moeiteloos mediteren

Welkom bij het vierde en laatste thema uit deze gratis kennismaking met mijn jaarprogramma Moeiteloos Mediteren de KIBA Boost

Het thema is het ontmoeten van je innerlijke mentor

Dit is alweer het laatste thema van deze gratis kennismaking met mijn meditatiejaarprogramma de KIBA Boost.
Hoe heb je de meditaties én verdiepingslessen ervaren?

Ik hoop dat je van mediteren een nieuwe gewoonte wilt maken.
Het meditatiejaarprogramma gaat je daarbij helpen.
Omdat elke meditatie maar 7 minuten duurt hou je het gemakkelijk vol.
Daarnaast krijg je heel veel mooie bonusmeditaties van 20 tot 40 minuten.

Als je mee doet met het jaarprogramma, dan beveel ik je aan om elke week 1 meditatie te kiezen.
Dan heeft de meditatie tijd om te integreren en zijn effect te hebben in je dagelijks leven.

Je hebt direct toegang tot alle meditaties.
Je kunt dus altijd een andere meditatie kiezen die op dat moment beter bij je past.

Mediteren is je snelweg naar persoonlijke en spirituele groei en met dit programma gaat mediteren moeiteloos.
Ook kort mediteren heeft een bewezen effect (bron: Hearthmath Institute)

Als je mee doet aan het jaarprogramma blijf je je hele leven toegang houden tot alle meditaties én verdiepingslessen.

Alle meditaties kun downloaden op je eigen computer of telefoon, zodat je niet telkens naar de website of soundcloud hoeft te gaan om de meditatie te luisteren.
Zo heb je alle meditaties op elk moment direct bij de hand.

Om jou te motiveren en te inspireren om van mediteren een gewoonte te maken is de investering in jezelf is nu maar € 52,00
Dit is € 1,- per week

Doe je mee en geef je jezelf dit cadeau?
Je maakt met dit programma echt een quantumsprong in je leven.

De meditaties zijn krachtige visualisaties en je ontvangt bij elke meditatie een verdiepingsles.
Dit maakt het programma uniek en heel waardevol ten opzichte van de vele gratis meditaties die je kunt vinden op het internet.

Vertrouw jij op de boodschappen van je intuïtie?

Deze week gaat over het ontmoeten van je innerlijke mentor.
Veel meditaties uit dit jaarprogramma helpen jou om je weer af te stemmen op je intuïtie.
Jouw innerlijk kompas.
Ik vertrouw hier 100% op.
Ook al is dat niet altijd zo geweest.
Ik heb heel lang niet naar deze stem geluisterd.
Ik heb mij altijd aangepast aan de mensen om mij heen.

Uiteindelijk heeft dat in 2002 geleid tot een burnout en een zware depressie.
Ook al was dit een moeilijke periode, het is ook een mooie wake-up-call geweest.
Door deze burnout ben ik mij de vragen gaan stellen: waarom ben ik hier, wie ben ik en wat wil ik?
Hierdoor heb ik mij weer leren afstemmen op wie ik werkelijk ben.

Ik heb sindsdien heel veel boeken gelezen en trainingen gevolgd voor mijn eigen persoonlijke en spirituele ontwikkeling.
Maar kennis alleen is niet genoeg.
Je moet het ook echt integreren in je dagelijks leven.
Daar werk ik elke dag aan.
Mediteren is daar een vast onderdeel van en ik mediteer elke dag.
Ik hoop dat jij dit ook gaat doen.

Met de 7-minuten-meditaties moet dat lukken.

Je vindt hier alle informatie over het meditatiejaarprogramma.

Thema 12: Ontmoet je innerlijke mentor

Iedereen heeft een innerlijke mentor. Je krijgt toegang tot je innerlijke mentor via je hart, meditatie en stil zijn.

Deze innerlijke mentor kan verschillende vormen hebben, bijvoorbeeld een beschermengel, gids of een lichtwezen zijn. Maar je innerlijke mentor bestaat ook uit je intuïtie en je hogere zelf. Het kan ook je oudere zelf zijn. Ik heb in dit programma ook een hele mooie meditatie waarin je je oudere zelf ontmoet. Deze meditatie is gebaseerd op de helende reis en timelinetherapie. En het is altijd heel bijzonder welke inzichten en wijze raad je oudere zelf geeft.

Ik vraag zelf regelmatig raad aan mijn innerlijke mentor en meestal maak ik altijd eerst contact met mijn hart en via mijn hart met mijn hogere zelf en soms met opgestegen meesters, engelen of andere lichtwezens uit andere dimensies. En dan stel ik vragen. En het is altijd weer bijzonder welke antwoorden er dan binnenkomen. Vaak schrijf ik deze antwoorden op, want het is heel mooi om het later terug te kunnen lezen. Dan kan het nog weer een nieuw inzicht opleveren.

Omdat ik dit al jaren doe, gaat het bij mij vrij snel en meestal krijg ik direct antwoord. Maar dat heeft zich wel ontwikkeld. Dus als je in het begin niets ziet, hoort of voelt is dat helemaal niet erg. Stel alsnog je vragen. Want je krijgt altijd antwoord. Ik krijg ook niet altijd direct antwoord, maar ik vertrouw erop dat er een antwoord zal komen. Dit kan dezelfde dag zijn maar er kan ook een tijdje tussen zitten. En het antwoord komt misschien niet op de manier die je verwacht. Het antwoord kan in hele verschillende vormen komen. Door iets wat je leest in de krant of op internet of in een boek, of soms zomaar terloops in een tijdschrift bij de tandarts– en soms is dat maar 1 zinnetje of 1 stukje. Of je hoort een liedje op de radio die ineens een andere of diepere betekenis krijgt. Of iemand zegt iets tegen je. Of er gebeurd binnen een korte tijd opvallende dingen, bijvoorbeeld je komt in 1 week 3x te laat, of je bent 3x sleutels kwijt, of je hoort 3x dezelfde naam van verschillende mensen. Let op patronen die zich herhalen. Vaak hebben deze patronen een boodschap voor je.

