Ebook

In 5 stappen zijn wie je bent

Heeft u vragen over één van onze diensten of producten?

Neem dan gerust contact met mij op: (06) 53 56 50 87

 

Maak moeiteloos contact met jouw droom

Dit Ebook is een prachtige aanvulling op de gratis 5 videolessen waarin jij de steppingstones uit de KIBA-methode®  hebt leren toepassen. Jij hebt de stappen geleerd die nodig zijn om een uitdrukking te zijn van wie jij werkelijk bent. Ik leerde je een aantal manieren hoe jij je kunt verbinden met jezelf, de ander en de wereld om je heen. 

Er is niemand die precies is zoals jij. En het is jouw taak om die ene unieke ‘jij’ aan de wereld te laten zien. Dit kun je bereiken door meer bewust te leven.

Heb je de videolessen nog niet gevolgd?

Schrijf je hier gratis in!

‘’Als je meer bewust gaat leven, ga je meer bewust aantrekken in je leven wat jij wilt.’’

Je gaat je angsten overwinnen door je passie groter te laten zijn dan je angst. Jij wilt immers contact maken met jouw droom en deze gaan aantrekken.

Je wilt de Wet Van Aantrekkingskracht toepassen. Je hebt in de videolessen over deze wet gehoord en hoe het werkt. De wet gaat over manifesteren in het leven wat je maar wilt.

Er zijn veel boeken over verschenen waaronder ‘The Secret’. En bijna allemaal gaan ze over gedachtekracht en visualiseren wat je wilt.

Werkt het bij jou? Krijg je daardoor alles wat je wilt?

Hoe fijn zou het zijn om nog veel meer tips en tools te krijgen over het nemen van actie en het bereiken van jouw doelen.

Als expert in de Law Of Attraction weet hoe ik hoe het werkt en ook waarom de Law Of Attraction niet bij jou lijkt te werken.

In de videolessen werd duidelijk dat je eerst moest zijn wie je bent om te worden wie jij wilt zijn en kan hebben wat je wilt. Zelf voorop gaan in de verandering. Een rolmodel hiervoor zijn.

‘’Je moet eerst zijn wie je werkelijk bent, vervolgens doen wat je moet doen, om te hebben wat je wil’’

– Margaret Young

Dat is de reden dat ik het ebook In 5 Stappen Zijn Wie Je Bent heb geschreven. Het Ebook is nu slechts € 5,00.

Ja, ik wil graag het ebook voor slechts € 5,00 

 

Het is niet zomaar een ebook. Wat erin staat, heb ik doorleefd. Ik heb heel lang niet begrepen waarom ik hier op aarde was. Ik snapte het niet en ik snapte de wereld ook niet. Het liefste wilde ik hier helemaal niet zijn.

Als kind heb ik mij aangepast. Ik was het model-kind. Ik kon goed leren en zorgde nooit voor problemen. Ik paste mij aan en voelde mij daardoor eenzaam.

‘’Maar ik bleef gewoon op de oude voet doorgaan. Dat lukte aardig tot mijn 32e. Ik hield ik het niet meer vol, ik kreeg een burnout.’’

Na mijn burnout heb ik in 2005 mijn eigen bedrijf gestart. In 2008 ben ik begonnen met het geven van NLP opleidingen. Mijn insteek is altijd geweest trainen op zijnsniveau. Daarom zijn mijn NLP opleidingen anders dan veel andere NLP opleidingen.

In mijn NLP opleidingen was de techniek een middel om iets anders te bereiken. Met deze trainingen, maar ook via mijn videolessen en de ebooks die ik heb geschreven geef ik betekenis aan mijn leven en lever ik waarde aan anderen.

Wil jij meer betekenis geven aan je leven? Heb je het gevoel dat je meer uit jezelf kunt halen dan je nu doet? Heb jij soms na een drukke dag het gevoel dat je niet aan de dingen bent toegekomen die je eigenlijk wilde doen?

Wil jij zinvol werk en écht iets bijdragen aan de wereld om je heen? Wil jij graag dat je werk een uitdrukking is van wie jij werkelijk bent, zodat je werk een onderdeel van je leven is, in plaats van iets ernaast of iets dat je doet voor geld?

Wil jij meer plezier, meer overvloed en moeiteloos leven in plaats van alleen maar hard te werken met het gevoel dat je het altijd net té druk hebt?

Dan is het ebook In 5 Stappen Zijn Wie Je Bent echt voor jou. Het Ebook kost slechts € 5,00.

Ja, ik wil graag meer betekenis aan mijn leven geven

 

Bij dit ebook zit een hartmeditatie. De hartmeditatie is een prachtig hulpmiddel om dichter bij jezelf en je droom te komen. Het zorgt ook voor een gezonde ademhaling.

 

Stap in je grootsheid

Het is heel belangrijk dat iedereen in zijn grootsheid durft te stappen. Dat je zelf groots durft te zijn én dat je anderen uitnodigt om groots te zijn. Dat jij durft te zijn wie jij bent. Dat je jezelf uitdrukt in deze wereld en anderen inspireert hetzelfde te doen.

Dus ik nodig je uit om groots te zijn, te zijn wie je bent, dat jij een uitdrukking wordt van jouw zielsverlangen en vandaar uit je bijdrage levert aan de wereld om je heen.

En ik nodig je uit om te gaan geloven in overvloed en liefde in plaats van je te laten leiden door angst en schaarste.

En dat is de reden waarom ik dit werk doe. Dat is mijn drijfveer. Dat is mijn droom. En dat wil ik graag met jou delen. Zodat jij jouw droom kunt leven, kunt zijn wie je bent, jezelf tot uitdrukking brengt in deze wereld en kunt doen wat je écht leuk vindt.

Ja, ik wil mijn droom leven

 

Delen op Social Media
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email