De I van intuïtie

Heeft u vragen over één van onze diensten of producten?

Neem dan gerust contact met mij op: (06) 53 56 50 87

 

De I staat voor Intuïtie

Met de KIBA-methode® leer jij om Stop te zeggen tegen je innerlijke criticus, dat maakt je vrij om je hart te volgen. Je hebt alles in je om je volle potentieel te leven en dit te delen met de wereld.

De KIBA Methode® geeft antwoord op de vragen: wie ben ik, waarom ben ik hier en wat wil ik. Met de 5 KIBA Steppingstones zet jij de volgende stap in je leven.

Intuïtie

Intuïtie is een hele belangrijke sleutel om te weten wie je bent en wat je wilt. Vaak ligt je intuïtie als een parel verborgen in je onbewuste. Ingevingen vanuit je intuïtie duren slechts 3 seconden en dan komt er alweer een gedachte die het pure gevoel rationaliseert of wegredeneert. Als je in contact staat met je intuïtie, neem je altijd de juiste beslissing. Je neemt die beslissing die in het nu het meest passend is. Je intuïtie weet precies wat het juiste is voor jou.

Stil worden

Om in contact te komen met je intuïtie is het belangrijk om stil te worden. Aandacht besteden aan het hier en nu. De stem van je intuïtie is zacht en niet dwingend. De stem van je ego en je angsten overschreeuwen vaak je intuïtie. Je intuïtie dringt zich nooit op, maar is altijd aanwezig. Het is belangrijk om hiernaar te leren luisteren én hiernaar te durven handelen.

Neem een voorbeeld aan de natuur. De natuur heeft geen haast en toch komt alles voor elkaar. Het heeft ook geen zin om aan de blaadjes van een bloem te trekken om het harder te laten groeien. Een bloem groeit door de wortels water te geven. Door naar je intuïtie te luisteren gun je jezelf tijd en rust om de juiste dingen te doen op het juiste moment.

Mediatie

Om meer in contact te komen met je hart en stil te worden is mediteren een prachtig hulpmiddel. Je kunt hier mijn gratis hartmeditatie downloaden. Deze meditatie zorgt voor hartcoherentie en een gezonde ademhaling. Door deze meditatie ervaar je minder stress, je immuunsysteem verbeterd, je krijgt meer energie, je bent minder moe bent en je wordt minder snel ziek.

Je leert contact te maken met je hart, zodat je steeds meer gaat leven vanuit je hart. Ook wordt je in deze meditatie verbonden met de bron, wie jij werkelijk bent en de aarde.

In mijn opleidingen start ik elke dag met deze meditatie en deze meditatie is ook de basis van mijn meditatiejaarprogramma de KIBA Boost.

Vraag de gratis hartmeditatie aan voor meer contact met je intuïtie