KIBA Boost

Moeiteloos mediteren

Heeft u vragen over één van onze diensten of producten?

Neem dan gerust contact met mij op: (06) 53 56 50 87

 

Een uniek online programma waarbij je

meditatie én training combineert

De KIBA Boost is hét online jaarprogramma dat jouw persoonlijke en spirituele ontwikkeling een boost geeft.

 • Wil jij graag investeren in je eigen persoonlijke en spirituele groei?
 • Wil jij een uitdrukking zijn van wie jij werkelijk bent
 • Zou jij (weer) willen mediteren en meer leven in het hier en nu?
 • Wil jij minder stress en meer balans in je leven?
 • Wil je meer je gevoel en je hart volgen?

Dan is de KIBA Boost precies iets voor jou!

Wat is de KIBA Boost

De KIBA Boost is een uniek jaarprogramma omdat het je bewuste en onbewuste tegelijkertijd traint. Je ontvangt in het jaarprogramma elke week via de mail een thema. Elk thema bevat een krachtige teaching én een 7-minuten meditatie die je kunt downloaden als MP3 bestand. Met de thema’s deel ik een schat aan waardevolle kennis die ik in de afgelopen 15 jaar heb opgedaan.

Klik hier voor een overzicht van alle thema’s.

De thema’s van het jaarprogramma zijn onderverdeeld in 3 hoofdthema’s

 1. Alle meditaties en alle thema’s verhogen je licht- en trillingsfrequenties, waardoor jij meer overvloed, rust, vreugde en plezier in je leven gaat aantrekken. Dit heeft alles te maken met de wet van aantrekkingskracht. Je krijgt hierdoor meer contact met je ware ik en je intuïtie, waardoor je meer kunt zijn wie je werkelijk bent en beter weet wat je wilt.
 2. Thema’s die jouw kwaliteiten, jouw kracht en jouw zelfvertrouwen vergroten. Thema’s die ervoor zorgen dat je meer van jezelf gaat houden, jezelf meer gaat waarderen, jou minder laten oordelen over jezelf en de ander
 3. Het is echter niet voldoende om te weten waar je kracht ligt, te weten wat je wilt. Het is ook belangrijk om te gaan dóen wat je wilt, zichtbaar te durven zijn. Daarom zijn er ook thema’s die jou helpen je angsten onder ogen te zien en je belemmerende overtuigingen op te lossen, zodat jij jezelf kunt uitdrukken in de wereld precies zoals jij bent. Dat je jouw binnenkant aan de buitenkant kunt laten zien zonder maskers. En als je dat doet geef je automatisch betekenis en zingeving aan het leven van jezelf én anderen.

Waarom de combinatie mediteren én training?

Mediteren biedt heel veel voordelen. Je krijgt meer innerlijke rust. Je leeft meer in het hier en nu. Je immuunsysteem wordt versterkt waardoor je gezonder wordt. Je krijgt meer energie. En je bent beter afgestemd op je intuïtie en je gevoel. Je komt dichter bij wie je werkelijk bent. Je bent vrolijker en minder snel geïrriteerd. En het is bewezen dat mediteren jouw persoonlijke en spirituele groei stimuleert.

Tegelijkertijd leven we in een tijd waarin je ook graag dingen wilt begrijpen. Je verstand is niet zomaar uitgeschakeld. En dat hoeft ook niet. Het gaat er juist om dat je verstand én intuïtie gaat combineren. Daarom is dit programma zo krachtig en uniek. De teachings doen een beroep op je verstand, waardoor je de meditaties beter begrijpt, eye-openers en inzichten krijgt. De meditaties werken door op onbewust niveau. Zo train jij je bewuste en onbewuste tegelijkertijd, waardoor groei, bewustwording en ontwikkeling blijvend integreren.

Ik heb helemaal geen tijd om te mediteren!

Maar zul je denken, dat weet ik wel, maar ik heb geen tijd om te mediteren. De meeste mensen lukt het niet om 20 tot 30 minuten per dag tijd vrij te maken voor mediteren. Daar heb ik nu een oplossing voor gevonden.

Ik bied jou een oplossing aan die jou GEEN extra tijd en moeite kost!

Wist je dat een paar minuten mediteren per dag al een positief effect heeft op je leven?

En wist je dat ‘s ochtends mediteren het meeste effect heeft?

En nee, je hoeft er niet eerder voor op te staan!

