moeiteloos mediteren

Van harte welkom bij het eerste thema: Afstemmen

Hartstikke leuk dat je meedoet aan deze gratis kennismaking met de KIBA Boost.
In deze kennismaking kun je 4 meditaties mét de verdiepingslessen een week lang gratis luisteren en bekijken.
Als je mee doet aan het jaarprogramma blijf je je hele leven toegang houden tot alle meditaties én verdiepingslessen.
Ook kun je dan alle meditaties downloaden op je eigen computer of telefoon.
Zo heb je alle meditaties direct bij de hand en kun je op elk moment naar elke meditatie luisteren.

Mediteren heeft heel veel voordelen. Je komt meer in contact met je hart en je intuïtie. Je krijgt meer zelfvertrouwen, meer rust en minder stress. De teachings die je bij alle meditaties ontvangt versterkt dit nog eens extra. De meditaties die ik heb ontwikkeld trainen je bewuste en onbewuste tegelijkertijd. Het zijn niet alleen meditaties maar ook contemplaties.

Ik mediteer al meer dan 15 jaar bijna elke dag en het brengt me heel veel rust.
Het geeft me energie.
Het zorgt ervoor dat ik 100% vertrouw op mijn innerlijk kompas.
Ik doe naast meditaties ook veel visualisaties en contemplaties.
Veel van mijn ideeën en inzichten ontstaan tijdens of vlak na de meditatie.
Ik doe regelmatig lange meditaties, maar ik begin elke ochtend met een korte meditatie van een paar minuten.
Zo is dit jaarprogramma ook ontstaan.
Want veel mensen willen wel mediteren maar hebben hier geen tijd voor.
En het is allang bewezen dat ook korte meditaties een positief effect hebben in je leven.
Als je direct ’s ochtends een korte meditatie doet zul je na een paar dagen al echt het verschil merken.
Dat wens ik iedereen toe.

Ik begin het jaarprogramma met het uitleggen hoe het programma werkt en waarom het werkt.
Je krijgt praktische tips en uitleg over de meditaties.
We starten met een basismeditatie zodat je rustig kunt wennen aan deze vorm van mediteren.

Ik wens je heel veel plezier met de verdiepingslessen & de meditaties.

Thema 1: Afstemmen

Uitleg

Het jaarprogramma bestaat in totaal uit 52 thema’s die je persoonlijke én spirituele groei een boost geven. In dit jaarprogramma train jij je onbewuste en bewuste tegelijkertijd!

Elke week bevat een thema die je in je dagdagelijks leven tegenkomt. Er zijn thema’s die jou in je kracht zetten, thema’s die jou meer afstemmen op je intuïtie en je gevoel en thema’s die jou helpen belemmerende overtuigingen en angsten te overwinnen.

Elke thema bevat een korte verdiepingsles én een korte 7-minuten-meditatie die je in snoozetijd van je wekker kunt luisteren. Zo train jij je bewuste en onbewuste tegelijkertijd. Doordat zowel de verdiepingslessen als de meditaties kort en krachtig zijn, werk jij een jaar lang aan je persoonlijke en spirituele groei zonder dat het veel tijd en moeite kost.

Het is het beste als je elk thema een hele week herhaalt, want je onbewuste leert door herhaling en omdat je de meditatie goed leert kennen worden je inzichten helderder en dieper. Je krijgt wekelijks een reminder voor het volgende thema.

Elke meditatie begint met afstemmen. Je wordt verbonden met je innerlijke bron, je hart, je ware ik, de bron van het universum en de aarde. Om aan deze meditatie te wennen zal de eerste meditatie in dit jaarprogramma volledig hieraan gewijd zijn. Na de eerste week begint elke meditatie met deze afstemming en wordt dan gevolgd door een thema.

De afstemming gaat vanaf week 2 dus wat sneller en sommige mensen vinden de eerste dagen het tempo dan wat hoog, maar dat went vanzelf. Ikzelf activeer de spiraal van licht al meer dan 10 jaar. En ik hoef er alleen maar aan te denken en hij is er. En als het nodig is, roep ik hem ook overdag op. Dit kan op elk gewenst moment. Ik begin de meditaties in mijn trainingen ook altijd op deze manier. Als je dit vaak doet, dan is de spiraal en de afstemming op je eigen innerlijke bron en de bron van het universum er heel snel.  Dus ik weet zeker dat dit bij jullie ook zo zal gaan.

Uniek: met deze meditaties worden je licht- en trillingsfrequenties verhoogt

De bron van het universum is de plek waaruit alles ontstaat. Het is de plek van onvoorwaardelijke liefde, het ongemanifesteerd potentieel het ongemanifesteerd bewustzijn. Je kunt het ook God noemen of Allah of Het Veld of Het Niets of Het Alles of De Leegte of The Matrix of de Alpha en de Omega. En misschien heeft dit voor jou een symbool of kleur of woord maar misschien is er ook niets. Dat is allemaal goed. Het gaat erom dat je je intentie uitspreekt om verbinding te maken met de bron. Als je dat gemakkelijker vind, kun je de Bron ook voorstellen als een Grote Centrale Zon.

