KIBA Community

Heeft u vragen over één van onze diensten of producten?

Neem dan gerust contact met mij op: (06) 53 56 50 87

 

De KIBA Community: Je hoeft het niet alleen te doen

De KIBA Community is dé plek voor bewust-zijn, wijsheid, inspiratie, persoonlijke en spirituele groei.

Ik hoor vaak van mijn cursisten dat ze in hun omgeving gelijkgestemden missen. Als jij je persoonlijk én spiritueel ontwikkelt dan gaat je omgeving lang niet altijd mee. Dat is ook logisch. Want de mensen om je heen zijn in je leven gekomen zoals jij was. Dat jij verandert – of eigenlijk meer jezelf wordt – kan zelfs bedreigend zijn voor je omgeving.

Soms veranderen mensen met je mee, soms niet en soms duurt het even. Soms wil je omgeving je liever houden zoals je was en dan is het best moeilijk om overeind te blijven.

Dan heb je juist behoefte om de nieuwe dingen die je over jezelf leert te delen met anderen. Te praten met gelijkgestemden. Mensen die echt naar je luisteren en die jou begrijpen.

Als jij hebt besloten om je hart te volgen, jouw dromen waar te maken en een uitdrukking te zijn van wie jij werkelijk bent heb je steun nodig, dan wil je mensen om je heen die in jou geloven.

Het is heel belangrijk om je te omringen met mensen die jou energie geven en jou stimuleren en helpen om verder te groeien.

Als jij verandert heeft het meestal tijd nodig om deze nieuwe mensen in je leven aan te trekken.

Dat is nu voorbij!

Met de KIBA Community.

Deelname aan de KIBA Community is gratis

De KIBA Community geeft jou een veilige plek waar jij het niet alleen hoeft te doen. Deze prachtige groep heeft al meer dan 2000 leden.

Alle leden willen zichzelf ontwikkelen, zijn nieuwsgierig en leergierig. Ze willen bewust leven. Ze willen leven vanuit hun hart, vanuit overvloed, vanuit vertrouwen.

Ze hebben de nodige levenservaring opgedaan en willen hun ervaring, passie en kennis delen met anderen en zo de wereld een beetje mooier maken.

In deze groep zit heel veel kennis, wijsheid en ervaring die je met elkaar kunt delen. 

De KIBA Community is een besloten Faceboekgroep.

Je praat met mensen die jou begrijpen.

Je kunt in deze groep je  ervaringen delen, je kunt elkaar vragen stellen, elkaar steunen en helpen. 

Zo bouwen we samen aan een mooiere wereld.

Hemel op aarde is een keuze die we kunnen maken, en niet een plek die we hoeven te zoeken. Be the change in the world you want to see (M. Ghandi)

 

Ja ik doe mee. Deelname is gratis.

“Ik ben je dankbaar dat je met ons info, tips en andere mogelijkheden met ons deelt om persoonlijk te groeien. Je bent voor mij een voorbeeld. Ik ervaar in de KIBA Community veel steun en inspiratie.”

Linda van Campenhout

Wie zitten in de community

Leden van de community zijn coaches, begeleiders, trainers, therapeuten en leidinggevenden. Mensen die met mensen werken.

Ze willen allemaal betekenis geven aan hun omgeving en ze willen de wereld op hun eigen manier mooier maken.

Ze willen balans, rust en geluk in hun leven.

Het zijn mensen die net als jij spiritualiteit niet zweverig vinden, maar dit heel praktisch willen integreren in hun dagelijks leven.

Wat geeft de KIBA Community jou

Je ontmoet mensen die jou begrijpen en die net als jij hun hart volgen. Die willen leven vanuit vrede, liefde, harmonie en overvloed, in plaats vanuit wantrouwen, schaarste en tekort.

Via de KIBA community krijg je toegang tot mij, Sabine Hess, gelijkgestemden die jou begrijpen én heel veel kennis om mensen zoals jij te inspireren en jou verder te ontwikkelen, omdat je nooit bent uitgeleerd.

Ik plaats elke dinsdagochtend om 09.00 uur een vraag in de groep. Ik nodig je uit om hierop te reageren, zodat we deze groep levendig en waardevol maken. Reageren is natuurlijk niet verplicht. Je mag ook gewoon meelezen en je laten inspireren.

Ik plaats regelmatig leuke blogs en artikelen die jou inspireren.

Deelname is gratis!

Ja ik doe mee

 

De KIBA Community is een veilige plek waar jij alles kunt delen

De KIBA Community is een besloten Facebookgroep. Dit betekent dat alles wat je post alléén te zien is door leden. Alleen leden hebben toegang tot deze groep.

Je vrienden op Facebook zien deze berichten niet en je berichten komen niet op je tijdlijn terecht. Alles blijft in de groep.

Mocht je je toch niet thuis voelen in deze groep, dan kun je de groep altijd weer verlaten. Dit gaat anoniem. Niemand ziet dat jij de groep verlaat.

 

 

Delen op Social Media
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email