Anders Denken, anders Voelen, anders Doen

Heeft u vragen over één van onze diensten of producten?

Neem dan gerust contact met mij op: (06) 53 56 50 87

 

Op 5 november verschijnt mijn boek

Anders Denken anders Voelen anders Doen

bij Uitgeverij Akasha

 

Sta jij op een kruispunt in je leven en wil je graag een volgende stap maken?

Wil je je persoonlijk én spiritueel ontwikkelen en een verschil maken in de wereld, maar weet je nog niet precies wat en hoe je dat wilt doen?

Lees dan even verder.

Bijna iedereen vindt het eng om zijn hart te volgen en meer zichtbaar te zijn.

Zodra je uit je comfortzone wilt stappen komen de volgende vragen om de hoek kijken: “Kan ik dit wel?”, “Is er werk voor wat ik écht wil doen?”, “zitten ze wel op mij te wachten?”, “Verdien ik dan wel genoeg geld?”.

In het boek “Anders Denken, anders Voelen, anders Doen” leer je in 5 stappen hoe je de drempel van je comfortzone overstapt en je hart durft te volgen.

Download gratis het eerste hoofdstuk
én bestel nu alvast
een gesigneerd exemplaar
en je ontvangt een leuke bonus

De voordelen van nu bestellen:

 • Je krijgt mijn online training in 1 dag weten wat je wilt ter waarde van € 147,00 cadeau.
  Zodra je je hebt ingeschreven ontvang je van mij de kortingscode.
 • Ik signeer jouw exemplaar persoonlijk
 • In de week van 5 november krijg je het boek gratis thuisbezorgd

Deze actie is t/m 4 november geldig!

Het boek kost € 22,50.

Wat heb ik met veel plezier en interesse het boek van Sabine gelezen! Heel knap dat je met woorden zo veel los kan maken. Ik herken veel van wat er geschreven staat. Ook ik heb een droom en nog steeds vind ik het ontzettend spannend om deze te verwezenlijken, maar uiteindelijk heeft het boek mij geholpen stappen te zetten. Heel erg bedankt dus Sabine dat ik je boek mocht lezen!

Judith Klaas

Waarom is veranderen zo moeilijk?

Je ziel wil groei en ontwikkeling. Je ego wil gemak, veiligheid en zekerheid. En die twee gaan meestal niet samen. Zodra je aan de rand van je comfortzone staat en je ziel wil de sprong wagen, dan trekt je ego aan de rem. En als je dan niet echt ontevreden bent met je leven, dan is de verleiding groot om te denken “ach, ik heb het toch niet slecht, waarom ben ik niet tevreden met wat ik heb’. En dan zit je zo weer in de waan van de dag, totdat je ziel toch weer aan de deur klopt. Veranderen en opkomen voor wat er voor jou toe doet vraagt durf, moed en wilskracht. Sabine laat in haar boek zien hoe je die kracht in jezelf aanboort.

Antwoord op de vragen: wie ben ik en waarom ben ik hier

Het boek anders Denken, anders Voelen, anders Doen is ontstaan doordat ik zelf op zoek was naar antwoorden op de vragen: wie ben ik, waarom ben ik hier, wat wil ik en wat is de zin van het leven? Al mijn kennis en expertise heb ik nu samengebracht in mijn boek. Alles wat ik train, coach en deel in dit boek pas ik zelf toe in mijn eigen leven. In dit boek laat ik je zien, dat je alles in je hebt om te zijn wie je werkelijk bent en nodig ik je uit om je volle potentieel te leven en dit te delen met de wereld.

Spiritualiteit in de dagelijkse praktijk

‘Anders Denken, anders Voelen, anders Doen’ onderscheidt zich omdat ik mijn persoonlijke verhaal en ervaring combineer met al mijn kennis die ik de afgelopen 15 jaar heb opgedaan.

Ik combineer spiritualiteit, kennis van oude culturen en de nieuwe kwantumwetenschap op een hele praktische en verhelderende manier.

Je krijgt in dit boek veel praktische tips, zodat je ook echt anders gaat denken, voelen en doen.

Je ontdekt wat je écht wilt, hoe je contact maakt met je hart en je intuïtie, wat belangrijk voor je is, hoe je meer betekenis aan je leven geeft, hoe je je angsten overwint, hoe je van jezelf houdt precies zoals je bent en het leven voluit leeft.

“Sabine verstaat de kunst om de vertaalslag te maken van alle kennis die zij bezit, naar praktische stappen, oefeningen en handvatten om te ontdekken wie je werkelijk bent en wat je wilt in je leven. Zij combineert in dit boek wetenschappelijke kennis, theoretische informatie, haar praktijk- en levenservaring en spirituele bewustwording zoals maar weinig mensen dat kunnen. Dit maakt dat je achter elkaar door wilt lezen, in een opwaartse flow komt en eindelijk de stappen neemt waarvan je niet eens wist dat je die had te nemen.