Vanuit de bron van het universum ontspringt een spiraal van licht. Deze spiraal loopt verticaal vanuit de bron van het universum en gaat om en door je lichaam heen naar het hart van moeder aarde.  De spiraal omhult jou helemaal, dus je zit of ligt helemaal in die spiraal. De spiraal is net zo groot als jij. Het licht vult alle cellen in je lichaam. Deze afstemming zorgt ervoor dat je licht- en je trillingsfrequentie worden verhoogd.

Alles in het universum is trilling, daar zijn alle wetenschappers het inmiddels over eens. En deze trilling is ook natuurkundig meetbaar. En gelijksoortige trillingen trekken elkaar aan. Dat is de universele wet van resonantie. Dat betekent dat lage energieën of lage trillingen ook lagere energieën/trillingen elkaar aantrekken. En hoge energie/hoge trillingen trekken ook hoge energieën/trillingen aan. Woorden, gedachten  en emoties hebben ook een trillingsfrequentie.  Wees je er dus van bewust dat jouw gedachten en emoties gelijksoortige gebeurtenissen in je leven aantrekken. Dat is de wet van aantrekkingskracht.

Woorden met een lage trillingsfrequentie zijn bijvoorbeeld woede, haat, schaamte, schuldgevoelens, angst en wrok. En deze energieën verzwakken je niet alleen maar trekken ook meer van hetzelfde aan. Woorden en gedachtes met een hoge trillingsfrequentie zijn liefde, dankbaarheid, vreugde, harmonie, vrede en vriendelijkheid. Als je meer van deze gedachtes en emoties hebt versterken deze jou én ze trekken soortgelijke situaties in je leven aan! En dat niet alleen, de lagere frequenties kunnen niet bestaan binnen de hogere frequenties, ze verdwijnen gewoon. Net zoals het licht onmiddellijk duisternis verdwijnt. Als je in een donkere ruimte een kaars aandoet is het niet meer donker.

Dus hoe hoger je frequentie, hoe meer geluk, overvloed, vrede, liefde en harmonie je zult ervaren. En belemmerende overtuigingen en problemen zullen minder vat op je hebben.

Je kunt met behulp van meditatie en contemplatie je trillingsfrequentie verhogen. Door je af te stemmen op je innerlijke bron en de bron van het universum. Door je gedachten bewust te richten op woorden, emoties, gevoelens en onderwerpen met een hoge trillingsfrequentie. Ook zul je door mediteren meer innerlijke rust gaan ervaren en minder stress, waardoor je gezonder wordt en minder snel geïrriteerd. Ook kom je meer in contact met wie je werkelijk bent, je gevoel en je intuïtie. En ook dat verhoogt je trillingsfrequentie.

Je kunt je deze spiraal – ook wel vortex genoemd – zo voorstellen:

vortex2

Belangrijk: dit plaatje is een voorbeeld. Als jouw spiraal er heel anders uitziet, dan is dat geen probleem. Ook als je de eerste week niets ziet, voelt of hoort is dat ook geen probleem. Weet dan dat deze spiraal er voor jou is.

Wat betekenen de gouden letters

Aan het einde van het afstemmen en het activeren van de spiraal regent het gouden letters, de letters van jouw naam. De gouden letters van jouw naam bekrachtigen en verbinden jouw ware ik en de persoonlijkheid die jij nu op aarde hebt. En ik hoop dat door steeds je naam in gouden letters te zien, dat je jezelf steeds meer gaat waarderen, jezelf mooi en waardevol gaat vinden, dat je meer van jezelf gaat houden en meer zelfvertrouwen ontwikkeld.

Tijdens de meditatie

Je kunt tijdens de meditatie lekker blijven liggen of zitten. Dat maakt voor het effect niets uit. De meditatie is bedoeld om elke ochtend te doen in de snoozetijd tussen de eerste en de tweede keer dat de wekker gaat. Door de meditatie ’s ochtends te doen, heb je maximaal effect van de meditatie, omdat je de dag goed begint met een hoge trillingsfrequentie. Maar je kunt hem natuurlijk ook later luisteren.