Als uit de nacht komt, sta je heel dicht in contact met wie jij werkelijk bent, de bron en de aarde en alles om je heen. Je staat dan nog heel open en hebt nog weinig gedachtes. Je kunt je daardoor beter afstemmen en je gedachtes rustig houden.

Overdag wordt je gebombardeerd met allerlei prikkels en indrukken, je hebt het druk en je hebt veel gedachtes waarvan bijna 70% negatief is. Overdag is het dus veel moeilijker om te mediteren.

Als je gelijk gaat mediteren als je wakker wordt, je afstemt op je innerlijke bron, de bron van het universum, de aarde dan begin je de dag veel beter en dat zul je écht merken. Want als je bij het wakker worden direct gaat denken aan alle dingen die je die moet doen, je zorgen, of je denkt met een zucht dat je liever nog een uur zou willen blijven liggen. Dan gebruik je die kostbare minuten niet effectief. Dan zet je een negatieve toon voor die dag met alle gevolgen van dien. Dus als je begint met mediteren begin je dag veel beter. En als je de law of atraction kent, zul je weten dat je bij een rustig en positief begin van de dag dit overdag meer zult aantrekken.

Maar ja, denk je dan, moet ik dan eerder opstaan om te mediteren. NEE! Want ook dat probleem heb ik voor je opgelost.

Ik heb voor jou de ideale oplossing!

Wat doe jij als de wekker gaat?

Spring je dan direct vrolijk en fris uit je bed?

Als je bent zoals de meeste mensen waarschijnlijk niet.

Je drukt minimaal 1 en misschien wel 2 tot 3 keer op de snoozeknop. En de snoozetijd duurt meestal 9 minuten. 9 minuten die je waarschijnlijk niet effectief besteed. Want je kunt niet meer echt slapen en je wacht tot de wekker nog een keer gaat. En in het slechtste geval begin je negatieve gedachtes te denken. En dan zet je een negatieve toon voor dag.

Dit kun je nu veranderen!

Ja ik doe mee

7-minuten meditaties tussen de eerste keer en de tweede keer dat de wekker gaat

Ik heb  voor jou meditaties ingesproken van slechts 7 minuten.

Op het moment dat de wekker gaat, pak je je mp3-speler, tablet of smartphone en je zet de meditatie aan. Je stemt je hiermee optimaal af op je innerlijke bron, je gevoel en je intuïtie. De afstemming en de thema’s zorgen ervoor dat je positief en goed de dag begint. Natuurlijk kun je de meditaties op elk ander moment (ook) beluisteren, zoals in de middagpauze of voor het naar bed gaan. Maar de ochtend heeft wel een extra meerwaarde.

Door de 7-minuten-meditaties kost mediteren weinig moeite en weinig tijd en hou je mediteren gemakkelijker vol!

Je zult na een paar dagen het verschil al merken.

 • Je hebt meer innerlijke rust en ruimte
 • Je ervaart minder stress
 • Je komt meer in contact met wie jij werkelijk bent

En na een paar weken zul je merken dat je steeds meer beslissingen neemt die bij jou passen. Dat je gemakkelijker je hart en je gevoel kunt volgen. Je zult merken dat je leven moeitelozer gaat en dat je meer energie hebt.

 

Dieta mietus
De meditaties uit de KIBA Boost zijn mooi en waardevol. Ik heb meer contact met mezelf en heb meer rust in mijn lichaam gekregen. Ik kan ook weer beter voelen. De meditaties en teachings geven mooie inzichten, het is praktisch en het kost weinig tijd.

De meditaties versterken de teachings

De teachings zijn kort en krachtig en geven jou een training op bewust niveau. De meditaties trainen je onbewuste. Zo train jij je bewuste en onbewuste tegelijkertijd!

De meditaties zijn in eerste instantie gericht op persoonlijke en spirituele groei en niet op relaxatie of ontspanning. Uiteraard zorgen de teachings én de meditaties ervoor dat je meer rust, ruimte en balans in je leven gaat ervaren. Maar de meditaties zelf zijn meer activaties, afstemoefeningen en contemplaties. Daarom kun je ze ook het beste in de ochtend doen. Dan sta je het meest open en heb je er het meest profijt van.