Belangrijk is om alle verwachtingen rondom het antwoord los te laten. Stel je vragen en vertrouw erop dat je antwoord krijgt. Ik vind het zelf een hele mooie manier om inzicht te krijgen in de vragen die je hebt. En stel open vragen, dus geen vragen die je met ja of nee moet beantwoorden. Die werken meestal niet.

Met de 7-minuten-meditatie van deze week wil ik je kennis laten maken met je innerlijke mentor. En het is helemaal niet erg als je in het begin niets merkt. Maar stel je open voor een antwoord en laat je verwachtingen hoe en wanneer het antwoord moet komen helemaal los. Dus stel je vragen, laat los, sta open en laat je verrassen.

Ik krijg regelmatig de vraag hoe je nu zeker kunt weten of je Innerlijke mentor aan het woord is of je ego.

Het antwoord van je ego is gebaseerd op angst. Het wakkert de stem van je innerlijke criticus aan. Je innerlijke criticus kan zich op 2 manieren uiten. De ene manier is hard en veroordelend en de andere manier van je innerlijke criticus is heel beschermend en dan krijg je antwoorden als: ben je wel goed genoeg, kun je het wel, heb je wel voldoende ervaring, moet je niet eerst een opleiding doen of een boek lezen voordat…, als ik mijn hart volg kom je dan niet in de problemen?

De stem van je innerlijke criticus maakt je altijd kleiner en je komt niet in beweging. Je blijft in dezelfde kringetjes ronddraaien en je innerlijke criticus komt nooit met een oplossing, hij noemt alleen bezwaren.

Dit gebeurt nooit bij een antwoord van je innerlijke mentor. Je innerlijke mentor zet je altijd in je kracht. Een antwoord van je innerlijke mentor geeft ruimte, is bevrijdend, geeft een ruimer perspectief, nieuwe keuzemogelijkheden, een andere invalshoek of juist een bevestiging wat je diep in je hart eigenlijk wel wist. Je innerlijke mentor wijst jouw op je kwaliteiten, je hulpbronnen, zowel in als buiten jezelf. Je innerlijke mentor is nooit verwijtend en altijd liefdevol. Je ego creëert vaak zorgen en twijfels, kan je op je kop geven, je schuldig laten voelen of niet goed genoeg, dat je beter je best moet doen en dat soort dingen. Je innerlijke mentor is altijd vriendelijk en opbouwend. Als je dit langer doet ga je beslist het verschil voelen, ervaren of weten.

Je innerlijke mentor is de tegenhanger van je innerlijke criticus. In week 37 van het jaarprogramma gaan we in op het thema Innerlijke Criticus en leer je hoe je hiermee om kunt gaan. Verder zijn er in het jaarprogramma diverse meditaties en verdiepingslessen die gaan over het overwinnen van je angsten en het transformeren van belemmerende overtuigingen.

Verder krijg ik vaak de vraag ‘bedenk ik het niet gewoon’?

Dan zeg ik altijd ja. Want het antwoord komt bij jou binnen. Dus wie of wat zorgt ervoor dat je het bedenkt? Hoe komt die ingeving bij je binnen? Voor mij zit er niet zoveel verschil tussen fantasie en creativiteit .Hoe meer je met je innerlijke mentor werkt hoe beter je het verschil gaat herkennen. Als ik mijn gesprekken met mijn innerlijke mentor opschrijf, is in het begin mijn ik nog wel aanwezig maar als ik door schrijf dan verdwijnt mijn ik naar de achtergrond en schrijf ik vanuit mijn innerlijke mentor. Het het vaak heel bijzonder als je je verhaal later terugleest.

Je kunt hier de meditatie luisteren

Met het rode pijltje (links) speel je de meditatie direct af. De meditatie is een week gratis beschikbaar. Als je het hele meditatiejaarprogramma aanschaft heb je je hele leven lang toegang tot alle meditaties. Je kunt dan ook de meditaties downloaden op je eigen device én offline luisteren via soundcloud.

Veel luisterplezier!

Dit was het laatste thema die je gratis kunt bekijken in mijn meditatiejaarprogramma De KIBA Boost.

Wil je alle meditaties en lange bonusmeditaties blijven luisteren?
Zodat jij je herinnert wie je werkelijk bent, je hart volgt en je trillingsfrequentie verhoogt, waardoor je de wet van aantrekkingskracht optimaal benut en meer liefde, geluk en overvloed aantrekt?

Alle meditaties en verdiepingslessen in het jaarprogramma hebben een waarde van ten minste € 990!
Omdat dit programma al een tijdje loopt en er al meer dan 1000 mensen dit programma hebben gevolgd, heb ik het programma definitief in prijs verlaagd om mediteren voor iedereen toegankelijk te maken.
Je investering is nu slechts € 52.00.
Dat is € 0,50 per meditatier en € 0,50 per verdiepingsles en je krijgt maar liefst 21 lange meditaties, waaronder een aantal yoga nidra meditaties er gratis bij.
Persoonlijke en spirituele groei was nog nooit zo gemakkelijk.
Je maakt met dit programma echt een quantumsprong in je leven.
Mis deze kans niet.

Met inspirerende groet,
Sabine Hess