KIBA moment 12
De beste manier om je toekomst te voorspellen is haar zelf te creëren

Vaak leven we in de waan van de dag en op de automatische piloot. En dan lijkt het of ons van alles overkomt. Dan heb je het gevoel dat je geen invloed hebt op de gebeurtenissen. Je hebt dan niet werkelijk contact met jezelf, geen werkelijk contact met het hier en nu. En als je zelf geen bewuste keuzes maakt, dan doen anderen dat voor je. En dan word je meer geleefd dan dat je leeft en je leeft. Dus als jij invloed wilt hebben op de toekomst is het belangrijk terug te keren naar jezelf. Wat wil ik, wie ben ik, waarom ben ik hier. Wat inspireert mij, wat vind ik belangrijk. En welke stappen ga ik zetten om dat te creëren. Dan creëer jij een toekomst zoals jij die wilt. En begin vandaag met de eerste stap. Hoe klein deze ook is. Want dan zet je iets in beweging, dan begin jij invloed te krijgen op de gebeurtenissen om je heen. Dan ga jij creëren!

In mijn boek Anders Denken Anders Voelen Anders Doen lees je meer over het onderwerp van dit KIBA moment in hoofdstuk 2 Waarom ben je hier, wie ben je en wat wil je? Nieuwsgierig naar meer? Je kunt nu hoofdstuk 1 en de inhoudsopgave gratis downloaden, of je kan het boek bestellen via mijn boekpagina .

Elke week publiceer ik een Kiba-moment – een moment van inspiratie en contemplatie. Wil jij wekelijks het Kiba-moment in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in:


Delen op Social Media
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Reageer