Zet de volgende stap in je leven

met mijn boek

Anders Denken, anders Voelen, anders Doen

Heeft u vragen over één van onze diensten of producten?

Neem dan gerust contact met mij op: (06) 53 56 50 87

 

Anders Denken, anders Voelen, anders Doen

 

Eind 2018 verscheen mijn boek ‘Anders Denken, anders Voelen, anders Doen’ en inmiddels is het een bestseller.
Net als mijn KIBA Kaartenset, die vlak daarna is verschenen en een prachtige aanvulling en verdieping is op mijn boek.

Met het boek én de kaartenset ontdek je niet alleen wie je bent.
Je krijgt ook alle praktische tools en handvatten om te zijn wie je bent.
Je ontdekt hoe jij je hart volgt, je blokkades overwint en je volle potentieel leeft.
Het boek en de kaartenset zijn een geschenk aan jezelf, omdat je jezelf terugvindt en jouw plek (opnieuw) inneemt en jouw licht laat stralen.
Want daar ben jij voor bedoelt.

Het boek én de kaartenset bevatten al mijn kennis en ervaring die ik zelf heb opgedaan en graag met jou wil delen.
Want ik heb ontdekt dat jezelf zijn je vreugde geeft, jou compleet maakt, het leven de moeite waard maakt.
Als jij je afstemt op je hart, op wie jij werkelijk bent, dan komt je leven in een flow en dan benut jij de wet van aantrekkingskracht optimaal.

Bestel het boek hier >>

Bestel hier de kaartenset en krijg 2 meditaties cadeau >>

 

 

Sta jij op een kruispunt in je leven en wil je graag een volgende stap maken?

Wil je je persoonlijk én spiritueel ontwikkelen en een verschil maken in de wereld, maar weet je nog niet precies wat en hoe je dat wilt doen?

Dan ben je niet alleen.

Bijna iedereen vindt het eng om zijn hart te volgen en meer zichtbaar te zijn.

Zodra je uit je comfortzone wilt stappen komen de volgende vragen om de hoek kijken: “Kan ik dit wel?”, “Is er werk voor wat ik écht wil doen?”, “zitten ze wel op mij te wachten?”, “Verdien ik dan wel genoeg geld?”.

In mijn boek Anders Denken, anders Voelen en anders Doen laat ik je zien dat dat je alles in je hebt om te zijn wie je werkelijk bent en je angsten te overwinnen. Met dit boek nodig ik je uit om je volle potentieel te leven en dit te delen met de wereld.

 

Wet van aantrekkingskracht in de Marie Claire

In een artikel over de wet van aantrekkingskracht werd ik geciteerd. Superleuk vond ik dat

Sabine heeft een prachtig boek geschreven, waarin zij zo’n beetje alle theorieën op de markt van de persoonlijke ontwikkeling weet te combineren tot een praktisch, bruikbaar en inspirerend geheel. “Wees zelf de verandering in de wereld die jij graag wilt zien”, zegt zij. Het leek me een vrij ondoenlijke opdracht. Maar Sabine ontvouwt in haar boek stap voor stap de weg die je kunt volgen om daar te komen. Het is een cliché, maar voor mij vielen een voor een de puzzelstukjes. Het maakt mijn leven vrijer, leuker en makkelijker. Maret

Ik heb met heel veel plezier Sabine haar boek gelezen (binnen anderhalve dag…) en ik vind ‘m geweldig! Al haar kennis wat we destijds tijdens één van haar trainingen hebben ‘opgezogen’, staat hierin uitgebreid en duidelijk omschreven (en zelfs nog meer dan dat) met heel veel praktische tips. Ik zal ‘t boek er vaak nog es even bij pakken. Dankjewel Sabine dat je alles wat je weet hebt willen delen! Voor iedereen die op zoek is naar zichzelf, het leven en praktische tools om positiever en makkelijker het leven aan te gaan zeg ik: lees! Je leert jezelf én het leven in het algemeen echt beter begrijpen. Janette

Er staan nog veel meer leuke recensies op bol.com

Gratis werkboek

Bij het boek Anders Denken, anders Voelen en anders Doen hoort een gratis werkboek met 21 inspirerende doe-opdrachten.
21 opdrachten voor 21 dagen die minimaal nodig zijn om een blijvende verandering in gang te zetten.
Je kunt het werkboek hier downloaden.