In de meditaties worden vaak ook vragen gesteld. Belangrijk is om de meditaties vooral te ontvangen. Je hoeft niet ‘na te denken’ over de antwoorden. Je zult merken dat de vragen op onbewust niveau doorwerken gedurende de dag en de week waarin je de meditatie doet. Vaak komen de antwoorden buiten de meditaties om.

Gerda Arkes
Door de meditaties en de teachings sta ik sta vaker stil bij wat mij echt bezighoudt. Ik ben echt anders naar dingen gaan kijken. Ik vind het ook fijn dat er zoveel thema’s zijn, er zit voor iedereen genoeg in waar je wat mee kunt. Ik vond het fijn dat de meditatie maar 7 minuten duurt al was het voor sommige onderwerpen voor mij wat kort en had het juist wel wat langer mogen duren.

 

Anja Oorebeek
Ik ben door de meditaties rustiger geworden en kan veel gemakkelijker dingen laten en loslaten. Ik vind het een hele mooie manier, eenvoudig en praktisch om te gaan mediteren. Compliment voor jou Sabine

Hoe werkt het?

Je krijgt elke vrijdagmiddag, 52 weken lang, om 13.00 een mail met de link naar de teaching en de 7-minuten-meditatie. De meditatie kun je downloaden. Je installeert hem op je smartphone, MP3-speler of je telefoon. En dan kun je de meditatie luisteren wanneer je dat wilt.

Ja ik doe mee

Klopt het dat ik dan een week lang naar dezelfde meditatie luister? Ja dat klopt. De meditaties zijn zo gemaakt, dat je optimaal wordt afgestemd op je innerlijke bron en elke meditatie heeft een thema. En je onbewuste leert door herhaling. Dus door een week lang dezelfde meditatie te doen, veranker je de boodschap van deze meditatie in je onbewuste en heb je hier meer profijt van.

Een uniek programma

Dit programma is uniek omdat je je bewuste en onbewuste tegelijkertijd traint. Zowel de teachings als de meditaties zijn kort en krachtig en bieden jou een unieke mogelijkheid om je persoonlijke én spirituele groei een boost te geven. Het is tegelijkertijd een mooie manier om mediteren een plek te geven in je dagdagelijks leven zonder dat dit tijd en moeite kost.

Nog even op een rij wat maakt dit programma zo uniek maakt:

 • Je krijgt elke week, 52 weken lang automatisch een mail in je mailbox met een link naar de teaching én de 7-minuten-meditatie. Zo blijf je betrokken en het is een stimulans om het vol te houden
 • Elk thema bevat een meditatie én een teaching, zo train je het bewuste en onderbewuste tegelijkertijd.
 • Je geeft met de KIBA Boost een boost aan jouw persoonlijke én spirituele groei want met de thema’s deel ik een schat aan waardevolle kennis die ik in de afgelopen 10 jaar heb opgedaan. Alle thema’s bevatten de kennis die ik ook in mijn offline trainingen aanbiedt.
 • De teachings én de 7-minuten-meditaties verhogen je licht- en trillingsfrequentie. Dit betekent dat je door het doen van deze meditaties meer rust, meer ruimte, meer vreugde en meer overvloed in je leven gaat aantrekken. Je gaat meer leven vanuit je gevoel en je intuïtie in plaats vanuit je hoofd. Je krijgt meer contact met wie jij werkelijk bent en je kunt meer focus en richting aan je leven geven. Je krijg meer rust, meer ruimte en meer tijd om te zijn wie je bent.

Na 1 jaar zal je leven op veel gebieden verandert zijn.

Ja ik doe mee

Reacties van deelnemers

Cees:
Ik ben heel blij met de meditaties die je gemaakt hebt. Het is zo fijn om thuis en elke dag een meditatie te kunnen beluisteren! Het helpt me heel goed om naar mijn eigen “essentie” te gaan, naar wie ik in de kern ben. Het gaat voorbij aan het denken.
Ik durf steeds meer vanuit mijn hart te leven. En dat maakt mijn leven meer helder en ook gemakkelijker. En wat mooi, dat je al je kennis en ervaring hebt kunnen bundelen in zo’n krachtig aanbod aan ons mensen.

Jacqueline:
De thema’s werken door en geven me een prettig gevoel. Ben door de dag rustiger. Het zijn fijne meditaties en ik vind het een heel goede start van de dag. Niet te lang, en voor mij een ideale stok achter de deur die makkelijk te doen is.