Ook ik heb ervaren dat je echt moeitelozer kunt leven als je je kwaliteiten en talenten inzet en je zielsverlangen volgt. Hoe je daarachter komt en hoe je je hart kunt volgen, dat leert Sabine’s KIBA Methode® je stap voor stap in ‘Op weg naar mezelf’.”

Marije van den Bovenkamp, schrijfcoach en trainer

Mijn boek verschijnt in de week van Respect

Daar ben ik heel blij mee. Want een belangrijke stap om te durven zijn wie je bent en keuzes te maken vanuit je hart is niet-oordelen en jezelf respect-eren.

Ik geloof oprecht dat wanneer we stoppen met oordelen iedereen zich vrij voelt om te zijn wie hij werkelijk is.

Oordelen en kritiek maken je kleiner waardoor je niet je volle potentieel benut.

Je hebt alles in je om te zijn wie je bent

In mijn boek Anders Denken, anders Voelen en anders Doen laat ik je zien dat dat je alles in je hebt om te zijn wie je werkelijk bent en ik nodig je uit om je volle potentieel te leven en dit te delen met de wereld.

Ik maak hiervoor gebruik van mijn eigen ontwikkelde KIBA Methode® met de 5 KIBA Steppingstones. De wet van aantrekkingskracht loopt als een rode draad door het boek heen.

De KIBA Methode® is gebaseerd op al mijn kennis en ervaring, als trainer, coach, ondernemer, moeder en mens. Deze kennis en ervaring is ontstaan omdat ik zelf op zoek was naar antwoorden op de vragen: wie ben ik, waarom ben ik hier, wat wil ik en wat is de zin van het leven.

De KIBA Methode® bevat elementen uit NLP, systemisch werken, boedhisme, mindfullness, spiritualiteit en de wet van aantrekkingskracht.

Ik heb in de afgelopen 15 jaar al meer dan 5000 mensen getraind en gecoacht.

Alles wat ik train, coach en in dit boek met je deel pas ik zelf in mijn eigen leven toe. Daarom weet ik dat het werkt.

Dit zijn de 5 KIBA Steppingstones

 1. De K staat voor innerlijke Kracht
  Met deze steppingstone ontdek je wie je bent en wat je wilt. Je ontdekt je passie en je kwaliteiten en hoe jij je hulpbronnen inzet om jouw levensweg te lopen.
 2. De I staat voor Intuïtie
  Met deze steppingstone leer je weer te luisteren naar je hart en je intuïtie, want je hart wijst jou altijd de juiste weg.
 3. De B staat voor Bewust-zijn en Bewust-leven
  Met deze steppingstone leer je hoe je bewust leeft in het nu. Hoe je leeft vanuit liefde en overvloed in plaats vanuit angst en tekort. Waarom compassie een belangrijke sleutel is tot geluk, vreugde en liefde. Je leert hoe je bewust communiceert met jezelf, de ander en de wereld om je heen, waardoor je minder oordeelt en iedereen kan zijn zoals hij is.
 4. De A staat voor Angsten onder ogen zien
  Op je levensweg kom je allerlei angsten, blokkades en belemmerende overtuigingen tegen. Met deze steppingstone leer hoe jij deze angsten en blokkades oplost en hoe je je innerlijke criticus overwint. Je ontdekt hoe jij zeker weet dat je de juiste keuze maakt en hoe je meer rust en minder stress ervaart.
 5. De A staat ook voor Actie
  Als je weet wie je bent en wat je wilt, is het heel belangrijk om te doen wat je wilt. Vaak zit er een gat tussen weten en doen. Dan gebeurt er niets en zit je zo weer in de waan van de dag. Met deze steppingstone overbrug jij dit gat en word jij echt een uitdrukking van wie jij werkelijk bent en maak jij je dromen waar.

Je krijgt in mijn boek antwoord op de vragen

 • Wie ben ik en waarom ben ik hier
 • Hoe ontdek ik wat ik écht wil
 • Hoe leef ik mijn passie
 • Hoe stap ik over die drempel van mijn comfortzone heen om mijn hart te volgen?
 • Hoe durf ik meer zichtbaar te zijn?
 • Hoe overwin ik mijn angsten en twijfels?
 • Hoe word jij een uitdrukking van wie jij werkelijk bent?
 • Hoe leer ik anders denken, anders doen en anders voelen om mijn dromen te realiseren?

Gratis werkboek

Bij het boek Anders Denken, anders Voelen en anders Doen verschijnt een gratis werkboek. Dit werkboek kun je vanaf 5 november op deze pagina downloaden.

Boekpagina op Facebook

Wil je graag op de hoogte worden gehouden en wil je je laten inspireren door voorproefjes van mijn boek?

Binnenkort start ik een videoserie waarin ik je een korte indruk geef van elk hoofdstuk.

Like dan hier mijn boekpagina op facebook