Kom GRATIS kennismaken met de training Op weg naar Jezelf

Ontdek in deze workshop

 • de kracht van de KIBA Methode®
 • je missie en je passie
 • hoe je je blokkades en onzekerheden oplost
 • hoe jij de wet van aantrekkingskracht optimaal benut
 • hoe je meer geluk, vreugde en overvloed in je leven aantrekt
 • hoe je hart volgt en je volle potentieel leeft
 • hoe je zowel persoonlijk als spiritueel de volgende stap in je leven zet

Doe je mee?

De kennismakingsworkshops zijn helemaal vrijblijvend.

De kennismakingsworkshops geef ik zowel in Zuidlaren (op mijn trainingslocatie) als online.

Klik hier voor de data

Bekijk hier het programma van de training Op weg naar Jezelf

Ik werk al 15 jaar als spiritueel leraar & lifecoach en ik ben expert in de wet van aantrekkingskracht.
Al deze kennis heb ik gebundeld in mijn zelf ontwikkelde KIBA Methode®.

De KIBA-Methode® helpt jou om je te herinneren wie je werkelijk bent, je hart te volgen, je blokkades op te lossen, je volle potentieel te leven en dit te delen met de wereld.

KIBA betekent bescherming. De KIBA Methode biedt jou de veiligheid en bescherming om te worden wie je werkelijk bent.
KI staat voor levenskracht en levensenergie en BA is Japans voor oorsprong.

De KIBA Methode® heeft 5 Steppingstones

 1. De K van innerlijke Kracht
 2. De I van Intuïtie
 3. De B van Bewust-zijn
 4. De A van Angsten overwinnen
 5. De A van Actie

Ik heb hier een boek over geschreven: Anders Denken, anders Voelen, anders Doen.

Lees hier gratis het eerste hoofdstuk

Dit boek is de basis van de training Op weg naar Jezelf. 

In de training:

 • herinner jij je wie je werkelijk bent en wat je passie is
 • leer je hoe je contact maakt met je hart en je innerlijke mentor
 • leer je het verschil tussen je innerlijke mentor en je innerlijke criticus
 • ontdek je wat jou tegenhoudt om je hart te volgen en in overvloed te leven
 • krijg je praktische tools om je blokkades en je innerlijke criticus te overwinnen
 • ervaar je hoe je de wet van aantrekkingskracht optimaal kan benutten om jouw dromen uit te laten komen en je ideale leven te leven

In de training deel ik met jou de allerbeste tools en technieken die ik zelf dagelijks toepas.
Het zijn dé tools en technieken die het beste hebben gewerkt bij de meer dan 5000 mensen die ik heb begeleid naar de volgende stap in hun leven.
Je gaat van weten naar doen, want kennis alleen is niet genoeg.
Met de training integreer jij spiritualiteit in je dagelijks leven, zodat je de volgende stap zet in je leven, je hart volgt en meer geluk, liefde en overvloed aantrekt.
Je krijgt de tools die jou helpen om jezelf te verankeren in de 5e dimensie.

Lees hier het verhaal van Ilona

“Ik had al jaren het idee dat ik iets miste in mijn leven, ik wilde meer diepgang. Zowel in mijn werk als in mijn relaties. Het was een bijna niet te beschrijven gevoel, een soort van gemis. Ik liep vast, bleef steken. Ik had het gevoel dat ik stil stond en geen vooruitzichten had op iets beters of anders. Terwijl ik van mezelf wist en voelde dat er veel meer is. Dat ik veel meer kan en capaciteiten heb. Ik wilde voor mezelf uitzoeken wat nu echt belangrijk is. Ik zat zo vast in “oude” patronen en gewoontes dat ik niet meer wist wanneer dat was begonnen en waarom. Ik leefde voornamelijk op de automatische piloot, dit was veilig en vertrouwd en kostte weinig energie, maar gaf ook geen gevoel van gemis en leegte. Ik wilde leren om doelen te stellen voor mijzelf en handvaten krijgen om hier mee om te gaan zodat mezelf beter begrijp en kan doen wat ik graag wil.

Het blok ‘oplossen van blokkades en oude patronen’ was een super blok, heel herkenbaar. Ik herkende zoveel en weet nu ook beter waarom ik ben zoals ik ben en waar sommige gedragingen vandaan komen. Het was een bevestiging was dat ik beter naar mijn gevoel moet luisteren in plaats van mij door rationele gedachten te laten vervormen of bang te zijn voor afwijzing.

Over (familie) opstellingen had ik veel gehoord en gelezen maar nooit persoonlijk meegemaakt. Dit heeft heel veel indruk op mij gemaakt, het is magisch.

Ook het blok met Emotie was heel bijzonder, een eyeopener. Door dit blok ben ik bewust bezig om anderen niet de schuld te geven en mijn eigen verantwoordelijkheid te dragen. Hoe meer verdriet ik toelaat hoe krachtiger ik nu wordt, Ik stak liever mijn kop in het zand dan verdriet en emoties toe te laten. Ik durf nu mijn emoties toe te laten en dat maakt me krachtiger, sterker en zelfverzekerder.

In het begin van de opleiding was ik erg verbitterd en haatdragend naar mijn ex toe. Op een bepaald moment, ik denk na een aantal blokken, heb ik hem gemaild dat ik hem vergeef (en mezelf ook, ik liet het immers toe). Het is bijzonder wat de uitwerking is geweest voor ons beiden. Ik zal er voor waken om dit soort gevoelens niet meer toe te laten in mijn leven.

De opleiding heeft veel invloed gehad op mijn leven, zowel privé als op het werk. In het beging waren het subtiele veranderingen die tevoorschijn kwamen. Iets waar ik niet eens bewust mee bezig was. Nu aan het eind van de rit kan ik zeggen dat ik ben veranderd. Ik sta anders in het leven en maak me niet meer zo snel druk. Ik ben veel relaxter geworden en kies vaker voor mezelf. Ik ben van aard best wel fel en kan opvliegend zijn en maakte me vaak en snel druk. Achteraf dacht ik dan was dit nodig. Nu ben ik veel rustiger en probeer dit over te brengen op mijn omgeving. Ik merk dat doordat ik zelf rustiger blijf dit ook een andere uitwerking heeft op mijn naasten/gezin. Ik probeer de vraagstelling zo te doen dat ik minder kans heb om iets in te vullen of op te lossen voor de ander. Dit levert mooie gesprekken op. Mijn omgeving zegt dat ik ben veranderd.

