KIBA Moment 147

Motivatie vanuit angst zorgt voor stress, motivatie vanuit inspiratie zorgt voor energie

Ik maak in mijn trainingen onderscheid tussen ego-intenties en ziels-intenties. Als jij doelen en intenties zet vanuit je ego, dan ontstaat er vaak een moeten. Dan voelt het zwaar en vaak moet je hard werken om je doelen te halen. Deze doelen zijn vaak gebaseerd op angst. Je moet deze doelen halen, want anders…..

Als je echter doelen en intenties zet vanuit je ziel, dan voel je inspiratie, dan geven je doelen je energie. Dan komen ze van binnenuit. Misschien moet je dan ook wel hard werken, maar het voelt niet zo. Integendeel de kans is groot dat je een flow terechtkomt en veel meer voor elkaar krijgt dan vanuit een ego-intentie.

Ga voor jezelf eens na welke doelen jij op dit moment hebt. Welke doelen voelen licht? En welke doelen voelen zwaar? Als het zwaar voelt is het eigenlijk altijd een ego-intentie. Voelt het licht, dan is het een zielsintentie.

Over een week, op 5 november komt mijn boek Anders Denken, Anders Voelen, Anders Doen uit. Alles over het onderwerp van dit KIBA moment lees je bijvoorbeeld in hoofdstuk 1 De wet van aantrekkingskracht, hoofdstuk 3 Hoe vind je jouw passie? maar ook in hoofdstuk 6 Wat is intuïtie?. Je kunt nu hoofdstuk 1 en de inhoudsopgave gratis downloaden, als je het boek alvast wilt bestellen heb ik een leuke aanbieding voor je. Deze aanbieding is geldig tot en met 4 november. Meer weten? Klik hier direct naar mijn boekpagina .

En durf je je ego-intenties los te laten en te kiezen voor je zielsintenties? Zo niet? Ga dan eens na welke grootst mogelijke kleine stap jij deze week je toch kunt zetten richting je zielsintentie. Want dan zet je een beweging in gang en wie weet wat daaruit voorkomt!

Inschrijven voor het KIBA Moment

Elke week publiceer ik een KIBA Moment – een moment van inspiratie en contemplatie. Wil jij wekelijks het Kiba Moment in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in:

[grwebform url=”https://app.getresponse.com/view_webform_v2.js?u=DQQ6&webforms_id=2458605″ css=”on” center=”off” center_margin=”200″/]

 


Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Reageer