Audio download: Gratis hartmeditatie Voor innerlijke rust en minder stress.


Een regelmatig ritme van je hart, de zogenaamde hartcoherentie, zorgt voor minder stress, minder ziekte, meer weerstand en meer plezier. Een goede hartcoherentie krijg je ondermeer door bewust ademhalen via meditatie. 

Mijn hartmeditatie is een hele bijzonder meditatie.  

 • Je ervaart direct minder stress en meer rust
 • Je krijgt meer contact te maken met je hart, zodat je steeds meer leeft vanuit je hart
 • De meditatie verbindt je de bron, wie jij werkelijk bent, de aarde en alles om je heen
 • De meditatie zorgt voor een gezonde ademhaling Het verbetert je immuunsysteem
 • én het verhoogt jouw trillingsfrequentie, waardoor je meer liefde, vreugde en geluk naar je toe trekt. Dit heeft alles te maken met de wet van aantrekkingskracht.


JA, STUUR MIJ DE HARTMEDITATIE

én je krijgt nu tijdelijk 4 extra bonusmeditaties uit mijn meditatiejaarprogramma De KIBA Boost cadeau

Hoe werkt de hartmeditatie? Als je je aanmeld, dan krijg je een prachtige hartmeditatie in je mailbox, die je kunt downloaden op je pc, smartphone of tablet.

Ga op een rustige plek zitten, zet je telefoon uit, zodat je ongestoord 20 minuten kunt luisteren. Je kunt deze meditatie ook opzetten vlak voordat je gaat slapen. Als je in slaap valt terwijl de meditatie nog loopt is geen probleem. Je zult merken, dat je rustiger en dieper slaapt.

Klik hier om je aan te melden


Benieuwd of het wat voor je is? Bekijk deze video

Ik heb de hartmeditatie helemaal speciaal gemaakt om je trillingsfrequentie te verhogen. Daarnaast zorgt deze hartmeditatie onmiddellijk voor hartcoherentie, waardoor je meer innerlijke rust en minder stress ervaart. 

Maar dat is nog niet alles... Je krijgt niet alleen de hartmeditatie maar ook de eerste vier meditaties uit mijn meditatiejaarprogramma cadeau. Omdat ik jou wil helpen om van mediteren een goede gewoonte te maken die jou niet veel tijd kost.


Download de Hartmeditatie


Waarom is het interessant voor jou?

 • Je ervaart direct minder stress en meer rust
 • Je krijgt meer contact te maken met je hart, zodat je steeds meer leeft vanuit je hart
 • De meditatie verbindt je de bron, wie jij werkelijk bent, de aarde en alles om je heen
 • De meditatie zorgt voor een gezonde ademhaling
 • Het verbetert je immuunsysteem
 • Door deze meditatie krijgt je direct een goede hartcoherentie (zie hieronder)
 • én het verhoogt jouw trillingsfrequentie, waardoor je meer liefde, vreugde en geluk naar je toe trekt. Dit heeft alles te maken met de wet van aantrekkingskracht.

Anderen over de meditaties

Meer rust in mijn lichaam

⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)

De meditaties uit de KIBA Boost zijn mooi en waardevol. Ik heb meer contact met mezelf en heb meer rust in mijn lichaam gekregen. Dieta Mietus

Makkelijker dingen loslaten

⭐⭐⭐⭐ (4/5)

Ik ben door de meditaties rustiger geworden en kan veel gemakkelijker dingen laten en loslaten. Ik vind het een hele mooie manier, eenvoudig en praktisch om te gaan mediteren. Compliment voor jou Sabine. Anja Oorebeek 

Anders kijken naar dingen

⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)

Door de meditaties en de teachings sta ik sta vaker stil bij wat mij echt bezighoudt. Ik ben echt anders naar dingen gaan kijken. Ik vind het ook fijn dat er zoveel thema’s zijn en de meditatie maar 7 minuten duurt, al was het voor sommige onderwerpen voor mij wat kort en had het juist wel wat langer mogen duren. Gerda Arkes

Anderen over KIBA

Mindset weer verfrist

De grootste eyeopener was dat ik was vergeten dat ik de antwoorden en het inzicht altijd binnen handbereik heb. Dat je dus niet moet ‘vluchten’ om dat te vinden. De training was inspirerend en concreet. Mijn grootse winst is dat mijn mindset weer is verfrist, ik heb negatieve energie kunnen afschudden. Sabine is een duidelijke en concrete trainer. Ze brengt het goed over. Sandra Lamberts