Op mijn werk merk ik ook positieve veranderingen, ik ben bewuster bezig met wat ik doe en hoe ik reageer op anderen. Het maken van de woordwolk vond ik erg leuk, vooral de terugkoppeling en wat anderen over mij zeiden, heel verrassend.

Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen en ik kan zeggen dat ik goed ben zoals ik ben. Ik neem meer tijd voor mijzelf en ik doe dingen die ik wil doen. Ik cijfer me niet meer weg en ik heb een innerlijke rust gevonden en dat is wat voor mij belangrijk is.”

In de training Op weg naar Jezelf krijg je alle tools en technieken

 • waarmee je jouw doelen en dromen écht bereikt
 • hoe je in overvloed leeft
 • waarmee je ontdekt wie je bent, waarom je hier bent, wat voor jou belangrijk is en wat je wilt
 • hoe je jouw kracht, jouw kwaliteiten en jouw volle potentieel benut
 • om je blokkades op te lossen die jou verhinderen om te zijn wie je bent en die jou tegenhouden om de volgende stap in je leven te zetten
 • hoe je meer innerlijke rust, vreugde en overvloed ervaart
 • hoe je weer balans creëert tussen werk én privé
 • hoe je vertrouwt op je hart, je intuïtie, het universum en de wet van aantrekkingskracht

 

Ben jij toe aan de volgende stap in je leven?

Wil jij heel graag meer betekenis en diepgang geven aan je leven én aan dat van anderen?

Weet je zeker dat er meer is dan dit?

Wil jij jouw passie, kennis en ervaring delen en anderen inspireren?

 

Kom gratis kennismaken en klik hier voor de data

De KIBA Methode®

De training Op weg naar Jezelf is gebaseerd op de KIBA Methode® en mijn boek Anders Denken, anders Voelen, anders Doen.

KIBA betekent bescherming. De KIBA Methode biedt jou de veiligheid en bescherming om te worden wie je werkelijk bent.
KI staat voor levenskracht en levensenergie en BA is Japans voor oorsprong.

De 5 KIBA Steppingstones zijn de fundamenten voor jouw leven en helpen je op weg naar jezelf.
Je krijgt antwoord op de vragen: wie ben ik, waarom ben ik hier en wat wil ik.
Je lost je blokkades op, een belangrijke voorwaarde om door te groeien naar de 5e dimensie.
Je leert hoe je meer in je kracht komt, vertrouwt op je intuitie en je hart volgt.
Je ontdek hoe je de wet van aantrekkingskracht optimaal benut zodat je meer geluk, liefde en overvloed in je leven aantrekt.

KIBA is systemisch, holistisch en intuitief.

Van weten naar doen

Belangrijk vind ik dat je alle kennis praktisch toepast en integreert in je leven.
Het is niet genoeg om ‘het’ te weten.
Het is belangrijk dat je het daadwerkelijk doet en het daadwerkelijk leeft.
Want door meer liefde, vreugde en overvloed op aarde te verankeren hoe sneller we naar de 5e dimensie gaan.

In de training Op weg naar Jezelf ontvang je hiervoor alle tools en technieken.
Het zijn tools en technieken die ik zelf nog steeds dagelijks toepas.

Esther:
In de opleiding van Sabine leerde ik de diepere wensen van mijn hart kennen: wat is eigenlijk mijn passie? Hoe zorg ik ervoor dat ik in mijn leven meer kan leven met wat ík belangrijk vind? Hoe zorg ik ervoor dat ik in mijn leven zoveel mogelijk míjn waarden kan nastreven? Door Sabine heb ik de eerste stap gezet in mijn nieuw geformuleerde doel: “ik ben per 1 juni zelfstandig ondernemer”. Inmiddels heb ik mijn ontslag ingediend. 23 maart heb ik mijn laatste werkdag. En vanaf mei sta ik ingeschreven in het handelsregister. Na een mooie reis van twee maanden naar Vietnam en Maleisië start ik mijn mooie bedrijf vanuit mijn hart. Ik ben zo blij dat ik weer in mijn kracht sta en wil met mijn enthousiasme zoveel mogelijk mensen aansteken. Sabine heeft me hier weer mee in contact gebracht.

Dit zijn de 5 KIBA Steppingstones

 • Kracht
 • Intuïtie
 • Bewust
 • Angsten, twijfels en onzekerheden overwinnen
 • Actie

KIBA betekent bescherming.
KI = levenskracht en levensenergie
BA = oude ziel en oorsprong

Met de 5 KIBA Steppingstones herinner jij je wie jij werkelijk bent en zet jij de volgende stap in je leven.

#1 Leven vanuit innerlijke kracht
Met deze steppingstone ontdek je wat je wilt, wat je purpose en je passie is en hoe je dit in je (toekomstige) functie integreert. Je leert hoe jij je kwaliteiten optimaal benut en je volle potentieel leeft.

#2: Intuïtieve ontwikkeling
Je leert hoe je leeft vanuit je hart, hoe je meer leeft vanuit je gevoel en je leert hoe je afstemt op jouw intuïtie en jouw innerlijk kompas. Ik maak hiervoor in de opleiding veel gebruik van meditaties en visualisaties. Hiermee verhoog je je vitaliteit en voorkom je stress. Je weet hoe je balans in je leven creëert en keuzes maakt die écht bij je passen.

#3: Bewustzijn, bewust communiceren & samenwerken
Je leert hoe je écht verbinding en contact maakt met jezelf én de ander. Je leert dit te doen zonder oordeel. Niet-oordelen maakt je vrij om te zijn wie je bent, je hart te volgen, je volle potentieel te leven en dit te delen met de wereld. Hierdoor verbetert de communicatie en samenwerking. Een belangrijke basis hiervoor zijn de 10 basisprincipes van NLP. Je kunt de gratis videoserie op deze website aanvragen.

