KIBA moment 08
De juiste keuzes maken doe je met je hart

Veel mensen vinden het moeilijk om keuzes te maken. Dat komt omdat we er teveel over nadenken. We denken aan alle mogelijke consequenties die een keuze met zich mee brengt. Dat werkt verlammend. Of je kunt geen keuze maken uit angst dat je misschien een mooie kans misloopt of een verkeerde keuze maakt. En ook dat werkt verlammend. Toch is er een eenvoudige manier om een keuze te maken en dat is leren luisteren naar je hart. Maakt de keuze je blij, vrolijk, ontstaat er door de keuze meer vrijheid of liefde? Of voelt de keuze beknellend, bezorgt of onrustig. Je hart weet altijd wat het juiste is voor jou. Als je daarnaar (durft) te luisteren wordt het maken van keuzes een stuk gemakkelijker.

In mijn boek Anders Denken Anders Voelen Anders Doen lees je meer over het onderwerp van dit KIBA moment in hoofdstuk 15 Hoe maak je de juiste keuze? Nieuwsgierig naar meer? Je kunt nu hoofdstuk 1 en de inhoudsopgave gratis downloaden, of je kan het boek bestellen via mijn boekpagina .

Elke week publiceer ik een Kiba-moment – een moment van inspiratie en contemplatie. Wil jij wekelijks het Kiba-moment in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in:


Delen op Social Media
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Reageer