Kom GRATIS kennismaken met de training Op weg naar Jezelf

Ontdek in deze workshop

 • de kracht van de KIBA Methode®, dit is een unieke combinatie van NLP, systemisch & holistisch werken, intuitieve ontwikkeling en spiritualiteit
 • je missie en je passie
 • hoe je je blokkades en onzekerheden oplost
 • hoe jij de wet van aantrekkingskracht optimaal benut
 • hoe je meer geluk, vreugde en overvloed in je leven aantrekt
 • hoe je hart volgt en je volle potentieel leeft
 • hoe je zowel persoonlijk als spiritueel de volgende stap in je leven zet

Doe je mee?

De kennismakingsworkshops zijn helemaal vrijblijvend.

De kennismakingsworkshops geef ik zowel in Zuidlaren (op mijn trainingslocatie) als online.

Klik hier voor de data

Bekijk hier het programma van de training Op weg naar Jezelf

Ik werk al 15 jaar als spiritueel leraar & lifecoach en ik ben expert in de wet van aantrekkingskracht.
Al deze kennis heb ik gebundeld in mijn zelf ontwikkelde KIBA Methode®.

De KIBA-Methode® helpt jou om je te herinneren wie je werkelijk bent, je hart te volgen, je blokkades op te lossen, je volle potentieel te leven en dit te delen met de wereld.

KIBA betekent bescherming. De KIBA Methode biedt jou de veiligheid en bescherming om te worden wie je werkelijk bent.
KI staat voor levenskracht en levensenergie en BA is Japans voor oorsprong.

De KIBA Methode® heeft 5 Steppingstones

 1. De K van innerlijke Kracht
 2. De I van Intuïtie
 3. De B van Bewust-zijn
 4. De A van Angsten overwinnen
 5. De A van Actie

Ik heb hier een boek over geschreven: Anders Denken, anders Voelen, anders Doen.

Lees hier gratis het eerste hoofdstuk

Dit boek is de basis van de training Op weg naar Jezelf. 

In de training:

 • herinner jij je wie je werkelijk bent en wat je passie is
 • leer je hoe je contact maakt met je hart en je innerlijke mentor
 • leer je het verschil tussen je innerlijke mentor en je innerlijke criticus
 • ontdek je wat jou tegenhoudt om je hart te volgen en in overvloed te leven
 • krijg je praktische tools om je blokkades en je innerlijke criticus te overwinnen
 • ervaar je hoe je de wet van aantrekkingskracht optimaal kan benutten om jouw dromen uit te laten komen en je ideale leven te leven

In de training deel ik met jou de allerbeste tools en technieken die ik zelf dagelijks toepas.
Het zijn dé tools en technieken die het beste hebben gewerkt bij de meer dan 5000 mensen die ik heb begeleid naar de volgende stap in hun leven.
Je gaat van weten naar doen, want kennis alleen is niet genoeg.
Met de training integreer jij spiritualiteit in je dagelijks leven, zodat je de volgende stap zet in je leven, je hart volgt en meer geluk, liefde en overvloed aantrekt.
Je krijgt de tools die jou helpen om jezelf te verankeren in de 5e dimensie.

Lees hier het verhaal van Ilona

“Ik had al jaren het idee dat ik iets miste in mijn leven, ik wilde meer diepgang. Zowel in mijn werk als in mijn relaties. Het was een bijna niet te beschrijven gevoel, een soort van gemis. Ik liep vast, bleef steken. Ik had het gevoel dat ik stil stond en geen vooruitzichten had op iets beters of anders. Terwijl ik van mezelf wist en voelde dat er veel meer is. Dat ik veel meer kan en capaciteiten heb. Ik wilde voor mezelf uitzoeken wat nu echt belangrijk is. Ik zat zo vast in “oude” patronen en gewoontes dat ik niet meer wist wanneer dat was begonnen en waarom. Ik leefde voornamelijk op de automatische piloot, dit was veilig en vertrouwd en kostte weinig energie, maar gaf ook geen gevoel van gemis en leegte. Ik wilde leren om doelen te stellen voor mijzelf en handvaten krijgen om hier mee om te gaan zodat mezelf beter begrijp en kan doen wat ik graag wil.

Het blok ‘oplossen van blokkades en oude patronen’ was een super blok, heel herkenbaar. Ik herkende zoveel en weet nu ook beter waarom ik ben zoals ik ben en waar sommige gedragingen vandaan komen. Het was een bevestiging was dat ik beter naar mijn gevoel moet luisteren in plaats van mij door rationele gedachten te laten vervormen of bang te zijn voor afwijzing.

