Binnenkort start ik een videoserie met de cursus in wonderen.

Je kent vast wel het dikke blauwe boek Een cursus in Wonderen.
Ik heb de 365 lessen aangevuld met de nieuwste informatie vanuit het Quantum Veld.

Wil je op de hoogte gehouden worden?

Schrijf je hier in >>

Plan hier je gratis-groei-gesprek

Wil je graag persoonlijke begeleiding van Sabine Hess om alle lessen van de cursus in je dagelijks leven te integreren? Plan dan nu een gratis-groei-gesprek.

Sabine Hess is al 20 jaar Spiritueel Life Coach, Quantum Jump Inspiratie Coach, auteur van meerdere boeken, expert in Vrouwelijk Leiderschap en founder van de KIBA Methode®.

De KIBA Methode® is een bewezen succesformule met 5 steppingstones. Deze 5 stappen zijn gebaseerd op 20 jaar ervaring en meer dan 5000 mensen die ze heeft begeleid. Hierdoor ze heeft ontdekt wat wel en niet werkt, waardoor jij het wiel niet opnieuw hoeft uit te vinden. Met haar 5 KIBA Steppingstones inspireert ze jou om weer de leiding te nemen over je leven vanuit liefde en vreugde.

KI betektent levenskracht en levensenergie, het is de sparkle of life. BA betekent oorsprong, bron, jouw ware essentie. Met de 5 KIBA Steppingstones herinner jij je wie je werkelijk bent. Je komt weer in je Kracht, je stemt je af op je Innerlijk kompas en het Quantum Veld, je vergroot je Bewustzijn, je overwint je Angsten en je komt in Actie, waardoor je nu wel de volgende stap in je leven zet.

Als je de 5 KIBA Steppingstones in je leven toepast is dit het resultaat

  • je zet vol vertrouwen de volgende stap in je leven
  • je bouwt mee aan een nieuwe aarde waarin liefde, vrede, vreugde en verbinding centraal staan
  • je neemt je plek in als vrouwelijk leider
  • je lost je blokkades op en je laat je ego weer in dienst staan van je ware essentie
  • je ontdekt je roeping, hoe je je  innerlijke sparkle laten stralen en vertrouwt op je innerlijk kompas, waardoor je standvastig in het leven staat en niet heen-en-weer geslingerd wordt door de waan van de dag en de onrust om je heen
  • je leert hoe je contact maakt met de oneindige mogelijkheden van het quantum veld, waardoor je leven in een flow komt en gewoon gelukkig bent

Donatie

De lessen uit een cursus in wonderen bied ik gratis aan omdat het heel belangrijk is voor de nieuwe aarde dat we kiezen voor liefde, vreugde en vrede in plaats van angst.

Als je mijn werk waardeert is een vrije donatie heel welkom.
Je kunt denken aan een bedrag tussen de € 52 en € 365.
Waarom?
Dan investeer je tussen de € 1 per dag en € 1 per week.

Je kunt je bedrag overmaken op IBAN
NL28 INGB 0007216510 t.n.v. S Hess

Elk bedrag is welkom.

Dank je wel 🙏🏼❤️