KIBA Moment 153

De belangrijkste sleutel om te manifesteren is voelen wat jij wilt ervaren

Elke gedachte en elk gevoel die je ervaart heeft een trillingsfrequentie en die zend je uit naar het universum. De wet van aantrekkingskracht houdt in dat soortgelijke trillingen elkaar aantrekken. Je trekt daarom mensen, situaties en ervaringen aan die resoneren met jouw vibratie.

Als je je gedachten en gevoelens richt op wat ontbreekt in je leven, wat je tekort komt, of wat niet goed is, dan creëer je meer van dit soort ervaringen in je leven, omdat dit overeenkomt met je trillingsfrequentie van dat moment. Je kunt dan 100 keer in je dagboek schrijven of affirmeren dat je succesvol bent of in overvloed leeft, als je gevoelens hiermee niet overeenkomen of je gelooft het niet echt, dan verandert er niets.

Je hoeft je huidige situatie niet te ontkennen. Je kunt wel besluiten je droom meer aandacht te geven dan je huidige situatie. Maak hierbij vooral contact met het gevoel dat je wilt hebben als jouw dromen uitkomen. Je gevoelens zijn een supermagneet en hebben een hele sterke trillingsfrequentie. Dus bedenk en visualiseer niet alleen wat je wilt hebben, maar voel vooral het gevoel dat je hierbij wilt voelen. Dat is de werkelijke sleutel tot manifestatie.

En doe dan vervolgens alles wat nodig is om dit gevoel in je leven te creëren.

Als je liefde wilt voelen en romantiek wilt vinden, zorg dan dat je heel diep van jezelf houdt en waardeer de liefde die je nu hebt. Als je meer geld wilt hebben, zorg dan dat je je geld respecteert, waardeert wat je nu hebt en voel je dankbaar voor de overvloed die er al is. Wil je meer vreugde en plezier in je leven? Besteed je tijd en geld dan aan de dingen die je vreugde geven en bijdragen aan wat jij belangrijk vindt. En dat hoeft echt niet duur te zijn. Je kunt al genieten van een kop koffie op een gezellig terras.

Door nu al contact te maken met het gevoel dat je straks wilt hebben, kan het niet anders dan dat je dát steeds meer in je leven gaat aantrekken. Dat is onvermijdelijk. Dus hou vol, ook al zie je niet direct resultaat van je inspanningen.

In mijn boek Anders Denken Anders Voelen Anders Doen lees je meer over het onderwerp van dit KIBA moment in hoofdstuk 17 De wet van aantrekkingskracht in de praktijk. Nieuwsgierig naar meer? Je kunt nu hoofdstuk 1 en de inhoudsopgave gratis downloaden, of je kan het boek bestellen via mijn boekpagina .

Inschrijven voor het KIBA Moment

Elke week publiceer ik een KIBA Moment – een moment van inspiratie en contemplatie. Wil jij wekelijks het Kiba Moment in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in:

 


Delen op Social Media
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Reageer