Ebook
In 10 stappen minder stress
meer rust en meer tijd

Heeft u vragen over één van onze diensten of producten?

Neem dan gerust contact met mij op: (06) 53 56 50 87

 

Ebook

In 10 stappen minder stress meer rust en meer tijd

 

Breng de kalmte terug in je leven, doorbreek je stresspatroon

Waarom hebben we het eigenlijk zo druk? We stellen hoge eisen aan ons leven en we willen veel. We willen succesvol zijn en niet alleen in ons werk.

We willen een fijne relatie, waardevolle vriendschappen, een fijn huis, sporten, bewust eten, reizen, onszelf ontwikkelen, op de hoogte blijven van alles, een betrokken ouder zijn en nog veel meer.

Daarom hebben we het te druk. We hebben te weinig tijd en we hebben al helemaal geen tijd voor onszelf. We moeten van onszelf heel veel ballen tegelijkertijd in de lucht houden. Soms is dat net één te veel.

 

Ja, ik wil meer kalmte, innerlijke rust en minder stress in mijn leven

Infobesitas

In de Middeleeuwen kreeg je in een heel leven net zoveel informatie als tegenwoordig in de zaterdagbijlage van de Volkskrant. Een doorsnee Westers mens ziet gemiddeld 3.600 reclameboodschappen per dag.

Deze informatieovervloed (infobesitas) wordt gevoed door angst om er niet bij te horen, om iets te missen van de grote hoeveelheid informatie. De klachten die daarbij horen: vermoeidheid, slaaptekort en concentratieproblemen.

En dat is nog niet alles.

We stellen hoge eisen aan ons leven. Je wilt succesvol zijn en niet alleen in je werk. Je wilt een fijne relatie, waardevolle vriendschappen, een fijn huis, sporten, bewust eten, reizen, jezelf ontwikkelen, op de hoogte blijven van alles, een betrokken ouder zijn en nog veel meer.

Het is niet verwonderlijk dat je van alle deze dingen heel gestresst raakt. Je hebt het gevoel dat je heel veel ballen tegelijkertijd in de lucht moet houden. En soms is dat net 1 teveel. En dan word je ziek en als je niet tijdig ingrijpt loop je het risico op een burnout of nog iets ergers.

De cijfers liegen er ook niet om. De werkdruk stijgt en dat is niet alleen bij werknemers in de zorg en docenten. Het gebeurt ook bij universiteiten, in de politiek, huisartsen en luchthavenpersoneel. En daar blijft het niet bij.

Stress maakt steeds minder mensen echt gelukkig en tevreden met hun baan. Het ziekteverzuim en uitval vanwege burnout groeit.

Waar krijg jij stress van? En hoe uit zich dat? Wat zijn de signalen van jouw lichaam?

En wat kun je doen om beter met stress om te gaan?

Hoe zorg je voor meer tijd, meer rust en meer plezier in je leven, zodat je kunt zijn wie je bent en doen wat je écht leuk vindt?

Het Ebook In 10 stappen minder stress, meer rust en meer tijd geeft praktische tips die jou helpen jouw stresspatroon te doorbreken. Ik bespreek hierin jouw lichaam, je voeding, ademhaling, je gedachten, je emoties, je imuunsysteem en nog veel meer.

 

Ja, ik wil meer kalmte, innerlijke rust en minder stress in mijn leven

Mijn verhaal

In 2002 kreeg ik een burnout. Ik was mezelf kwijtgeraakt doordat ik mij teveel had aangepast aan de verwachtingen van andere mensen en de maatschappij. Mijn burnout was voor mij een wake-up-call. Een roep om weer te worden wie ik werkelijk ben.

Het was de start van mijn persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Ik heb veel opleidingen en persoonlijke coaching gevolgd en veel boeken gelezen. Hierdoor heb ik weer ontdekt wie ik ben, wat ik leuk vind, wat mijn kwaliteiten zijn en wat mijn levenstaak is.

Mijn missie en passie zijn bewustwording en ontwikkeling door training en coaching. Ik vind het leuk om mensen te inspireren, om je te laten ontdekken wie je werkelijk bent en te doen wat je werkelijk wilt.

Ik stimuleer persoonlijk leiderschap en authenticiteit. Ik leer je om innerlijke rust en vreugde te ervaren. Om te leven met een glimlach. Dan voelt je leven moeiteloos én de moeite waard.

Minder stress en meer rust binnen handbereik

In het Ebook In 10 stappen minder stress, meer rust en meer tijd bevat met 10 stappen om leven met een glimlach. Het Ebook bevat meer dan honderd pagina’s vol inspiratie en kennis maar ook praktische tips en oefeningen. Het is een werkboek, een zelfhulpboek die zo geschreven is dat je de kennis ook écht integreert en toepast in je leven. Een leven vanuit innerlijke rust en het doorbreken van je stresspatronen is binnen jouw handbereik.

De onderwerpen van het ebook zijn:

  1. De eerste en belangrijkste stap
  2. Het geheim van meer tijd
  3. De 4 bronnen van energie en de energiechecklist
  4. Wie van gedachten kan veranderen kan van even veranderen
  5. De kracht van emoties
  6. De TAO van tijd, Leven volgens Zijn-Doen-Hebben
  7. Leef je kwaliteiten
  8. Gebruik je intuïtie
  9. De voordelen van stress
  10. 100 tips om stress te voorkomen

Wil jij ook minder stress, meer rust en meer tijd en leven met een glimlach?

Bestel hier mijn superwaardevolle Ebook voor € 9,50

 

Ja, ik wil meer kalmte, innerlijke rust en minder stress in mijn leven

Vind je deze informatie waardevol en wil je jouw vrienden, kennissen en collega’s ook  kennis laten maken met mijn Ebook, deel dan dit bericht met de onderstaande deelknoppen:

Delen op Social Media
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email