Vanaf NU begint het inzicht in jouw levensmissie!

Wat wil ik doen met de rest van mijn leven is straks voor jou geen vraag meer. Jij weet het antwoord. Als spiritueel life coach en expert in authentiek vrouwelijk leiderschap bied ik jou de tools om je levensmissie en je doel hier op aarde te ontdekken, waardoor jij leidt vanuit je ware essentie.

Je innerlijk kompas, je zielsmissie, je 7 kernwaarden en je kernkwaliteiten vormen samen jouw authentieke zelf. Als jij je authentieke zelf bent kan je volle potentieel stromen en bruist je levensenergie.

Maar hoe ontdek je je zielsmissie, je kernwaarden en je kernkwaliteiten?
Hoe vertrouw je op je innerlijk kompas?

Met de 5 verdiepingsvragen die ik hier met je deel krijg jij de inzichten die jouw hart gaan vervullen met vreugde, hierdoor voel jij je levendig, bevlogen en energiek en is jouw kracht dé inspiratiebron voor de mensen om je heen.

Vraag 1: Hoe voel je je?

Het vinden van je roeping begint met voelen: Wat vertelt mijn lichaam? Wat voel ik?
Je gevoelens en je emoties zijn belangrijke richtingaanwijzers voor je roeping.

Als je leeft vanuit je roeping, dan voel je je levendig, bevlogen en blij.
De energie bruist door je lichaam.

Als je niet op de juiste weg zit, wanneer je je laat tegenhouden door je belemmerende overtuigingen of de mening van de ander, dan stroomt de energie niet. Je loopt vast.
Je raakt uitgeput, moe en lusteloos
Je raakt gefrustreerd, wanhopig of machteloos
Je wordt ziek.
Je gaat nog harder werken met het risico op een burnout
Of je gaat je vervelen met het risico op een bore-out.
Dit zijn allemaal signalen dat jouw potentieel niet stroomt en dat je je levenstaak niet vervult.

Stel jezelf bij keuzes en beslissingen de volgende vragen:

 • Geeft het je energie of kost het energie?
 • Maakt het je blij of moe?
 • Voelt het licht of voelt het zwaar?

IN HET LEVEN GAAT HET ER NIET OM DAT JE JEZELF VINDT HET GAAT EROM DAT JE JEZELF SCHEPT ~ George Bernard Shaw

Vraag 2: Wat zou jij graag in je leven of je omgeving willen veranderen?

Om je passie en je levensmissie te vinden kun je ook kijken naar je frustraties, de dingen die jij graag wilt helen of veranderen in jezelf, je familie of je omgeving. Hoe gek het misschien ook klinkt maar hieronder zit je verlangen. Het raakt je omdat je verlangen ontbreekt.

Vragen die je jezelf kunt stellen zijn:

 • Wat zou je als eerste in je familie, je bedrijf of je leven veranderen?
 • Wat mis je in je leven, je familie of de wereld om je heen?
 • Wat is een doorn in je oog?
 • Waar lig je wakker van? Waar maak je je zorgen over?
 • Welk probleem ga je oplossen?
 • Welke pijn wil je wegnemen?
 • Wat frustreert je, wat maakt je boos of verdrietig?

Vraag 3: Wat zien je vrienden en familie als jouw roeping?

DE ZIN VAN HET LEVEN IS TE ONTDEKKEN WAT JOUW TALENT IS EN HET DOEL VAN JE LEVEN IS OM DIT TE DELEN MET DE WERELD  ~ Wayne Dyer

Vaak ziet je omgeving gemakkelijker jouw roeping dan jezelf. Voor jou is je roeping vaak zo gewoon en vanzelfsprekend dat je er gewoon overheen kijkt. Vragen die je jezelf kunt stellen zijn:

 • Voor welk probleem bellen jouw vrienden en bekenden jou om hulp of advies?
 • Waar krijg je vaak complimenten over, terwijl jij het zelf helemaal niet zo bijzonder vindt?
 • Welke vraag of klus belandt steeds weer op je bord, omdat niemand het zo goed kan als jij?

“Sabine heeft me geholpen om mijn weg te vinden als vrouwelijke leider en ik kan nu beter omgaan met eenzaam die hoort bij het leiderschap. De praktische tools en de ondersteuning van de community hebben me hierbij geholpen. Hierdoor heb ik mijn kracht teruggevonden en durf ik nu mijn waarheid uit te spreken. Ik voel me nu klaar om mijn leiderschap te tonen en een verschil te maken.”