#4: Angsten overwinnen
Als je weet wie je bent en wat je wilt, dan komen vaak je angsten en belemmerende overtuigingen om de hoek kijken. In deze training leer jij hoe je je innerlijke criticus overwint, hoe je veerkracht en moed ontwikkelt om uit je comfort-zone te treden, zodat jij de volgende stap in je leven zet en je hart volgt.

#5: Actie
Je gaat van Weten naar Doen. Je leert hoe jij elke dag jouw grootst mogelijke kleine stap zet op weg naar jouw dromen. Je hebt aan het einde van de opleiding een duidelijk beeld wat je wilt, wat de volgende stap in je leven is, hoe je zichtbaar wordt en weet wat je moet doen om dit te realiseren.

Wil je meer weten?

Kom gratis kennismaken en klik hier voor de data

Wat leer je in de training Op weg naar Jezelf:

 • Je leert bewust communiceren met jezelf en de ander
 • Je leert hoe je de ander beter kunt begrijpen, hoe je kunt motiveren en inspireren (en het werkt ook heel goed bij de opvoeding van kinderen)
 • Je ontdekt wie je bent, wat je wilt en hoe je dat voor elkaar krijgt
 • Je leert moeiteloos leven, je krijgt meer balans, meer rust, meer plezier en minder stress
 • Je leert meer te vertrouwen op je gevoel en je intuïtie
 • Je leert je kwaliteiten kennen
 • Je leert meer van jezelf te houden en te waarderen
 • Je krijgt compassie met jezelf én anderen
 • Je leert anders denken (omdenken of zoals het in NLP wordt genoemd: herkaderen)
 • Je leert je valkuilen te voorkomen
 • Je lost je problemen op
 • Je kunt de moeilijkheden van het leven beter aan
 • Je ontdekt welke overtuigingen jou tegenhouden om te zijn wie je bent en te doen wat je wilt en je leert hoe je deze overtuigingen kunt veranderen
 • Je ontdekt waarom je hier bent, wie je bent, wat je wilt en hoe je dat ook concreet kunt gaan doen.
 • Je leert alles over de wet van aantrekkingskracht
 • Je leert hoe je spiritualiteit op een praktische manier toepast in je dagelijkse leven
 • En je leert hoe je alles wat je leert weer door kunt geven aan anderen.

Bekijk hier het programma van de training Op weg naar Jezelf

Kom gratis kennismaken en klik hier voor de data

Als jouw dromen nog niet zijn uitgekomen dan heeft dit een reden…

Ik heb ontdekt dat het hele geheim van de wet van aantrekkingskracht veel meer is dan affirmeren en visualiseren. Als jouw dromen nog niet zijn uitgekomen, dan komt dit omdat je belangrijke informatie mist om de wet van aantrekkingskracht écht  succesvol te benutten. 

Er is niet één maar er zijn 5 essentiële stappen nodig om met de wet van aantrekkingskracht meer liefde, vreugde en overvloed te creëren.
Als je één van deze stappen overslaat, werkt de wet van aantrekkingskracht niet zoals jij dat graag wilt.

Alles wat ik leer geef ik met liefde door aan jou. Zo praktische mogelijk, want kennis alleen is niet genoeg. Want ik weet uit ervaring hoe mooi je leven kan zijn, als je al je blokkades en onzekerheden overwint, je dromen realiseert, vertrouwt op je innerlijk kompas en in overvloed leeft.

Jij kan ook met de training Op weg naar Jezelf jouw leven tot bloei brengen! Net als de vele alle andere cursisten die jou zijn voorgegaan.

Wil jij net als zij:

 • je passie, kennis en ervaring doorgeven aan anderen?
 • leven vanuit je hart, vanuit je intuïtie en niet op basis van regels en procedures?
 • communiceren en samenwerken vanuit verbinding en vertrouwen?
 • het beste uit jezelf én anderen halen?
 • leiderschap nemen en een authentiek leider zijn van jouw leven?
 • van betekenis zijn en bijdragen aan een mooiere wereld?

Doe dan mee met deze jaartraining die gegarandeerd life changing is.

