KIBA moment 07
Wees zelf de verandering in de wereld die jij graag wilt zien

Als je soms moedeloos wordt van de wereld waarin we leven en je zou dit graag anders willen zien bedenk dan wat jij in jouw leven kan veranderen. Wat kun jij anders doen. Want je verandert de wereld niet door de wereld te bevechten. Door het buiten jezelf te willen veranderen. Echte verandering begint – hoe cliché dit ook klinkt – bij jezelf. Richt je daarom niet op het bevechten van de wereld zoals die er nu is, maar richt je op het creëren van een wereld die er kan zijn. En zet daarin zelf stappen. Door het zelf te leven ben je een inspiratiebron voor anderen. En als steeds meer mensen hiervoor kiezen wordt de wereld vanzelf beter.

In mijn boek Anders Denken Anders Voelen Anders Doen lees je meer over het onderwerp van dit KIBA moment in hoofdstuk 2 Waarom ben je hier, wie ben je en wat wil je? Nieuwsgierig naar meer? Je kunt nu hoofdstuk 1 en de inhoudsopgave gratis downloaden, of je kan het boek bestellen via mijn boekpagina .

Elke week publiceer ik een Kiba-moment – een moment van inspiratie en contemplatie. Wil jij wekelijks het Kiba-moment in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in:


Delen op Social Media
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Reageer