Jeanine:
Ik wil je laten weten dat ik met plezier je meditaties luister en beleef. De teksten die je gebruikt vind ik zo mooi en bijzonder. Ik haal daar zoveel inspiratie uit en krijg er veel energie van. Misschien kan ik mezelf wel een bewonderaar van jou noemen. Dat is het eerste woord wat in me opkomt, dus benoem die daarom ook zo. Misschien ben jij voor mij wel “mijn spiritual teacher” op dit moment van mijn leven. Wat een mooie combinatie trouwens NLP en mediteren. Dank je wel voor het bijzondere, mooie, liefdevolle wat je geeft.

Herman:
Zoals ik al eerder heb aangegeven op de Facbookgroep beleef ik door de dag steeds meer meditatieve momenten door de meditaties van jou. De thema’s manifesteren zich ook daadwerkelijk tijdens dezelfde week, heel mooi welke dieptewerking de meditaties hebben, terwijl ik tijdens meditaties niet zo’n sterke indrukken heb.

Jan:
Ik vind het prettig om zo de dag te beginnen, ik vind je stem en de meditatie heel prettig. Ik ben al heel lang van plan te mediteren, maar ik heb er nooit tijd voor (genomen). Nu dus wel. Ik heb het gevoel dat ik er rustiger en minder gestresst door wordt. Ik kan gemakkelijker gronden en ik denk er overdag aan terug.

Danielle:
Ik heb nu meer rustmomenten voor mezelf. Ik heb een positiever gevoel overdag. En ik vind het prettig om geleid te worden, en dat doe je. Het is mooi om te voelen dat het binnenkomt. Dank!

Gert:
Het is prettig om op deze manier met een thema bezig te zijn, het blijft ergens in je achterhoofd hangen gedurende de dag. Je richt je blik erop op deze manier.

Sonja:
Dank je wel voor deze meditaties. Ik doe de meditaties op het door jou gekozen tijdstip. Ik vind het zo’n goed idee van je!

Jacobine:
Wat een ontzettend goed idee dit! Ik ben vanmorgen met de eerste meditatie begonnen en het voelt direct goed!! Dank je wel. Ik kijk nu al uit naar morgenochtend.

Francien:
Ik waardeer je woorden en de geschreven teksten bij de meditaties zeer! Je past bij mijn werkwijze, voeten in de aarde en kop in de lucht. Je schrijft mooi to the point en vertaalt, wat vaak als zweverig wordt ervaren, op een mooie, toegankelijke manier. Dank dus!

Cynthia:
Ik vind het een heerlijk moment van stilte in mezelf, het geeft me een zachter gevoel en geeft ontspanning. Ik voel de energie door mij heen stromen, ik voelt me opgewekt. Een heerlijke gewoonte erbij!

Ageeth:
Ik kan het effect echt merken. De dag begint en eindigt, naar mijn gevoel minder gestresst en minder gehaast. Ik ben overdag ook een stuk rustiger en kan beter dicht bij mezelf blijven. Voor het slapen gaan draai ik de meditatie de laatste dagen ook af. Het geeft meer rust en meer bewustwording

Dirk-Jan:
De meditaties zijn een welkome aanvulling op mijn ochtend ‘rituelen’ die ik al doe om de dag ‘in te komen’. Dank !!!! Meditatie De spiraal hielp mij uit ‘de vervuiling’/somberheid/vermoeidheid, door belasting via anderen van de vorige avond. Ik ben bewuster, relaxter, opener en vrolijker

Hanneke:
Het ‘s ochtends op tijd opstaan is direct verbeterd. Ik werk veel van thuis en en ik heb altijd moeite gehad om “op tijd” te beginnen. Heerlijk dat ik mij nu kan richten op de meditatie en dan gaat het opstaan als vanzelf. Ik beoefen al een paar jaar Transcendente Meditatie, dus wat dat betreft is al veel veranderd in mij leven. Ik vind de thema’s goed om mij hiervan bewust te worden.

Tineke:
Verfrissend. Ontspannen. Minder emotioneel. Sneller weer blij na boosheid. Minder angsten.

Herman:
Super idee om het in de snoozetijd te doen. Het verrast me zelf, dat ik nu wel ieder dag mediteer en dat ik er blij van word. Ik vind het erg prettig. Ik doe het vanaf dag 1 elke dag als de wekker gaat, en af en toe ook ‘s avonds. Ik voel meer rust, ook bijvoorbeeld onderweg naar m’n werk in de auto en ben minder opgejaagd.

