Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden deelname en inschrijving

Op het moment dat je accoord gaat met de algemene voorwaarden is je aanmelding definitief en gelden de onderstaande algemene voorwaarden.

Sabine Hess Training, Coaching & Ontwikkeling voldoet aan de nieuwe privacywetgeving AVG.

Offline trainingen

Plaatsing geschiedt op volgorde van binnenkomst. Na aanmelding ontvang je per mail onze factuur en een bevestiging. De kennismakingsworkshops zijn gratis, hiervoor ontvang je geen factuur. We vinden het wel fijn als je afzegt wanneer je onverwacht niet kunt komen, zodat eventuele belangstellenden die op de wachtlijst staan uitgenodigd kunnen worden.

Voor workshops en korte trainingen dient de factuur uiterlijk 2 weken voor de startdatum betaald te worden op het in de factuur genoemde rekeningnummer ovv het factuurnummer. Tot 2 weken voor de startdatum is annuleren kosteloos. Tot 1 week voor de startdatum is de helft van het cursusbedrag verschuldigd. Daarna is geen restitutie meer mogelijk. Indien je zonder opgaaf van reden niet komt, ben je verplicht het totaalbedrag te voldoen. In overleg is het mogelijk een ander in jouw plaats te laten deelnemen.

Voor de jaaropleidingen dient de factuur uiterlijk 30 dagen voor aanvang van de opleiding overgemaakt te worden ovv het factuurnummer. In overleg is het mogelijk om in termijnen te betalen. Tot 4 weken voor de startdatum is annuleren kosteloos. Van 4 weken tot 2 weken van te voren is de helft van het opleidingsbedrag verschuldigd, tot 2 weken van te voren is geen restitutie mogelijk. Indien je niet annuleert en zonder opgaaf van reden niet verschijnt op de opleiding, ben je verplicht het totaalbedrag te voldoen. In overleg is het mogelijk een ander in jouw plaats te laten deelnemen. Ook als je na de start van de opleiding stopt met de opleiding is geen restitutie mogelijk.

Sabine Hess Training, Coaching & Ontwikkeling behoudt zich het recht voor om bij te weinig deelnemers een opleiding, training of workshop te annuleren of door te schuiven naar een later tijdstip. Op het moment dat je hiervan bericht krijgt heb je de mogelijkheid om binnen 1 week de opleiding of workshop kosteloos te annuleren. Eventueel betaald cursusgeld zal dan teruggestort worden.

Bij ziekte of overmacht heeft NLP Groningen en Sabine Hess Training, Coaching & Ontwikkeling het recht om trainingsdagen te verschuiven. Gemiste trainingsdagen worden dan aan het einde van de opleiding opnieuw ingepland.

Online trainingen

Voor online aankopen geldt een wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze termijn kun je zonder opgaaf van reden de aankoop ongedaan maken en krijg je het betaalde aankoopbedrag terug.
Na deze termijn is restitutie niet mogelijk.
Voor speciale acties met een korte looptijd is geldteruggave niet mogelijk.

Herroepingsformulier

Wil je een workshop of training annuleren of een online aankoop herroepen, vul dan het herroepingsformulier in en zend dit ondertekent terug naar:
Sabine Hess Training, Coaching & Ontwikkeling
Stationsweg 149a
9471 GP Zuidlaren

Of mail het ondertekende formulier naar contact@sabinehess-support.nl

Het ondertekende formulier dient binnen de aangegeven termijnen ontvangen te zijn door Sabine Hess Training, Coaching & Ontwikkeling/NLP Groningen

Klik hier voor het herroepingsformulier.