Bekijk het programma van de training hier

Kom gratis kennismaken en klik hier voor de data

 • De training op Weg naar mezelf heeft mij zoveel dichter bij mezelf gebracht. Sabine brengt de opleiding zo gepassioneerd, vol liefde, warmte, betrokkenheid. Hier voel je je veilig, gezien en oké, je gaat open. Mijn belemmeringen zijn nu mijn potenties geworden. Ik kan het iedereen aanraden om deze reis naar jezelf  te maken. Voor mij…..op naar het 2e jaar!  Ria
 • De training van Sabine heeft me meer bewust gemaakt hoe ikzelf in het leven sta. Wat er voor mij belangrijk is. Dat het belangrijk is om hierbij letterlijk stil te staan. Rust te nemen, vaker te mediteren en te voelen. Hiermee probeer ik mijn leven zodanig vorm te geven dat ik werk en leef vanuit mijn hart en niet voornamelijk vanuit mijn hoofd. De toevoeging van spiritualiteit aan opleiding is echt een eye-opener. Via de meditaties en bepaalde oefeningen, is er een wereld voor me open gegaan.
 • De training heeft me het besef en inzicht gegeven dat ik dit jaar vooral behoefte hebt aan rust, naar binnen keren en vooral heel veel creëren....want daar word ik blij van. Ik vind Sabine een prettige, warme een eerlijke persoonlijk met veel ervaring en opgedane wijsheid...waardoor je anderen weer kunt helpen. Én dat jezelf actief, oprecht betrokken ons allen individueel antwoord geeft om verder te helpen. Ook dat laatste ervaar ik als ECHT waardevol!! SUPERbedankt Sabine🙏💫😇 Marloe
 • Wauw… dat was mijn eerste reactie na het eerste blok van de jaartraining. De resultaten van de oefeningen hebben me geraakt. Ik ben vandaag aan het schrijven geslagen. Mijn eerste stap.
 • Ik heb de jaartraining als positief, intens en leerzaam ervaren, met fijne meditaties in een prachtige ruimte met rust en een veilige sfeer. De training heeft bij mij veel inwerking gezet. Ik heb meer van mezelf ontdekt. Ik denk en voel dat er meer in mij zit dat ik laat zien. Het is soms lastig maar ook fijn om hiermee aan het werk te zijn. Het motiveert mij om door te gaan. Met als doel op weg naar door te leven vanuit mijn hart, en mijn intuïtie. Zodat ik de volgende (kleine) stappen in mijn leven kan zetten. En meer rust, vreugde, harmonie en balans ervaar. Sabine je bent een grote ideeën generator. Je vult je ideeën  grandioos aan op bestaande ideeën Je geeft de training vanuit passie en enorme enthousiasme. Je kan je kennis overtuigend en inspirerend overdragen. Je doet dit op je eigen originele bruisende manier. Elke les start je energiek. Ik zie en ervaar je als een daadkrachtige en een warme en liefdevol persoon. Die met volle toewijding met hart en ziel je werk met passie doet.. Je geeft het beste wat je hebt. Ik vind je echt magnifiek. Dank je wel! Paula
 • De training heeft ervoor gezorgd dat ik bewuster in het leven sta en steeds beter naar mijn gevoel luister. Ook heeft het ervoor gezorgd dat ik stappen durf te zetten, zoals een opleiding in kindercoaching doen. Dit beviel niet en hiermee ben ik weer gestopt. Hiervan leerde ik dat ik leer door te doen. Door het te ervaren, kwam ik erachter dat ik meer uitdaging nodig heb. De training heeft ook invloed op mijn privéleven. Ik ben weer een beetje de oude Esther geworden, eindelijk weer meer mezelf, de vrolijke Esther, zegt mijn partner Hans. En ik durf nu daadkrachtig keuzes te maken, vult hij nog aan. Complimenten voor jou Sabine, voor het creëren van zo’n bijzondere fijne en ontspannen liefdevolle sfeer, waarin dit ook echt zo voelt! Esther
 • De training van Sabine is voor mij een belangrijk keerpunt in mijn leven geweest. Sabine heeft mij geïnspireerd en ik heb geleerd om keuzes te maken die bij mij passen.
 • Wat leuk om met mijn Levenswiel en doelen aan de slag te gaan vanuit mijn intuïtie én te ontdekken dat, wat ik dacht, nl. dat mijn lichamelijke gezondheid bovenaan zou staan. Maar dat is helemaal niet zo. Mijn top 3 is zelfvertrouwen, ik leef vanuit mezelf, ik voel me geliefd en waardevol. Super bedankt Sabine, hier kan ik mee verder. Aukje
 • Mijn vader is 2 weken geleden overleden. En ik wil je laten weten dat ik hierbij zoveel aan de jaartraining gehad heb. Mijn band met mijn vader was niet zo goed. Door allerlei trauma’s in zijn jeugd kon hij zich met niemand verbinden en had hij allerlei angsten. Hij leefde geïsoleerd en had na de 1e golf alle zorg de deur gewezen, zo bang was hij voor het virus. De laatste dagen voor zijn dood was hij al ziek maar heeft hij niemand gebeld en toen hij dit uiteindelijk wel deed is hij overleden aan een hartaanval. We hebben hem niet meer gesproken. Allemaal triest en ellende zou je denken maar het mooie is dat ik heel puur in mijn verdriet was en geen schuldgevoel had dat ik er niet voor hem geweest was en dat hij alleen gestorven is. Ik kon het zo goed scheiden en dat stukje bij hem leggen, dat dat zijn verantwoordelijkheid was en niet die van mij. Ik heb die last ook echt van me af gegooid doordat ik het zo helder zag en zelfs een mooi verhaal daarover gehouden tijdens de dienst. Dat komt door jouw training en daar wil Ik je nu alvast voor bedanken, voor al je wijze lessen. Wat mij betreft is de jaartraining al geslaagd! Tot donderdag!
 • Ik ben je dankbaar dat je met ons info, tips en andere mogelijkheden met ons deelt om persoonlijk te groeien. Je bent voor mij een voorbeeld.
 • Jij weet nog niet een heel klein beetje hoe dankbaar ben dat ik jou ontmoet hebt. Mijn liefde is aan het veranderen van angst naar onvoorwaardelijke liefde en mijn toekomstige werk waar ik nu alles voor doe is verschoven naar passie en dat tegen alle mogelijke blokkade is. Dat maakt me zo gelukkig! Dat alles kan ik niet eens in woorden uitdrukken! Jan Willem.
 • Lieve Sabine, heel erg bedankt voor de prachtige positieve manier waarop je me de hele periode door hebt geraakt. Je bent een mooie open ziel
 • Sabine, ik waardeer jouw positieve kracht. Het is aanstekelijk. Ik denk vaak aan de positieve gedachten en trillingen. Jij kan jouw kennis en intuïtie goed combineren, het is prachtig en bijzonder om dit te ervaren. Ik ben vaak onder de indruk geweest van jouw ‘rake vragen en antwoorden’. Jouw passie is voelbaar, jouw taal is duidelijk, jouw programma is compleet. Verder, ik heb de sfeer binnen de groep prettig gevonden. Op deze manier was het veilig om te leren, veilig om jezelf te kunnen zijn. Ik ben dankbaar, ik kan nu mijn eigen weg volgen… Patricia