Over (familie) opstellingen had ik veel gehoord en gelezen maar nooit persoonlijk meegemaakt. Dit heeft heel veel indruk op mij gemaakt, het is magisch.

Ook het blok met Emotie was heel bijzonder, een eyeopener. Door dit blok ben ik bewust bezig om anderen niet de schuld te geven en mijn eigen verantwoordelijkheid te dragen. Hoe meer verdriet ik toelaat hoe krachtiger ik nu wordt, Ik stak liever mijn kop in het zand dan verdriet en emoties toe te laten. Ik durf nu mijn emoties toe te laten en dat maakt me krachtiger, sterker en zelfverzekerder.

In het begin van de opleiding was ik erg verbitterd en haatdragend naar mijn ex toe. Op een bepaald moment, ik denk na een aantal blokken, heb ik hem gemaild dat ik hem vergeef (en mezelf ook, ik liet het immers toe). Het is bijzonder wat de uitwerking is geweest voor ons beiden. Ik zal er voor waken om dit soort gevoelens niet meer toe te laten in mijn leven.

De opleiding heeft veel invloed gehad op mijn leven, zowel privé als op het werk. In het beging waren het subtiele veranderingen die tevoorschijn kwamen. Iets waar ik niet eens bewust mee bezig was. Nu aan het eind van de rit kan ik zeggen dat ik ben veranderd. Ik sta anders in het leven en maak me niet meer zo snel druk. Ik ben veel relaxter geworden en kies vaker voor mezelf. Ik ben van aard best wel fel en kan opvliegend zijn en maakte me vaak en snel druk. Achteraf dacht ik dan was dit nodig. Nu ben ik veel rustiger en probeer dit over te brengen op mijn omgeving. Ik merk dat doordat ik zelf rustiger blijf dit ook een andere uitwerking heeft op mijn naasten/gezin. Ik probeer de vraagstelling zo te doen dat ik minder kans heb om iets in te vullen of op te lossen voor de ander. Dit levert mooie gesprekken op. Mijn omgeving zegt dat ik ben veranderd.

Op mijn werk merk ik ook positieve veranderingen, ik ben bewuster bezig met wat ik doe en hoe ik reageer op anderen. Het maken van de woordwolk vond ik erg leuk, vooral de terugkoppeling en wat anderen over mij zeiden, heel verrassend.

Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen en ik kan zeggen dat ik goed ben zoals ik ben. Ik neem meer tijd voor mijzelf en ik doe dingen die ik wil doen. Ik cijfer me niet meer weg en ik heb een innerlijke rust gevonden en dat is wat voor mij belangrijk is.”

In de training Op weg naar Jezelf krijg je alle tools en technieken

 • waarmee je jouw doelen en dromen écht bereikt
 • hoe je in overvloed leeft
 • waarmee je ontdekt wie je bent, waarom je hier bent, wat voor jou belangrijk is en wat je wilt
 • hoe je jouw kracht, jouw kwaliteiten en jouw volle potentieel benut
 • om je blokkades op te lossen die jou verhinderen om te zijn wie je bent en die jou tegenhouden om de volgende stap in je leven te zetten
 • hoe je meer innerlijke rust, vreugde en overvloed ervaart
 • hoe je weer balans creëert tussen werk én privé
 • hoe je vertrouwt op je hart, je intuïtie, het universum en de wet van aantrekkingskracht

 

Ben jij toe aan de volgende stap in je leven?

Wil jij heel graag meer betekenis en diepgang geven aan je leven én aan dat van anderen?

Weet je zeker dat er meer is dan dit?

Wil jij jouw passie, kennis en ervaring delen en anderen inspireren?

 

Kom gratis kennismaken en klik hier voor de data

De KIBA Methode® is een unieke combinatie van
– NLP
– Systemisch & Holistisch werken
– Intuïtieve ontwikkeling
– Spiritualiteit
.

De training Op weg naar Jezelf is gebaseerd op de KIBA Methode® en mijn bestseller Anders Denken, anders Voelen, anders Doen.

De 5 KIBA Steppingstones die je in deze training ontdekt, zijn de fundamenten voor jouw leven en helpen je op weg naar jezelf. Je krijgt antwoord op de vragen: wie ben ik, waarom ben ik hier en wat wil ik. Met de 5 KIBA Steppingstones ontdek je hoe je de wet van aantrekkingskracht optimaal benut om meer geluk, liefde en overvloed in je leven aan te trekken en om jezelf te verankeren in de 5e dimensie.

