fghyut

De A van Angsten en van Actie

Heeft u vragen over één van onze diensten of producten?

Neem dan gerust contact met mij op: (06) 53 56 50 87

 

De A staat voor Actie en Angsten overwinnen

Met de KIBA-methode® leer jij om Stop te zeggen tegen je innerlijke criticus, dat maakt je vrij om je hart te volgen. Je hebt alles in je om je volle potentieel te leven en dit te delen met de wereld.

De KIBA Methode® geeft antwoord op de vragen: wie ben ik, waarom ben ik hier en wat wil ik. Met de 5 KIBA Steppingstones zet jij de volgende stap in je leven.

Als je weet wat je wilt is het ook belangrijk om te doen wat je wilt. Als je je kwaliteiten weet, weet wat je inspireert, weet wat voor jou écht belangrijk is en goed naar je intuïtie luistert, dan weet je wat je wilt. Maar het is nog lang niet gemakkelijk om te doen wat je wilt en je hart te volgen. Tussen Weten en Doen zit Angst. Met de KIBA Methode® overwin je deze angst.

De eerste stap is belangrijk

Hoe komt het dat het zo moeilijk is om je hart te volgen en de volgende stap in je leven te zetten? Dit komt doordat belemmerende overtuigingen, onzekerheden en angsten jou in de weg staan.

Misschien herken je een paar van deze overtuigingen:

 • Wat gebeurt er als ik mijn hoofd boven het maaiveld uitsteek
 • Kan ik mijn hypotheek nog wel betalen
 • Straks lukt het niet en dan zit ik zonder baan en zonder geld
 • Stel je voor dat ik mijn hart volg en het mislukt
 • Kan ik wel een baan vinden in wat ik goed kan, want er zijn al zoveel werklozen
 • Het is crisis en veel mensen zitten zonder baan, dan is het niet verstandig om nu mijn vaste contract op te zeggen, nu heb ik tenminste zekerheid
 • Ik weet wat ik nu heb, het gras is aan de overkant vast groener dan dat het echt is
 • Het is te onzeker om nu te kiezen voor wat ik écht leuk vind
 • Zo vervelend is mijn werk nou ook weer niet, ik kan het best nog een tijdje volhouden
 • Kan ik wel genoeg geld verdienen met dat wat ik leuk vind om te doen
 • Hoge bomen vangen veel wind (lees kritiek)
 • Ik ben heel kwetsbaar als ik mezelf laat zien
 • Mensen vinden me een uitslover als ik op het podium ga staan
 • Doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg
 • Mensen kunnen me veroordelen, uitlachen, voor gek zetten als ik mezelf laat zien
 • Ik krijg allemaal commentaar als ik mijn missie uitvoer, als ik mijn mening verkondig
 • It’s lonely at the top
 • Ik word vast verkeerd begrepen en buitengesloten en als ‘outcast’ aan de kant gezet
 • Straks val ik door de mand
 • Ben ik wel goed genoeg
 • Er zijn al zoveel mensen die hetzelfde kunnen als ik, wat maakt mij nou bijzonder
 • Durf ik wel te zeggen dat ik goed ben, vinden ze mij dan niet arrogant
 • Hoe meer mensen ik bereik, hoe meer vijanden ik krijg
 • Durf en mag ik wel succesvol zijn

Deze overtuigingen helpen je niet om je hart te volgen. Met de 5 KIBA Steppingstones leer je hoe je anders denkt, hoe je je mindset verandert waardoor je meer zelfvertrouwen ontwikkeld en stop zegt tegen je innerlijke criticus.

Hier zijn alvast een paar tips. Zet elke dag je grootst mogelijke kleine stap . Ook al weet je nog niet helemaal hoe het precies loopt en hoe het er precies uitziet. Door die eerste kleine stap, zet je wel iets in werking. Zolang je niets doet gebeurt er niets. Maak deze stap zo klein dat je hem daadwerkelijk zet. Als je nog twijfel, angst of onzekerheid voelt, maak hem dan nog kleiner.

Overwin je angst door te doen
Laat je verlangen groter zijn dan je angst

 

De law of attraction

Wat ik zo leuk vindt aan het woord law of attraction is dat het woord action of wel actie erin staat. Want de law of attraction werkt het beste als jij de eerste stap zet, als jij in actie komt. Dan zet je de beweging in gang. Ik ben inmiddels expert in de law of attraction. Ik weet hoe het werkt en ook waarom de law of attraction niet altijd lijkt te werken. In mijn boek onthul ik het hele geheim van de wet van aantrekkingskracht. Wil je dit weten? Download hier het eerste hoofdstuk van mijn boek en je krijgt het antwoord.

 

 

 


Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Reageer