 • De jaaropleiding Onderweg naar Jezelf brengt wat het belooft, en meer. Het leert je heel veel over bewustzijn, bewust-zijn en bewust doen of laten. De combinatie van heel veel methoden en technieken zorgt ervoor dat ik veel meer regie over mijn eigen leven, toekomst en welzijn heb. Sabine heeft heel veel kennis en combineert dit met een hooggevoelige sentitiviteit voor wat er speelt onder de waterlijn bij ons allemaal. De combinatie van de opleidingsdagen met theorie én veel doen wordt aangevuld met oefenen in oefengroepen, waardoor er een verdere verdieping ontstaat. Een echte aanrader als je jezelf wilt zijn en bewust wilt leven. Anneke
 • Wat me erg bij is gebleven in je training, is je zeer sterke intuïtie. Vaak kwam je met een tip of advies, waarbij je heel vaak precies datgene aanvoelde wat er speelde. Soms ook even de vinger op de zere plek, je draait niet om de hete brij heen. Daarnaast vond ik je openheid in het delen van je ervaringen verfrissend en authentiek. De hele organisatie wat betreft marketing vond ik erg indrukwekkend en was nieuw voor mij. De gedachte om vanuit je passie iets te beginnen spreekt me nog steeds erg aan en heeft me veel energie gegeven. De mensen in de groep spraken me erg aan en ik vond het erg prettig om van hen te leren en de ontwikkelingen te volgen.
 • Jolanda
  Als je zoekende bent en niet meer zo goed weet waar je heen wilt, welke weg je wilt gaan nemen, je verdieping in jezelf zoekt, je wilt helen en jezelf beter wilt leren kennen, ben je bij Sabine op de juiste plek. Jolanda
 • Heel mooi hoe Sabine, samen met haar assistenten, een veilige en warme sfeer creëert waarbij je voelt dat je jezelf kunt zijn. De grote hoeveelheid kennis en inspiratie die Sabine deelt om meer vanuit je hart te leven, is heel waardevol, vooral omdat het allemaal heel praktisch toepasbaar is. Ze heeft met haar training Op weg naar Jezelf bovendien een prachtige groep gelijkgestemde mensen bijeengebracht. De training heeft ervoor gezorgd dat ik bewuster leef en steeds beter naar mijn gevoel luister. Ook sta ik steviger in mijn schoenen. Hierdoor vertrouw ik meer op mezelf en durf ik nieuwe keuzes te maken. Sabine, en ook de assistenten, hartelijk bedankt!! Esther
 • Wat een bijzondere training. Al tijdens het eerste blok voelde ik een verbondenheid. Ik stond er niet alleen voor. Ik was niet gek en niets was raar. Ik hoefde niets uit te leggen. Geen verantwoording. Geen vragen. Maar alles was oke. 1 blik was soms voldoende om iets te begrijpen van elkaar zonder dat ik in detail hoefde te treden.  Op je eigen tijd kun je je eigen verhaal vertellen, delen en helen. In de loop van de cursus vielen er steeds meer puzzelstukjes op zijn plek. Puzzelstukjes is een understatement en dekt niet de lading. Het is meer dan dat. Mijn doelen werden helder, oude patronen kon ik loslaten, ik merkte een vorm van bewustwording en kon mijn lijden omzetten in mijn eigen kracht. Ik heb toch wel een jaar of 4 therapie gehad, maar in deze training en dus in dit jaar, heb ik meer bereikt dat al die jaren therapie. Mijn prive is nu stabiel, ik heb weer meer energie, durf weer te dromen en maak plannen en werkgerelateerd heb ik meer rust. Ik ga ook vol enthousiasme jaar 2 volgen. Omdat ik blij ben dat de fundering stevig is, maar dat ik voel dat er nog meer te ontdekken is. Het is onbeschrijfelijk wat jij en Petra (de assistent-trainer) hebben betekend voor mij en wat voor invloed deze training heeft gehad op mijn leven. Het is echt een ommekeer in denken en doen. Dus oprecht anders denken anders voelen anders doen. Dank jullie wel ! Marianne
 • De holistische manier van werken, inspringen op wat zich aandient met gedegen kennis, bevlogenheid en hartverwarmend voorleven is een cursusmethode die mij enorm heeft aangesproken. Heel hartelijk dank hiervoor! Ester
 • Ik vind Sabine grandioos. Zoveel kennis, zoveel passie!! Echt geweldig. Ook heel knap hoe ze individuele vragen zo beantwoordt dat iedereen er iets aan heeft. Ze creëert met de ruimte (prachtig en rustig) en haar houding een heerlijke veilige sfeer.
 • Sabine heeft ontzettend veel betekend voor mij. De training is een life changing experience geweest en nog steeds. De stof resoneert in alle facetten van mijn leven, zowel in werk als in privé en zelfs op spiritueel gebied. Door Sabine voel ik mij verbonden met mezelf en de wereld en ben ik weer ‘thuisgekomen’ in mijzelf. Sabine heeft mijn ogen, hart en ziel geopend voor alles wat belangrijk voor mij is en waar ik naartoe wil gaan (en al naar op weg ben). De opleiding van Sabine heeft veel invloed gehad op zowel mijn werk als privé. Ik heb onlangs mijn eigen bedrijf gestopt. Nu coach ik hondenprofessionals hoe zij nog beter in hun kracht kunnen staan en effectiever kunnen communiceren met hun klanten. Ook privé heeft het veel invloed gehad en is er een enorme ontwikkeling in gang gezet. Door zélf de eerste stappen te zetten in het geven van liefde, compassie en bescherming in plaats van afwachten tot de ander beweegt of verandert, heb ik een weg ingeslagen naar betere en mooiere resultaten in mijn relatie en naar mijn kinderen toe.
 • In de training van Sabine leerde ik de diepere wensen van mijn hart kennen: wat is eigenlijk mijn passie? Hoe zorg ik ervoor dat ik in mijn leven meer kan leven met wat ík belangrijk vind? Hoe zorg ik ervoor dat ik in mijn leven zoveel mogelijk míjn waarden kan nastreven? Door Sabine heb ik de eerste stap gezet in mijn nieuw geformuleerde doel: “ik ben per 1 juni zelfstandig ondernemer”. Inmiddels heb ik mijn ontslag ingediend. 23 maart heb ik mijn laatste werkdag. En vanaf mei sta ik ingeschreven in het handelsregister. Na een mooie reis van twee maanden naar Vietnam en Maleisië start ik mijn mooie bedrijf vanuit mijn hart. Ik ben zo blij dat ik weer in mijn kracht sta en wil met mijn enthousiasme zoveel mogelijk mensen aansteken. Sabine heeft me hier weer mee in contact gebracht
 • Het volgen van de training van Sabine is voor mij een nieuwe stap in mijn bewustwording waar ik in mijn leven sta en hoe ik, door mijzelf beter te leren kennen, bewuster kan kiezen hoe ik mijn leven vorm wil geven. In plaats van meer van hetzelfde of juist door helemaal niet te veranderen en te blijven doen wat ik tot nu toe deed, een andere koerskiezen, dichter bij mezelf blijven. Ik kan nu meer laten zien wie ik ben en waar ik voor sta.
 • Ha Sabine, ik volg je al een aantal jaren en ik vind je erg inspirerend. Met warme groet, Irma.
 • Ik vind het fantastisch wat je allemaal doet, dus alvast dankjewel voor de positieve vibes die je in de wereld zet! Karin
 • Sabine is een sterke en intuïtieve vrouw waarbij ik me de hele training veilig en vertrouwd heb gevoeld. Zij heeft het talent om met enkele vragen bij de kern te komen bij iemand. Ik heb de training als zeer waardevol ervaren. Het was een enorme boost voor mijn persoonlijke groei en ontwikkeling. Ik wens het iedereen toe om de training bij haar te volgen. Je verdient het! Angelique