 

Het boek is binnen! Ik kon het niet laten om ook het werkboek alvast te bekijken. Wat een rijkdom is dit! Helemaal goed om hier, nu de dagen korter worden, aan de slag te gaan. Ik volg Sabine al een tijdje en heb al enkele trainingen van haar gevolgd die mij enorm goed geholpen hebben bij het vinden van mijn pad. Ik ben haar hier enorm dankbaar voor. Ook met haar boek is het niet anders, het is heel duidelijk geschreven en ondanks dat ik haar al een tijdje volg toch weer heel inspirerend voor mij. Keep up the good work Sabine en dank je wel. Danielle

Gratis videoserie

Kijk hier mijn gratis videoserie

Van elk hoofdstuk heb ik een korte video gemaakt met de inhoud van het hoofdstuk en in elke video krijg je ook een praktische tip die je direct in je dagelijks leven kunt toepassen. Kijk hier alvast de video over hoofdstuk 1. Kijk hier verder voor alle video’s.

 

 

Hoi Sabine, ‘k heb je boek bijna uit en wil je even laten weten hoe prachtig ik het vind! Wat ontzettend knap hoe jij een toch wel complexe materie helder en in begrijpelijke taal brengt. Ook nog erg leuk geschreven, heel persoonlijk en met aansprekende voorbeelden! Heel erg knap, complimenten! Tineke

Gratis lid worden van de KIBA Community

De KIBA Community is dé plek voor bewust-zijn, wijsheid, inspiratie, persoonlijke en spirituele groei. Het is een plek waar jij het niet alleen hoeft te doen. In deze groep zit heel veel kennis, wijsheid en ervaring die je met elkaar kunt delen. Je kunt elkaar steunen en helpen. En zo bouwen we samen aan een mooiere wereld.

De KIBA Community is een besloten Facebook groep en deelname is gratis! Doe je mee? Schrijf je hier in!

Wat heb ik met veel plezier en interesse het boek van Sabine gelezen! Heel knap dat je met woorden zo veel los kan maken. Ik herken veel van wat er geschreven staat. Ook ik heb een droom en nog steeds vind ik het ontzettend spannend om deze te verwezenlijken, maar uiteindelijk heeft het boek mij geholpen stappen te zetten. Heel erg bedankt dus Sabine dat ik je boek mocht lezen!

Judith Klaas

Waarom is veranderen zo moeilijk?

Je ziel wil groei en ontwikkeling. Je ego wil gemak, veiligheid en zekerheid. En die twee gaan meestal niet samen. Zodra je aan de rand van je comfortzone staat en je ziel wil de sprong wagen, dan trekt je ego aan de rem. En als je dan niet echt ontevreden bent met je leven, dan is de verleiding groot om te denken “ach, ik heb het toch niet slecht, waarom ben ik niet tevreden met wat ik heb’. En dan zit je zo weer in de waan van de dag, totdat je ziel toch weer aan de deur klopt. Veranderen en opkomen voor wat er voor jou toe doet vraagt durf, moed en wilskracht. Ik laat je in mijn boek zien hoe je die kracht in jezelf aanboort.