“Met de hulp van Sabine heb ik niet alleen mijn leiderschap versterkt, maar ook mijn innerlijke balans hersteld. De combinatie van praktische toepassingen en diepgaande spirituele inzichten heeft me geholpen om met vertrouwen mijn plek in te nemen als vrouwelijke leider. Ik ben dankbaar voor deze life-changing ervaring.”

Vraag 4: Als morgen alles mogelijk zou zijn, wat zou je dan doen?

IF YOU HAVE BEEN CRITICIZING YOURSELF FOR YEARS AND IT HASN’T WORK, TRY TO APPROVING YOURSELF AND SEE WHAT HAPPENS THEN  ~ Louise Hay

Vaak worden we tegengehouden door onze zorgen, angsten en twijfels.
We zijn bang om niet goed genoeg te zijn, afgewezen te worden of door de mand te vallen.
Dit wordt ook wel het impostersyndroom genoemd.

Stel je voor dat er morgen geen enkele belemmering meer zou zijn?

 • Wat zou je dan doen?
 • Welke behoefte ga je vervullen?
 • Welke dromen ga je realiseren?
 • Waar ga je meer van doen, waar je nu te weinig van doet?

Vraag 5: Welke signalen krijg jij van je ziel en je hogere zelf?

Je roeping wil geleefd worden. Je roeping is niet alleen een recht, het is ook een plicht.
Jij bent hier op aarde gekomen om op jouw unieke en eigen wijze de wereld een beetje mooier te maken.
Als jij je missie niet leeft, dan gaat dit voor de wereld verloren, omdat er niemand anders is die het op precies dezelfde manier doet als jij!
Je ziel, je hogere zelf en het universum geven je voortdurend signalen die jou de weg wijzen

 • Welke liedjes raken je en blijven telkens maar langskomen?
 • Welke gedichten, boeken, verhalen of films kun je eindeloos herlezen of opnieuw bekijken?
 • Welke quotes gebruik je vaak of blijven telkens maar langskomen?
 • Wat maakt dat ze je zo raken?
 • Wie bewonder jij, of op wie ben je stiekem een beetje jaloers, omdat ze iets doen wat jij ook graag zou willen?

“Veel mensen denken dat hun roeping iets externs is, iets dat ze moeten vinden of dat uniek moet zijn. Maar je roeping ligt niet buiten je, het is al in jou aanwezig. Het ontdekken ervan is een proces van vallen en opstaan, van moed, durf en toewijding.

Je levensmissie, kernwaarden en kwaliteiten zitten al binnenin jou; ze hoeven alleen maar naar buiten komen. Je angst om te falen belemmert dit. Door naar binnen te keren, de juiste handvaten en coaching kun je je roeping vinden en delen met de wereld. Jouw authenticiteit inspireert de wereld om je heen en geeft anderen kracht.

Wil je graag persoonlijk kennismaken en ontdekken hoe je leiding geeft vanuit je roeping?

Vraag hier je gratis-groei-gesprek aan:

“Met Sabine heb ik mijn 7 zielswaarden ontdekt, maar ook wat ik moet voorkomen om mijn kracht niet te verliezen. Met een prachtige missie-opstelling, die ik nog nooit eerder zo ervaren heb, kreeg ik duidelijkheid over mijn roeping en mijn taak hier op aarde en hoe ik dit kan toepassen in mijn werk.”

“Dankzij Sabine heb ik eindelijk definitief mijn blokkades getransformeert, waardoor ik mijn levensenergie en mijn passie weer kan laten stromen. Ik heb heel veel kracht gehaald uit de vrouwenlijnopstelling en de verbinding met het Quauntum Veld. Ik heb mijn oude patronen los kunnen laten en ik kan nu mijn volledige potentieel benutten.”

“De coaching van Sabine was een ware ontdekkingsreis naar mijn kernwaarden, mijn roeping en mijn innerlijke kracht. De meditaties en de quantumjumps hebben me geholpen om rust te vinden te midden van de chaos en mijn eigen weg met vertrouwen te volgen. Een transformerende ervaring die ik iedereen gun!”

“In de coaching heb ik geleerd om vanuit mijn ware essentie te leiden en mijn blokkades te overwinnen. De holistische aanpak van Sabine heeft me geholpen om diep in mezelf te kijken en mijn innerlijke kracht terug te vinden. Ik voel me nu vrij om authentiek te zijn en met vertrouwen te leiden vanuit mijn roeping”