Het resultaat van de training Op weg naar Jezelf

 • je neemt weer je eigen plek in
 • je natuurlijke innerlijke kracht en jouw potentieel gaan weer vrij gaat stromen
 • je verleden en je familie van herkomst worden een krachtbron die jou dragen en steunen in plaats van jou belemmeren
 • je leert hoe je leeft vanuit overgave en vertrouwen en vanuit wie jij werkelijk bent
 • je herinnert je wie je bent, waarom je hier bent en wat jouw doel in het leven is
 • alles wat vast zit komt weer in beweging, waardoor jij de volgende stap in je leven zet
 • je leert weer vertrouwen op je intuïtie en het universum dat altijd achter je staat
 • Je gaat van de 3e naar de 5e dimensie

Bekijk hier het programma van de training Op weg naar Jezelf

Kom gratis kennismaken en klik hier voor de data

Dit is wat oud-cursisten uit de training hebben gehaald:

 • Meer energie en gezonder leven
 • Financiële onafhankelijkheid
 • Bij mezelf blijven
 • Positief blijven ondanks de negatieve input van mijn omgeving
 • Mijn hartsverlangen ontdekken
 • Het manifesteren van mijn mooiste leven
 • Meer vertrouwen op mijn intuitie
 • Het meest uit mijn leven halen op alle vlakken
 • Spiritueel groeien en hoe ik anderen kan helpen
 • Een goede liefderelatie
 • In verbinding komen met mijn ware essentie
 • Meer rust
 • Levensvreugde en levenskracht​​
 • Ik vind Sabine grandioos. Zoveel kennis, zoveel passie!! Echt geweldig. Ook heel knap hoe ze individuele vragen zo beantwoordt dat iedereen er iets aan heeft. Ze creëert met de ruimte (prachtig en rustig) en haar houding een heerlijke veilige sfeer.
 • Sabine heeft ontzettend veel betekend voor mij. De training is een life changing experience geweest en nog steeds. De stof resoneert in alle facetten van mijn leven, zowel in werk als in privé en zelfs op spiritueel gebied. Door Sabine voel ik mij verbonden met mezelf en de wereld en ben ik weer ‘thuisgekomen’ in mijzelf. Sabine heeft mijn ogen, hart en ziel geopend voor alles wat belangrijk voor mij is en waar ik naartoe wil gaan (en al naar op weg ben). De opleiding van Sabine heeft veel invloed gehad op zowel mijn werk als privé. Ik heb onlangs mijn eigen bedrijf gestopt. Nu coach ik hondenprofessionals hoe zij nog beter in hun kracht kunnen staan en effectiever kunnen communiceren met hun klanten. Ook privé heeft het veel invloed gehad en is er een enorme ontwikkeling in gang gezet. Door zélf de eerste stappen te zetten in het geven van liefde, compassie en bescherming in plaats van afwachten tot de ander beweegt of verandert, heb ik een weg ingeslagen naar betere en mooiere resultaten in mijn relatie en naar mijn kinderen toe.
 • Mijn vader is 2 weken geleden overleden. En ik wil je laten weten dat ik hierbij zoveel aan de jaartraining gehad heb. Mijn band met mijn vader was niet zo goed. Door allerlei trauma’s in zijn jeugd kon hij zich met niemand verbinden en had hij allerlei angsten. Hij leefde geïsoleerd en had na de 1e golf alle zorg de deur gewezen, zo bang was hij voor het virus. De laatste dagen voor zijn dood was hij al ziek maar heeft hij niemand gebeld en toen hij dit uiteindelijk wel deed is hij overleden aan een hartaanval. We hebben hem niet meer gesproken. Allemaal triest en ellende zou je denken maar het mooie is dat ik heel puur in mijn verdriet was en geen schuldgevoel had dat ik er niet voor hem geweest was en dat hij alleen gestorven is. Ik kon het zo goed scheiden en dat stukje bij hem leggen, dat dat zijn verantwoordelijkheid was en niet die van mij. Ik heb die last ook echt van me af gegooid doordat ik het zo helder zag en zelfs een mooi verhaal daarover gehouden tijdens de dienst. Dat komt door jouw training en daar wil Ik je nu alvast voor bedanken, voor al je wijze lessen. Wat mij betreft is de jaartraining al geslaagd! Tot donderdag!
 • De holistische manier van werken, inspringen op wat zich aandient met gedegen kennis, bevlogenheid en hartverwarmend voorleven is een cursusmethode die mij enorm heeft aangesproken. Heel hartelijk dank hiervoor! Ester
 • De training heeft ervoor gezorgd dat ik bewuster in het leven sta en steeds beter naar mijn gevoel luister. Ook heeft het ervoor gezorgd dat ik stappen durf te zetten, zoals een opleiding in kindercoaching doen. Dit beviel niet en hiermee ben ik weer gestopt. Hiervan leerde ik dat ik leer door te doen. Door het te ervaren, kwam ik erachter dat ik meer uitdaging nodig heb. De training heeft ook invloed op mijn privéleven. Ik ben weer een beetje de oude Esther geworden, eindelijk weer meer mezelf, de vrolijke Esther, zegt mijn partner Hans. En ik durf nu daadkrachtig keuzes te maken, vult hij nog aan. Complimenten voor jou Sabine, voor het creëren van zo’n bijzondere fijne en ontspannen liefdevolle sfeer, waarin dit ook echt zo voelt! Esther
