KIBA Moment 23
Vraag niet wat de wereld wil, maar wat je hart laat zingen. Want wat de wereld wil, is mensen met een zingend hart.

Want zeg nou zelf. Met wie werk jij het liefste samen? Met mensen die helemaal geïnspireerd en gepassioneerd zijn over het werk dat ze doen, of met mensen die alleen maar werken voor hun geld en hun werk eigenlijk helemaal niet zo leuk vinden? Het antwoord ligt natuurlijk voor de hand. Want inspiratie inspireert. En hoewel het heel eenvoudig lijkt is de realiteit totaal anders. Want nog steeds is 63% van de mensen niet tevreden over hun huidige baan. En als je dag in dag uit iets doet waar je hart niet ligt, wordt je moe, chagrijnig, gestresst, gefrustreerd en in het ergste geval ziek of burnout. Want als de inspiratie ontbreekt, ontbreekt het je aan energie. Inspiratie laat je hart zingen, geeft energie, maakt je blij en maakt je leven betekenisvol. En als je zelf helemaal blij bent straal je dat uit naar de wereld en worden andere mensen ook blij. En niet omdat je daarvoor je best doet, maar gewoon omdat je het bent. Dus stel jezelf de vragen: wat maakt mij blij, waar word ik vrolijk van, waar krijg ik energie van, waar hou ik van? En zorg ervoor dat je elke dag iets doet waar je blij van wordt, wat je hart laat zingen. Want dan zet je de law of attraction in werking en komt er steeds meer vreugde naar je toe en ga je als vanzelf steeds meer dingen doen waar je blij van wordt.

In mijn boek Anders Denken Anders Voelen Anders Doen lees je meer over het onderwerp van dit KIBA moment in hoofdstuk 1 De wet van aantrekkingskracht en hoofdstuk 3 Hoe vind je jouw passie? Nieuwsgierig naar meer? Je kunt nu hoofdstuk 1 en de inhoudsopgave gratis downloaden, of je kan het boek bestellen via mijn boekpagina .

Elke week publiceer ik een KIBA Moment – een moment van inspiratie en contemplatie. Wil jij wekelijks het Kiba Moment in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in:

k

 


Delen op Social Media
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Reageer