 

Ik heb er eentje! Vers van de pers, vanavond meegenomen van het boekenfeest van mijn NLP coach- en trainer Sabine Hess. Een aanrader voor iedereen die geïnteresseerd is in persoonlijke ontwikkeling op unieke wijze. Catelijne

Antwoord op de vragen: wie ben ik en waarom ben ik hier

Het boek anders Denken, anders Voelen, anders Doen is ontstaan doordat ik zelf op zoek was naar antwoorden op de vragen: wie ben ik, waarom ben ik hier, wat wil ik en wat is de zin van het leven? Al mijn kennis en expertise heb ik nu samengebracht in mijn boek. Alles wat ik train, coach en deel in dit boek pas ik zelf toe in mijn eigen leven. In dit boek laat ik je zien, dat je alles in je hebt om te zijn wie je werkelijk bent en nodig ik je uit om je volle potentieel te leven en dit te delen met de wereld.

 

Gefeliciteerd met je nieuwe boek Sabine! zeer inspirerend!! Leuk dat er ook een werkboek bij is. Alex

Spiritualiteit in de dagelijkse praktijk

‘Anders Denken, anders Voelen, anders Doen’ onderscheidt zich omdat ik mijn persoonlijke verhaal en ervaring combineer met al mijn kennis die ik de afgelopen 15 jaar heb opgedaan.

Ik combineer spiritualiteit, kennis van oude culturen en de nieuwe kwantumwetenschap op een hele praktische en verhelderende manier.

Je krijgt in dit boek veel praktische tips, zodat je ook echt anders gaat denken, voelen en doen.

Je ontdekt wat je écht wilt, hoe je contact maakt met je hart en je intuïtie, wat belangrijk voor je is, hoe je meer betekenis aan je leven geeft, hoe je je angsten overwint, hoe je van jezelf houdt precies zoals je bent en het leven voluit leeft.

“Sabine verstaat de kunst om de vertaalslag te maken van alle kennis die zij bezit, naar praktische stappen, oefeningen en handvatten om te ontdekken wie je werkelijk bent en wat je wilt in je leven. Zij combineert in dit boek wetenschappelijke kennis, theoretische informatie, haar praktijk- en levenservaring en spirituele bewustwording zoals maar weinig mensen dat kunnen. Dit maakt dat je achter elkaar door wilt lezen, in een opwaartse flow komt en eindelijk de stappen neemt waarvan je niet eens wist dat je die had te nemen.

Ook ik heb ervaren dat je echt moeitelozer kunt leven als je je kwaliteiten en talenten inzet en je zielsverlangen volgt. Hoe je daarachter komt en hoe je je hart kunt volgen, dat leert Sabine’s KIBA Methode® je stap voor stap in ‘Anders Denken, anders Voelen, anders Doen’.”

Marije van den Bovenkamp, schrijfcoach en trainer

Mijn boek is verschenen in de week van Respect

Daar ben ik heel blij mee. Want een belangrijke stap om te durven zijn wie je bent en keuzes te maken vanuit je hart is niet-oordelen en jezelf respect-eren.

Ik geloof oprecht dat wanneer we stoppen met oordelen iedereen zich vrij voelt om te zijn wie hij werkelijk is.

Oordelen en kritiek maken je kleiner waardoor je niet je volle potentieel benut.

 

Hallo Sabine, Met veel plezier en interesse ben ik begonnen te lezen in jouw boek.
je boek ziet er heel mooi overzichtelijk en verzorgd uit. Mijn complimenten hoor.
Ook fijn dat je er een werkboek bij gedaan hebt.
Ik wens je heel veel succes met de verkoop van dit boek en dat je vele mensen mag verder inspireren.
Warme groet, Wilma

 

Je hebt alles in je om te zijn wie je bent

In mijn boek Anders Denken, anders Voelen en anders Doen laat ik je zien dat dat je alles in je hebt om te zijn wie je werkelijk bent en ik nodig je uit om je volle potentieel te leven en dit te delen met de wereld.

Ik maak hiervoor gebruik van mijn eigen ontwikkelde KIBA Methode® met de 5 KIBA Steppingstones. De wet van aantrekkingskracht loopt als een rode draad door het boek heen.

De KIBA Methode® is gebaseerd op al mijn kennis en ervaring, als trainer, coach, ondernemer, moeder en mens. Deze kennis en ervaring is ontstaan omdat ik zelf op zoek was naar antwoorden op de vragen: wie ben ik, waarom ben ik hier, wat wil ik en wat is de zin van het leven.