Deze meditaties zijn activaties, contemplaties en afstemoefeningen

Belangrijk om te weten is, dat de meditaties niet uitsluitend gericht zijn op ontspanning. Er zijn al heel veel van dit soort meditaties gratis op youtube te vinden. Mijn meditaties zijn meer gericht op contemplatie, het zijn afstemoefeningen en activaties. In de meditaties zullen vaak vragen worden gesteld. En het is belangrijk om deze vragen vooral te ontvangen. Zeker de eerste dagen is het helemaal niet erg als je niet direct alle vragen weet te beantwoorden. Dat is ook niet belangrijk. Want de vragen werken onbewust door, waardoor je buiten de meditaties om vaak het antwoord krijgt. De meditaties werken door de dag en door de week heen. En aan het einde van de week heb je misschien wel alle antwoorden. Maar laat dat allemaal los. Ontvang de meditaties en laat de meditaties op onbewust niveau doorwerken.

Hulp bij de meditatie

Kijk hier een leuk filmpje over wat meditatie is. Het gaat er bij de meditaties niet om dat je helemaal geen gedachten hebt. Het is juist belangrijk om je gedachten te leren richten. Dat gaat je enorm helpen in je dagdagelijks leven. Het gaat er niet om dat je geen negatieve gedachtes meer hebt, maar dat je heel bewust leert kiezen voor gedachten die jou bekrachtigen. Het betekent ook niet dat je geen emoties meer mag voelen. Het is juist de kunst om alle emoties toe te laten, ook de minder leuke emoties. Juist door emoties te onderdrukken krijgen je er last van. Maar ook als je alleen maar positieve emoties wilt ervaren en hier krampachtig aan vast wilt houden en negatieve emoties wilt vermijden zorgt onherroepelijk voor problemen. Door je emoties toe te laten, de positieve én de negatieve, ben je veel meer in balans. Dan hecht je je niet aan positieve emoties en hoef je negatieve emoties niet de vermijden. Dit zorgt voor rust en balans. Het is een hele kunst om ook de negatieve emoties positief te benaderen en ze er te laten zijn. Het helpt om je te realiseren dat achter elke emotie en achter elke negatieve gedachte een angst én een verlangen zit. En daar kun je contact mee maken. Dat gaan we in dit jaarprogramma ook regelmatig doen. Zo ontstaat een toestand van innerlijke vrede.

Je kunt je leven en de wereld om je heen vergelijken met een centrifuge. Door regelmatig te mediteren kom je steeds meer in het centrum van de centrifuge terecht. Alles om je heen blijft druk, draaien en is turbulent, maar je kunt denken, voelen en doen vanuit het centrum waar het stil is.

Je kunt hier de meditatie luisteren

Deze meditatie kun je ter kennismaking een week lang gratis beluisteren.

Met het rode pijltje (links) speel je de meditatie direct af.
Als je het meditatiejaarprogramma aanschaft kun je alle meditaties ook downloaden op je eigen computer of telefoon.

Wil je weten wat de andere thema’s zijn?

Kijk hier voor alle thema’s uit het hele jaarprogramma

De thema’s zijn ingedeeld in de 5 KIBA Steppingstones van mijn boek Anders Denken, anders Voelen, anders Doen.
Je hebt dit boek niet nodig om de meditaties te volgen.

De 5 Steppingstones zijn:

 1. Versterk je je innerlijke Kracht
 2. Vertrouw op je Intuitie
 3. Leef Bewust
 4. Overwin je je Angsten, twijfels en onzekerheden
 5. Kom in Actie

Wat levert dit meditatiejaarprogramma je op

 • je geeft je persoonlijke en spirituele groei een boost
 • je verhoogt je trillingsfrequentie zodat je meer liefde, overvloed en geluk aantrekt in je leven
 • je benut de wet van aantrekkingskracht optimaal
 • je krijgt meer balans, meer rust en minder stress
 • je leeft weer vanuit je hart en je intuïtie
 • je ontdekt hoe je de juiste keuzes maakt die echt bij je passen
 • je overwint je twijfels en onzekerheden
 • je herinnerd je wie je werkelijk bent
 • je komt in je kracht
 • je leeft bewust
 • je gaat van weten naar doen

Doe je mee en geef je dit jezelf cadeau?

Alle meditaties en verdiepingslessen in het jaarprogramma hebben een waarde van ten minste € 990!
Omdat dit programma al een tijdje loopt en er al meer dan 1000 mensen dit programma hebben gevolgd, heb ik de prijs van dit prachtige programma definitief verlaagt.
Je investering in het hele meditatiejaarprogramma is nu maar € 52.00.
Dat is € 0,50 per meditatie en € 0,50 per verdiepingsles en je krijgt maar liefst 21 lange meditaties, waaronder een aantal yoga nidra meditaties er gratis bij.
Persoonlijke en spirituele groei was nog nooit zo gemakkelijk.
Je maakt met dit programma echt een quantum-sprong in je leven.
Mis deze kans niet.

Je hebt direct toegang tot alle meditaties en verdiepingslessen.
Om je te helpen om van mediteren een gewoonte te maken ontvang je een jaar lang elke week een korte reminder met het volgende thema.

Met inspirerende groet,

​Sabine