 • Jolanda
  Als je zoekende bent en niet meer zo goed weet waar je heen wilt, welke weg je wilt gaan nemen, je verdieping in jezelf zoekt, je wilt helen en jezelf beter wilt leren kennen, ben je bij Sabine op de juiste plek. Jolanda
 • Wauw… dat was mijn eerste reactie na het eerste blok van de jaartraining. De resultaten van de oefeningen hebben me geraakt. Ik ben vandaag aan het schrijven geslagen. Mijn eerste stap.
 • De training van Sabine is voor mij een belangrijk keerpunt in mijn leven geweest. Sabine heeft mij geïnspireerd en ik heb geleerd om keuzes te maken die bij mij passen.
 • In de training van Sabine leerde ik de diepere wensen van mijn hart kennen: wat is eigenlijk mijn passie? Hoe zorg ik ervoor dat ik in mijn leven meer kan leven met wat ík belangrijk vind? Hoe zorg ik ervoor dat ik in mijn leven zoveel mogelijk míjn waarden kan nastreven? Door Sabine heb ik de eerste stap gezet in mijn nieuw geformuleerde doel: “ik ben per 1 juni zelfstandig ondernemer”. Inmiddels heb ik mijn ontslag ingediend. 23 maart heb ik mijn laatste werkdag. En vanaf mei sta ik ingeschreven in het handelsregister. Na een mooie reis van twee maanden naar Vietnam en Maleisië start ik mijn mooie bedrijf vanuit mijn hart. Ik ben zo blij dat ik weer in mijn kracht sta en wil met mijn enthousiasme zoveel mogelijk mensen aansteken. Sabine heeft me hier weer mee in contact gebracht
 • Het volgen van de training van Sabine is voor mij een nieuwe stap in mijn bewustwording waar ik in mijn leven sta en hoe ik, door mijzelf beter te leren kennen, bewuster kan kiezen hoe ik mijn leven vorm wil geven. In plaats van meer van hetzelfde of juist door helemaal niet te veranderen en te blijven doen wat ik tot nu toe deed, een andere koerskiezen, dichter bij mezelf blijven. Ik kan nu meer laten zien wie ik ben en waar ik voor sta.
 • Wat me erg bij is gebleven in je training, is je zeer sterke intuïtie. Vaak kwam je met een tip of advies, waarbij je heel vaak precies datgene aanvoelde wat er speelde. Soms ook even de vinger op de zere plek, je draait niet om de hete brij heen. Daarnaast vond ik je openheid in het delen van je ervaringen verfrissend en authentiek. De hele organisatie wat betreft marketing vond ik erg indrukwekkend en was nieuw voor mij. De gedachte om vanuit je passie iets te beginnen spreekt me nog steeds erg aan en heeft me veel energie gegeven. De mensen in de groep spraken me erg aan en ik vond het erg prettig om van hen te leren en de ontwikkelingen te volgen.
 • Ik heb de jaartraining als positief, intens en leerzaam ervaren, met fijne meditaties in een prachtige ruimte met rust en een veilige sfeer. De training heeft bij mij veel inwerking gezet. Ik heb meer van mezelf ontdekt. Ik denk en voel dat er meer in mij zit dat ik laat zien. Het is soms lastig maar ook fijn om hiermee aan het werk te zijn. Het motiveert mij om door te gaan. Met als doel op weg naar door te leven vanuit mijn hart, en mijn intuïtie. Zodat ik de volgende (kleine) stappen in mijn leven kan zetten. En meer rust, vreugde, harmonie en balans ervaar. Sabine je bent een grote ideeën generator. Je vult je ideeën  grandioos aan op bestaande ideeën Je geeft de training vanuit passie en enorme enthousiasme. Je kan je kennis overtuigend en inspirerend overdragen. Je doet dit op je eigen originele bruisende manier. Elke les start je energiek. Ik zie en ervaar je als een daadkrachtige en een warme en liefdevol persoon. Die met volle toewijding met hart en ziel je werk met passie doet.. Je geeft het beste wat je hebt. Ik vind je echt magnifiek. Dank je wel! Paula
 • Sabine, ik waardeer jouw positieve kracht. Het is aanstekelijk. Ik denk vaak aan de positieve gedachten en trillingen. Jij kan jouw kennis en intuïtie goed combineren, het is prachtig en bijzonder om dit te ervaren. Ik ben vaak onder de indruk geweest van jouw ‘rake vragen en antwoorden’. Jouw passie is voelbaar, jouw taal is duidelijk, jouw programma is compleet. Verder, ik heb de sfeer binnen de groep prettig gevonden. Op deze manier was het veilig om te leren, veilig om jezelf te kunnen zijn. Ik ben dankbaar, ik kan nu mijn eigen weg volgen… Patricia

