De rol van NLP in mijn werk als spiritueel trainer en lifecoach

NLP is één van de drie peilers in mijn werk.
Ik ben in 2005 afgestudeerd als Internationaal NLP Trainer, Transpersoonlijke Coach en Master Constellation Worker.
Ik heb o.a. lessen gevolgd bij Eric Schneider, Paul Liekens en Tony Robbins.
Wat ik zo fijn vind aan NLP is dat het heel praktisch is.
Met de oefeningen die iedereen kan doen ga je van weten naar doen.

Ik heb van 2007 tot 2019 gecertificeerde NLP trainingen gegeven onder de naam NLP Groningen.
De NLP trainingen heb ik in 2019 overgedragen aan Anita Schelling en sinds 2020 richt ik mij helemaal op mijn eigen ontwikkelde KIBA Methode®.

Na mijn opleiding tot Internationaal NLP trainer heb ik veel lessen gevolgd bij Joe Dispenza, Louise Hay, Greg Braden, Lynn McTaggart, Esther Hicks, Eckhart Tolle, Marianne Williamson en Jan Jacob Stam.

Zo zijn de drie peilers van mijn werk ontstaan. Deze zijn:

De KIBA Methode® is een unieke combinatie van deze drie peilers.
De KIBA Methode® is holistisch, systemisch en intuitief.

KIBA betekent bescherming. De KIBA Methode biedt jou de veiligheid en bescherming om te worden wie je werkelijk bent.

KI betekent evenskracht en levensenergie en BA is japans voor oorsprong.

De KIBA Methode® bestaat uit 5 KIBA Steppingstones die jou begeleiden op weg naar jezelf. Dit zijn de steppingstones:

  • Kracht
  • Intuitie
  • Bewustzijn
  • Angsten overwinnen
  • Angst

Ik heb hier een boek over geschreven: anders denken, anders voelen, anders doen en ik heb een hele mooie KIBA Kaartenset ontwikkeld.

Lees hier gratis het eerste hoofdstuk

Bekijk hier de KIBA Kaartenset

De 5 KIBA Steppingstones zijn het fundament van al mijn trainingen en coaching.

Het boek Anders Denken, anders Voelen, anders Doen neemt je mee in deze stappen en het boek is de basis van mijn training Op weg naar Jezelf

Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met me op.

KIBA Community – je hoeft het niet alleen te doen!

Ik heb een prachtige KIBA Community. Ruim 4000 leden gingen jou voor. Het is een mooie groep mensen met veel kennis en (levens)ervaring. Het is een groep waarin jij je kennis kunt delen en hulp kunt vragen. Zo hoef jij het het niet alleen te doen en omring jij je met een groep gelijkgestemde mensen. Hierdoor groeien en ontwikkelen we met z’n allen. En samen gaat sneller dan alleen. Zo maken we met z’n allen de wereld op onze eigen manier mooier.

Deelname is gratis

De KIBA Community is een community vol inspiratie, kennis en wijsheid om met elkaar te delen. Leden van de community willen allemaal betekenis geven aan hun omgeving en willen de wereld op hun eigen manier mooier te maken. Het zijn mensen die spiritualiteit niet zweverig vinden, maar dit heel praktisch willen integreren in hun dagelijks leven. Je ontmoet mensen die jou begrijpen en die net als jij hun hart volgen. Ze willen leven vanuit vrede, liefde, harmonie en overvloed, in plaats vanuit wantrouwen, schaarste en tekort.