KIBA moment 11
Als je de zin van je leven wilt ontdekken, doe dan wat je vreugde schenkt

Vreugde is ons geboorterecht. Kijk maar eens naar kinderen. Die zijn vreugde. En ze zijn creatief en maken van elke situatie iets leuks. Soms tot ergernis van ouders. Als je bijvoorbeeld in een restaurant zit en de kinderen moeten 1,5 uur stil zitten. Dat vinden ze niet leuk. Dan bedenken ze iets waardoor ze meer plezier hebben. Vaak vinden volwassenen dat gedrag storend. Maar eigenlijk is het heel creatief van kinderen om een saaie situatie leuk te maken. Het is de bedoeling van het leven om plezier te hebben, vreugdevol te zijn. Dus wat vind je leuk om te doen? wat maakt jou vrolijk, wat geeft jou vreugde, waarin heb jij plezier? En doe dat wat vaker, want dan zul je merken dat je leven meer ‘zin’ heeft.

In mijn boek Anders Denken Anders Voelen Anders Doen lees je meer over het onderwerp van dit KIBA moment in hoofdstuk 2 Waarom ben je hier, wie ben je en wat wil je? Maar het gaat ook over jouw passie, in mijn boek is dat hoofdstuk 3 Hoe vind je jouw passie? Nieuwsgierig naar meer? Je kunt nu hoofdstuk 1 en de inhoudsopgave gratis downloaden, of je kan het boek bestellen via mijn boekpagina .

Elke week publiceer ik een Kiba-moment – een moment van inspiratie en contemplatie. Wil jij wekelijks het Kiba-moment in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in:


Delen op Social Media
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Reageer