KIBA moment 10
Wacht niet op bijzondere momenten, maar maak de gewone momenten bijzonder

Vaak zijn we zo bezig met wat we in de toekomst willen of wat er in het verleden is gebeurd dat we vergeten in het nu te leven. We wachten op betere tijden, daarvoor is altijd eerst iets nodig. Maar wat is er nu? Waar kun je nu al van genieten? Wat schenkt je nu vreugde? Wat is nu bijzonder? Door je aandacht te vestigen op wat er nu al goed is, waar je nu al dankbaar voor bent voel je je meer tevreden, meer gelukkig. Je hoeft niet te wachten op de toekomst. Je kunt nu al geluk ervaren. Leef in het nu. Zie nu de mooie en bijzondere momenten die er nu zijn. Als je dat doet dan voel je je nu gelukkig. En dan hoef je niet te wachten tot er aan allerlei voorwaarden wordt voldaan. En je zult merken dat wanneer je dat doet, je steeds gelukkiger zult worden, want dat is de wet van aantrekking!

In mijn boek Anders Denken Anders Voelen Anders Doen lees je meer over het onderwerp van dit KIBA moment in hoofdstuk 8 Leven in het nu. Nieuwsgierig naar meer? Je kunt nu hoofdstuk 1 en de inhoudsopgave gratis downloaden, of je kan het boek bestellen via mijn boekpagina .

Elke week publiceer ik een Kiba-moment – een moment van inspiratie en contemplatie. Wil jij wekelijks het Kiba-moment in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in:


Delen op Social Media
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Reageer