 • De training van Sabine heeft me meer bewust gemaakt hoe ikzelf in het leven sta. Wat er voor mij belangrijk is. Dat het belangrijk is om hierbij letterlijk stil te staan. Rust te nemen, vaker te mediteren en te voelen. Hiermee probeer ik mijn leven zodanig vorm te geven dat ik werk en leef vanuit mijn hart en niet voornamelijk vanuit mijn hoofd. De toevoeging van spiritualiteit aan opleiding is echt een eye-opener. Via de meditaties en bepaalde oefeningen, is er een wereld voor me open gegaan.
 • De jaaropleiding Onderweg naar Jezelf brengt wat het belooft, en meer. Het leert je heel veel over bewustzijn, bewust-zijn en bewust doen of laten. De combinatie van heel veel methoden en technieken zorgt ervoor dat ik veel meer regie over mijn eigen leven, toekomst en welzijn heb. Sabine heeft heel veel kennis en combineert dit met een hooggevoelige sentitiviteit voor wat er speelt onder de waterlijn bij ons allemaal. De combinatie van de opleidingsdagen met theorie én veel doen wordt aangevuld met oefenen in oefengroepen, waardoor er een verdere verdieping ontstaat. Een echte aanrader als je jezelf wilt zijn en bewust wilt leven. Anneke
 • Jij weet nog niet een heel klein beetje hoe dankbaar ben dat ik jou ontmoet hebt. Mijn liefde is aan het veranderen van angst naar onvoorwaardelijke liefde en mijn toekomstige werk waar ik nu alles voor doe is verschoven naar passie en dat tegen alle mogelijke blokkade is. Dat maakt me zo gelukkig! Dat alles kan ik niet eens in woorden uitdrukken! Jan Willem.
 • Heel mooi hoe Sabine, samen met haar assistenten, een veilige en warme sfeer creëert waarbij je voelt dat je jezelf kunt zijn. De grote hoeveelheid kennis en inspiratie die Sabine deelt om meer vanuit je hart te leven, is heel waardevol, vooral omdat het allemaal heel praktisch toepasbaar is. Ze heeft met haar training Op weg naar Jezelf bovendien een prachtige groep gelijkgestemde mensen bijeengebracht. De training heeft ervoor gezorgd dat ik bewuster leef en steeds beter naar mijn gevoel luister. Ook sta ik steviger in mijn schoenen. Hierdoor vertrouw ik meer op mezelf en durf ik nieuwe keuzes te maken. Sabine, en ook de assistenten, hartelijk bedankt!! Esther
 • Ha Sabine, ik volg je al een aantal jaren en ik vind je erg inspirerend. Met warme groet, Irma.
 • Lieve Sabine, heel erg bedankt voor de prachtige positieve manier waarop je me de hele periode door hebt geraakt. Je bent een mooie open ziel
 • De training op Weg naar mezelf heeft mij zoveel dichter bij mezelf gebracht. Sabine brengt de opleiding zo gepassioneerd, vol liefde, warmte, betrokkenheid. Hier voel je je veilig, gezien en oké, je gaat open. Mijn belemmeringen zijn nu mijn potenties geworden. Ik kan het iedereen aanraden om deze reis naar jezelf  te maken. Voor mij…..op naar het 2e jaar!  Ria
 • Wat leuk om met mijn Levenswiel en doelen aan de slag te gaan vanuit mijn intuïtie én te ontdekken dat, wat ik dacht, nl. dat mijn lichamelijke gezondheid bovenaan zou staan. Maar dat is helemaal niet zo. Mijn top 3 is zelfvertrouwen, ik leef vanuit mezelf, ik voel me geliefd en waardevol. Super bedankt Sabine, hier kan ik mee verder. Aukje
 • Ik vind het fantastisch wat je allemaal doet, dus alvast dankjewel voor de positieve vibes die je in de wereld zet! Karin
 • De training heeft me het besef en inzicht gegeven dat ik dit jaar vooral behoefte hebt aan rust, naar binnen keren en vooral heel veel creëren....want daar word ik blij van. Ik vind Sabine een prettige, warme een eerlijke persoonlijk met veel ervaring en opgedane wijsheid...waardoor je anderen weer kunt helpen. Én dat jezelf actief, oprecht betrokken ons allen individueel antwoord geeft om verder te helpen. Ook dat laatste ervaar ik als ECHT waardevol!! SUPERbedankt Sabine🙏💫😇 Marloe
 • Sabine is een sterke en intuïtieve vrouw waarbij ik me de hele training veilig en vertrouwd heb gevoeld. Zij heeft het talent om met enkele vragen bij de kern te komen bij iemand. Ik heb de training als zeer waardevol ervaren. Het was een enorme boost voor mijn persoonlijke groei en ontwikkeling. Ik wens het iedereen toe om de training bij haar te volgen. Je verdient het! Angelique
 • Ik ben je dankbaar dat je met ons info, tips en andere mogelijkheden met ons deelt om persoonlijk te groeien. Je bent voor mij een voorbeeld.
 • Wat een bijzondere training. Al tijdens het eerste blok voelde ik een verbondenheid. Ik stond er niet alleen voor. Ik was niet gek en niets was raar. Ik hoefde niets uit te leggen. Geen verantwoording. Geen vragen. Maar alles was oke. 1 blik was soms voldoende om iets te begrijpen van elkaar zonder dat ik in detail hoefde te treden.  Op je eigen tijd kun je je eigen verhaal vertellen, delen en helen. In de loop van de cursus vielen er steeds meer puzzelstukjes op zijn plek. Puzzelstukjes is een understatement en dekt niet de lading. Het is meer dan dat. Mijn doelen werden helder, oude patronen kon ik loslaten, ik merkte een vorm van bewustwording en kon mijn lijden omzetten in mijn eigen kracht. Ik heb toch wel een jaar of 4 therapie gehad, maar in deze training en dus in dit jaar, heb ik meer bereikt dat al die jaren therapie. Mijn prive is nu stabiel, ik heb weer meer energie, durf weer te dromen en maak plannen en werkgerelateerd heb ik meer rust. Ik ga ook vol enthousiasme jaar 2 volgen. Omdat ik blij ben dat de fundering stevig is, maar dat ik voel dat er nog meer te ontdekken is. Het is onbeschrijfelijk wat jij en Petra (de assistent-trainer) hebben betekend voor mij en wat voor invloed deze training heeft gehad op mijn leven. Het is echt een ommekeer in denken en doen. Dus oprecht anders denken anders voelen anders doen. Dank jullie wel ! Marianne

Data gratis kennismakingsworkshops

Je bent van harte welkom om gratis kennis te maken met mij, de training en mijn locatie in Zuidlaren aan de Stationsweg 149a.
Wil je liever online mee doen?
Dat kan ook.
Ik geef de kennismakingsworkshops online via Zoom.

De kennismakingsworkshops zijn van 19.30 tot 21.30

Data

Op dit moment zijn er geen nieuwe data voor kennismakingsworkshops.
Je kunt wel een vrijblijvend kennismakingsgesprek met mij inplannen van 30 minuten.
Dit kan online of telefonisch.

Vul hier het contactformulier in en dan stuur ik je een link om een afspraak in te plannen.

Training Op weg naar Jezelf Sabine Hess

Voel je vrij om te zijn wie je bent

Je hebt alles in je om je hart te volgen

Je volle potentieel te leven

En dit te delen met de wereld