Inspiratiebron

Wauw Sabine, ik volg de online training in 1 dag weten wat je wilt en het is net of je hier bij mij zit om mij te coachen. Dankzij jou sublieme uitleg en hoe je het brengt zit je der helemaal in. Ik ben je zo dankbaar dat jij dit in elkaar hebt gestoken. Ik kijk alvast uit naar de volgende. Dank je wel Sabine voor de veranderingen die jij brengt bij anderen, je bent een inspiratiebron voor mij. Hilde van Vlugt

Mijzelf beter leren kennen

Het volgen van de training van Sabine is voor mij een nieuwe stap in mijn bewustwording waar ik in mijn leven sta en hoe ik, door mijzelf beter te leren kennen, bewuster kan kiezen hoe ik mijn leven vorm wil geven. In plaats van meer van hetzelfde of juist door helemaal niet te veranderen en te blijven doen wat ik tot nu toe deed, een andere koerskiezen, dichter bij mezelf blijven. Ik kan nu meer laten zien wie ik ben en waar ik voor sta. Geert-Jan

Details

Wat: Gratis hartmeditatie (+ 4 extra bonusmeditaties)

Waar: Downloaden op je mobiel, desktop of tablet

Waarom: Ervaar minder stress en meer innerlijke rust

Hoe werkt deze hartmeditatie in combinatie met de wet van aantrekkingskracht?

Trillingen noemen we ook wel frequenties. Daar werken radiostations mee, zo werkt een telefoon en een televisie. Door de radio op een bepaalde zender te zetten, zendt deze een frequentie uit. Het radiostation zendt eveneens op deze frequentie uit en zo ontmoeten de frequenties elkaar en kun jij naar de muziek luisteren waar je voor kiest. 

De wet van aantrekkingskracht houdt in dat gelijksoortige trillingen elkaar aantrekken. Dat is de wet van resonantie. Dit is een natuurwet, net zoals de zwaartekracht. Dit betekent dat lage energieën of lage trillingen elkaar aantrekken. En hoge energie/hoge trillingen, trekken hoge energieën/trillingen aan.  

Ook woorden, gedachten en emoties hebben allemaal een eigen trillingsfrequentie. Woorden met een lage trillingsfrequentie zijn bijvoorbeeld woede, haat, schaamte, schuldgevoelens, angst, wrok en stress. Deze energieën verzwakken je niet alleen maar trekken ook meer van hetzelfde aan. Woorden en gedachtes met een hoge trillingsfrequentie zijn liefde, dankbaarheid, vreugde, harmonie, vrede, vriendelijkheid en innerlijke rust.  

Als je meer van deze gedachtes en emoties hebt versterken deze jou én ze trekken soortgelijke situaties in je leven aan!  

En dat is nog niet alles! Lagere frequenties kunnen niet bestaan binnen de hogere frequenties. Ze verdwijnen gewoon. Ze lossen op. Net zoals het licht onmiddellijk duisternis verdwijnt. Als je in een donkere ruimte een kaars aandoet is het niet meer donker. Dus hoe hoger je frequentie, hoe meer geluk, overvloed, vrede, liefde en harmonie je zult ervaren. Belemmerende overtuigingen en problemen zullen minder vat op je hebben en kunnen zelfs verdwijnen zonder dat je hier moeite voor hoeft te doen.  

Je kunt met behulp van meditatie en contemplatie je trillingsfrequentie verhogen  

 • Door je af te stemmen op je innerlijke bron en de bron van het universum.
 • Door je gedachten bewust te richten op woorden, emoties, gevoelens en onderwerpen met een hoge trillingsfrequentie.
 • Door meditatie ervaar je meer innerlijke rust en minder stress.
 • Hierdoor wordt gezonder wordt en raak je minder snel geïrriteerd.
 • Je komt door meditatie meer in contact met wie je werkelijk bent, je gevoel en je intuïtie.
 • Dit alles verhoogt je trillingsfrequentie.
 • Begin daarom nu met mediteren.  


Met de onderstaande button krijg je een prachtige hartmeditatie in je mailbox, die je kunt downloaden op je pc, smartphone of tablet. Ik heb de hartmeditatie helemaal speciaal gemaakt om je trillingsfrequentie te verhogen. Daarnaast zorgt deze hartmeditatie onmiddellijk voor hartcohorentie (zie boven), waardoor je meer innerlijke rust, minder stress ervaart, je immuunsysteem wordt sterker waardoor je minder ziek en meer gezondheid ervaart.  

Deze hartmeditatie is ook de basis van mijn meditatiejaarprogramma de KIBA Boost. Daar vertel ik je later meer over.

En... Doe je mee?

JA, STUUR MIJ DE HARTMEDITATIE

én je krijgt nu tijdelijk 4 extra bonusmeditaties uit mijn meditatiejaarprogramma De KIBA Boost cadeau