KIBA moment 09
Als je iets wilt bereiken zet dan nu de eerste stap

Als je iets wilt bereiken is het heel belangrijk om vandaag de eerste stap te zetten, hoe klein die stap ook is. Jij bent medeschepper van het Universum of God of de Bron. En het is belangrijk dat jij de eerste stap zet en dan kan het Universum responderen. Jij bent degene die iets in gang zet en dan mag je erop vertrouwen dat je hulp krijgt. Het is samenwerken ofwel samen scheppen. En je kunt heel veel in de handen van het universum/de Bron leggen maar het initiatief ligt bij de mens. Dat heeft ook te maken met onze vrije wil. De Bron/het universum mag het niet zomaar overnemen daarom is het belangrijk dat je het initiatief neemt en de eerste stap zet. En dan kan de rest zich ontvouwen. Vertrouw daarop. Je hoeft niet het einde al te kennen, begin gewoon. Zet die eerste stap, want dan zet je iets in beweging. En hoe meer je dat doet vanuit je zijn en je missie hoe meer hulp je krijgt.

In mijn boek Anders Denken Anders Voelen Anders Doen lees je meer over het onderwerp van dit KIBA moment in hoofdstuk 16 Doen en hoofdstuk 17 De wet van aantrekkingskracht in de praktijk. Nieuwsgierig naar meer? Je kunt nu hoofdstuk 1 en de inhoudsopgave gratis downloaden, of je kan het boek bestellen via mijn boekpagina .

Elke week publiceer ik een Kiba-moment – een moment van inspiratie en contemplatie. Wil jij wekelijks het Kiba-moment in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in:


Delen op Social Media
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Reageer