De KIBA Methode® bevat elementen uit NLP, systemisch werken, boedhisme, mindfullness, spiritualiteit en de wet van aantrekkingskracht.

Ik heb in de afgelopen 15 jaar al meer dan 5000 mensen getraind en gecoacht.

Alles wat ik train, coach en in dit boek met je deel pas ik zelf in mijn eigen leven toe. Daarom weet ik dat het werkt.

 

Ik ben je boek aan het lezen, wat ik top vind. Hoe ik het beleef en voel, verwoord je in het boek. ik wordt hier blij van. Sandra

Ik heb ‘m! Gister gekocht bij en laten signeren door Sabine Hess.
Super mooi boek is het geworden. Ben er direct in begonnen en het leest als een trein.
Prachtige opmaak en fijn lettertype.
Hoewel ik tijdens de promotiefilmpjes best vaak dacht, ja dat weet ik allemaal al, ben natuurlijk uitgebreid door jou opgeleid 🙂 ben ik blij verrast met de extra en nieuwe info die er in staat.
Dank Sabine voor je inspiratie. Anita

 

Dit zijn de 5 KIBA Steppingstones

 1. De K staat voor innerlijke Kracht
  Met deze steppingstone ontdek je wie je bent en wat je wilt. Je ontdekt je passie en je kwaliteiten en hoe jij je hulpbronnen inzet om jouw levensweg te lopen.
 2. De I staat voor Intuïtie
  Met deze steppingstone leer je weer te luisteren naar je hart en je intuïtie, want je hart wijst jou altijd de juiste weg.
 3. De B staat voor Bewust-zijn en Bewust-leven
  Met deze steppingstone leer je hoe je bewust leeft in het nu. Hoe je leeft vanuit liefde en overvloed in plaats vanuit angst en tekort. Waarom compassie een belangrijke sleutel is tot geluk, vreugde en liefde. Je leert hoe je bewust communiceert met jezelf, de ander en de wereld om je heen, waardoor je minder oordeelt en iedereen kan zijn zoals hij is.
 4. De A staat voor Angsten onder ogen zien
  Op je levensweg kom je allerlei angsten, blokkades en belemmerende overtuigingen tegen. Met deze steppingstone leer hoe jij deze angsten en blokkades oplost en hoe je je innerlijke criticus overwint. Je ontdekt hoe jij zeker weet dat je de juiste keuze maakt en hoe je meer rust en minder stress ervaart.
 5. De A staat ook voor Actie
  Als je weet wie je bent en wat je wilt, is het heel belangrijk om te doen wat je wilt. Vaak zit er een gat tussen weten en doen. Dan gebeurt er niets en zit je zo weer in de waan van de dag. Met deze steppingstone overbrug jij dit gat en word jij echt een uitdrukking van wie jij werkelijk bent en maak jij je dromen waar.

Je krijgt in mijn boek antwoord op de vragen

 • Wie ben ik en waarom ben ik hier
 • Hoe ontdek ik wat ik écht wil
 • Hoe leef ik mijn passie
 • Hoe stap ik over die drempel van mijn comfortzone heen om mijn hart te volgen?
 • Hoe durf ik meer zichtbaar te zijn?
 • Hoe overwin ik mijn angsten en twijfels?
 • Hoe word jij een uitdrukking van wie jij werkelijk bent?
 • Hoe leer ik anders denken, anders doen en anders voelen om mijn dromen te realiseren?

Download gratis het eerste hoofdstuk
of bestel mijn boek nu.

Het boek kost € 23,50.

Bedankt Sabine voor deze verrijking, het boek en training kwamen op het juiste moment om mezelf te resetten en herontdekken wat waardevol is en mijn pad vanuit bevlogenheid te bewandelen. Vanuit compassie wens ik je veel geluk en vooral vreugde in en harmonie met het leven. Lieve groet Jolly