een leuke en inspirerende post waarop je kunt reageren.

 

Ja ik doe mee. Deelname is gratis.

WIE ZITTEN IN DE COMMUNITY

Deelnemers aan de community zijn mensen zoals jij, die het leuk vinden om persoonlijk, zakelijke en spiritueel te blijven groeien en ontwikkelen en het niet alleen willen doen. Die betekenis willen geven aan hun omgeving en willen de wereld op hun eigen manier mooier te maken. Ze willen balans, rust en geluk in hun leven. Het zijn mensen die net als jij spiritualiteit niet zweverig vinden, maar dit heel praktisch willen integreren in hun dagelijks leven. Je ontmoet gelijkgestemden die jou begrijpen en die net als jij hun hart volgen. Ze willen leven vanuit vrede, liefde, harmonie en overvloed, in plaats vanuit wantrouwen, schaarste en tekort.

TOPEXPERT LAW OF ATTRACTION

Ik ben Sabine Hess. Ik werk al meer dan 15 jaar met mensen zoals jij. Door mijn trainingen maak je weer contact met jezelf. Je gaat minder oordelen. Je leert leven vanuit je hart. Zo weet je niet alleen beter wat je wilt, maar je krijgt ook de tools en handvatten om te doen wat je wilt. Je leert angsten onder ogen zien en de moed ontwikkelen om die belangrijke eerste stap te zetten. Ik leer je leven vanuit overvloed en vertrouwen in plaats vanuit wantrouwen, angst, tekort en schaarste.

Ik werk sinds 2006 met de law of attraction. Ik weet precies waarom het wel en niet werkt. Ik leer je graag hoe jij optimaal de law of attraction kunt inzetten, waardoor jij jouw doelen en dromen waar maakt en moeiteloos overvloed in je leven aantrekt.

 

Ja ik doe mee. Deelname is gratis.

 

DE KIBA METHODE®

Op basis van mijn jarenlange ervaring heb ik een eigen methode ontwikkeld. De KIBA Methode®. KIBA betekent spirituele plaats. KI staat voor levensenergie ook wel Chi genoemd. En Ba staat voor oude ziel. Met de KIBA Methode® herinner jij wie jij werkelijk bent. Je leert STOP te zeggen tegen je innerlijke criticus. Want dat maakt je vrij om te zijn wie je bent, je hart te volgen, je volle potentieel te leven en dit te delen met de wereld. Hiermee inspireer je anderen automatisch om hetzelfde te doen en zou bouwen we samen aan een mooiere wereld. Mijn lijfspreuk is de uitspraak van M. Ghandi: Be the change in the world you want to see. Wees zelf de verandering die jij in de wereld wilt zien. Want verandering begint bij jezelf. Met de KIBA Methode leer jij hoe jij die verandering kunt zijn.

Sabine heeft ontzettend veel betekend voor mij. De opleiding is een life changing experience geweest en nog steeds. De stof resoneert in alle facetten van mijn leven, zowel in werk als in privé en zelfs op spiritueel gebied. Door Sabine voel ik mij verbonden met mezelf en de wereld en ben ik weer ‘thuisgekomen’ in mijzelf. Sabine heeft mijn ogen, hart en ziel geopend voor alles wat belangrijk voor mij is en waar ik naartoe wil gaan (en al naar op weg ben). De opleiding van Sabine heeft veel invloed gehad op zowel mijn werk als privé. Ik heb onlangs mijn eigen bedrijf gestopt. Nu coach ik hondenprofessionals hoe zij nog beter in hun kracht kunnen staan en effectiever kunnen communiceren met hun klanten. Ook privé heeft het veel invloed gehad en is er een enorme ontwikkeling in gang gezet. Door zélf de eerste stappen te zetten in het geven van liefde, compassie en bescherming in plaats van afwachten tot de ander beweegt of verandert, heb ik een weg ingeslagen naar betere en mooiere resultaten in mijn relatie en naar mijn kinderen toe.

Catelijne Droge

De kracht van mijn werk ligt in bewustwording, persoonlijke en spirituele groei en je zo mee te nemen naar een leven van vreugde en overvloed.

