Gratis Hartmeditatie

Heeft u vragen over één van onze diensten of producten?

Neem dan gerust contact met mij op: (06) 53 56 50 87

 

Gratis Hartmeditatie

vrede2

 

In mijn opleidingen start ik elke dag met een hartmeditatie van ongeveer 15 minuten. Deze hartmeditatie is ook de basis van de 7-minuten-meditaties in mijn meditatie jaarprogramma De KIBA Boost.

Ik kan ik je van harte aanbevelen om deze meditatie regelmatig te doen. Hij zorgt voor een gezonde ademhaling en je leert meer en meer contact te maken met je hart, zodat je steeds meer kunt leven vanuit je hart. Ook wordt je in deze meditatie verbonden met de bron, wie jij werkelijk bent en de aarde. Daarnaast zorgt deze meditatie voor een goede hartcoherentie én het verhoogt jouw trillingsfrequentie.

Hartcoherentie is uitgebreid onderzocht door het Heartmath Institute. Greg Braden en Joe Dispenza werken nauw samen met dit instituut. Zij hebben wetenschappelijk aangetoond dat een regelmatig ritme = coherentie zorgt voor minder stress, minder ziekte, meer weerstand, meer plezier

Je hart wordt onmiddellijk coherent door bewust adem te halen, positieve bekrachtigende gedachten te denken en het gevoel op te roepen wat bij deze positieve gedachte hoort. Gedachten en gevoelens die voor de hoogste coherentie zorgen zijn dankbaarheid, liefde, vreugde, vrijheid, harmonie, vrede en vrijheid.

Met deze techniek heb jij direct invloed op jouw gevoelens en gedachten en ben je niet meer overgeleverd aan de omstandigheden om je heen. Je kunt met het onderstaande inschrijfformulier de hartmeditatie gratis downloaden.

 

hartmeditatie plaatje

 Bron: Heartmath Beneleux

Hoe werkt de hartmeditatie

De hartmeditatie bestaat uit 3 delen.

 1. De eerste 5-7 minuten van deze meditatie is gericht op ontspanning van je lichaam en het tot rust brengen van je ademhaling.
 2. De tweede 5-7 minuten verbinden jou met de bron, de aarde en je hart. En je neemt contact op met een positief bekrachtigend woord waardoor je automatisch hartcoherentie bereikt.
 3. De laatste 5 minuten zijn in stilte om jouw bekrachtigende woord in- en uit te ademen door je hart.

Vul het onderstaande formulier in en download de hartmeditatie nu gratis!


5 Reacties

 1. Hoi sabine

  Ik ben de 20 minuten hartmeditatie kwijt (die had ik toen omgezet naar mp3 zodat ik hem ook o de telefoon elkedag bij me heb.
  zou ik hem nog eens kunnen krijgen.

  Alvast bedank.
  Groetjes Harry Douma

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Reageer