KIBA moment 14
Om gelukkig te zijn, moet je iets doen waar je gelukkig van wordt

Vaak laten we ons geluk afhangen van anderen of van dingen in de toekomst. Dan wachten we als het ware op geluk. Als…… dan word ik gelukkig. Maar de beste garantie om gelukkig te worden is om nu iets te doen waar je gelukkig van wordt. Waar word jij gelukkig van? Wat kun jij vandaag doen om geluk te ervaren? En dat kan iets heel kleins zijn. Een wandeling maken in het bos of het park. Spelen met je kinderen. Een kop koffie drinken met een goede vriend. Een boek lezen, in bad gaan, een lekkere maaltijd koken. En weet dat je hierdoor ook optimaal gebruik maakt van de wet van aantrekkingskracht? Want als jij die eerste stap zet om iets te doen waar je gelukkig van wordt dan zet dat de wet van aantrekkingskracht in beweging en ontvang je steeds meer geluk. Op elke stap die je zet respondeert het universum. Het spreekwoord zegt dat een ongeluk in een klein hoekje zit, dat betekent dus dat geluk in de rest zit.  Dus wat ga jij vandaag doen waar je gelukkig van wordt?

In mijn boek Anders Denken Anders Voelen Anders Doen lees je meer over het onderwerp van dit KIBA moment in hoofdstuk 1 De wet van aantrekkingskracht en hoofdstuk 2 Waarom ben je hier, wie ben je en wat wil je? Nieuwsgierig naar meer? Je kunt nu hoofdstuk 1 en de inhoudsopgave gratis downloaden, of je kan het boek bestellen via mijn boekpagina .

Elke week publiceer ik een Kiba-moment – een moment van inspiratie en contemplatie. Wil jij wekelijks het Kiba-moment in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in:


Delen op Social Media
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Reageer