Met de 5 KIBA Steppingstones kom jij meer in je kracht, leer je je hart te volgen, je onzekerheden te overwinnen, je volle potentieel te leven en dit te delen met de wereld. De wet van aantrekkingskracht staat centraal. Je krijgt alle tools om de wet van aantrekkingskracht optimaal benutten, zodat je meer liefde, vreugde en overvloed aantrekt.

Van weten naar doen

Belangrijk vind ik dat je alle kennis praktisch toepast en integreert in je leven.
Het is niet genoeg om ‘het’ te weten.
Het is belangrijk dat je het daadwerkelijk doet.

Dat maakt mijn methode en de training Op weg naar Jezelf uniek.
Je gaat van weten naar doen.
En dit is belangrijk.
Alleen zo groeien we door naar de 5e dimensie.

Esther:
In de opleiding van Sabine leerde ik de diepere wensen van mijn hart kennen: wat is eigenlijk mijn passie? Hoe zorg ik ervoor dat ik in mijn leven meer kan leven met wat ík belangrijk vind? Hoe zorg ik ervoor dat ik in mijn leven zoveel mogelijk míjn waarden kan nastreven? Door Sabine heb ik de eerste stap gezet in mijn nieuw geformuleerde doel: “ik ben per 1 juni zelfstandig ondernemer”. Inmiddels heb ik mijn ontslag ingediend. 23 maart heb ik mijn laatste werkdag. En vanaf mei sta ik ingeschreven in het handelsregister. Na een mooie reis van twee maanden naar Vietnam en Maleisië start ik mijn mooie bedrijf vanuit mijn hart. Ik ben zo blij dat ik weer in mijn kracht sta en wil met mijn enthousiasme zoveel mogelijk mensen aansteken. Sabine heeft me hier weer mee in contact gebracht.

Dit zijn de 5 KIBA Steppingstones

 • Kracht
 • Intuïtie
 • Bewust
 • Angsten, twijfels en onzekerheden overwinnen
 • Actie

KIBA betekent bescherming
KI = levenskracht en levensenergie
BA = oorsprong

Met de 5 KIBA Steppingstones herinner jij je wie jij werkelijk bent en zet jij de volgende stap in je leven en je verankert jezelf in de 5e dimensie.

#1 Leven vanuit innerlijke kracht
Met deze steppingstone ontdek je wat je wilt, wat je purpose en je passie is en hoe je dit in je (toekomstige) functie integreert. Je leert hoe jij je kwaliteiten optimaal benut en je volle potentieel leeft.

#2: Intuïtieve ontwikkeling
Je leert hoe je leeft vanuit je hart, hoe je meer leeft vanuit je gevoel en je leert hoe je afstemt op jouw intuïtie en jouw innerlijk kompas. Ik maak hiervoor in de opleiding veel gebruik van meditaties en visualisaties. Hiermee verhoog je je vitaliteit en voorkom je stress. Je weet hoe je balans in je leven creëert en keuzes maakt die écht bij je passen.

#3: Bewustzijn, bewust communiceren & samenwerken
Je leert hoe je écht verbinding en contact maakt met jezelf én de ander. Je leert dit te doen zonder oordeel. Niet-oordelen maakt je vrij om te zijn wie je bent, je hart te volgen, je volle potentieel te leven en dit te delen met de wereld. Hierdoor verbetert de communicatie en samenwerking. Een belangrijke basis hiervoor zijn de 10 basisprincipes van NLP. Je kunt de gratis videoserie op deze website aanvragen.

#4: Angsten overwinnen
Als je weet wie je bent en wat je wilt, dan komen vaak je angsten en belemmerende overtuigingen om de hoek kijken. In deze training leer jij hoe je je innerlijke criticus overwint, hoe je veerkracht en moed ontwikkelt om uit je comfort-zone te treden, zodat jij de volgende stap in je leven zet en je hart volgt.

#5: Actie
Je gaat van Weten naar Doen. Je leert hoe jij elke dag jouw grootst mogelijke kleine stap zet op weg naar jouw dromen. Je hebt aan het einde van de opleiding een duidelijk beeld wat je wilt, wat de volgende stap in je leven is, hoe je zichtbaar wordt en weet wat je moet doen om dit te realiseren.

Wil je meer weten?