Wenny Swarts
Door het programma van Sabine Hess sta ik meer in contact met mezelf ipv alleen maar naar buiten gericht. Ik ben me bewust geworden van mijn eigen gedachten. Dat ze los staan van mijn ware ik. Dat ze komen en gaan. Dat ik mijn gedachten kan beïnvloeden. Ik vond alle thema’s uit de KIBA Boost jaarprogramma fijn. Maar het allerfijnste vind ik het begin van elke meditatie. Het wit gouden licht in al mijn cellen, verbinding tussen hemel en aarde.
Het programma van Sabine heeft mij enorm heeft geholpen na mijn burn-out. En ik wil Sabine heel erg bedanken voor deze methode. Je bent voor mij een enorm belangrijke wegwijzer in mijn leven. Niet in woorden uit te drukken.

Ja ik doe mee

 De voordelen van de KIBA Boost nog even op een rij

  Je krijgt gratis 52 weken lang automatisch elke week een mail met een link naar de teaching én de meditatie. Zo train je het bewuste en onderbewuste tegelijkertijd en geef je jouw persoonlijke en spirituele groei een boost

 Uniek: je licht- en trillingsfrequentie worden verhoogd

 De meditaties zijn gericht op persoonlijke en spirituele groei. De meditaties hebben daardoor het karakter van activaties en afstemoefeningen 

  De meditaties zijn kort, waardoor mediteren weinig tijd en moeite kost. Je kunt het mediteren gemakkelijker volhouden en je profiteert wel van alle voordelen die meditaties geeft.

 Met de thema’s deel ik een schat aan waardevolle kennis die ik in de afgelopen 15 jaar heb opgedaan. Alle thema’s bevatten de kennis die ik ook in mijn offline trainingen aanbiedt.

Je krijgt meer rust en meer ruimte om te zijn wie je bent

 Je komt meer in je kracht te staan

 Je gaat meer en meer leven vanuit je hart in plaats van alleen je hoofd

 Je krijgt meer contact met wie jij werkelijk bent

Je gezondheid verbetert doordat je immuunsysteem sterker wordt

✓ Je kunt de meditaties downloaden als MP3 via dropbox of soundcloud, waardoor je de meditaties altijd gemakkelijk vanaf je smartphone, tablet of MP3-speler kunt beluisteren

 Na 1 jaar KIBA Boost ontvang je als bonus een gratis Ebook met alle teachings van de KIBA Boost

De waarde van de KIBA Boost

De investering in dit jaarprogramma is € 395,00.

Jij ontvangt hiervoor een jaar lang élke week een thema met een teaching én meditatie. Met de thema’s ontvang jij een schat aan waardevolle kennis die ik in de afgelopen 15 jaar heb opgedaan.

Als je je nu aanmeldt ontvang je extra nog 3 bonusmeditaties van ca. 30 minuten.

 • Het oplossen van innerlijke blokkades met de muur van ijs
 • Het opladen van de chakra’s met de regenboogmeditatie
 • Het helen van de aarde

Wil jij nu investeren in jouw persoonlijke en spirituele groei?

Wil jij nu eindelijk gaan mediteren en meer leven in het hier en nu?

Wil jij nu minder stress en meer balans in je leven?

Wil jij nu je hart leren volgen in plaats van je hoofd?

Meld je dan nu aan!

Ja ik doe mee

 

 

mediterenheader


2 Reacties

 1. Ha Sabine,

  In de loop van het jaar ben ik achterop geraakt met de meditaties. O.a. bij de chakra meditaties. Wat adviseer jij in die situatie? De gemiste weken overslaan? Of dubbelop doen of zo?

  met vriendelijke groeten, Jasper

  • Hoi Jasper, er zit geen vaste volgorde in het jaarprogramma. Je kunt wat dat betreft bij elke meditatie beginnen. Ook de chakra-meditaties kun je door elkaar doen. Maar als ik je een advies zou geven, dan zou ik weer beginnen waar je geëindigd bent. Je hoeft het niet dubbelop te doen. Bovendien heb je je leven lang toegang tot de teachings en de meditaties, dus je kunt gewoon de draad oppakken waar je gebleven bent en dan loopt het wat langer door. En na het jaar kun je overnieuw beginnen of je kiest met regelmaat een meditatie die je graag wilt herhalen.

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Reageer