 

Ja ik doe mee. Deelname is gratis.

 

 

WAAR WIL JIJ AAN WERKEN?

In de KIBA Community werken we aan:

 • Het vergroten van je kracht en zelfvertrouwen.
 • Het aantrekken van meer overvloed, rust, vreugde en plezier in je leven.
 • Het oplossen van belemmerende overtuigingen en te leven vanuit je hart. Je leert STOP te zeggen tegen je innerlijke criticus en JA tegen je innerlijke mentor.
 • Betere afstemming op een leven vanuit intuїtie en gevoel zodat je laat zien wie je werkelijk bent
 • Meer innerlijke rust en ruimte waardoor je minder stress ervaart en je gezondheid verbetert.
 • Het verkrijgen van meer focus en richting in je leven zodat je gemakkelijker keuzes maakt die echt bij je passen.
 • Vreugde en overvloed meer toelaten in je leven
 • Het op een praktische manier stimuleren van je persoonlijke en spirituele groei.
 • Integratie van de 5 KIBA Steppingstones:
  1 De K staat voor innerlijke Kracht
  2 De I staat voor het ontwikkelen en versterken van je Intuitie
  3 De B staat voor Bewust-zijn, Bewust leven en Bewust communiceren
  4 De A staat enerzijds voor Angsten onder ogen zien
  5 én de A staat voor Actie
 • Hoe je de volgende stap in je leven maakt en je volle potentieel deelt met de wereld.

“Door de trainingen van Sabine en het meditatieprogramma de KIBA Boost neem ik nu iedere dag tijd voor mezelf. Ik leef veel bewuster. Ik heb geleerd dat er feitelijk geen belemmeringen zijn, geen tekorten. Ik heb ervaren dat de manier waarop je naar iets kijkt, invloed heeft op waar je naar kijkt en dat je hier zelf invloed op hebt. Ik vond het een prachtige aanvulling op de trainingen die ik bij jou heb gedaan. Ik weer weer ervaren dat we allemaal, met alles dat leeft een deel van het geheel zijn. En ik vind het een eye-opener dat beginnen met de grootst mogelijke kleine stap echt werkt. Ik wil je heel erg bedanken. De meditaties, je teksten en je trainingen vind ik elke keer weer een cadeau. Ik ben blij dat ik zoveel van je heb mogen leren.”

Annemarieke Weiland

“Lieve Sabine, heel erg bedankt voor de prachtige positieve manier waarop je me de hele periode door hebt geraakt. Je bent een mooie open ziel”.

Theo Helmus

“In de opleiding van Sabine leerde ik de diepere wensen van mijn hart kennen: wat is eigenlijk mijn passie? Hoe zorg ik ervoor dat ik in mijn leven meer kan leven met wat ík belangrijk vind? Hoe zorg ik ervoor dat ik in mijn leven zoveel mogelijk míjn waarden kan nastreven? Door Sabine heb ik de eerste stap gezet in mijn nieuw geformuleerde doel: “ik ben per 1 juni zelfstandig ondernemer”. Inmiddels heb ik mijn ontslag ingediend. 23 maart heb ik mijn laatste werkdag. En vanaf mei sta ik ingeschreven in het handelsregister. Na een mooie reis van twee maanden naar Vietnam en Maleisië start ik mijn mooie bedrijf vanuit mijn hart. Ik ben zo blij dat ik weer in mijn kracht sta en wil met mijn enthousiasme zoveel mogelijk mensen aansteken. Sabine heeft me hier weer mee in contact gebracht.”

Esther van Dijk

Dit is wat jij ontvangt

 • Ik geef regelmatig een KIBA Live. Je kunt jouw vragen stellen en je krijgt direct antwoord. Je krijgt hiermee de unieke kans om persoonlijk door mij gecoacht te worden. 
 • Deelname aan de KIBA community met een prachtige groep met gelijkgestemden die net als jij het verschil willen maken in deze wereld. Elk lid gaat voor een leven vol overvloed. En je hoeft het niet langer alleen te doen.

 

 

Ja ik doe mee. Deelname is gratis.