Gratis Hartmeditatie

Heeft u vragen over één van onze diensten of producten?

Neem dan gerust contact met mij op: (06) 53 56 50 87

 

Gratis Hartmeditatie

vrede2

 

In mijn opleidingen start ik elke dag met een hartmeditatie van ongeveer 20 minuten. Deze hartmeditatie kan ik je van harte aanbevelen om regelmatig te doen. Deze meditatie zorgt voor een gezonde ademhaling en je leert meer en meer contact te maken met je hart, zodat je steeds meer kunt leven vanuit je hart. Ook wordt je in deze meditatie verbonden met de bron, wie jij werkelijk bent en de aarde.

Daarnaast zorgt deze meditatie voor een goede hartcoherentie.

Hartcoherentie komt van Heartmath Benelux. Zij hebben wetenschappelijk aangetoond dat een regelmatig ritme = coherentie zorgt voor minder stress, minder ziekte, meer weerstand en meer plezier. En jij hebt invloed op dit ritme door bewust adem te halen en positieve bekrachtigende gedachten te denken!

hartmeditatie plaatje

 Bron: Heartmath Beneleux

Hoe werkt de hartmeditatie

De hartmeditatie bestaat uit 3 delen.

 1. De eerste 5-7 minuten van deze meditatie is gericht op ontspanning van je lichaam en het tot rust brengen van je ademhaling.
 2. De tweede 5-7 minuten verbinden jou met de bron, de aarde en je hart. En je neemt contact op met een positief bekrachtigend woord waardoor je automatisch hartcoherentie bereikt.
 3. De laatste 5 minuten zijn in stilte om jouw bekrachtigende woord in- en uit te ademen door je hart.

Vul het onderstaande formulier in en download de hartmeditatie nu gratis!


6 Reacties

 1. Hoi sabine

  Ik ben de 20 minuten hartmeditatie kwijt (die had ik toen omgezet naar mp3 zodat ik hem ook o de telefoon elkedag bij me heb.
  zou ik hem nog eens kunnen krijgen.

  Alvast bedank.
  Groetjes Harry Douma

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Reageer