Algemene voorwaarden

Heeft u vragen over één van onze diensten of producten?

Neem dan gerust contact met mij op: (06) 53 56 50 87

 

Algemene voorwaarden deelname en inschrijving

Op het moment dat je accoord gaat met de algemene voorwaarden is je aanmelding definitief en gelden de onderstaande algemene voorwaarden.

Plaatsing geschiedt op volgorde van binnenkomst. Na aanmelding ontvang je per mail onze factuur en een bevestiging.

Voor workshops en korte trainingen dient de factuur uiterlijk 2 weken voor de startdatum betaald te worden op het in de factuur genoemde rekeningnummer ovv het factuurnummer.

Voor de opleidingen dient de factuur uiterlijk 30 dagen voor aanvang van de opleiding overgemaakt te worden ovv het factuurnummer. In overleg is het mogelijk om in termijnen te betalen.

Annuleringsvoorwaarden

Voor de opleidingen:

Tot 4 weken voor de startdatum is annuleren kosteloos. Van 4 weken tot 2 weken van te voren is de helft van het opleidingsbedrag verschuldigd, tot 2 weken van te voren is geen restitutie mogelijk. Indien je niet annuleert of niet komt opdagen op de opleiding, ben je verplicht het totaalbedrag te voldoen. In overleg is het mogelijk een ander in jouw plaats te laten deelnemen.

Voor alle overige workshops en korte trainingen:

Tot 2 weken voor de startdatum is annuleren kosteloos. Tot 1 week voor de startdatum is de helft van het cursusbedrag verschuldigd. Daarna is geen restitutie meer mogelijk. Indien je niet annuleert of niet komt opdagen op de opleiding, ben je verplicht het totaalbedrag te voldoen. In overleg is het mogelijk een ander in jouw plaats te laten deelnemen.

NLP Groningen behoudt zich het recht voor om bij te weinig deelnemers een opleiding, training of workshop te annuleren of door te schuiven naar een later tijdstip. Op het moment dat je hiervan bericht krijgt heb je de mogelijkheid om binnen 1 week de opleiding of workshop kosteloos te annuleren. Eventueel betaald cursusgeld zal dan teruggestort worden.