Kom gratis kennismaken en klik hier voor de data

Wat leer je in de training Op weg naar Jezelf:

 • Je leert bewust communiceren met jezelf en de ander
 • Je leert hoe je de ander beter kunt begrijpen, hoe je kunt motiveren en inspireren (en het werkt ook heel goed bij de opvoeding van kinderen)
 • Je ontdekt wie je bent, wat je wilt en hoe je dat voor elkaar krijgt
 • Je leert moeiteloos leven, je krijgt meer balans, meer rust, meer plezier en minder stress
 • Je leert meer te vertrouwen op je gevoel en je intuïtie
 • Je leert je kwaliteiten kennen
 • Je leert meer van jezelf te houden en te waarderen
 • Je krijgt compassie met jezelf én anderen
 • Je leert anders denken (omdenken of zoals het in NLP wordt genoemd: herkaderen)
 • Je leert je valkuilen te voorkomen
 • Je lost je problemen op
 • Je kunt de moeilijkheden van het leven beter aan
 • Je ontdekt welke overtuigingen jou tegenhouden om te zijn wie je bent en te doen wat je wilt en je leert hoe je deze overtuigingen kunt veranderen
 • Je ontdekt waarom je hier bent, wie je bent, wat je wilt en hoe je dat ook concreet kunt gaan doen.
 • Je leert alles over de wet van aantrekkingskracht
 • Je leert hoe je spiritualiteit op een praktische manier toepast in je dagelijkse leven
 • En je leert hoe je alles wat je leert weer door kunt geven aan anderen.

Bekijk hier het programma van de training Op weg naar Jezelf

Kom gratis kennismaken en klik hier voor de data

Als jouw dromen nog niet zijn uitgekomen dan heeft dit een reden…

Ik heb ontdekt dat het hele geheim van de wet van aantrekkingskracht veel meer is dan affirmeren en visualiseren. Als jouw dromen nog niet zijn uitgekomen, dan komt dit omdat je belangrijke informatie mist om de wet van aantrekkingskracht écht  succesvol te benutten. 

Er is niet één maar er zijn 5 essentiële stappen nodig om met de wet van aantrekkingskracht meer liefde, vreugde en overvloed te creëren.
Als je één van deze stappen overslaat, werkt de wet van aantrekkingskracht niet zoals jij dat graag wilt.

Alles wat ik leer geef ik met liefde door aan jou. Zo praktische mogelijk, want kennis alleen is niet genoeg. Want ik weet uit ervaring hoe mooi je leven kan zijn, als je al je blokkades en onzekerheden overwint, je dromen realiseert, vertrouwt op je innerlijk kompas en in overvloed leeft.

Jij kan ook met de training Op weg naar Jezelf jouw leven tot bloei brengen! Net als de vele alle andere cursisten die jou zijn voorgegaan.

Wil jij net als zij:

 • je passie, kennis en ervaring doorgeven aan anderen?
 • leven vanuit je hart, vanuit je intuïtie en niet op basis van regels en procedures?
 • communiceren en samenwerken vanuit verbinding en vertrouwen?
 • het beste uit jezelf én anderen halen?
 • leiderschap nemen en een authentiek leider zijn van jouw leven?
 • van betekenis zijn en bijdragen aan een mooiere wereld?

Doe dan mee met deze jaartraining die gegarandeerd life changing is.

Bekijk het programma van de training hier

Kom gratis kennismaken en klik hier voor de data

 

Het resultaat van de training Op weg naar Jezelf

 • je neemt weer je eigen plek in
 • je natuurlijke innerlijke kracht en jouw potentieel gaan weer vrij gaat stromen
 • je verleden en je familie van herkomst worden een krachtbron die jou dragen en steunen in plaats van jou belemmeren
 • je leert hoe je leeft vanuit overgave en vertrouwen en vanuit wie jij werkelijk bent
 • je herinnert je wie je bent, waarom je hier bent en wat jouw doel in het leven is
 • alles wat vast zit komt weer in beweging, waardoor jij de volgende stap in je leven zet
 • je leert weer vertrouwen op je intuïtie en het universum dat altijd achter je staat
 • Je gaat van de 3e naar de 5e dimensie

Bekijk hier het programma van de training Op weg naar Jezelf

Kom gratis kennismaken en klik hier voor de data

 

Data gratis kennismakingsworkshops

Je bent van harte welkom om gratis kennis te maken met mij, de training en mijn locatie in Zuidlaren aan de Stationsweg 149a.
Wil je liever online mee doen?
Dat kan ook.
Ik geef de kennismakingsworkshops online via Zoom.

De kennismakingsworkshops zijn van 19.30 tot 21.30

Op dit moment zijn er geen nieuwe data voor kennismakingsworkshops.
Je kunt wel een vrijblijvend kennismakingsgesprek met mij inplannen van 30 minuten.
Dit kan online of telefonisch.

Vul hier het contactformulier in en dan stuur ik je een link om een afspraak in te plannen.

Training Op weg naar Jezelf Sabine Hess

Voel je vrij om te zijn wie je bent

Je hebt alles in je om je hart te volgen

Je volle potentieel te leven

En dit te delen met de wereld